AcasăDezvaluiriAncheteLa Iohannis se intră doar pe bază de recunoaștere facială!

La Iohannis se intră doar pe bază de recunoaștere facială!

Este, de departe, afacerea momentului pentru adevărații băieți deștepți care gravitează în jurul sistemului, indiferent de care ”guvernul meu” mai este vânturat pe la Palatul Victoria. Pentru că sistemele de recunoaștere facială se vând ca ”pâinea caldă”, zeci de contracte fiind semnate pe bandă rulantă, de tot mai multe instituții ale statului român.

După SPP IGPR și Frontiera au luat sistemul

Iar moda a fost lansată de Serviciul de Protecție și Pază, în vederea asigurării securității depline a Summit-ului NATO organizat la Sibiu, în 2019. Și când, cu adevărat, se simțea nevoia unui astfel de sistem de control mai mult decât civilizat. Numai că una este un Summit NATO și cu totul altceva isteria care a cuprins România de atunci. Mai ales că, pentru a da un singur exemplu, pe sepepiștii lui Pahonțu nu îi mai întreabă nimeni de atunci ce fac cu sistemul de recunoaștere facială… Că doar nu l-or fi casat imediat după Sibiu… Dar nici ”Legea Big Brother” care să reglementeze folosirea expresă și pe scară largă a sistemului nu este încă în vigoare! Așa că…

Cine intră la Iohannis rămâne în baza de date faciale

După Serviciul de Protecție și Pază, nenumărate alte instituții și structuri s-au înghesuit să achiziționeze sistemele de recunoaștere facială. Cam toate de la aceeași firmă, ce este drept… Iar după ce Inspectoratul General al Poliției Române s-a ”updatat”, iată că a venit acum rândul și Poliției de Frontieră să o dea pe recunoașterea facială. Ceea ce, ținând cont de ceea ce se petrece la granițele externe ale Uniunii Europene, ar fi binevenit. Mai ales dacă astfel s-ar mai spăla din umilințele la care contrabandiștii de țigări de pe ”felia” cu Ucraina îi umilesc  pe polițiștii români de frontieră, cel puțin din punct de vedere al dotării tehnice. Numai că sistemele par a fi cumpărate nu neapărat pentru a ”umfla” conturile respectivei firme, dar mai ales pentru a se crea astfel o gigantică bază comună de date. Una care poate că ar fi mai mult decât salutară, dacă nu s-ar face ”pe burtă”. Ca și multe din contractele cu încredințare directă… Pentru că altfel ne trezim cu situația de la Palatul Cotroceni. Acolo unde Administrația Prezidențială nu și-a asumat și oficial această pretenție, dar se pare că se intră doar pe baza sistemului de recunoaștere facială!

author avatar
Catalin Tache
5.627 afisari

56 COMENTARII

  1. La Herr Prezident intra numai nazistii care trebuie, ce credeti ca e acolo, casa de schimb valutar, sa intre oricine vrea ? Pai, ori e haos, ori nu e haos !! Mai trebuie bagat si lampasul in ochi, ca la seku, si totule ca la carte, in stil de nazi romanistan !! Ha ha ha 🙂

    • Sunt Kostea Sugiuk Tiraspol , mi-a bagat vrabiuta Livy lampasul in ochi si iar ma sparg in bashini in boschetii din spatele garii Tiraspol .

      • Nu esti nici kostea sugiug din Tiraspol nici cip ciripa,esti un homalau ros de rele si abuzuri onaniste bosorog nebun din vitrina Amsterdamului Esti un snobalau paranoic si lingator de kur iohanist ,o stoarfa snoaba si pretioasa ridicola Bre ,treci cu buba ciolosvecul la baut pisatul lui iohanus curdefer,si la lins scursurile din kuranul lui bivolaru etalonul vostru de criminali limberali Siktir scarbosenie de la Amsterdam!

  2. Pai scrie măi si firma, daca tot esti whistle blower. A, pardon, tu doar bagi batul prin gard.

  3. Tunurile cu recunoasterea de moace sunt muult mai vechi de 2019. A auzit presa in 2018 de camerele cu face detection instalate pentru „protectia fantanilor arteziene” din centrul Bucurestiului.

    • Da , io sunt , asta de la 9:29 care posteaza cu pseudonimul Eba semianalfabeta .

      • Kostea , iar te interneaza la balamuc , medicii nu mai trebuie sa faca investigatii , trebuie sa citeasca postarile de la 9:29 si 9:37 si te impacheteaza imediat in camasa de forta !

  4. Se poate face recunoastere faciala dupa poza pe care am atasat-o pseudonimului ” Marius1488 „. Am vrut ca sa arat cat mai sexy si sa bag aparatele de recunoastere in ceata …..

  5. Nu e pentru cine se pregătește, e pentru cine se nimerește.
    Sfârșitul e aproape, nu mai lucrează nimeni cu abnegație că nu s-au mai regăsit pe liste ori nu mai sunt în cărți.
    Apropo de cărți, primul om nu ne îndeamnă să citim, ne îndeamnă la schi, oină și altele după se aude pe surse că va fi chemat la meditații in literatură juridică.
    Nu e bine dar cât de pasiv e fata de poporul român nici turcii nu au fost în istoria romanilor.
    E bine să nu se mai repete experiențe de acest gen, că se va ajunge la măsuri urâte de poporul român.

  6. Ma simt cam rau , sunt la ciclu , pierd multi musterii in weekend-ul asta in boschetii din spatele garii Tiraspol , m-am gandit sa scot niste copeicute din postari …..

  7. Gheorghe : – Unde te duci , Ioane ? Ion : – Ma duc sa-i dau lui Costel la Buci si sa-i sparg scanerul bucifal esuatului asta .

  8. Sunt esuatul snob de opereta
    De doua ori pe saptamana
    Merg cu alai acas’ la geta
    Si inapoi

    • Sunt un poet esuat , toata saptamana stau pitit ( fara alai ) cu nasul intre hulubele diafane ale vrabiutei Livy sezat comod in trasurica cu doi cai . I-am spus sa cumpere colonie , cred ca i-a murit un cal , pute de traznesti …..

      • Kostea , cum sa calific schimbarea radicala a poeziilor tale , un salt calitativ sau un regres ? Ai trecut la haiku , versuri libere albe , fara rima ?

        • Este un salt calitativ
          Vreti poate un clondir de pipi,
          Ar fi un salt cantitativ
          Nzisti nebuni!

          • Este un nou curent Primul l a folosit B.Byrwais !Dar tu fiind limberala cu studii la Moskova n ai de unde sti!Tu stii pipi la sticla galgait la spirale,maimuta pe cap prin piata ,pepsi-glas,trezitul moarta, coruptea ,jusitea ,politea ,prostia

  9. Fa Katelo , vezi de oala ta , esti o pacoste , imi perturbezi procesul creatiei , tocmai ma opintem in niste EMISTIHURI IN CEZURA si am pierdut cadenta …

        • N-avem loc la tine nici in batatura , satra e mare si vor sa participe si amicii boschetari de sub pasarela garii Tiraspol . Ne-am dezinfectat cu mitilic pe botox , MUAHHHHHHH !

    • Poate driblez scanerul si ma aleg si cu cealalta falca umflata daca reusesc sa intru , imi sparge botu cu toiagul zburlit bavarez .

  10. Mai bine punea scanerul 7 case.
    Daca țuie punct si de la cap. Inseamna ca ai şaså or mai mic.

  11. Io n-am nevoie de pipaire prea multa ( cel mult o adiere ) cand labuiesc portofele si nici prin gand nu-mi trece sa-i fac ” recunoasterea fizica ” fraierului pagubit , ma tirez mintenas si-mi pierd urmulitele in multime …

      • Gandirea limberala deviata a hotiilor de 56 miliarde euro disparuti instant Gandire lu Catzu cel cu comision de 17 milioane euro de la big farma in urma achizitionarii a 120 milioane de doze de vaccinA cumparat atatea si le a pus in butoaie la murat pentru valul 5 ,6 ,si 7,8, 9 si 10 .Alo Dna coruptia nu ucide acum ?

  12. Cine se mai uita in gura reclamagiului sindicalist Marin Mititelu alintat Marcel ? De parca aia de la PSD sunt niste ingerasi …

  13. Niciodata nu a dus-o romania asa rau, de cand au venit fecaloizii astia la conducerea tarii

      • din acesti 30 de ani mai bine de jumatate ati condus voi leprele cretinoide criminale 10 ani crucisatorul hot si10 ani plavanul hot si mincinos plus Guwernerul zero plus taranistii plus alte proaste de dreapta De asta am trait greu ,din cauza voastra

  14. Eu as propune o pe tantea Gushet prim-ministru,Makoveika secretara la dr oguri ,buba sef peste prosti ,kurdefer sef la case furate

  15. Kosteo , la mintea ta , Vrabiuta Livy ar trebui sa fie matroana travestitilor din boschetii de sub pasarela garii Tiraspol …..hihihihihi

  16. ALINUTZAe buna la Transporturi A transportat amantii pana in patul ei pe care le a rupt Acum este vocalaMI ar fi rusne sa mai scot capul Si hoata si curvistina proasta

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger