AcasăDezvaluiriAncheteKovesi sare la beregata lui Iohannis!

Kovesi sare la beregata lui Iohannis!

Gata, cei au care au pus-o procuror general european i-au dat azimutul! Iar Laura Codruța Kovesi nu s-a sfiit deloc în acceptarea noii misiuni ingrate. Una văzută însă ca un mijloc excelent pentru a își putea plăti, în sfârșit, polițele pe care fosta șefă a DNA consideră că încă le are față de Klaus Iohannis. Mai ales acum, când ”masculul alfa” al statului român dă tot mai evidente semne de slăbiciune prezidențială, de nu reușește să formeze ”guvernul meu” nici măcar milogindu-se de ”ciumații roșii” de la PSD sau de ”crizatorii” de la USR.

Kovesi are pregătit dosarul pentru Iohannis

Și cum fișa postului procurorului european nu acoperă și dosarele ”disjunse” ale primei doamne Carmen Iohannis, în aceste zile sunt luate la mână toate spețele în care sunt implicați apropiați ai președintelui României. După cum reiese din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră, accentul acestui inventar expres solicitat de Kovesi fiind pus mai ales pe spețele care vizează fraudarea unor fonduri europene și care pot duce nemijlocit la Iohannis personal. Sursele noastre susținând că, în urma ”lobby”-ului dezlănțuit exercitat în ultimnele zile de către ”turbatul” Dacian Cioloș la Paris și Bruxelles, Laura Codruța Kovesi și-a luat deja angajamentul că va sări ”la beregata” celui care și-a trimis purtătoarea de cuvânt ca să îi anunțe demiterea cu primul dosar pretext ivit!

Băgat de Cioloș în ”spirală”!

După ce s-a prins și el că a fost desemnat de Iohannis cu formarea Guvernului doar pentru a fi făcut public de râs, Dacian Cioloș a făcut ce știe el mai bine! S-a dus cu pâra pe la Cancelariile occidentale… În frunte cu Parisul, bineînțeles! Acolo unde faptul că Pentagonul a umilit pur și simplu Franța prin înțelegerea dintre foștii generali Lloyd Austin și Nicolae Ionel Ciucă nu a făcut decât să toarne și mai mult gaz pe focul care nici măcar nu mai este mocnit dintre Paris și Washington. Iar cum Laura Codruța Kovesi a ajuns totuși în fruntea EPPO în urma eforturilor logistice absolut nebănuite depuse în favoarea sa de Franța la nivelul Comisiei Europene, aceasta a fost reactivată pentru a spăla rușinea de la București. Acolo unde, scos de sub ”fustele protectoare” ale Angelei Merkel, ”neamțul” Klaus Weber Iohannis se dovedește deja o biată frunză în bătaia vântului geo-strategic care bate tot mai crâncen dinspre marile puteri ale lumii.

Ciucă a bătut palma cu Austin Cioloș cu Macron

De remarcat și că oamenii lui Macron ar fi solicitat această ”favoare personală” într-o perioadă cum nu se poate mai propice pentru Kovesi. Cea care tocmai ce apucase să anunțe că EPPO și-a intrat în sfârșit ”în pâine”. Și că va urma detonarea unor dosare absolut spectaculoase. Numai că pe ”lista scurtă” a anchetelor deja demarate s-ar putea să fie adăugat un nou dosar. Unul ale cărui ițe să ducă direct la Iohannis, cel devenit în ultimele săptămâni ”inamicul public numărul unu” al Franței. O Franță care, ghinion, tocmai ce se pregătește să preia, de la 1 ianuarie 2022, președinția rotativă a Consiliului European. Și care astfel nu se va feri să îi facă zile fripte germanofilului ”americanizat” Klaus Iohannis, la cel mai înalt nivel diplomatic european. La fel cum îi fac deja în aceste zile ministrului Ciucă! Generalul desemnat ”cu japca”, peste capul PNL, de secretarul american al Apărării asistând deja neputincios la dinamitarea negocierilor purtate pentru formarea unui nou guvern.

Nu uită și nu iartă!

Iar dacă oamenii președintelui încă se amăgesc că Laura Codruța Kovesi nu poate avea ac de cojocul lui Iohannis, aceștia se pot înșela amarnic. În primul rând, pentru că subestimează dorința de răzbunare a unei ”Zeițe” ejectată într-un mod absolut umilitor de la conducerea Direcției Naționale Anticorupție. Dar și visele de mărire ale acesteia. Kovesi nerenunțând în ruptul capului la a fi prima femeie președinte din România! După o finală pe care speră să o câștige din partea ”dreptei unite europene”, în fața contracandidatului ”stângii unite” promovat de Washington, Mircea Geoană. Așa că Iohannis are toate motivele să își facă griji, mai ales că până și la vârful serviciilor secrete i se calculează deja ”AMR”-ul! Rămânând de văzut doar unde va aplica Kovesi, prin EPPO, lovitura ”cu mantă” pentru acesta…

author avatar
Catalin Tache
10.556 afisari

43 COMENTARII

    • Bai Tache,schimba bre beutura,nu mai consuma de aia trasa prin paine ! Nu se va intampla nimic.

  1. Locul Mutului e la Rahova, de prea multe ori și-a bătut joc de poporul roman pe care zice că îl reprezintă.Este un penal de foarte mult timp acest plăvan .

  2. Sa vedem si partea plina a paharului…astia doar intre ei se pot face…asa ca deocamdata succes,kovesi

  3. Tache,daca nu ai avea paza armata de la GRU ai mai avea asa tupeu???? Nu te mai da DGSE, ai fost instrumentat si de SPP si de DGIA ca esti GRU!!!

    • Tache lasă vrajeala te a convertit sasul penal la BND sa nu te mai dai la el si o tot dai cu GRU sau DGSE.Ti ai tras casă la Berlin asa spun sursele dinspre răsărit. Ai tradat GRU, nu stiu daca e bine d nu Chestor Tache.

  4. Deci doar SPP si DGIA zic ca e GRU…?aha…deci SRI si SIE nu…oare se ce???in cine sa avem mai multa incredere??? In Pahontu si Hapau sau…

    • Dar mai lasati bai propaganda asta obosita…pahontu si hapau dadeau orice aveau de Tache…daca aveau…asa ca hai siktir

    • In Pahoțuuuu clar nu se poate avea incredere,e un prăduitor , o jartea securistă, la cate ilegalităti a comis balbaitul, nu doar un dosar penal i se va deschide după ce va pleca din functie ci mai multe….
      Securistul joacă la mai multe capete , mai nou vrea sa l documenteze bine bine pe neamț pentru a se pune la adăpost cand va fi el anchetat.

  5. O sa sfarseasca urat mutalaku…dar si-o merita…cel mai prost presedinte ever…o catastrofa nationala…

  6. Ati uitat ca toate marile tunuri financiare asupra Romaniei le-a reglat Kovesi, pe cand o sugea prin vie la Ghita?! Gata, urcati muhaiaua pe vapor la Chilia si cantati…kovesi si iohannis..
    2 PRADUITORI VANDUTI SI IUDE…2 STERPI LIPSITI DE ORICE SENTIMENTE…ROBOTI IMBECILI..
    GEOANA MIRCEA AL TREILEA TUTAR FIX CA SI CEI DOI…IA SPAGA CEASURI, BANI, SUNT PROBE..SI KOVESI I-O SUGE SI II STERGE TOT…BASTARZI DE KKAT! Iar daca Pahontu i-a garantat o sa se impuste in picior …

  7. GATA SE APROPRIE SFARSITUL LUI iohanis , KOVESI IL BAGÂ LA PUȘCÂRIE CÂ RADEA DE EA

  8. Bre , CUNSTANTINE , ti grabiesti ca fata mari la maritat . E prea devreme sa vorbim de alegerile prezidentiale , va recomand Recorder IS , azi , 26 octombrie 2021 , articol de Cezar Moraru : ” DELIRUL LUI RASPUTIN AL MOLDOVEI IN INIMA ORTODOXIEI , LA MANASTIREA DURAU „. Protosinghelul TEODOSIE PARASCHIV , duhovnicul manastirii Durau : ” DACA TE-AI VACCINAT , ESTI MORT „- VIDEO . Carti si CD-uri vandute pe treptele bisericii , evaziunea e-n floare , nimic nu se fiscalizeaza . Protosinghelul Teodosie Paraschiv are repertoriu bogat , vine cu scenarii apocaliptice , fetusi avortati , eutanasieri , satanisti , nanoparticule , roboti , extraterestrii , hibrizi cipuri , magneti , retele 5 G . Posibil sa cumpere un dric si sa-si deschida un centru de pompe funebre pentru enoriasii ce il asculta cu gura cascata fara teama ca intra virusul …

  9. Băi Sugiuk ia l acasă pe plăvan , ce‐i ții partea ?Scapa ne de el că nimic bun nu a adus în țară

    • Acum ma dau Stepan Andriiovici Bandera , initiatorul statului independent ucrainian la Lviv in 41 , decorat post mortem in 2010 de presedintele Victor Iuscenko . Napoleon , Kutuzov si amiralul Nelson au venit la mine in salonul ospiciului sa ma cunoasca , nu au auzit de Bandera , o sa avem lungi conversatii secrete ( sa nu ne auda medicii si infirmierii )…..

  10. Ai dat cautare pe goagăl Sugiukovici, că tu esti mai cerebral decat plavanovici retardatovici, totuși.ce vezi tu bun la mut…

    • Asa e , am dat cautare pe goagal si un pupic dulce pe spranceana ochiului disnic maro al mutului , acum fac exercitii de karate in salon si sunt Bandera Boniaski ….hihihihi

    • In sfarsit, sevva demonstra ca Tache este GRU, primul ofiter DGIA racolat de GRU!!!ai facut de rusine DGIA, Tache!!!toata reteaua Tache in romania va fi destructurata!toti ofierii care i-au dat informatii vor fi judecati pentru tradare nationala! Se apropie aflarea adevarului despre cine de la DGIA facea naveta la Moscova, tradatorule!te-au facut general,ti-au luat vila la Corbeanca, vacante pe Coasta de Azur. Futi numai escorte de lux de 1.000 de euro muia!a meritat???

      • Asa se scrie ROMANIA, cu r mic??? Toti care am lucrat cu Tache stim cine este, nu va mai chinuiti cu intoxicarea, c nu tine.ROMANIA cu R mare, tine minte jegule!!!

        • Dl Tache a scris foarte bine . romania nu merita scrisa cu majuscula! Citeste-ti istoria si cu inima si cu mintea!

  11. Spotmedia.ro , astazi , 26 octombrie 2021 , ora 06:29 , articol de Senior Editor Victor Pitigoi : ” SCRISOARE DESCHISA CATRE TOTI MAI-MARII TARII „.

  12. 1. Aktual 24 , astazi , 26 octombrie 2021 , articol de Victor Gheja : ” VALERIU STOICA , TRANSANT : ” CITU NU ESTE UN PRESEDINTE REAL PENTRU PNL , NU ARE FORTA / CEL MAI BUN PARTENER POSIBIL PENTRU PNL ESTE USR , PENTRU CA PSD ESTE MULT MAI INCONFORTABIL „. 2. Aktual 24 , azi , 26 octombrie 2021 : ” IOHANNIS PLEACA INTR-O VIZITA DE STAT IN REPUBLICA ARABA EGIPT DUPA CE L-A DOMOLIT PE CITU „.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger