AcasăDezvaluiriAncheteIohannis se dă singur omul serviciilor!

Iohannis se dă singur omul serviciilor!

Ce era și ce a ajuns...

Atât de tare se zdruncină poziția de ”mascul alfa” al președintelui României, încât Klaus Iohannis a ajuns să fie legendat drept ”omul serviciilor” de către chiar propaganda sa operativă.

Elena Vijulie de la Europa Liberă și Violeta Vijulie de la ANFP

Totul printr-o operațiune care poate că o mai fi prins încă o dată la aparatul de cadre teritorial al Partidului Național Liberal, dar care deja a produs zâmbete ironice la vârful sistemului. Acolo unde chiar nu avea cum să fie digerată varianta de lucru de la Congresul PNL de la ROMEXPO. Cea livrată opiniei publice cu un ”nene” de la ”platforma Europa Liberă” care trecea întâmplător pe lângă un cort și l-ar fi auzit pe Ludovic Orban cum spunea tocmai atunci că ”Iohannis și serviciile ne-au făcut”…

Surorile Vijulie…

Pentru că astfel a fost detonat mediatic ”scandalul” care ar fi trebuit să arate că serviciile secrete din România sunt încă aliniate fără să crâcnească în spatele ”comandantului suprem”. Numai că, stranie coincidență, singurul martor – și ăla doar ”auditiv”, ci nici măcar ocular!- al ”jelaniei” lui Orban a fost ”cineva” de la ”Europa Liberă”… Remarcabilă fiind și intuiția acestuia nu doar de a desluși șoaptele pe care Orban în niciun caz nu le-a spus cu voce tare, dar și de a recunoaște personajul doar după vocea auzită într-un cort… Însă și mai uluitoare este dârjenia cu care această dezvăluire a fost făcută chiar de ”Europa Liberă”!!! Platformă media în fruntea căreia, după căsătoria cu septagenarul Stelian Tănase a fost instalată, în vara anului trecut, Elena Vijulie. Una dintre surorile ”iohanniste” Vijulie. Cealaltă fiind Violeta Vijulie, cea care se împăuna virtual pe ce funcții de conducere va fi numită politic de luni de zile, cu scandalurile mediatice aferente de rigoare. Până ce, după ce a sărit în barca lui Cîțu a primit în cele din urmă sinecura președinției Agenției Naționale a Funcționarilor Publici. Și tocmai acești susținători loiali și asumați ai lui Iohannis să îl facă pe președinte ” de rușinică” public? Păi și marmota…?

author avatar
Catalin Tache