AcasăDezvaluiriAncheteLe-au spart WhatsApp-ul! Ofițeri SRI, filați de SPP în Guvern!

Le-au spart WhatsApp-ul! Ofițeri SRI, filați de SPP în Guvern!

Publicăm astăzi o primă parte din convorbirile nu doar halucinante, dar și absolut alarmante din punct de vedere al securității naționale, dintre șefii Serviciului de Protecței și Pază. Atât între ei, cât și cu angajați ai Guvernului României sau ai altor instituții vitale pentru statul român, precum Camera Deputaților sau diverse ministere. Șefi de obiective SPP, inclusiv cei de la Palatul Victoria și de la alte structuri raportând zi și noapte în timp real, ofițerului SSI, Felix Dicu despre toate mișcările demnitarilor statului român, angajaților Guvernului sau ai Parlamentului. Și chiar despre ofițerii de la Serviciul Român de Informații aflați la post!

O parte din dovezile că ofițerii SPP ului lui Pahonțu fac POLIȚIE POLITICĂ

Și dacă nici aceste convorbiri care pot fi puse oricând la dispoziția organelor de urmărire penală nu mai reprezintă ”PROBE INDUBITABILE ale POLIȚIEI POLITICE efectuate în MOD ORGANIZAT de către OFIȚERII Serviciului de Protecție și Pază asupra DEMNITARILOR și OBIECTIVELOR GUVERNAMENTALE pe care sunt obligați să le protejeze prin chiar legea de funcționare, atunci uite că ”dăm drumul” și la primele fotografii din ”fototeca” intrată în posesia noastră!

Guvernul, în Transmisiune ”LIVE”!

Cu precizarea că demnitari ai statului român și ofițeri SRI sunt spionați și fotografiați de către ofițerii SPP aflați la post în sediul Guvernului, la ordinul colonelului Felix Dicu. Acesta urmărind practic ”live” toate mișcările demnitarilor și chiar a ofițerilor sub acoperire ai altor servicii secrete! Inconștiența ofițerilor SSI și a aghiotanților din Secțiunea 3 din cadrul Serviciului de Protecție și Pază fiind atât de uluitoare, încât aceștia comunică pe un grup de aplicație criptată în care, la pozele de profil, sunt fotografiile propriilor copii minori! Și fac schimb de fotografii inclusiv cu un ofițer SRI sub acoperire și care răspunde de protecția membrilor Guvernului României împotriva spionajului rusesc! Deși cunosc calitatea oficială a acestuia! Totuși spionează și fotografizază în bufetul Guvernului ”blonda căpitan de la SRI”, de care își și bat joc că ”se sparge ușor” !!!

Este chiar șeful SDI, colonelul FELIX DICU!

Toate convorbirile de pe aplicația WhatsApp, dar și de pe Signal, intrate în posesia noastră sunt centralizate de către utilizatorul ”GIGEL COSTEL MOTĂNEL”. Cel care le solicită șefilor de obiective de la Guvernul Românei să i se raporteze tot ce mișcă în Palatul Victoria, care demnitar intră și care iese, fotografii, de la bufet și parcare, cine comentează pe ”grupurile de rezerviști” și ”să instruiți oamenii din obiectiv în acest sens”. Iar după cum o demnostrează fără putință de tăgadă celelalte mesaje pe care nu le publicăm astăzi, GIGEL COSTEL MOTĂNEL este chiar colonelul Felix Dicu! Cel care, după cum dezvăluiam în ”lovitura” din 8 august, titrată ” Vânzătorul lui Geoană, colonelul Felix Dicu, noul șef SPP” a fost numit în fruntea Secțiunii de Documentare Informativă a Serviciului de Protecție și Pază! Omul care raporta direct colonelului Dumitru Voroneanu. Și acum generalilor Daniel Ion Bălașa și Lucian Pahonțu!

”ZOZO” către GIGEL COSTEL MOTĂNEL

Dacă și ofițeri ca ”ZOZO” Z. au ajuns să fie exploatați informativ într-un asemenea hal de seseiștii lui Felix Dicu, atunci chiar că nici cel mai optimist inițiat al sistemului nu mai poate trage speranțe că ”Șandramaua lui Pahonțu” mai poate fi ”reevaluată”!

Mai ales dacă, de la momentul publicării acestor prime PROBE de POLIȚIE POLITICĂ STRICT INTERZISE de CONSTITUȚIE și TOATE LEGILE în vigoare, nu se dovedește ”de îndată” că mai avem CSAT în țara asta! Și Secție Militară a DNA! Și atunci vom ”detona” și ”nucleara”, în ciuda riscului iminent de vulnerabilizare externă a celor mai importante instituții ale statului român. Dar dacă SPP-ul spionează, în loc să ia măsuri să protejeze aceste structuri iar SRI-ul nu este în stare să își ”acopere” nici măcar proprii oameni de la Guvern, atunci de ce ar face-o alții…?

Deocamdată însă, să parcurgem astăzi doar câteva din convorbirile de pe WhatsApp dintre actualul șef SDI din SPP, colonelul Felix Dicu și unul dintre chiar șefii de obiectiv de la Palatul Victoria…

” – O ședință scurtă. Revin imediat.

– Bine.

– Nu l-am văzut. Ce nume are?

– cristina david

– un screenshot pe profilul ei

Sa o identific.

–       Uita-te în el si are ”semne” ca e…Ca-s multe

–       Am inteles

–       Acum e consilier la cabinetul doamnei consilier de stat Oana Bulai

–       Aha

Am înțeles

–       sper ca ti-am dat de lucru, in plus

si mai stiu si ca e angajata și la parlament. Are doua salarii, unde, nu stiu.

–        Poate mai merge si pe la parlament

nu ca e angajata acolo. a doua problema…

– eu asa stiu

– pe secretarul de stat … l-ati mai vazut pe la guvern?

– da

– ce zice

– nu stiu ce zice..

– nu vorbiti cu el?

poate vorbiți… cu amanunte

– Da, stai linistit

sapam

– stau. va ziceam că e o legătură aparent inexplicabilă De unde până și până unde … Bobby…

– Probabil vrea job

G :Daca nu o avea deja … ciurea… un part time…

Z :  Verificam

– Ok

Cumva pe naghi l-ați vazut în zona ?

– N-am auzit

(…) – Bună seara.E adevărat? Au fost ceva miscari pe acolo aseară?

– Nu stiu nimic.Încerc să aflu.

– Pe grupul ăla se comentează ceva?

– Nu, nimic, a post inf. Liviu Constantinescu, dar e liniste.(…)

(…) -Neata. da. Unde e?

– La o masa mai departe.

La guv

– Aha

S-a angajat pe acolo?

Ce mana aveti…

– Aflu mai multe ca doamna cu care e, e gura sparta

– Cine e doamna?

– o fi capitan SRI dar se sparge usor

Una de pe aici

– E la SRI?

Oficial?

Sau supoziții?

–       cum îl cheamă?

ea da

– Rites Ionut

– sa-l…

– dc?

– Sotia lui nu a fost sefa de cabinet a lui… pe vremea PDL?

– Ba da

– la CD

– da, dar nu sefa de cabinet

– Ce? Era?

– A fost sefa departmentului legislativ de la cdep

nasul de cununie era Radu Câmpeanu

– Aoleu

– Era pe zona PNL

– sau alde, acum…

– Deașteaptă fata

– Soția?

– Da

– Și el a plecat că?

– A plecat pentru un trai mai bun. Nu era pe aceeași lungime cu Ganea al meu”…

author avatar
Catalin Tache