Cauta

Kovesi la Schonbrunn!

Pe 28 mai dezvaluiam ca Oana Schmidt Haineala este noua ”Doamna de fier” a Justitiei, aceasta urmand sa preia fraiele Directiei Nationale Anticoruptie de la o Laura Codruta Kovesi tot mai izolata si abandonata de partenerii pe care, probabil, ii credea mai loiali decat s-au dovedit a fi in cele din urma. Culmea este ca ”piranha” presei s-au napustit sa ”umple de sange” subiectul, muscand de-a valma ”momeala” ca Oana Schmidt Haineala va fi numita procuror sef al DNA, desi in dezvaluirea noastra in exclusivitate dadusem ”indiciul” ajutator ca strategia actualei puteri politice prevede tocmai trecerea la butoane printr-un intemediar. Si ca, in transpunerea in practica a acestul plan, marele merit al Oanei Schmidt Haineala a fost ”intoarcerea” mai multor forte influente din sistem impotriva Laurei Codruta Kovesi, printre care si procurori din interiorul Directiei Nationale Anticoruptie, care au sarit in barca guvernamentala in ultima clipa.

Fosta sefa a DNA in vizita privata in Austria

Iar acum, de cand revocarea din fruntea  DNA este deja o certitudine, strategia de ”curatire” a ceea ce a mai ramas din ”binom” ii prevede un rol cu totul special Oanei Schimdt Haineala. Careia, pentru trecerea la ”next level” al planului i s-a propus deja preluarea sefiei nou infiintatei, inclusiv prin girul prezidential al semnaturii lui Klaus Iohannis, Sectii pentru investigarea infractiunilor comise de magistrati. Acum, daca Oana Schmidt Haineala accepta trecerea din fruntea Corpului de control al ministrului Justitiei si sa preia personal noua Sectie de investigare a magistratilor se poate spune deja ca, mult mai repede decat se asteptau unii, ”cercul s-a inchis” deja. Mai ales ca noua sectie o va inlocui pe cea condusa pana acum de procuroarea Florentina Mirica, unul dintre ultimii oameni de incredere din interiorul sistemului ai Laurei Codruta Kovesi. Cea a carei soarta pare sa fi fost decisa, culmea, tocmai in timpul vizitei private efectuate la Palatul Schonbrunn, dupa cum reiese din fotografiile intrate in posesia noastra. Adica, stranie ironie a sortii, tocmai locatia atat de draga presedintelui Klaus Iohannis, cel care poate a citit sau nu, poate a inteles sau nu, dar sigur a semnat atunci cand trebuia!

Haineala, ”calaul” DNA!

Cu toate ca misiunea molcomului Tudorel Toader parea una imposibila inca de la bun inceput, iata ca, desi cu intarzieri semnificative, promisiunile electorale ale actualei coalitii aflate la putere incep sa prinda contur. Iar dupa revocarea Laurei Codruta Kovesi si ”ejectarea” lui Daniel Horodniceanu inapoi la Iasi, sa se judece cu autoritatile locale ca s-a ars becul din parcare, strategia guvernamentala prevede taierea unui nou ”nod gordian”. Este vorba despre numirea unui om puternic intr-o functie cheie,  la conducerea Sectiei pentru investigarea infractiunilor comise de magistrati, adica un fel de ”DNA al DNA”-ului! Si nu doar ca omul considerat a avea forta si influenta sa preia sarcina trasata de ”eliberare” a judecatorilor si procurorilor din ”latul” strans in jurul sau de actuala structura condusa de Florentina Mirica a fost gasit, dar, dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia noastra, deja se accelereaza procedurile legale pentru ca Oana Schmidt Haineala sa poata intra cat mai repede ”in painea” noii functii.

Ultimele stiri

  • O autostradă din China s-a prăbușit. Cel puțin 19 morți/Imagini impresionante de la locul dezastrului – VIDEO
  • Zeljko Kopic: „Ei nu ar trebui să mai fie parte din clubul Dinamo!”
  • Diana Șoșoacă poate candida la Primăria Capitalei. „Răsturnare de situație! Mi s-a admis candidatura!”
  • Noi vești despre starea de sănătate a actorului Florin Piersic. Unde se află internat marele artist
  • Simonis, despre candidatura lui Popescu Piedone. „Ar trebui să se gândească, poate, la un exit”
  • Comunicat de presă Comuna RADOVAN
  • Publicarea anuntului de autorizatie de construire intr-un ziar de larga raspandire – este necesara?
  • Marcel Ciolacu anunță toleranță zero pentru „păcănele”. Începe marea curățenie!
  • Turcescu și Gușă s-au luat la trântă cu un monstru pervers și ticălos
  • Cum riscă bucureștenii să plătească amendă chiar dacă au plătit parcarea prin SMS
  • Exit mobile version