AcasăDezvaluiriLatifundiarii Murad și Iorguș, ”blat” pe Sudul Litoralului!

Latifundiarii Murad și Iorguș, ”blat” pe Sudul Litoralului!

Pe zi ce trece ies la iveală noi amănunte incendiare cu privire la ”blatul” pe persoană fizică făcut între pesedistul Zanfir Iorguș și ”independentul” Mohammad Murad pentru împărțirea ”frățească” a Sudului Litoralului. De fapt a ceea ce a mai rămas neîmpărțit din el, întrucât cum deja a ”bubuit” public, cei doi candidați sunt de departe cei mai mari latifundiari de terenuri din această zonă turistică. Fiind de altfel suficient exemplul Pădurii Comorova, acolo unde Mohammad Murad deține 13, 2 hectare, iar ”familia” Iorguș restul! Suprafața uriașă pe care Murad visează să construiască ”până în buza mării, ca la Năvodari” fiind de altfel primită la un preț derizoriu tot pe filiera fostului primar Iorguș. Cel care speră ca sprijinit de ”iepurele” electoral care s-a dezis de candidatura la Constanța pentru a -și putea ajuta astfel ”confratele” de terenuri să revină în fruntea Primăriei Mangalia. Și să își onoreze astfel promisiunile de a schimba PUG-ul care îi împiedică pe Murad și alți ”parteneri de afaceri” ai familiei Iorguș să construiască acolo.

De altfel, cât de curând va ieși la iveală și cum Mohamamd Murad a primit cele 13,2 hectare din Pădurea Comorova direct de la Iorguș. Sau cum a  luat tot de la acesta, dar prin intermediar, parcul din Olimp, de lângă Hotelul ”Craiova”. Ca și actele prin care același Murad a devenit practic ”sultan” peste Stațiunea Jupiter. Dar și cum Zanfir Iorguș a deținut în proprietate împreună cu familia și alte rude 10 hectare de pădure, din care a vândut 9,3719 hectare și a rămas în proprietate cu 0,6281 hectare(6.281 mp). La data prezentei, prin familie, rude și societăți deținând în proprietate 7,007 hectare, fără Zimcom SRL! Plus cum în extravilan Iorguș a deținut în proprietate împreună cu familia 23,06 hectare. Iar acum mai dețin în proprietate teren extravilan în suprafață de 9,04 hectare!

Și astfel se și explică de ce Mohammad Murad s-a zbătut atât pentru rămânerea în fruntea SC Neptun – Olimp a omului său de casă, Cătălin Caracostea. Pentru ca astfel să pună mâna și pe alte active din stațiunile din Sudul Litoralului, în afara celor deja deținute. Loialitatea pe persoană fizică a lui Caracostea fiind dovedită de probele foto-video în care acesta participă la campania electorală a candidatului Mohammad Murad, deși este încă directorul SC Neptun – Olimp!

Uite contractele!

Iar pentru a nu fi loc de nicio interpretare, publicăm integral contractele semnate de societățile controlate de Mohamamd Murad cu SC Npetun – Olimp SA în perioada în care în fruntea societății de stat s-a aflat Cătălin Caracostea. Cu singura indicație tehnică a faptului că, după cum o arată și exemplul închirierii Pizzeriei Internațional, contractul este semnat doar de către directorul general Caracostea Cătălin Mihai! În condițiile în care orice contract se semnează și de contabiliate, juridic, conform Regulamentului de Organizare și Funcționare. Iar din documentele publicate se poate vedea și procesul verbal de selecție oferte, semnat cu ”de acord” doar de același Caracostea! Și la care au participat doar două societăți, Phoenicia și Perla Majestic, ambele controlate de Mohammad Murad. Dar și contractele de închiriere a luxoaselor vile administrate de SC Neptun – Olimp SA către firmele lui Murad, pentru ”exorbitanta” sumă de ”450 euro lunar pe vilă”.

Și atunci cum să nu se vadă Murad cu Caracostea la ceas de seară, în plină campanie, pentru a mai pune ”Sudul Litoralului” la cale…?

 

author avatar
Andrei Coman
2.161 afisari

3 COMENTARII

  1. Ce dracuo fi pazind DNA_ul si DIICOT-ul dela Constanta ? Stie toata lumea,numai ei „nu au fost informati,nu stiu si poate nici nu-I intereseaza.” Justitia meeeea independenta,dar si selectiva.Curg zdrentele depe ea.

  2. Iată cine a distrus litoralul românesc, iată cine a jefuit și jefuiește patrimoniul litoral, iată cine a distrus pădurea Comorovca, iată cine a umplut de vile și hoteluri toate stațiunile , fără nici o noima, fără studii zonale. Dintr-un litoral aerisit cu spații verzi generoase a ajuns un “Talcioc”, banul sa iasă din pământul tarii însușit de ei șmecherii și Hoții, nu le mai ajunge…….niște ticăloși. Nu suntsuficiente cuvinte și rânduri pentru a-mi exprima indignarea.

  3. Iată cine a distrus litoralul românesc, iată cine a jefuit și jefuiește patrimoniul litoral, iată cine a distrus pădurea Comorovca, iată cine a umplut de vile și hoteluri toate stațiunile , fără nici o noima, fără studii zonale. Dintr-un litoral aerisit cu spații verzi generoase a ajuns un “Talcioc”, banul sa iasă din pământul tarii însușit de ei șmecherii și Hoții, nu le mai ajunge…….niște ticăloși. Nu suntsuficiente cuvinte și rânduri pentru a-mi exprima indignarea.

    N-am spus, nu vreți sa-l publicați……sunteți verticali!? Ma îndoiesc!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger