AcasăDezvaluiriAncheteL-a păstrat pe Cîțu pentru o vilă în Miami!

L-a păstrat pe Cîțu pentru o vilă în Miami!

Până și cei mai înverșunați colaboratori ai președintelui au dat a lehamite din mână, după ce Klaus Iohannis a capitulat în fața ”noului sistem ticăloșit”. Dar nu chiar necondiționat, după cum s-au îngrijorat degeaba ultimii naivi ai taberei Iohanniste din sistem. Pentru că șeful statului l-a ”înghițit” nu doar pe ”bețivanul” Cîțu, dar a ajuns să digere fără nicio grimasă și ce îi servește acum la rândul său premierul…

Prețul corect pentru păstrarea lui Cîțu

Ca să nu mai spunem de dezamăgirea celei de-a treia tabere din PNL, cea care a crezut până în ultima clipă că Iohannis va da semnalul convenit pentru a se debarasa atât de Ludovic Orban, cât și de Florin Cîțu. Numai că Iohannis nu a mai vrut nici măcar ”candidatul meu” la Congresul pentru desemnarea președintelui Partidului Național Liberal, planurile sale pe termen lung fiind deja cu totul altele. Și anume, după cum a identificat cu amărăciune structura contrainformativă care a monitorizat impunerea lui Cîțu la butoanele operative ale statului român, retragerea în Florida… Acesta fiind de fapt marele vis al familei preziențiale, pentru care deja s-ar strânge ”agoniseala” necesară, la Viena, prin intermediul bancherului Steven van Groningen. Numai că nici Carmen și nici Klaus Iohannis nu au de gând să stea în totuși modesta casă din Coconut Creek, chiar și dacă finul Vecerdea ar trece-o pe numele lor după expirarea mandatului prezidențial. Și nici în celelalte două case din Florida, despre care Traian Băsescu este convins că sunt tot ale lor.

În acte casa din Coconut Creek este a finului Vecerdea

Pentru că visul familiei Iohannis este să se mute în propria vilă, într-un cartier ”decent” din Miami! Numai că, pentru asta, Iohannis nu trebuie să deranjeze sub nicio formă falanga serviciilor americane care i l-au băgat pe gât pe Cîțu, după ce l-au ”parfumat” bine, ce-i drept…

Nu e în Coconut Creek!

Nu este un secret că familia Iohannis și-a mai petrecut vacanțele, inclusiv Sărbătorile de Iarnă în Statele Unite ale Americii. În discreta localitate Coconut Creek din Florida, acolo unde finul lor, afaceristul Vecerdea deține în acte o casă, la doar 60 de kilometri de Miami. Iar cum finul Vecerdea nu este doar antrenorul de tenis al nașei Carmen Iohannis, dar și unul dintre principalii beneficiari al sponsorizărilor venite din partea Primăriei Sibiu nu a mai fost decât un pas pînă când cele două informații să fie puse cap la cap. Și să reiasă astfel că, la o adică, s-ar putea foarte bine ca vila din Coconut Creek să fie pe numele lui Vecerdea, dar să fie de fapt a familiei Iohannis. Variantă legendată și mai mult după ce chiar Traian Băsescu a băgat mâna în foc că succesorul său are nu una, ci trei vile, toate în Florida…

Soții Iohannis abia așteaptă să calce pe pământ american

Numai că vila din Coconut Creek nu este cea în care se va muta familia Iohannis după ce șeful statului își va satisface ultimele capricii prezidențiale la Palatul Cotroceni. Ceea ce însă nu înseamnă însă că o eventuală vânzare a acesteia nu ar putea ajuta la strângerea – fie și sub forma împrumutului – a sumei necesare pentru cumpărarea adevăratei vile pe care și-o dorește familia Iohannis. Și care se află chiar în Miami, acolo unde prețurile sunt cu totul altele decât în ”fundături” precum Coconut Creek. Numai că Iohannis nu are nevoie doar de bani… Dar și ca influentele agenții americane să nu își bage prea mult nasul în eventualele sale viitoare tranzacții imobiliare. La fel cum, ce-i drept, nici iohannis nu s-a amestecat în impunerea și păstrarea lui Florin Cîțu drept premier. Și cum nu o va mai face nici la alte viitoare numiri, dacă acestea vor veni pe aceeași filieră din Yowa… ”Prețul corect” pentru complicitatea prezidențială fiind, după cum susțin sursele noastre, posibilitatea de a își putea cumpăra în liniște ”vila viselor” din Miami…

author avatar
Catalin Tache
6.423 afisari

66 COMENTARII

  1. Tache , iar ai visat urat ? De unde scoti balivernele astea de nu le crede nici Kostea Sugiuk Tiraspol ? Dupa ce-i expira mandatul lui Iohannis se apuca de tranzactii imobiliare la Miami ? Nu il vrei Prim-ministru in fruntea unui guvern liberal ?

    • De la basecu,de unde ?Nu a spus ca base baga mana in foc ca Iohannis are 3 vile in Florida?I-o fi spus balivernele astea-in legatura cu casele,-la un pahar,doua de wiskey…in casa lui din Florida…ce ,base nu are bani de Florida??😉

        • N-am casa , dorm in boscheti , ling mitilic la prima ora a diminetii , e porneala noastra , a boschetarilor curcubei . Am fost Kostea , mi-am facut operatie de schimbare a sexului , imi trebuie bikini si sutien XXX , mi-au plantat pe piept doua proiectoare de la Molotov .

  2. Bai Cațule, ai fost in sala la Summitul din Crimeea cand Presedintele Ungariei a facut afirmatia ca Romania a ocupat Transilvania si n ai luat atitudine, esti un mare TRADATOR , o unealtă , o persoană de nimic, un drogat, un betiv care n ar fi trebuit sa ajungi pe pozitia care esti.
    MULTE PLACUTE SUEDEZE!
    DEMISIA GUNOIULE!
    TRAIASCA ROMANIA!

    • Dar nimeni din presa nu si-a pus intrebarea logica: ce cauta catu la un summit cu presedinti ,ca Merkel,al Ungariei,al Moldovei??UNDE ERA IOHANNIS,IN FLORIDA?Ce treaba are catu cu politica externa,nu era atributia presedintelui,ca tot era suparat el pe vremea pesedeului,ca dancila facea pe presedinta in locul sau??Acum cutu a primit aprobare si aici??E de noaptea mintii…

      • Asa e , sunt de noaptea mintii , curri – curri-curi-cu-la , yamba impletita cu conga in tufis , sub pasarela garii Tiraspol …..hihihihihi…!!!

  3. Tache , poate te trezesti pe la tribunal pentru calomnie , avocatii presedintelui s-ar putea sa depuna plangere , ai trecut de barierele deontologiei profesionale si de normele de bun-simt . Sa te-aplaude Kostea si toti boschetarii mankurti de pe malul stang al Nistrului , romanii nu pun botul la semenea dezinformari . R U S I N E !!!

      • NU SUNT BARBU GH. , I-AM FURAT PSEUDONIMUL , SUNT VIERMELE OLIGOFREN CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL zis KOSTEA SUGIUK , merit ciomagit si omorat cu pietre , o asemenea zdreanta face umbra pamantului de pomana !

  4. Gelule, (ca)Citu nu a reacționat pentru ca nu a avut instrucțiuni de la stăpânire. Dacă nu are „mutarea” în plic nu știe ce sa spună, vorbește neinteligibil, ca un oligofren. Exact după chipul și asemănarea lui Joe Bideu. Asta au pus amerlocii la conducerea Statului roman. Însă la iarna, prostia lui (ca)Catu ne va costa scump. Ceea ce au făcut idioții ăștia la Kiev, Putin numește atentat la integritatea teritoriala a Federației Ruse și a promis un răspuns adecvat poziției fiecărui participant. Ungurii, parșivi, jucând la doua capete, au ridicat subtil problema Transilvaniei, iar prostul nostru a fost prins în stare euforica, ca în US când a fost arestat. Occidentul vorbește îngrozit de Cernobalul zburător al rușilor iar idioții ăștia se joaca cu chibriturile pe lângă canistra cu benzina, iar romanii stau tolăniți cu burta la Soare crezând ca viata de huzur pe datorie va curge liniștită în continuare. Total greșit. Habar nu au în ce rahat i-a vârât ca(Citu). Și încă un amănunt, organizatorii porcăriei au fost americanii, englezii și ucrainenii. Exact disperații despre care am mai spus ca vor un război în Europa pentru a salva situația de ca(Citu) de la ei din tara. Sa mai spună propaganda ca nu am fler.

  5. Gica , scumpul meu , tu todeauna ai avut fler , ai labuit numai portofele doldora de la musterii ! Tot pe malul lacului esti ? Vin sa ne dam la fund ?

  6. Cel ce posteaza cu pseudonimele Kostea , Gelu si Gica este una si aceeasi persoana : CONTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL zis KOSTEA SUGIUK , rusinea propagandei staliniste de pe malul stang al Nistrului . Are o roaba de pseudonime , tot el este si Curios , Militar , Roman (?) , Imparatul Mancurtilor , Cunoscator si ….pomeneste-i Boje !

  7. Daca vreti sa va internati de urgenta la ospiciu , contactati-ma pe facebook : CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL , am poza aia sucara cu corabia in furtuna .

  8. Bai idiotule, vezi ti ma boule de treaba ta, de tradatorii tai si lasa ne in pace cu postarile tale de oligofren .La SUGIUK TIRASPOLEZUL ma refer!

    • Doua slugi nenoricite si ordinare, doi retarzi , doua jartele imputite, doi fomisti nenorociti, doua gunoaie penale ASTA SUNT CÎȚU ȘI PLAVANUL PENAL.
      PLAVANUL ASTEAPTA SA I TREACA MANDATUL SI SA SI PRIMEASCĂ SINECURA DUPA CELE DOUA MANDATE, MANDATE IN CARE NU A FACUT NIMIC NENOROCITUL DE PLAVAN PENAL SI MUT .
      Locul acestor doi nenorociti este la Rahova dar din pacate au protecție si nu se va întîmpla acest lucru.

      • Continuare 22:30 : M-am rasucit cam mult , m-am luat dupa capul clocit al lui Kostea si am scapat trupul Gica in hazna .

  9. Suntem tripleta , n-am cum sa ma despart nici de Gica , nici de Gelu , yo sunt capul , Gelu e gatul si Gica e trupul . Ceata lui Pitigoi / Trece mandra prin noroi / Dai in unu / Tipa trei , pe scurt , suntem trei in unu . La 22:21 am pus gatul la Treaba , boul idiot Gelu s-a conformat imediat …..hihihihihihihi

  10. Bai anonimule, tu ai vise horror ? Johanis ar face bine sa plece la Sibiu sau mai bine la Miami. Suntem satui de asa presedinte si nu vad cum ar putea fi un prim-ministru bun. Nustie nimic si nu-l intereseaza decat linistea pewrsonala. Hai, pa !

    • Da , am vise umede horror , se facea ca tot schimbul 2 al navetistilor de Rabnita stau la coada sa-mi sparga rozeta si sa-mi umfle falcile !

  11. PENALUL VASILICA COCAINA SIFONEAZA IMPRUMUTURILE ASTRONOMICE CU COMPLICITATEA LUI ISAR spune:
    25 august 2021 la 20:11

    Regimul Fanariot Criminal Iohannis a Sifonat deja 90% din Imprumuturile Astronomice in Conturi OffShore cu ajutorul Complicilor, Asasinii Economici Lucian Isar si Prostituata dela Tecuci, Miliardara Alina Gorghiu – cea mai Bogata Prostituata din Romania.
    Romanii de Rind beneficiaza de Mariri de Preturi si Taxe Devastatoare la care se Adauga Plata Sine Die a Imprumuturilor si Dobinzilor Semnate de Fanariotul Criminal Klaus Iohannis.
    SRI a Asigurat Transferul Banilor !

  12. 26 august 2021 la 0:11:19 – Raionul m-a aprovizionat cu inca o galeata cu magiun maro si o damigeana cu mitilic , le „citesc” pana dimineata !

  13. Mereu a fost dupa bani…cum rezista altfel primar la Sibiu…dpar ca fost si este protejat…

    • Sunt Kostea Sugiuk Tiraspol , mai bagai si yo o postare de 3 copeici , vine iarna si greierele o ia peste bot de la furnicuta Livy , nu ti-ar da un borcan de stevie …..

  14. Dar de vila idiotului de Sugiuk din Tiraspol nu scrie Tache? ÎL protejeaza pe idiotul mancurt din Rabnita.Sunt amandoi de la GRU si nu si scot ochii unul altuia.

  15. Imi fac reclama cu boschetii tunsi cu aspect de vila naturala , sunt protejat de Tache , cand ne intalnim la sedintele Raionului il omenesc la slit cu menuete sfasietoare la piculina zburlita …..hihihihihi

  16. Si Talibanii sunt mai patrioti comparativ cu cei doi ai nostrii care ne reprezinta natiunea pe plan internațional drogatul si mutul penal.

    • Kostea , agramatule , ti-am spus mereu sa nu mai pui doi de ” i ” la ” NOSTRI „. Ai grija si la ” IMI ” , se scrie fara liniuta , paduchiosule !

  17. Si eu sunt Taliban patriot drogat , reprezint natiunea ( de pe malul stang al Nistrului ) , organizez marsuri cu stegulete curcubeu in spatele garii Tiraspol printre vagoanele de marfa , pe peron avem interzis .

  18. Cațu penalul bețiv, un alcoolist trdator, sa ne zică de ce si a secretizat foaia matricolă? Cu cat a luat treapta a doua….media de absolvire pe fiecare an din liceu, sa puna pe site ul guvernului, sa fie transparent.

  19. Comisarul .ro , astazi , 26 august 2021, ora 11:35 : ” CLOTILDE ARMAND ANUNTA CA ROMPREST A ACCEPTAT SA ASIGURE SERVICIILE DE CURATENIE PENTRU JUMATATE DIN PRETUL CERUT LA INCEPUTUL ANULUI „. Mafia gunoaielor accepta 10 milioane de lei pe luna , fata de 20 milioane de lei cat au solicitat la inceputul anului . Vedeti cat de usor se sifonau 2 milioane de euro ? CINE A AVUT DREPTATE ?

      • Kostitza osanza , iar auzi voci si te dedublezi ? N-am timp de tine , vezi raspunsul surpriza la 15:43 , iti excit suspansul ….

    • Taman asta fac acum , pute de mori ……..hihihihihihihihihihi……!!!!!!!!!!

  20. Toti psihiatrii si psihologii au convenit ca sunt irecuperabil , au zis sa-mi aleg data cand sunt dispus sa-mi administreze injectia letala si le-am spus ca ma grabesc .

      • Eu m-am grabit / Sunt PIRATU / Am halit k,katul la 19:11:22 , aperitiv inaintea cinei . Papa-bun , l-am piratat si l-am bagat la mat . Sa fie primit !

  21. Ba , dulceata mankurta , nu te lua dupa ce spune Burduja cu reducerea frecventelor , fiecare isi vinde marfa . Capisci ?

    • Termina cu prostiile , Raionul mi-a trasat sarcini clare sa nu permit romanilor sa discute despre problemele lor , trebuie sa halesk doar eu k.kat si sa le ocup spatiul virtual cu realitatile din Transnistria .

  22. Ai perfecta dreptate , facea kuniligus , numa ca la noi si disi polkovnik la comisar .

  23. Asta are boala la case fără număr dar el căres nu respecta legea României și constituția in rest s a dovedit inutil pe funcție pt cetățeni!!!!’

    • Doar javrele ca mine n-au case , am domiciliul pe boschetul 7 de sub pasarela garii Tiraspol , nu platesc impozit , de-aci postez directivele Raionului .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger