AcasăDezvaluiriAnchete”KGB-ul olandez” AIVD, atac raider asupra României !

”KGB-ul olandez” AIVD, atac raider asupra României !

La pronunțarea numelui Algemene Inlichtingen en Veiligheidsdienst li se împleticește limba în gură până și inițiaților sistemului. Cei care însă oricum nu și-au bătut prea mult capul nici în trecut cu discretul serviciu secret olandez AIVD, fiind prea ocupați cu linsul clanțelor altor ambasade. Pentru securizarea funcțiilor pe care s-au cocoțat mai mult politic, decât operativ, bineînțeles. Și astfel, de ani de zile, greul operațiunii anti – AIVD a căzut pe umerii unei singure structuri contrainformative românești.

Olandezii fac totul pentru ca Portul Constanța să nu încurce proiectul Rotterdam

Cea care pare a avea însă de îndeplinit o ”misiune pur și imposibilă”! ”Tupeul” AIVD în România fiind de departe cel mai ”obraznic”, cu mult chiar peste cel afișat de arogantele agenții guvernamentale americane sau BND-ul german. Iar de parcă nu ar fi fost de ajuns că în lipsa oricărei reacții a autorităților statului român- încă de la ultima încercare de ”rebeliune” a lui Traian Băsescu, dar care a fost rapid înăbușită de la Bruxelles- olandezii au construit o complexă rețea de presiune, acum este din nou alertă. Un raport contrainformativ de ultimă oră indicând că AIVD pregătește un nou ”iureș informativ” asupra României! Principala țintă a atacului raider pregătit cu puternic sprijin politic și un buget halucinant de mare fiind vechea obsesie a olandezilor : Portul Constanța!

Cîțu mare atenție la vânzarea acțiunilor CNAPM

Iar de această dată, după eșecul mai multor încercări de preluare ostilă, structura contrainformativă încearcă alertarea autorităților de la București, prin trimiterea unui nou ”plic galben” beneficiarilor legali. Unul în care scrie negru pe alb că Algemene Inlichtingen en Veiligheidsdienst a fost însărcinat în secret de către guvernul olandez pentru a prelua o ”halcă” cât mai mare din viitorul pachet de acțiuni al Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța. Mai ales că Guvernul Cîțu a dat deja verde punerii ”pe tarabă” a Portului Constanța! Cel care se dovedește astfel un obiectiv strategic de securitate națională mai mult pentru Haga, decât pentru București!

”Coșmarul” Rob Bertholee!

Legendarea atotinfluenței serviciilor secrete românești, fie ele și văzute dintr-o bună parte a sistemului doar ca simple anexe ale celor occidentale este puternic zguduită de cel mai mare coșmar din ultimii ani ai structurilor contrainformative. Și care nu este nici CIA, FBI, GRU, BND sau DGSE, ci AIVD! Singura precizare care ar mai putea îndulci ”pastila olandeză” înghițită de serviciile românești fiind recunoașterea internațională a faptului că, după venirea în fruntea sa a generalului locotenent Rob Bertholee, AIVD a ajuns un actor important în domeniul intelligence din întreaga lume. Iar una din obsesiile principale ale generalului Bertholee s-a dovedit a fi tocmai România. De fapt Portul Constanța! Atitudinea șefului AIVD fiind de altfel pe deplin de înțeles, cel puțin din punct de vedere profesional. Soarta Portului Rotterdam, încă principala poartă maritimă de intrare a mărfurilor în Spațiul Comunitar depinzând strict de cea a Portului Constanța!

Gittenstein combinatorul șef de la Fondul Proprietatea

Astfel că, ani de zile, Rob Bertholee a construit în România, cu o migală remarcabilă, ”capete de pod” folosite inclusiv la blocarea oricăror eforturi de evoluție a guvernelor de la București în structurile comunitare europene, indiferent de culoarea politică a acestora. Iar ”jocurile murdare” economice ale olandezilor, făcute penrtu salvarea supremației maritime a Portului Rotterdam le-a ajuns de mult ”la os” structurilor contrainformative românești. Încă de când, cu ceva vreme înainte de ”COLECTIV”, avertizaseră cu privire la detașarea în România a mai multor ofițeri sub acoperire ai AIVD-ului olandez. Cei care, de ceva vreme și-au făcut ”flotant” în Constanța. Deși iarna aceasta, mai ales în plină pandemie, chiar nu face din Portul Tomis drept cel mai atractiv obiectiv turistic al lumii… Iar teama este cu atât mai mare, cu cât de ceva ani AIVD și-a câștigat renumele de ”KGB-ul olandez”, din pricina metodelor agresive folosite în atingerea scopurilor propuse. Metode deja temute și prin care obișnuiesc să nu respecte regulile jocului nici măcar în propria țară, ca să nu mai vorbim de misiunile externe! De altfel, mai multe anchete ale Parlamentului de la Haga s-au axat tocmai pe ”spionajul total” și nelegal pe care AIVD l-ar fi exercitat împotriva unor politicieni și jurnaliști. Ca să nu mai vorbim de nenumăratele proteste ale altor Cancelarii occidentale adresate împotriva prea băgăreților agenți sub acoperire ai ”KGB-ului olandez”.

Napoli – Pireu – Mangalia

Totuși, primul mare eșec al AIVD a intervenit odată cu refuzul italienilor de a le preda ”managementul” Portului Napoli. Cel care astfel a devenit principala poartă de intrare în Spațiul Comunitar a mărfurilor ”Made in China”, în urma unor înțelegeri guvernamentale tacite. Și care prevedeau ca în schimbul unor sume modice față de taxele aplicate de inspectorii vamali care operează în Portul Rotterdam, companiile chinezești să își aducă marfa prin Napoli, respectând însă angajamentul că nu vor transporta droguri sau armament. Apoi, olandezii s-au bătut pe față pentru a cumpăra Portul grecesc Pireu, dar au pierdut tocmai în fața chinezilor! Ceea ce a reprezentat o nouă sursă de pierderi majore pentru olandezi. Iar ultima umilință a AIVD a fost înfrângerea definitivă, în altfel atât de mult hulita Justiție de la noi, a presiunilor DAMEN de a ”atârna” barem de contractul corvetelor, dacă tot l-au pierdut în fața Naval Group. Numai că, alertate de campania ”NAȚIONAL”, autoritățile române s-au mobilizat de această dată chiar pe ultima sută de metri, rezistând cu brio teribilelor presiuni exercitate de către AIVD prin deja identificatele ”cozi de topor” ale Ministerului Apărării Naționale și Direcției Generale de Informații a Armatei. Iar cum ”spoiala” corvetelor în Șantierul DAMEN de la Mangalia era văzut ca un punct vital în planul olandezilor pentru a se forța apoi extinderea asupra ”obiectivului final”, frustrarea AIVD face ca bătălia pentru Constanța să fie de acum înainte și mai crâncenă! Mai ales că structura contrainformativă care se opune extinderii AIVD pleacă la drum cu handicapul deciziei Guvernului Cîțu de a permite vânzarea de acțiuni inclusiv la CNAPM.

S-a bătut palma cu Gittenstein!

Se spune că deja olandezii au banii pregătiți pentru ca, prin intermediul trupelor de presiune ale AIVD să poată cumpăra cât mai multe din acțiunile pe care guvernul român intenționează să le scoată la vânzare. Acum, desigur că poziția statului român în acționariatul CNAPM pare una sigură, prin deținerea a 80% din acțiuni. Numai că nu trebuie uitat că restul de 20% aparține Fondului Proprietatea, acolo unde se spune că fostul ambasador al Statelro Unite ale Americii la București, Mark Gittenstein are o influență covârșitoare. Iar cum se pare că olandezii ar fi luat deja legătura cu acesta, preluarea a încă un pachet de acțiuni de la statul român va complica serios situația Portului Constanța. Mai ales că olandezii nu intenționează să îl cumpere sau să devină acționari majoritari, ci doar să îl poată destabiliza din interior, de fiecare dată când ”situația operativă” geo-strategică o va impune…

author avatar
Catalin Tache
8.546 afisari

55 COMENTARII

  1. Auzi, Catzo ce iti pregatesc olandezii?
    Te-au folosit la atacul impotriva lelui iar acum te vor folosi si la atacul impotriva portului Constanta

    • Marine , ti se trage de la halucinatiile bahice , esti peltic sau iar ai trecut pe la damigeana cu mitilic din electrozi dospiti in spirt ? ATACUL IMPOTRIVA LELUI ? Ai ramas cu LELUI-LER travestit in Mos Gerila ? Nici cu operatii estetice nu-ti dispare buhaiala , treci pe rom sa te dregi , gornistule !

        • Io sunt Kostea , scarbosenia slugoi mancurt , ma cert si ma scuip in oglinda , asa ne-a instruit Raionul sa ne facem autocritica , o sa se sparga biata oglinda la cat sunt de idiot ….hihihihihihi…..Lume-lume , ati mai vazut filme cu prosti ?

  2. Structura lu Tache nu ar fi îndrăznit sa le taie macaroana olandezilor fără un puternic sprijin extern !!! Ceea ce nu e rau,ca alte servicii inca nu mișcă in front .dar ne spui tu Tache cine va asigura spatele ?sau spunem noi?hai ca nu zicem ca in ultima vreme văd ca țineți cu țara românească …singurii ,ce i drept ,dar totuși succes

  3. Citule,deja le ai promis Portul ???cum drak sa nu mai fie considerat obiectiv strategic ????ca nu e insula Belina,e Portul Constanta!!!

    • Ba , Curiosule , ai citit articolul ? Respecti ordinul de la Raion , ala cu ” Decat sa va creada lumea prosti , mai bine pareti tampiti ” ?

        • Asa e , ma privesc in oglinda si dibla imi seamana cu un stremeleag amorf .

      • Ba baiatule, te intelegem ca te numesti tradator de romani si romanica, dar macar nu mai avea tupeul sa comentezi de a-n pulea. E clar ca jegul asta ce isi spune prim ministru si ar vinde si mama, ca si tine de fel, pentru doi euro

        • Esti tu ROMAN cum sunt eu din Madagascar . Marsh , ai pureci , zdreanta mancurta !

          • Ba , jegule , ROMANICA ? Cum sa nu te puna romanii capra si sa behai ca din gura de sarpe , rapanosule ? Treci in maracini , iar urmeaza samba de umflat falci si spart rozeta , nu mai scapi nici la reanimare , perversule mocirlit !

  4. Tache , jos palaria , articol de nota 10 ! Cine are ochi , SA VADA ! Cine are urechi , SA AUDA !

  5. De aceasta data chiar ar trebui ca toate structurile și partidele sa se luna spate in spate -fără gluma,de aceasta data chiar este vorba de interesul Național .oricum, de remarcat campania Național ,indiferent de structura care o susține informativ.aloooo,pesedeuuu,Auruu,peneleuuu,ieșiți pe subiect !ca doar nu ne o apara Udemereul Portul Constanta.investiți in infrastructura portului și atunci nu mai trebuie sa vindem alte acțiuni .e un obiectiv su strategic dar și cu un potențial financiar Urias.

    • Foarte buna postare , un semnal de alarma pentru intreaga clasa politica a Romaniei !

  6. Tache , mai sunt si rateuri , de data asta ti-a iesit un articol excelent ,mergi pe linia asta si vei primi aplauze . FELICITARI !

  7. Operațiune tipic GRU prin care se încearcă dezbinarea noastră de partenerii noștri olandezi …

    • Nu esti nici un ” Militar ” , nici macar ROMAN nu esti . Partenerii nostri olandezi probabil ca stiu proverbul romanesc ” Frate , frate , da brnza e pe bani ” , in afaceri si interes national n-ai mama , n-ai tata , nu e loc de dulcegarii si sentimentalisme . Cat ne-am milogit de olandezi sa fin inclusi in Spatiul Shengen ? Pana si Basescu boicota lalele olandeze , nu e nici o dezbinare , sa fim atenti sa nu ni se ia strachina din mana . Daca suntem parteneri , sa fim respectati si tratati de la egal la egal , nu stifturi de mana a doua . Punct .

    • Parteneri olandezi ??? My ass… partenerii astia ne f.t de ani de zile cu intrarea in Schengen si te-ai gasit acu sa le lingi anusurile… Breee, nu toti de pe acilea s-au nascut alataieri…

  8. Asta nu poate fi decât generalul DGIA Gheorghe Savu!!!ca el este singurul care are parteneriat cu olandezii

  9. Mie nu-mi place articolul , n-am pe cine sa injur si Raionul n-are nici un interes in afacerea asta . Pentru noi , Nistrul e Atlantic , Indian , Pacific si Marea cea Mare , navigam pana se scufunda ligheanul …..

    • Da mai kosteo scarbosenie rusofila ,care te scufunzi in laturi si haznale Esti ceea ce meriti sa fii 😮 pramatie ruseasca !

  10. Spasivo , gaspadine , te astept la o partida de ” nu ma uita ” in boschetii din spatele garii Tiraspol , sunt fierbinte si stapanesc secrete din kamasutra . Pupici !

  11. Tache, da in afara de Constanța, UE, are muuulte porturi care pot aduce marfa din China, Pireu,Patras, Zakinthos ,Paleros Lefkada, Sani ,Kavala , Alexandroupolis, Thesaloniki,Lavrio ,Metana,Jgoumenitsa, Porto Karas, Napoli, Venatia.In Spania: Barcelona,Valencia,Algeciras,Almeria,Malaga,Tarragona, Castellon, Alicante,Cartagena,Carboneras. Franta:Marseilles, Nice, Sete, La Nouvelle, Port Vendres, Cannes, Toulon La Seyne-asta numa la Mediterana.Apoi Portugalia:Porto, Lisbon, Portimao,Setubal,etc.Franta la Ocean;Bologne sur Mer, Dunkerque,Bordeaux, Calais, Le Havre sau portul in româna..etc.Apoi cred ca au si danezii și Germania porturi la mare. Nu ințeleg de ce ar avea așa mare importanță pt.olandezi portul Constanta!!

    • Nea Marcule , matali n-ai somn , ti framinti in toiul noptii ca nu prea intra sageata in beton si ti doari la lingurica ? Cand vorbim despre rivalitatea dintre Constanta si Rotterdam , ne referim la Noul Drum al Matasii ( Asia Centrala – Marea Caspica -Caucazul de Sud – Marea Neagra – Europa Centrala si de Vest ) tranzitand teritoriul Romaniei si utilizand infrastructura fluviului Dunarea . ASTA E CEL MAI SCURT DRUM DIN ASIA CENTRALA PANA IN INIMA GERMANIEI . Cand va exista o legatura directa intre estul si vestul Romaniei pe autostrada si pe apa , cand toate marfurile din canalul Suez ar tranzita prin Constanta spre vest pe Dunare sau autostrada , adio Rotterdam . Intrarea Romaniei in Shengen inseamna moartea Rotterdamului , intrarea in Europa prin Constanta ESTE MULT MAI IEFTINA SI MAI USOARA , navele de marfa din China n-ar mai ocoli si ar scurta ruta . LA EST DE CONSTANTA SE AFLA ASIA , CEA MAI MARE PIATA DIN LUME . Olanda isi ascunde interesele economice mimand preocupari nobile , de ce credeti ca si chinezii si olandezii vor managementul privat al Portului Contanta ?

  12. Și am uitat de Bulgaria ,si ei sint in UE și au porturi l marea neagra.Lor de ce nu le iau porturile olandezii ba Tache?

    • Kosteo , te-ai tampit ? Ti-ai desenat un soare pi pirete si fasi plajie in bikini prin porturi nievazuti , ti dai arcas betonat in crusea noptii si fasi calatorii pi harta la lumina opaitului ? Iar ti baga la strofoseala in sidinta la Raion , nu scapi fara internari la Gvardinskaya nr .9 …

  13. @ E pandemie și sunt restricții, până consumă ăia de la OMS vaccinurile pe care nu mai au unde să le vândă după pesta porcină africană, ?

  14. E mai sus un postac care o face pe prostul si se vrea ironic… De ce vor olabdezii portul Constanta? Din doua motive: Deoarece Constanta e cel mau mare port din zona care face o concurenta teribila Ansterdam-ului si pebtru ca doar in Romania se gasesc idiotii tradatori de tara care vand pe nimic avutiile nationale ca si cand ar fi primate de ei de la alde ma-sa si tat-so, Si pentru ca in Romania companiile straine nu platesc impozite si taxe statului roman sau fac o imensa evaziune fiscala fara sa pateasca nimic. Ca asa suntem noi baieti buni cu invastitorii straini, de fapt suntem – datorita neispravitilor care ne conduc de 30 de ani si care n-au fost trasi la raspundere si dati cu capul de toti peretii – prostii UE!!!

    • Vanzatorule de tiruri , eu nu fac pe prostul , e o mostenire nativa straina ironiei , mostenire pentru care trebuie sa multumesc lu mamuku si tatuka , postez si io prin National pentru un pumn de copeici , ai putea sa dai dovada de tintica compasiune din considerente umanitare . Ai sa ajungi bosorog ramolit ca mine si ai sa vezi ce greu este sa supravietuiesti . E drept , toata viata am taiat frunza la caini si am zacut pe marginea santului la Rabnita , daca nu produc , ma taie de la stevie , nu trebuie sa iei in considerare balivernele unui troll mancurt disperat ca nu iese in primavara .

  15. Portul Constanta este coroana de bjuterii a Romaniei , nestemata care ne poate propulsa in randul tarilor puternic dezvoltate si poate schimba destinul romanilor pentru totdeauna . Multi se oftica si ne vor baga bete in roate , Dumnezeu ne-a harazit o pozitie geografica de invidiat , nu beneficiaza multi de asemenea oportunitate , trebuie sa stim sa ne jucam cartea si sa folosim eficient asul din maneca . Dumnezeu iti da , nu-ti baga si-n traista …!

  16. Domnul Tache are o obsesie cu atacurile raider, omul nu vrea să se maturizeze, a rămas la vârsta puței în țărână și a desenelor animate japoneze. Ar trebui să meargă la psiholog, totuși. De asemenea, trebuie să scape de obsesia lui ” astfel că ” și ” iată că ”. A, da! Și să mai pună mâna pe câte-o carte.

    • Anonimule , tu esti sanatos la mansarda ? Nu cumva trebuie sa mergi la pshiatru ? Pai , ce subiect mai serios ca asta trebuie sa abordeze Tache ? Mergi , nenica , ca sa scapi de obsesii , si te joaca cu puta-n tarana , uita-te la desene animate japoneze si joaca sotronul , oricum nu te maturizezi in veci . Tu esti toba de carte , ti-ai tocit buricele degetelor la septica ….

  17. I ai măsurat o sa vezi dacă e puta sau pla???ok,intelegem campania pe persoana fizica împotriva lui Tache -dacă asta e ordinul pe unitate ce sa faceți și voi…-dar de informațiile din material chiar nimic?sau și tu ești frate cu olandezii ????

  18. catule nici nu stii cat de mic o sa fii!!!!!!!!termina te cu scoaterea la privatizare ca nu esti in stare sa aduci un proiect de crestere economica si vrei sa vinzi ceea ce mai asigura bani la buget??????????cauta ti elicopter la scara pt ca in curand vei avea nevoie si tu si stapanii tai!!!!!!!!!

    • Iar am halit o galeata de borhot uman primita bonus de la Raion , e 13:30 , ora mesei de pranz , a picat la tanc in mat , imi canta greierii in burdihan de foame , uite-asa ma incropesc sa supravietuiesc si iernii asteia . La cina , o dau pe lactate , trebuie sa ademenesc un navetist statut si sa-l mulg de propolis ……hihihihihihihihihi….

  19. Cu sens de atac pirateresc , corsar , piraterie , ca piratii din Caribe care atacau fulgerator .

  20. Aha. Merci. Am inteles.
    Atac raider / fulgerator, care dureaza de vreo …12 ani.
    Ce nu inteleg, cum naiba se poate vinde Portul?poate societatea care il administreaza…
    Si de ce sa vindem ?
    Cat despre Schengen… de cand cu pandemia, a devenit Gulag. Oricum pana am intra noi, il desfiinteaza ei.
    Autorul a vrut sa zica ceva, dar …ne-a incurcat mintile pe parcurs

  21. De ce faci pe bulangiul,ca pari băiat deștept…?se vând acțiunile la CNAPM ce i așa greu de înțeles???? Și întrebarea in rest e buna:de ce sa vindem??

  22. Constanta o sa anunga un mare port in lume iar acum pe crize strategice si de pandemie avem vant la pupa.

  23. Raider inseamna un soldat acoperit care e gata sa lupte in conditii grele de combat de la foarte mica distanta. In limba romana raider nu inseamna altceva decat o masina mobila de polizat .

  24. Uite jidanii au raideri . Au bagat o cäța in Iran si au mitraliat cu ea un doctor in stiinte.

  25. Deci… Eu cred ca daca te rastesti la un doctor in stiinte, moare de inima saracu, da acum fiecare cu raideru lui….

  26. Ma nu va mai injurati ca amandoi sunteti muci. Vorba la o lichea pnl.
    -Noi suntem cu taiatu sa stiti, Psd e cu datu cu pomana…

  27. Ba , Muceo , ala cu PSD nici macar nu e roman , nu ti se aprinde beculetul ? De ce iubesc mancurtii din Transnistria PSD-ul ? Dezinteresat ?

  28. Sa stii ca platforma sociala nu e totuna cu platforma socialista. Platforma sociala se adreseaza multimii in special celei nefericite. Nu vad nimic rau. Socialismul e de sa fim cu totii la fel specific Pnl azi. E imposibil sa fie toti socialisti. Nu vezi?

  29. Deci acel social din PSD cat si coloarea sangerie au facut teribil de rau formatiunii pe care uni tupeisti au reusit sa fraiereasca.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger