AcasăDezvaluiriCatalin TacheIohannis si-a luat mana de pe Atanasiu!

Iohannis si-a luat mana de pe Atanasiu!

“Pas cu pas”, vorba cartii sale, Klaus Iohannis a inceput sa se convinga tot mai mult de veridicitatea rapoartelor informative care il identificau pe liderul liberal Teodor Atansiu drept cel mai mare “combinagiu” de la Palatul Cotroceni. De altfel, “National” a dezvaluit in mai multe randuri existenta unei adevarate “filiere a nevestelor”, prin care s-a tot incercat propulsarea pe functii de conducere a tot felul de personaje care ii cereau sprijinul lui Teodor Atanasiu. Ca si faptul ca acesta reusea sa bage pe usa din dos a Palatului Cotroceni tot felul de pretendenti la ciolanul Puterii, inclusiv sindicalisti politisti care se visau deja ministri de Interne sau chiar sefi de servicii secrete.

Klaus Iohannis este hotarat sa se tina departe de combinatiile de culise

Iata insa ca presedintele Romaniei este pe cale sa puna capat acestor practici la limita traficului de influenta, mai ales dupa ce s-a convins ca inclusiv multi dintre colegii liberali ai lui “Tase” s-au plans tot mai fatis ca acesta a inceput sa imprumute din comportamentului Elenei Udrea, pe vremurile cand “facea legea” la Cotroceni. Asa ca, pentru a nu se repeta acest scenariu tenebros, cu posibile efecte devastatoare pentru imaginea prezidentiala, Iohannis l-a bagat in carantina pe Atanasiu. Mai nou, cei mai de incredere oameni ai “neamtului” stiu de acum ca seful statului si-a luat efectiv mana de pe “Tase”, astfel ca promisiunile acestuia nu au in niciun caz si girul presedintelui.

“Majordomul meu”, Mihalache

Teodor Atanasiu dadea tuturor de inteles ca joaca pe cai mari

O buna perioda de vreme, in special dupa preluarea mandatului prezidential, Teodor Atanasiu era practic nedespartit de Klaus Iohannis, mai ales ca liderul liberal nu pierdea niciun prilej de a se afisa langa acesta. Dupa care se ocupa personal de promovarea imaginilor care “vorbeau de la sine” despre prietenia de nezdruncinat dintre cei doi barbati de stat. Asa ca multi dintre liberali isi cam luasera speranta ca vor putea sa-l mai scoata pe “Tase” din peisajul prezidential. Mai ales ca influenta acestuia ajunsese pe culmi atat de inalte, incat aducea diversi protejati in Palatul Cotroceni, pentru a-i convinge de puterea sa. Mai mult chiar, dupa cum sustin sursele noastre, Atanasiu nu avea nicio jena in a face glume pe seama sefului Adiministratiei Prezidentiale, atunci cand, aratand spre biroul lui Dan Mihalache, se distra ca acolo “doarme majordomul meu”.

Dan Mihalache, luat in bascalie de colegul Atanasiu

De altfel, sunt inca destui oameni, atat din PNl, cat si de la Palat, care inca mai cred ca Atanasiu nu ar fi pe deplin strain de episodul “executiei publice” a lui Mihalache, dupa “scurgerea” in presa a imaginilor cu “somnul de la Belgrad”. Mai ales ca, de pe vremea cand era ministrul Apararii, Atanasiu a ramas, orice s-ar spune, cu niscaiva punti de legatura intr-o anume parte a serviciilor secrete, mai ales la SIE si in informatiile militare.

Dubla verificare

Deocamdata, dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia noastra, seful statului se multumeste sa-l evite cat mai mult cu putinta pe Atanasiu. Dar si sa lase de inteles, mai ales fata de alti apropiati, ca ar fi bine sa se verifice de doua ori orice spune “Tase”. Cel care, dupa rasturnarea de situatie de la Palatul Cotroceni, ramane de vazut daca va mai reusi sa duca la bun capat planurile de instalare pe diverse functii, inclusiv la varful sistemului, a celor care i-au jurat deja loialitate vesnica. Desigur ca, la randul lor, si cei care au mers pe drumul maririi exclusiv pe mana lui Atanasiu ar face bine sa faca acum propriile verificari…

2.288 afisari

1 COMENTARIU

  1. Teodor Atanasiu are TUPEU nemarginiat pt ca isi terorizeaza colegii de partid deoarece este DIN ANII 1990 un bun TRAFICANT DE ARME de la CUGIR……….

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri