AcasăDezvaluiriAncheteLista acoperiților SPP! Pahonțu are Sector ”ANTI-NAȚIONAL”!

Lista acoperiților SPP! Pahonțu are Sector ”ANTI-NAȚIONAL”!

De-a dreptul jalnică prestația contrainformativă a Serviciului de Protecție și Pază! Cel puțin din moment ce, în ciuda înființării a noi și noi Secțiuni de ”documentare informativă”, ”securitate internă”, ”protecție internă”, ”filaj intern”, ”acoperiți” și chiar ”contraspionaj”, generalul Lucian Pahonțu tot nu poate scăpa de ”obsesia Național”!

Doar Zisu e fan mai înrăit decât Pahonțu

Și inclusiv de dezvăluirile care îi transformă într-un coșmar visul celui care conduce Serviciul de Protecție și Pază încă din 2005 de a fi cel mai ”intangibil” șef al tuturor serviciilor secrete. Iar după ce toate încercările din ultimii ani au eșuat lamentabil, inclusiv obligarea a sute de cadre la testul cu detectorul de minciuni, generalul Lucian Pahonțu a ajuns să se învârtă în cercul neputinței. Și cum știe totuși foarte bine că nici măcar el nu poate depăși în acest caz o ”linie roșie”, bine stabilită – pentru că altfel ”doare rău”!- se mulțumește cu lecturarea seară de seară, musai printate pe foi de hârtie format A4, a ”rapoartelor de monitorizare informativă” a ”loviturilor” din ”NAȚIONAL”.

Filajul doarme degeaba pe el

În fiecare seară acesta primind inclusiv comentariile ”de bine” din ultimele 24 de ore de pe site! Ceea ce chiar arată că generalul Pahonțu a ajuns la ”next level” al masochismului profesional. Astfel că, pentru stoicismul său extrem, am decis să îi facem o nouă ”bucurie” și să îi dezvăluim și lista cadrelor SPP din ”Sectorul Media” din cadrul Secțiunii SDI, însărcinate cu operațiunea ”ANTI-NAȚIONAL”!

La Chirilă, ”AT”-ul nu e ”Antiterorism”!

În orice structură din sistemul ăsta, fie ea informativă sau de forță, ”AT”-ul vine de la ”Antiterorism”. Iată însă că Serviciul de Protecție și Pază este excepția care întărește regula! Chiar dacă atunci când șeful SDI, Alin Chirilă fuge la ”stăpînire” cu rapoartele cerute de la ”AT”, toți ceilalți șefi de Secțiuni se dau îngrijorați la o parte, bănuind că o fi vorba de cine știe ce urgențe care țin de structurile din cadrul Serviciului care au linia operativă de activitate tocmai pe combaterea sau intervenția antiteroristă, cum este U.M. 0337.

Oare ce o face toată ziua generalul Șomordolea pe la Cotroceni

Numai că, mai ceva decât Colțuneac înainte de retragere, Alin Chirilă nu predă ”comandantului suprem” decât copii ale rapoartelor zilnice ale Sectorului AT ”Anti – Tache” din cadrul SDI!!! Pentru că – asta da paranoia! – în loc să citească direct ”lovitura” și comentariile, generalul Lucian Pahonțu nu le poate parcurge decât după ce au fost ”monitorizate, întocmite și avizate” de așa-numitul ultra-secret ”Sector AT”, care activează în cadrul Sectorului Media din SDI !!!

Florin Scurtu… Simona Creangă… Meda Ursu…

Poate doar generalul Marian Hăpău să aștepte cu atâta febrilitate ”loviturile” din ”NAȚIONAL” precum generalul Lucian Hăpău. Singura diferență fiind că, în timp ce ”mustăciosul” Bălașa deja nu își mai bate capul cu ”nevrozele” șefului SPP, cel al DGIA este ”agitat” și de ”siamezul” Cătălin Ștefăniță Zisu, cel căruia nu îi priește ”vișinata de seară” până ce nu se convinge cu ochii lui dacă a scăpat cumva sau nu de o nouă ”lovitură”.Oricum, ținând totuși cont că SPP este o structură militară, unde ordinele se execută și nu se discută ne vom limita doar la publicarea listei scurte cu cadrele din SDI însărcinate cu ingrata misiune de monitorizare a ”loviturilor”. Începând cu chiar șeful Sectorului de monitorizare, Florin Scurtu. Și continuând cu Simona Creangă, cea care are și meritul că prietena sa a devenit doamna Chirilă. Urmează Meda Ursu și… deocamdată atât.

”Celula” de la CSAT

Pentru că Sectorul ”AT” activează ”sub acoperire” chiar și la nivelul Consiliului Suprem de Apărare a Țării! Acolo unde ”detașații” Serviciului de Protecție și Pază, mai mult sau mai puțin la vedere, încearcă și ei cum pot mai bine să colaboreze ”interinstituțional” pentru completarea ”analizelor AT”. De la generalul Mihai Șomordolea și colonelul Humeniuc, până la plutonierul adjutant Petrică Mititelu, cu toții fiind cooptați în ”celula AT” , anti-”NAȚIONAL” de la nivelul Secretariatului CSAT. Cu tot cu Ioana Vasilca, bineînțeles… Și Rodica Ristea… Și…

Dușuri erotice la etajul 5 !

În ciuda încăpățânării demne de o cauză mai bună cu care SDI-ul încearcă să stopeze ”hemoragia de informații” către ”NAȚIONAL”, eforturile acestora ar trebui răsplătite totuși într-un fel. Astfel că îi trimitem pe niște piste cu adevărat credibile despre nemulțumirile care mocnesc în cadrul Serviciului de Protecței și Pază… Acolo unde foștii ultimii doi comandanți ai SSI-ului rival de moarte, Ganea și Voroneanu șușotesc la o șaorma cu de toate, în colț la Poșta Puișor, peste drum de Marriott… Sau la ”valurile” tot mai mari făcute de ”dușurile erotice” făcute în biroul prevăzut cu baie privată de la etajul 5, încă de pe vremea mereu ”asudatului” general Alexandru Burian… Sau ”aroganța” făcută de noul șef al SSI, fostul ”milițian” Munteanu provenind din Direcția de Investigații Criminale a Ministerului Afacerilor Interne respingând din nou pensionarea pe motive medicale a fostei profesoare de istorie Mihaelei Grigorescu.

Doar la SPP AT nu vine de la Antitero

Fosta civilă- -subofițer- ofițer care, după ce a calculat ”peste maxim” sporurile pentru pensia fostului șef al SSI, colonelul Dumitru Voroneanu se vede acum respinsă de ”Mile din Chiajna”… Gata, Florine, Meda, Simona…? Ați notat? Printați pe A4 și dați ”nota” lui Alin Chirilă, să i-o ducă direct lui Pahonțu, ca să nu știe Bălașa…

author avatar
Catalin Tache
10.300 afisari

76 COMENTARII

    • ” Poate doar generalul MARIAN HAPAU sa astepte cu atata febrilitate ” loviturile ” din ” National ” precum generalul LUCIAN HAPAU „. SUNT DOI GENERALI CU NUMELE HAPAU ? Tache , nu mai poza in victima , esti ignorat total , pentru Hapau , Pahontu , Zisu , Balasa et.comp esti clasat de mult cu rezolutia ” AFARA PLOUA …”.

    • Ferrrreasca Doamne Doamne ,ce putrefactie infutata zace in structurile militare ale statului roman…

    • Nu toti, mai sunt printre ei si oamneni de calitate care Nu Sunt de acord cu Pahontu, dar nu au incotro….

  1. Ha ha ha , asa e d le Tache.La etajul 5 era biroul betivului de Buruian.Îsi chema amanta in birou, pe Miki blonda care s a pensionat si se puneau pe treaba…pe futut si baut , pe urma sa faca duș, si uite asa pina s a infundat teava de i a inundat pe Ganea si Voroneanu, ei stiau si taceau ca… era Buruian.Ganea avea si el amanta, sotia unui sofer care s a pensionat si ea.Cocart mai tantalau nu avea amanta si si o lua la laba…

  2. Pai au pensii de 18.000 ron ce doi fosti comandanti de la si mananca Shaorma.
    Ganea era comandant cand s au furat banii de la C A R,a stiut si a tacut nenorocitul.
    Ganea esti penal bai nărodule, complice,tăinuitor !

  3. Bai băieți , ma adresez celor carora le au fost furati banii de la C A R, trebuie sa i dam in judecata si pe Ganea care a stiut si a tacut si pe Pahoțu.

    • Nimic concret aici, naratorul atinge sau încearcă niște puncte sensibile din interiorul acelei instituții pe care nu le poate documenta operativ cu probe solide în detrimentul celor spuse în articol.
      Probabil, obținerea unor date și informații concludente costă scump.
      Dar, atât autorul articolului cât și cei amintiți mai sus au gustat toți din leacurile ce se dau la toți, se observa chiar pe fața unora, leacuri programate cu multă iscusință in laboratoarele
      De peste mări și țări.

  4. Tache are COAE , bravo lui iar Pahonțu e scotian adică poartă fustită, nu are tupeu sa dea niciun drept la replică.Iesi mă scotiene din barlog, nu te ține?

    • Ce Pahontu bro?! Poate semidoctul (analfabetul) ,să rostească o frază, fără să zică , ,bă bă”? Nu poate ,știți asta toți. Mai ales Capătă care-l face ,,împărat”. Problema nu este Pahonțu, ci parchetul militar , că nu au făcut lumina in cazul cu mortul impușcat în Prahova. De unde avea Paho armele ,că erau două, cine a tras ? Unde este proba balistica a armelor cu care a tras foc de armă Paho, si ultima intrebare catre procurorii militari Pahontu are permis de port armă ,de vânătoare si arme de foc? Dar carnet de vânător? Sau el este deasupra legii ???

      • Buna observatie…A fugit de la locul faptei idiotul.
        Sa ma piș pe imparat si pe Capătă.Sa le trag MUUUUEEEE la amîndoi.

      • militarii activi au dreptul sa detina armament nerestrictionat de legea armelor si munitiilor deci inclusiv pistol cu mai mult de 10 de cartuse si arme scurte automate cu mai mult de 20 de cartuse

        • Băăă.nimeni in tara asta nu are dreptul sa detina arme de foc indiferent ve calibru, si nu conteaza cine este , fara PERMIS PORT ARMA DE FOC .
          LASĂ VRĂJEALA ASTA IEFTINĂ. Vezi ca sunt multi din spp care au arme si inplicit permis port arma cat B si alte categorii si oamenii cunosc modalitatea de obtinere a lor, fie ca sunt militari sau nu .Mai bine taceai ca acum ai bifat o placuta suedeza. Succes la mai multe.

  5. Niste nenorociti care daca se nasteau in alta tara, nu erau mai mult decat paznici la usi !!!
    Din pacate, au ajuns pe niste functii prea mari pt intelectul lor.. au facut si au dres ce au vrut ei..
    Si pahotu, si ganea si voroneanu, cat si multi altii…
    Pentru unii orice era posibil, gen cartuse trase, car ul devalizat, greseli impardonabile pe misiuni, cum a gresit robert coloana si s a luat dupa premier, pana n curtea guvernului, pentru altii nimic !!! Cine a gresit si nu era n sleahta lor, a fost pedepsit drastic !!
    Cum dreaq sa nu stii tu care i principala ta, componenta coloanei, etc .. acu i la new york , cica ne reprezinta robert nepotu !!! Cum sa fie posibil asa ceva ?? Cat de neobrazati sa fie ????

  6. Deci Pahontu nu i natang e INAPOIAT MINTAL, chiar că pare chiar asa.Cand se enervează IDIOTUL se balbaie , bate cu pumnul in masa si nu mai poate vorbii.

  7. Corupti jegurile si Caciosia aia se stiubaia care is si ma actori de rahat deval Criminali si de al dilari si de la aia cu crime in stil mafiot cum ii cu chestilea alea aia cRe face inscenari al nevinovati ca iei se cred Dumnezei pamnt dar defapt is manactori de rahat cum ii?care ia mita de la criminali Ca doar vezi doamne au ajuns si uni pilitieni sa dea bani cu Camată ca de baieti lor bagati in ce is bagti si protejati Vezi Doamne iei vor face ce vor Vom vedea in epiosdu uramator defapt cat de curand!

  8. Tache ,nu ai lista completa . Nu numai cei enumerati de tine sunt informatori! M-ai au si altii datorii pe ștatul de plata. Tot la acel etaj mai sifoneaza si Mirela Marica , ca doar asa a facut avere doua case ,doua apartente , un mercefes GLC , un bmw seria 1 , si ce sa vezi dupa ce si-a trimis soțul in trei misiuni, asta dupa ce a dat informatii utile și a pupat ghiulul, atat ea cât si soțul ei Adriam Marica ,acum după pensionarea soțului ei iubit ia cumparat si motocicleta, sa poata traversa orasul repede daca este nevoie sa ajunga la scoala copiilor, o Scoala privata unde anul scolar este 10 mii de euro pe cap de copil anual. Păi ce ai facut ma Tache cum de nu ai aflat de familia minune??? Of ce mare este invidia.

  9. Asta i aia de a ars o geta ???
    De fapt le a ars toata familia, pe ea , pe sor sa si pe cumnata sa din suedia …
    Poa sa aiba toti banii din lume si 6 case, ca nastase… ca tot c… va e !!

      • Asta geta e unu care la dat Ghiul afara din spp din cauza lui mirela.marica .sa judecat cu ei a câstigat si a fost reincadrat este la poligon acum la pază.

          • Mare vagabont! Legenda spune ca, în curtea aia dacă apărea una și nu o tăvălea Geta ,ori era proasta ori prea urata! Asta este motivul pentru care Marica sa răzbunat pe el ,gelozia!

  10. In ce situatie a adus jigodia securista de Pahontu SPP ul.Dezmatul asta pe bani publici nu l gasim in nicio alta institutie de forta din Romania.Spagi la angajare , amantlicuri, betivi in conducerea serviciului,spagi la misiuni externe,încalcari flagrante ale regulamentului.
    Trebuie reorganizat, regandit acest serviciu.Efectivele armatei romane sunt diminuate,n ar fi rau daca l-ar trece in cadrul MApN ului ca la MAI a fost.

    • Cred ca glumesti sau nu stii care i situatia de fapt.
      Asa e peste tot, MAi, SRi, MApN…etc…
      Toate aceste institutii ar trebui reorganizate, dar de catre cine ??? ca e un cerc vicios peste tot.
      Ce sa caute SPP la MApN ???? n a fost la MAi niciodata…ideea e ca seful SPP ar trebui sa fie independent politic.Gen numit inainte de alegerile prezidentiale, cu mandat de 5 ani si cu mana libera…adica el sa hotarasca cine pe cine primeste pt protectie, nu invers…Fara a putea fi constrans !
      Statutul ofiterilor SPP ar trebui sa fie clar: bareme fizice, tragere ,cunostiinte teoretice militare generale, limbi straine…fara derogari, fara scutiri …cine nu mai poate, la birou.
      Nici un sef n ar trebui sa primeasca Oscarul, au indemnizatie de comanda, acesta ar trebui dat doar celor operativi, cei care executa misiuni, conduc mii de km, fac ziua protectie, noaptea misiune , o ora doua, dar conteaza si cate si mai cate …nu la res umane , echipament sau financiar..ca nu risca sa sara tonerul de la imprimanta pe ei !!!
      Dar cine sa faca asta ???? Tot o spun: toate tin pana se va intampla ceva…gen colectiv..atunci va iesi la iveala ce se intampla..pana atunci, asta e !!

  11. Hai ca v-a dat Tache cu avarie totala!cum mai aveti fa curvelor si bai sifoanelor tupeu sa veniti vineri pa birou???

  12. Totusi,parca Mili iar nu a iesit chiar asa sifonat…il cam menajeaza Tache…Voro,Alin,Ganea rupti in kur,Mili nimic,niciodata….

  13. Se cam observă asta cu ochiul liber de la distanță ca Mili asta nu e umilit sau tvalit ca GANEA PENALUL , cocart sau ca betivul de Buruian mai nou.cam dubios Take.

  14. Nimic concret aici, naratorul atinge sau încearcă niște puncte sensibile din interiorul acelei instituții pe care nu le poate documenta operativ cu probe solide în detrimentul celor spuse în articol.
    Probabil, obținerea unor date și informații concludente costă scump.
    Dar, atât autorul articolului cât și cei amintiți mai sus au gustat toți din leacurile ce se dau la toți, se observa chiar pe fața unora, leacuri programate cu multă iscusință in laboratoarele
    De peste mări și țări.

  15. A SPP ului nu, poate clanta usii de la cabinetul lui Pahonțu si asta cat o sa mai fie Pahontu ca nu are incotro….si el ca Iohanis ca Basescu ca mai toti chiar

  16. Observatie minora: un sector nu poate fi parte constituenta a altui sector (citez: ”monitorizate, întocmite și avizate” de așa-numitul ultra-secret ”Sector AT”, care activează în cadrul Sectorului Media din SDI). Eventual – un birou.

    • Omule de la cadre , asa o fi cu biroul, biroul media dar are si autorul articolului dreptate, nu te preocupa prea tare.Si acel birou de care vorbești dumneata este în cadrul unui sector…apreciem interventia dumitale,poti continua!

  17. Pahoțuuuu este un balbait care a coordonat o echipă din cadrul jandarmeriei sa bată galeriile de fotbal,si nici aia bine.A fost impins in față de securistii batrani ca altfel…ramanea la GAZ- eu, îi punea masa lui CERAPIN si i plimba cainele.In final a devenit o slugă ingrată fara caracter.

  18. Comisarul.ro , astazi , 01 octombrie 2021 , ora 08:18 : ” UDREA , CIOLACU SI DANCU AU PETRECUT LA PALATUL SUTER , LA ZIUA LUI NELUTU VARGA , PATRONUL CFR CLUJ „. MUZICA = VALI VIJELIE .

  19. Mihaela Grigorescu a fost subofiter si ea.
    BURUIAN A FACUT O OFITER , FARA CONCURS….
    A plecat Buruian si ea a refuzat sa coopereze😁.Toate avansarile facute din corpul subofiterilor in corpul ofiterilor s au făcut fara concurs si pentru camarila lor.Niciunul din cei 3 avansati nu avea studii militare Pahontule.

  20. Deci somordolea tot sifon a ramas….astia sunt generalii SPP!!!se pisa Tache pe ei cu jet!!!hai,open mouth!!!

  21. Aktual 24 , ieri , 30 sept.2021 , articol de Lavinia Popa : ” REGLARE DE CONTURI VIOLENTA INTRE PSD-isti , IN DIRECT . ANCA ALEXANDRESCU : ” POATE IMI DATI SI O PALMA , DOMNULE CIOLACU ! „- VIDEO

  22. AGERPRES . RO , ieri , 30 sept. 2021 , ora 15:32:40 : ” RUSIA VA GAZDUI PRIMA NUNTA REGALA DUPA O PAUZA DE PESTE UN SECOL „.

    • Comisarul . ro , astazi , 01 octombrie 2021 , ora 09:20 : ” DETALII DIN CULISE / LUPTA STRANSA IN CURSA PENTRU SEFIA USR PLUS . CIOLOS ESTE IN FATA , INSA BARNA VINE DIN URMA „. In aceasta seara vom afla castigatorul , eu sunt impartial , agit steguletul curcubeu in boschetii din spatele garii Tiraspol pentru amandoi ……hihihihihihihi

    • In postarea de la 10:05 :52 imi aduc elogii pentru prestatia execrabila a celor peste 45 de postari in care am facut de ras propaganda stalinista . Asa ii trebuie Raionului daca recruteaza din ospiciu , nimeni nu m-a deranjat si m-au lasat sa-mi execut numarul comic demn de cascadorii rasului . Spasivo si pupici !

  23. Amore Kostyuska , un megies si-a dus calul la targul de vite si a inceput sa spuna desre el ca nu trage la caruta , e mofturos la mancare , da cu piciorul si musca . Cumparatorii , pe buna dreptate , l-au intrebat pe megies de ce l-a mai expus cu asemenea defecte si raspunsul a fost prompt : Sa-fac de ras ! Acum intelegi de ce cititorii te-au lasat in plata lui Boje sa te faci singur de ras ?

  24. Am fost cu Gica contra sistemului la padure sa aducem cate o spinare de uscaturi ca la iarna nu vedem afara de florile de cristal de la geam . Noroc ca mi-am luat telefonul cu clapeta cu mine , pe Gicuta l-a muscat un sarpe de penis si ultima baie a facut-o in Nistru tocmai la Craciun . Am sunat la 112 si mi-au zis sa sug puternic ca sa scot tot veninul . Gicuta , disperat , m-a intrebat ce-au zis specialistii , m-am codit si i-am zis ca nu scapa fara coparseu ……hihihihihihihihi

  25. Tache sa te informezi si de generalii si restul cadrelor care nu sunt lasati sa iasa la pensie de ghiul si astia sunt in funcții de conducere,adica oamenii cu cuvant de decizii pt tot serviciul,ei nu mai au chef de nimic…stau obligați….

    • Tache , la Tiraspol cu informarea e mai greu , vrem sa stim toti generalii si restul cadrelor din SPP dispusi sa le facem un potpuriu de ” nu ma uita ” la flautele zburlite cu gusa , suntem o adunatura de lichele profesioniste aciuate sub pasarela garii Tiraspol , punem si rozeta roz-bombon la bataie pe fond de behaieli senzuale . Pupici !

    • DIN BOSS CHETE IN BOSS CHETE / NOI MIZDRIM DIN CASTRAVETE . Va asteptam cu drag in gara Tiraspol , nici nu stiti ce pierdeti ! Prestam si pe caiet . Rugam seriozitate ! Pupici !

  26. Adevarul.ro , astazi , 01 oct.2021 , ora 20:05 , articol de Maria Dinu : ” DACIAN CIOLOS ESTE NOUL PRESEDINTE AL USR PLUS „. CIOLOS= 19.603 VOTURI . BARNA= 18.908 VOTURI .

  27. SPP este serviciul care poate face curatenie in politica romaneasca. Juramintul lor este fata de poporul roman nu fata de tradatori.
    Si au suficient armament si tehnica in dotare sa-si indeplineasca datoria.

  28. Uite si perversul cu postarea cu numarul 69 …! Belicrat , orbule , armata ce zice ? Ai tinut cu tot dinadinsul sa ne arati ca-ti place 69 ?

  29. Io nu am nimica sa fie plin de acoperiti gata sa moara acum aci pt tara. Problema i alta.

  30. Sunt cei cu sapca si cei fara sapca . Problema e c-am pierdut peruca si m-au dibuit astia ….

  31. Problema i ca sunt teribili de multi prosti pe forumul asta doar pe asta. Iar eu in cartea mea 1001 de tehnici esentiale de a ma pupa eficient si sprinten in cur am spus.Doar 10 tehnici sunt utile si doar 1 e placuta.

  32. Stie cineva la ce varsta se poate pensiona Pahontu? E nascut in 64.
    Nu sunt din sistem, deci nu stiu regulile.

  33. GAINARUL-,LE PARDONE,GHENARALUL L smardoiala,sau somordelu-
    LE PARDONE-,CAP PATRAT, ARE NEVASTUICA-una mica si neagra-DOFTOR LA
    POLOCLINICA SPT.MILITAR. GAGICA ESTE CORCODEL-LE PARDONE-
    COCOLONEL-PFIU,COLONEL DOMLE.ODATA MI-A DAT O RETETA
    DE CUFUREALA JOHANISTA BLEAGA.AM RAMAS,TOT CONSTIPAT.
    COPILUL IN UNIFORMA KAKI,ESTE DIN SATUL MILOGELUL DE JOS
    SI ARE 5 HEC.DE PRAF,PE CAPUL FARA PAR.PORECLA LUI-sa lasam mana jos.
    soldat,vipusca neagra de rahat
    ucigasilor,pe loc stai.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger