AcasăDezvaluiriCatalin TacheKlaus, luat la tinta de Mossad!

Klaus, luat la tinta de Mossad!

Cu „spontaneitatea” care il caracterizeaza, seful statului pierde teren pe toate fronturile, nu doar pe planul alambicatei politici interne. Pentru ca, din nou, Klaus Iohannis a fost prins pe picior gresit de catre „moristile” petrecute in ultima vreme la nivelul global al politicii internationale. Unde, dupa cum „National” dezvaluia in exclusivitate, noua Administratie Trump a pasat problema romaneasca Tel Aviv-ului, confirmand astfel atat iesirea de sub tutela Uniunii Europene, dar si tinerea departe a unei Rusii tot mai „hraparete” in aceasta parte a Europei.

Serviciul Secret israelian sprijină<br >şi acum vânătorii de nazişti

Iar asa cum cutuma diplomatica o impune peste tot in lume, punerea etichetei de stat prieten al Israelului este statuata prin „delimitarea teritoriului” si infiintarea a diverse institutii care sa conclucreze la o cat mai buna colaborare intre autoritatile locale si cele israeliene. Astfel ca nu mai mira pe nimeni faptul ca insusi ambasadorul american Hans Klemm l-a condus prin Bucuresti pe influentul Radu Ioanid, directorul Departamentului de Arhiva al Muzeului Holocaustului din Washington, la intalnirile pe care acestea le-a avut pentru urgentarea demersurilor privind infiintarea unui astfel de muzeu si in capitala Romaniei. Insa, spre uluirea Palatului Cotroceni, zilele trecute discutiile cordiale au avut loc doar cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea si premierul Sorin Grindeanu, presedintele tarii fiind pur si simplu sarit din schema. Iar cum de a fost posibila o astfel de infrangere diplomatica personala pentru Iohannis, poate doar fostul sef al Serviciului de Informatii Externe sa stie cel mai bine!

Facut de MRU!

Klaus Iohannis este cam singurul politician care si-a permis sa fie mai arogant decat orgoliosul Mihai Razvan Ungureanu, fortandu-l pe acesta, sub amenintarea demiterii, sa plece de unul singur din fruntea Serviciului de Informatii Externe.

MRU şi a plătit poliţele faţă de un Iohannis care credea că stă bine pe filiera evreiască

Iata insa ca MRU nici nu a uitat si nici nu l-a iertat pe Iohannis pentru afrontul personal si, atunci cand a putut, a facut tot ce este posibil ca sa isi plateasca politele. Iar momentul potrivit s-a ivit dupa ce consilierii pe strategie de securitate a noului presedinte american Donald Trump au pus la punct un plan comun cu omologii premierului israelian „Bibi” Netanyahu, prin care Romania va intra in zona de influenta a Tel Aviv-ului. Numai ca, pe langa interesele economice si cele de securitate globala, noii nostri parteneri strategici sunt extrem de sensibili si la perceptia oficialitatilor noilor state prietene fata de problema evreiasca si mai ales de cea a Holocaustului. Iar dupa cum sustin sursele noastre, Mihai Razvan Ungureanu, care ca sef al SIE a avut relatii excelente cu Mossad-ul a prins astfel momentul potrivit pentru a-i da „perversa” dusmanului sau de moarte, Klaus Iohannis, informandu-i pe amicii evrei despre niscai controverse din trecutul acestuia. Iar recentele probleme „locative” din justitie ale sefului statului nu au facut decat sa-i dea si mai mult apa la moara atat  lui MRU, cat si altor politicieni ca Liviu Dragnea, Sorin Grindeanu sau Gabriela Firea, care nu aveau cum sa nu profite de aceasta neasteptata minge la fileu ridicata de catre fostul sef al SIE.

Dat de gol pe Wikipedia

Iar pentru a aprinde „focul” indoielii,  lui Mihai Razvan Ungureanu pare sa-i fost suficiente articolele de pe Wikipedia, unde se vorbeste despre organizatia nazista Grupul Etnic German si „mostenirea” imobiliara a acestuia de catre Forumul Democrat al Germanilro din Romania, formatiune condusa atata amar de vreme de catre chiar Klaus Iohannis.

Hans Klemm şi<br >Radu Ioanid<br >întâlniri<br >importante

Oricum, dupa ce le-a deschis astfel ochii noilor parteneri, „maurul” MRU si-a facut datoria si probabil si-a „bifat” succesul, chiar daca aceasta victorie personala nu i-a readus influenta de odinioara, necesara sa incerce sa mai obtina o numire la sefia SIE. Chiar si in conditiile in care iminenta nominalizare se va face tocmai cu „girarea” Tel Aviv-ului.

”Vanatorii de nazisti”

Pe langa faptul ca este poate cel mai temut si respectat totodata serviciu secret din lume, Mossad are si o sectiune speciala, menita a-i sprijini pe asa-numitii „vanatori de nazisti”, peste tot in lume. Cum insa o asemenea situatie extrema nu este de conceput pentru Romania zilelor noastre, expertii israelieni pot monitoriza totusi si in tara noastra personalitatile care ar putea fi suspectate de orice fel de legatura, fie si una colaterala, cu trecutul hitlerist. Astfel ca, intamplator sau nu, tocmai cand Iohannis a inceput sa fie „tocat” mediatic pentru faptul ca, pe cand era primar al Sibiului si presedinte al Forumului Democrat al Germanilor, acesta a „recuperat” mostenirea imobiliara a organizatiei naziste Grupul Etnic German, seful statului nu a mai incaput pe agenda privind discutiile pentru infiintarea viitorului muzeu al Holocaustului si Istoriei  Evreilor.

Muzeul<br >Holocaustului<br >va fi pe strada<br >Lipscani

Care va fi gazduit de o cladire superba de pe strada Lipscani nr. 18-20, data in administrare la sfarsitul anului trecut, in urma demersurilor Gabrielei Firea, Institutului National pentru Studierea Holocaustului din Romania „Elie Wiesel”, imobilul oferit de catre Consiliul General al Municipiului Bucuresti avand la nivelul ultimei expertize din anul 2013 o valoare de piata de peste 14 milioane de euro.

author avatar
Catalin Tache
3.363 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri