AcasăDezvaluiriAncheteKristalina deschide JOCURILE FOAMEI în România!

Kristalina deschide JOCURILE FOAMEI în România!

Haos și sânge: Serviciile scot românii în stradă” titram ”lovitura” din 18 septembrie. Atunci când dezvăluiam ”planul nebun” al propagandei progresiste, la nivel geo – global, de a provoca proteste violente în principalele Capitale europene.

Șefa FMI se teme de tulburări sociale dacă Putin arde gazul de pomană

Totul doar pentru ca ”înalții comisari” europeni să nu își recunoască astfel înfrângerea din ”războiul gazelor”. Unul care este cu totul altul decât cel de pe frontul din Ucraina… Astfel că mai-marii Comisiei Europene au nevoie disperată de un pretext plauzibil pentru a nu mai prelungi sancțiunile economice ”sinucigașe” impuse Federației Ruse. Și asta cât mai repede, înainte ca ”generalul iarnă” să se alieze cu Regimul Putin! Liderii europeni urmând astfel să anunțe că presiunea socială a devenit prea mare și mai trebuie să dea drumul la ”supapa economică”.

Dacă și șefa FMI…

Iar la doar câteva zile după ce avertizam că și Bucureștiul este așezat pe harta capitalelor europene unde serviciile secrete trebuie să provoace violente mitinguri de ”nemulțumire socială” față de ”traiul greu” și ”factura la energie”, informația este confirmată de la cel mai înalt nivel posibil. Chiar șefa Fondului Monetar Internațional – adică cea mai progresistă dintre progresistele organisme internaționale financiare! – avertizând la rândul său că ”dacă iarna va fi aspră, vor fi tulburări sociale majore în toată Europa”! Kristalina Georgieva transmițând astfel un avertisment mai mult decât sumbru, dacă Putin va continua ”să ardă gazul de pomană” la granița cu Finlanda, decât să îl livreze prin conducte. Șefa FMI subliniind că ” în mai multe țări din Europa s-ar putea produce tulburări sociale în iarna ce vine. Cu siguranță că există teama de recesiune în unele țări europene. Dacă Mama Natură decide să nu coopereze și dacă iarna va fi grea, se poate ajunge la tulburări sociale”! Anunțând astfel practic deshiderea ”Jocurilor Foamei”…

author avatar
Catalin Tache
4.679 afisari

35 COMENTARII

  1. Mama nature nu ii pase…! Ea face ce stie sa faca de sute de mii de ani!
    Omenirea ar fi trebuit sa ajunga la un nivel de inteligenta in cit sa nu se ajunga la aceste probleme!
    De fapt, numai europenii, calcati in picioare de prostia propriilor lor lider vor ajunge ala aceste „jocuri ale foameni’!
    Nu am auzit asemenea probleme prin alte parti ale lumii!
    L-m pupat pe toti in dos pe UrSula si Jale-n-ski…!
    Nu am auzit de chinezi, rusi, Sud-americani sa le inghete fundurile sau sa crape de foame…!
    Ce a ajuns biata Europa!
    https://www.incorectpolitic.com/cum-au-planificat-s-u-a-criza-energetica-din-europa/

    • De ce e obligatoriu sa-ti dai cu parerea daca esti habarnist ? Du-te te plimba pe malul Nistrului , Bolivia este cea mai saraca tara din America de Sud . Ce zici de Guayna , Paraguay , Ecuador si Peru ? Dar de exodul din Venezuela cand nu se gaseau alimente sau nu puteau fi cumparate datorita preturilor astronomice ? Cand duci polonicul la bot , nu-l degusta , infuleca-l complet . Panimaesi ?

    • Kostea , ne-ai acrit cu minciunile lui Karen Smith , spune Raionului ca sunt fumate . Rand Corporation : ” That the document is ” fake ” .

    • Omenirea trebuia……ideea este ca sunt aceeasi oameni la putere pe glob de peste 500 de ani marile famili tin omenirea in uitare , pana ne trezim mai avem .
      Lumea este condusa de cand lumea nu este de capul ei

  2. Gresit, Europa v-a depasii cu eforturi situatia dificila din aceasta iarna, pt. anul viitor gasindu-se soluutii care sa rezolve situatia energetica. Insa Rusia v-a avea probleme grave economice, v-a fi izolata pe plan international, considerandu-se nefrecventabila ia rusii vor fi priviti cu scarba, cu dezgust

    • Prostul moare de grija altuia, asa și cu asta care nu mai poate de grija Rusiei. Bai boule, ai auzit bancul cu Dabija? Ce te f… grija de rusi? Gândește-te mai bine cum faci sa nu-ți înghețe mintea la iarna! A…, sau greșesc eu iar tu ești un fericit, ca dacă n-ai minte n-are ce să-ți înghețe!

    • Domnul Mihailescu , la 75 de ani , este lucid si coerent , important este cum gandeste , micile greseli gramaticale sunt vanate de cei ce incearca sa ascunda adevarul .

  3. 1. Comisarul . ro , astazi , ora 20:41 : ” SE PREGATESTE CEVA ? AMERICANII ………………………………………………….” – CNN . 2. Comisarul . ro , astazi , ora 21:53 : ” PENTAGONUL ANUNTA O ASISTENTA SUPLIMENTARA DE 1,1 MILIARDE DE DOLARI PENTRU UCRAINA , INCLUSIV FINANTARE PENTRU 18 NOI SISTEME HIMARS ” – CNN .

  4. Articolul e corect. Se doreste o destabilizare in Europa. Politicienii din ziua de azi sant controlati de un cabal diabolic. Care nu isi iau nici o sansa: ca iarna sa nu se alieze cu Putin au distrus conductele de gaz

  5. Oricum o dau globalistii ordinari, indiferent de unde sunt, in Occidentul ateu, decadent si kurkubeist sunt toate sansele ca sa fie ceva bubuiala la iarna 🙂 Scapa cine poate, bai astia de la fmi, onu, oms, si altii latrai globalisti 🙂 Bai, macar o sa se mai reduca din turma de tefelei ratati, oricum sunt prea multi sclaveti tampiti la multinationale, e nevoie de mai putine drone corporatiste 🙂

    • Care Stelian Tanase ? Esti dihoru scopit Kostea Sugiuk , te cunosc dupa „parfum ” , iar ai intrat in secretariatul ospiciului si ai postat noaptea la 2:40 si 4:01 cand te-au apucat trepidatiile ….

  6. Au dus ue in gard cum le a dictatfriedmsn guru bun la toate mai ales cand zice ca europa trebuie distrusa sa vina ei salvatori!!!

  7. Voi de fapt când vă adresați lui Kostea , vă adresați unui serviciu de inteligență care își face jocurile și mai vorbește și murdar.
    Rușine să le fie pentru 5000 E pe lună de la amărâți!

    • SUNT KOSTEA , postez pentru 3 copeici postarea , iar am ramas fara samagon , hleb si mahoarca , nu apuc ghicelul . 5.000 de E o sa am cand voi pasi pe Luna …..

    • Nu sunt ” Roman ” , sunt KOSTEA AMORE SUGIMORY TIRASPOL , m-am culcat cu SRI-ul si m-am pomenit cu falcile umflate si rozeta zdrente , s-a declansat un scurt-circuit de zici c-am fost mufat la hidroelectrica ……hihihihihihihihi

  8. Dupa ce au adus toti tradatorii la putere , serviciile scot lumea in strada ? sa se duca serviciile in strada !

    • Sunt Kostea , imi mai ramasese un polonic cu govno la micul dejun , m-am conformat si l-am halit . Un deliciu ……papa bun ….mmmmmmm…….ce savoare ……..mmmmmm……ragai fericit ….

  9. National . ro , 29.09.2022 , ora 9:13 , articol de Tudor Borcea : ” Pedepsirea …………………………………………….”.

  10. Universul . net , 27 septembrie 2022 : ” Chinezii , cu ochii pe Siberia : Va fi plina de oportunitati de investitii in urmatorii 30 de ani „.

  11. Universul . net , 28 septembrie 2022 , articol de Laurentiu Mihu : ” ………………………………. ! Bolile noilor anexari ” .

  12. Babaiatu, iar n-ai luat pastilele!!! De ce dreaku trebuie sa ne intoxici cu elucubratiile tale?! ESTI HANDICPAT!!!

    • Bideu stie ca dupa midterms e gata?! Dar khazarii mafiei din dept of state?! Si-a aflat dinainte Babylonul soarta ce-o va avea?! Nici macar Yoda nu mai e la Pentagon sa le zica …
      La Bucuresti niste tristi din servicii (lingai salivanti ai Pentagon si CIA si tradatori vanduti) inca nu stiu ce li se pregateste din viitor, poate ca e mai bine nici sa nu afle, unii chiar merita asa ceva

      Sfarsitul a inceput, tineti aproape

  13. Universul . net , astazi , 29 septembrie 2022 : ” De ce nu explodeaza proteste ……………………………………………………………………..” – Meduza – Anañiza politologului Vladimir Gelman .

  14. Tache, unde este articolul cu furaciunile SRI din portofelele oamenilor la controlul de pe Otopeni? S-a dat ordin ? Pai nu e Marincea in podcasturi cu Democratia in gura si respectarea legilor in vigoare? La fel si domnul general Dorin Radulescu? Se poate asa ceva, pai toata gargara aia cu profesionalismul si respectarea legilor tarii pentru ce scop se propaga?

    Vorbesc oamenii pe forumuri online reddit ca li se fura si din bagaje si telefoanele, in halul asta sa fii ajuns SRI ul …

    Securitatea nu a murit vreodata, doar s-a rebranduit …

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger