AcasăDezvaluiriIorguș a vândut PSD-ul lui Murad!

Iorguș a vândut PSD-ul lui Murad!

Candidiatul PSD, Zanfir Iorguș îl susține public pe contracandidatul Mohammad Murad

Iată că seria de dezvăluiri privind ”blatul electoral” de la Mangalia între candidatul PSD și ”independentul” Mohammad Murad tocmai ce a fost ”oficializată” printr-o declarație absolut halucinantă a lui Zanfir Iorguș. Acesta anunțând pur și simplu că ”i se rupe”  de electoratul Partidului Social Democrat, pe care nu doar că îl trădează, dar îl și umilește după ce l-a predat practic afaceristului Mohammad Murad.

De asemenea, lovitura este resimțită din plin și de partidele aliate PSD-ului, care și-au dat astfel seama cât contează cuvântul lui Zanfir Iorguș! Mai ales atunci când este pus în fața ”prețului corect”… Altfel fiind greu de conceput cum că, doar cu o săptămână înainte de alegeri, Zanfir Iorguș ”lăcrimează” de grija celuilalt mare latifundiar din Sudul Litoralului, Mohammad Murad și anunță că după ce s-a sfătuit ”cu echipa mea” – deci nu și cu partidul care l-a nominalizat drept candidat la Primăria Mangaliei!- ca să renunțe la candidatură. Ce-i drept, nici măcar membrii ”familiei” Iorguș probabil nu au crezut diversiunea că ”singurul preț” cerut lui Mohammad Murad în schimbul retragerii sale ar fi ”sprijinirea refacerii mediului local de afaceri”.

Totul pentru Pădurea Comorova!

Cum de asemenea pe nimeni nu mai miră că la ”dezbaterea” lui Iorguș a participat și vechiul partener de afaceri al acestuia, ”candidatul iepure” desemnat din partea PMP, Mihai Crăciun. Și care s-a raliat de asemenea ”surprinzătoarei” decizii a lui Zanfir Iorguș. Surpinzătoare doar pentru cei care nu știu că o firmă a latifundiarului Murad deține o suprafață de 13,2 hectare în Pădurea Comorova, restul acestui ultim ”plămân verde” din Sudul Litoralului aparținând atât lui Zanfir Iorguș personal, cât și societății în care este asociat. Toate aceste terenuri fiind în PUZ-ul Comorova, PUZ pe care el însuși l-a fabricat pentru a conferi statut de curți-construcții în această pădure seculară.

Blat din primăvară!

Și mai înjositor pentru electoratul tradițional pesedist este faptul că acest blat transpartinic ar fi fost pus la cale încă din primăvară de către afaceristul Mohammad Murad, după ce acesta a reușit atunci să îl pună candidat la Primăria Mangalia din partea PSD-ului pe Nicu Moroianu, vicepreședintele asociației de casă a președintelui Federației Patronatelor din Turismul Românesc. Numai că ”iepurele” Moroinau s-a retras pentru a-i face loc ”iepurelui” Iorguș. Cel care a respectat și a executat ordinul pe unitate al retragerii cu doar o săptămână înainte de alegeri! Și uite cum PSD-ul are acum doi candidați la Mangalia, votanții fiind chemați să aleagă acum între Murad și Iorguș. Propunerea fiind făcută chiar de Iorguș, care își declară public susținerea pentru Murad!Deși pe buletinul de vot va apăra în continuare și numele lui Zanfir Iorguș!

author avatar
Andrei Coman
1.348 afisari

3 COMENTARII

  1. Este vina PSD-ului. Alt candidat mai bun decat Iorgus nu a avut? Unul mai tanar eventual, daca nu cu mai mult caracter. El este cel adus pe la tv. de Mihaela Radulescu in emisiunea ei de acum 100 de ani…..

  2. Va fi de interes public declaratiile de avere ale lui Murad, donatii, cotizatii…
    Are profit…n are profit…

  3. Acesti 2 mafioti,Murad si Iorgus s-au facut stapani CUM ?,pe domeniul public.Iar pierde vara din DIICOT si DNA se uita la ei ca rata la avion.Vai de Tarisoara asta ajunsa pe mana hotilor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger