AcasăDezvaluiriAncheteIOHANNIS, SCHIMBARE DE SEX până de PAȘTE!

IOHANNIS, SCHIMBARE DE SEX până de PAȘTE!

Klaus Werner Iohannis s-a supărat ca președintele pe statul său eșuat! Așa că toți îi put a trădare! Ce este drept, nu că ”Marele Mut” ar fi fost vreo ”dulceață” în socializarea cu cei mai apropiați colaboratori ai săi și până acum…

Numai că, de această dată, Iohannis chiar este stană de piatră! Nici măcar ”rânjetul” de circumstanță nemaifiind dispus să îl afișeze… Președintele fiind convins că toți liderii liberali pe care el unul consideră că ”i-a făcut oameni”, acum ar ”mușca mâna care i-a hrănit”!

Au tăbărât pe listă!

Și că, în loc să vegheze cu ultimele resurse de vigilență la ducerea la bun sfârșit a celui de al doilea și ultim mandat prezidențial, preferă să părăsească, discret, unul câte unul, corabia iohannistă. Cel mai sigur exil fiind considerat cel de la Bruxelles.

Angoasele tot mai deprimatului nostru președinte fiind vădit amplificate și de ”scurgerile controlate”, către organele de presă și ”sondajele” de casă aferente în care liderii liberali încearcă să își ridice artificial cota…

Cu toții știind că, ”la firul ierbii” electorale, Partidul Național Liberal este cotat cu adevărat cu doar cel mult 5(cinci) locuri eligibile la alegerile europarlamentare! Asta dacă nu cumva ”tsunami”-ul AUR-ist – cel puțin în ceea ce privește alegerile europarlamentare de după un nou umilitor eșec Schengen! – nu îi va lăsa cu doar 4(patru) locuri eligibile. Astfel că s-a ajuns la o concurență nebună, cu mai mulți liberali pe un loc pe lista eligibilă a PNL-ului decât la Academia de Poliție și Facultatea de Medicină la un loc!

Mai ales că, totuși, la Bruxelles și banii sunt alții… Dar și nivelul de imunitate!

Începe ”efeminizarea” PNL!

Și uite cum, doar pentru a le ”arăta pisica” tuturor ”trădătorilor” pe persoană fizică de la vârful Partidului Național Liberal sau chiar pentru că vrea să se răzbune crunt, până la capăt, Klaus Werner Iohannis a decis să pună în aplicare ultimele recomandări ale Ursulei von der Leyen. Cele privind desemnarea câtor mai multe femei pe locurile eligibile ale listelor partidelor membre ale PPE la viitoarele alegeri pentru Parlamentul European.

Însă Iohannis ar intenționa să recurgă la o ”radicalizare” fără precedent la nivelul clasei politice românești. Astfel că Partidul Național Liberal riscă o ”efeminizare” șocantă, în care pe primele cinci locuri cu adevărat eligibile să fie nominalizate numai femei!

”Amazoanele” lui Klaus!

Iar Iohannis să oblige încă ”partidul meu” la o operațiune de ”schimbare de sex” până de Sărbătorile Pascale din primăvara anului viitor. Alegerile europarlamentare fiind la începutul lunii iunie, 2024… Astfel că, pentru a prinde și campania electorală, până de Paștele viitor ar urma ca Iohannis să defileze deja cu ”amazoanele” sale!

Alina Gorghiu… Ligia Deca… Luminița Odobescu… Raluca Turcan… Nicoleta Pauliuc fiind cele cinci ”eligibile”! Asumate strict de președintele Klaus Werner Iohannis! În schimb, loialitatea tuturor celor cinci față de persoana președintelui fiind cu adevărat una de netăgăduit!

Dărâmă și Guvernul…?

Numai că este greu încă de prognozat dacă Iohannis joacă sau nu la cacealma… Cel puțin acum… Mai ales că retragerea obligatorie a celor patru actuale ”ministrese” promovate tot de către el în Guvernul pesedisto – liberal, Gorghiu, Deca, Turcan și Odobescu ar duce automat la căderea Cabinetului Ciolacu!

Astfel că ”schimbarea de sex” a PNL-ului ar putea fi o sabie cu două tăișuri… Existând și varianta ca ”rebeliunea” încă mocnită a liderilor liberali să se transforme în una cu ”finalizare”… Sau Iohannis chiar rămâne un președinte – jucător, și prin arătarea celor cinci ”pisici” tocmai ”șoriceilor” speriați că astfel ar putea pierde înainte de termen privilegiile guvernării, acesta să își asigure un sfârșit de mandat liniștit.

Dar un prim semnal îl vom primi pe 12 octombrie. Atunci când, așa după cum am dezvăluit în exclusivitate în ”lovitura” din 2 octombrie, ”Vine 13, VINEREA NEAGRĂ”, Klaus Werner Iohannis a convocat Consiliul Suprem de Apărare a Țării! Pentru a muta spectaculos pe tabla de șah oricum prea aglomerată a sistemului… Sau doar pentru a transmite astfel că este dispus ”la orice”, dacă ”garda nu moare” lângă el…

author avatar
Catalin Tache