AcasăDezvaluiriAncheteJIHAD ÎN SERVICII între MASONI și POCĂIȚI!

JIHAD ÎN SERVICII între MASONI și POCĂIȚI!

”Marii bărbați de stat” au confirmat încă o dată, deși, sincer vorbind, nici măcar nu mai era nevoie, acuta criză de ”cojones” cu care se confruntă liderii statului eșuat.

Ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării din data de 12 octombrie nefiind decât o altă ”lălăială” informativă și deja ”marcă înregistrată” a Regimului Iohannis. Astfel că, deși la această oră puteam vorbi deja de un CSAT istoric, chiar și cu riscul declanșării unei oricum inevitabile, până la urmă, ”nopți a cuțitelor lungi”, s-a preferat ca să nu se mai pună pe ordinea de zi principala problem. Cea a rațiunii de oferire a pârghiilor operative necesare unui ditamai serviciu secret, cu războiul deja ajuns la ”70-80 de metri” de frontierele noastre…

La cine este comanda?

Mai mult decât atât, nici măcar în problema luptei deja pierdute cu ”zombificarea” accelerată a tineretului României nu s-a trecut la ”next level”… Așa că lupta împotriva drogurilor va începe tot cu formarea unui comitet mixt… Și asta în condițiile în care principala vulnerabilitate a statului român rămâne inexistența unui adevărat centru de comandă! Indiferent de denumirea oficială, de instituțiile membre sau de numele ”șefului mare”! Pentru că adevărata vulnerabilitate la adresa securității naționale a fost, este și va rămâne lipsa unui centru unic de comandă! Astfel că dacă traficanții de droguri intră în școli, rușii în Moldova sau teroriștii în marile orașe, noi tot o să ne întrebăm ” cine este la comandă”! Pentru că ”oala informativă” din subordinea consilierului prezidențial Constantin DUDU Ionescu este orice altceva, dar în niciun caz un centru de comandă care să poată lua decizii! Sau barem să convoace de îndată toți factorii responsabili în acest sens!

Coadă la Casele de Rugăciune!

Astfel că nimeni, dar absolut nimeni de la vârful sistemului nu își permite, la această oră, barem să monitorizeze operativ exodul furibund de politicieni și înalți demnitari ai statului român către unul și același cult religios! Sectanții marcându-și astfel teritoriul nu doar asupra a întregi ”hălci” geografice din România, începând bineînțeles cu ”oazele” deja suveraniste din Transilvania… Dar și asupra unor întregi structuri – inclusiv centrale! – ale Guvernului României. Dar cine să întrebe pe un politician sau altul – indiferent de numele său, partidul din care face parte sau funcția deținută în Guvern! – dacă este adevărat sau nu că a trecut la respectivul cult religios? Astfel că, în timp ce ”Casele de Rugăciuni” se aglomerează cu tot mai mulți politicieni, adevărații băieți deștepți ai sistemului și-au debarcat în ”Casele de Rugăciuni” documentate ”capetele de pod” pe ”deplin acoperite”… Că doar nu se știe dacă noul ”pol sectant” care ia amploare nu cumva va reuși să dea marea lovitură de la anul…

Ceea ce, în fond și la urma urmei nici măcar nu este de condamnat… Numai că deja tradiționalul exces de zel dovedit și în alte dăți de către unii ofițeri care numai de ”intelligence” nu sunt pare să îi împingă pe aceștia spre o convertire care nu se mai ”pupă” deloc cu fișa postului! Și mai ales cu jurământul militar de credință depus doar statului român!

”Sus Șorțulețele” pentru ”Răspopitul” Tohăneanu!

De cealaltă parte a ”frontului nevăzut” pentru marea bătălie care urmează să se dea în ”nebunul an” electoral 2024 – bineînțeles, doar dacă nu cumva reușește între timp Iohannis să declare starea de necesitate ! – toată lumea bună a masoneriei este deja pregătită să ridice sus șorțulețele” pentru alegerea în unanimitate a ”tinerei speranțe” Cătălin Tohăneanu. Mai ales că se poartă furibunde negocieri subterane pentru ca numirea actualului Mare Secretar al Marii Loje Naționale din România, D:.R:.Fr:. Cătălin Tohăneanu să coincidă cu demararea unor alte discuții mult așteptate. Cele pentru reunificarea ”regularilor” cu ”scoțienii”.

Astfel că o mare parte a sistemului a ieșit deja din adormire și lucrează intens la noul plan de pace, deși pare unul mai greu de realizat și decât cel dintre Israel și Fâșia Gaza. Altfel fiind greu de justificat cum de în ”Programul Național de Conferințe și Dezbateri – Viitorul României”, lansat de Marea Lojă Națională, una dintre principalele teme a fost tocmai … ”Intelligence-ul – rol și necesitate în societatea modernă”. Și dacă tot a venit vorba de ”intelligence”, uite că în posesia noastră a intrat și ”lista contrainformativă” a adevăraților ”băieți deștepți” din spatele offshore-urilor din Panama! Cu tot cu numele lui Cătălin Tohăneanu!

Oricum, cert este că ”răspopitul” Cătălin Tohăneanu va fi noul lider al masonilor români. Recenta suspendare, la cerere, a diaconului mason Cătălin Tohăneanu din slujirea clericală nefiind decât un nou semn că ”ochiul” Sfântului Sinod veghează și aici. Viitorul lider mason fiind astfel ferit de orice eventual atac pe această temă.

Toate drumurile duc la Muntele Athos!

Numai că, deși zarurile par ca și aruncate, iată că, ghinion, deja o a treia grupare scoate capul pentru a adulmeca șansele lansării unei contraofensive năucitoare!

Astfel că, după ce am anunțat că recent achitatul pe linie Gabriel Oprea a fost să ia lumina de pe Muntele Athos, iată că dezvăluim astăzi că de acum ”bătrânul combinator” al sistemului nu a fost singurul. Stranie coincidență,  peste pelerinajul lui Oprea de acum două săptămâni fiind suprapus și cel tot pe persoană fizică al unui șef de serviciu secret românesc! Pe funcție! Asta doar așa, deocamdată ”să se știe că se știe”…

author avatar
Catalin Tache