AcasăDezvaluiriCatalin TacheIohannis, PUS ÎN GENUNCHI de ai lui!

Iohannis, PUS ÎN GENUNCHI de ai lui!

Cât de singur trebuie să fie ”Marele Ospătar” Klaus Werner Iohannis, de a ajuns să accepte până și umilința scurgerii controlate a informației că, la Sibiu, colegii ”primei doamne” trebuie să îi țină locul ”Carmencitei”… Pentru ca aceasta să îl însoțească pe șeful statului la New York, în ”Bombardier”-ul favorit…

Numai că, până și altădată atât de prolifica propagandă operativă iohannistă pare să nu mai creadă în ”funcția mesianică” a unui președinte tot mai iritabil…

Klaus Werner, mai rău decât ”Coana Leana”!

Și care a ajuns să se plângă, mai ceva decât ”Coana Leana”, că ”turnătoarea” lui Cioloș, Luminița Odobescu – cea pe care, culmea, tot el a forțat să o pună în fruntea Ministerului Afacerilor Externe! – nu se spală pe cap! La propriu! Numai că, igiena personală și engleza și mai precară a ministrului român de Externe – cel puțin predecesorul Aurescu avea chelie și o ”rupea” și pe americănește! – este chiar ultima grijă a lui Klaus Werner Iohannis. Cel care, la New York, a conștientizat și el ”cât de mic începe să fie”…

Mai ales că, ghinion, umilința fără seamăn pe care se pregătește să o înghită vine tocmai de la ”ai lui”…

Milioane de români deja blesteamă în gând apropierea Sărbătorilor de Iarnă. Dar nu neapărat pentru prețurile chipurile ”subvenționate”. Și pe care vor trebui să le suporte tot ei, pentru produsele achiziționate de la atotinfluentele multinaționale. Cele care continuă să repatrieze, până la ultimul eurocent, miliardele încasate în ”România aia”… Una care altfel ”le pute”…

Pentru că va fi un nou Crăciun, un nou Revelion cu ”cetățenii europeni” români înghesuiți, ”ca vitele”, la controlul pașapoartelor la intrarea în Spațiul Schengen. Fie că prin aeroporturi sau la punctele terestre de trecere a frontierei. La fel cum vor fi fi – UMILITOARE! – și Sărbătorile Pascale de la anul! Atunci când viitoarea președinție belgiană a ”Europei Unite” mai degrabă ar accepta despărțirea Flandrei de Valonia, decât punerea în discuție a primirii României în Spațiul Schengen.

Așa că noile umilințe Schengen care urmează, unele care vor fi resimțite din plin de românii din ”țarcurile” extra – Schengen, vor cântări greu la viitoarele alegeri de la anul. Mai ales la cele europarlamentare. Acolo unde, la o adică, AUR-iștii ar putea ”defila” spre Bruxelles, dacă s-ar mulțumi să rostogolească filmulețele de prin aeroporturile europene, cu neputința statului român de a proteja drepturile propriilor cetățeni.

Astfel că este de înțeles de ce Regimul Iohannis ar da orice, pentru ca ”marele bărbat de stat” Klaus Werner Iohannis să poată anunța că ”ai lui” austrieci nu l-au lăsat la greu! Și, strict pe persoană fizică, a băgat totuși România în Spațiul Schengen! ”Aură” care i-ar putea aduce astfel lui Iohannis și obsedanta funcție europeană pe care și-o dorește atât de mult.

Ghinion însă, chiar zilele acestea,la New York, până și ultimii iohanniști ai sistemului au perceput adevărata ”dimensiune geo – politică” a încă președintelui României.

Masochiști cu ”Sindromul Stockholm”

Miniștrii Cabinetului de la Viena nu au avut nicio greață de a ne ”scuipa” în față adevărul despre intrarea României în Spațiul Schengen! Dovedind astfel cel puțin bărbăție politică, din moment ce, încă din luna noiembrie a anului trecut, atât Cancelarul austriac, cât și ministrul de Interne, cel al Afacerilor Europene și cel de Externe au tot ”răgușit” de cât ne strigă adevărul în față: NU VEȚI INTRA ÎN SCHENGEN!

Probabil fiind și mai greu de înțeles, la Viena cel puțin, ”masochismul” unor politicieni români precum Cătălin Predoiu. Cel care se ploconea mulțumindu-i omologului austriac Gerhard Kerner, care tocmai îi spusese încă o dată că nu avem ce căuta în Schengen!

Și ”sindromul Stockholm” dezvoltat de către clasa politică de la București față de Guvernul austriac continuă cu o încăpățânare oricum demnă de o cauză mai bună…

Astfel că este suficient să vadă un lider politic de la București pe la reuniunile internaționale, pentru ca orice ministru austriac să pună automat ”placa”: ” Nu vă acceptăm în Schengen”!

Viena ne arată ”pisica” bulgară!

Și de parcă toate această ”negare” publică nu ar fi fost de ajuns, Cabinetul de la Viena tocmai ce se pregătește să-I dea ”perversa de la Sofia” unei Românii cu capul plecat. Și nu este vorba aici de frontul comun făcut de întreaga clasă politică austriacă, fie ea la Putere sau în Opoziție, după ”lacrimogenul” apel al Ursulei…

Ci de faptul că, la New York, austriecii nu s-au sfiit să ne arate ”pisica” bulgărească. La fel cum au procedat și atunci când Cancelarul Karl Nehammer a intrat în anul 2023, pe chiar 1 ianuarie, la tradiționalul Concert de Anul Nou de la Viena, alături de invitatul său personal! Dar nu Klaus Werner Iohannis! Ci… președintele bulgar, Rumen Radev!

Cel care , la New York, tocmai ce s-a întâlnit cu președintele austriac, Alexander van der Bellen. Iar după ce a declarat că deja ”partea bulgară” a Mării Negre a fost declarată ”zonă militarizată”, a ”bubuit” știrea asaltului diplomatic pregătit de Sofia asupra Vienei! Cu voia celei din urmă, bineînțeles… Astfel că premierul bulgar și alți miniștri ai Cabinetului de la Sofia au fost invitați la Viena, pentru discutarea ”temei Schengen”!

Pe canalele ”semi – oficiale” folosite îndeobște în lumea diplomatică, ofițerii austrieci de legătură  transmițându-le omologilor români că, dacă România mai bate mult la cap Austria cu intrarea sa în Spațiul Schengen, atunci Viena va putea fi de acord cu primirea … Bulgariei!

Și pentru a înțelege cel mai bine situația stânjenitoare de la New York să amintim doar că, în timp ce președintele Bulgariei se întâlnea cu președintele Austriei, președintele României se vedea cu… vicepremierul Bulgariei! Iar ministrul de Externe al României obținea sprijin pentru intrarea României în Spațiul Schengen de la omologul… croat!

Așa că, NU VOM INTRA ÎN SCHENGEN! Și Iohannis va deconta din plin această nouă umilință națională! Dar, bineînțeles, nu doar el! Ci întreaga clasă politică românească!

7.128 afisari

47 COMENTARII

 1. Austriecii vor fi de acord cu intrarea in Shengen a Bulgariei si olandezii cu intrarea Romaniei , si-uite-asa raman amandoua pe tusa . Tache , nu te bucuri ca intram in Shengen ? N-ai incredere in Ciolacu ? Ce treaba are Iohannis cu preturile si Sarbatorile de Iarna ? N-ai pomenit o vorbulita de guvern , cine mareste taxele ? Cine gestioneaza economia Romaniei , Iohannis sau GUVERNUL ? Separarea puterilor in stat mai functioneaza in Romania sau gasim tapi ispasitori in functie de cum ne tuna ?

  • Ati auzit-o pe madame Pipidi zicand ca Romania nu mai are nevoie de aderarea la spatiul Schengen caci acesta pratic nu mai exista. Sigur ca Pipidutza s-a mutat definitiv in Italia ca Romania nu mai merita pretiosul său volum.

 2. In spatiul Shengen s-a renunțat la controale vamale la frontierele comune.Si?
  Va dati seama cum se poate face trafic de persoane si de altele in spatiul lor fara controale ?
  Ei vor avea probleme, nu noi.
  Pentru cetateanul de rand, nu derajeaza prezentarea unei carti de identitate si mai ales controale vamale.
  Pentru boieri e..deranj.
  Nu inteleg de ce cersesc la poarta Austriei?

  • Stai linistit ca intre Austria si Italia, Franta si Germania se fac deja controale la granite. Cat de curand Shenghen dispare.

 3. Bine ca s a ajuns sa se vada realitatea si fata lor asa cum e ,de jefuitori si care urasc natia romana visceral!!Dumnezeu sa le rasplateasca dupa fapte!!

 4. Slugi ordinare si tradatori de tara din echipa cistigatoare! Ar trebui sa nationalizeze toate afacerile austriecilor din tara, dar la ce sa te astepti de la niste tradatori si slugi ordinare!

 5. In 2024 o sa se schimbe clasa politica in Romania , in 2028 ii injuram pe noii veniti si o luam de la capat visatori cu altii , in implacabila repetitie a sperantelor naruite . Orice guvernare depinde si de factorii externi , poate sa te cheme Mafalda si sa ai un guvern de somitati , daca prinzi un complex de imprejurari cu pandemie , razboi , inflatie si foamete dirijata esti coplesit si demisia va fi o izbavire . Mai trebuie sa curga multa apa pe Dambovita pana vom ajunge sa avem un Parlament de talia FOLKETING -ului danez ( maxim 179 de membri , in prezent 175 ) de la Palatul Cristiansborg .

 6. 1. DefenseRomania . ro , 20 sep 2023 , ora 20:24 , articol de Ionel Copcea : ” IN UCRAINA SUNT TESTATE TEHNOLOGII ALE RAZBOAIELOR VIITORULUI ………………………… …………………………………………………………………………… ” – Sursa : THE WASHINGTON POST . 2. DefenseRomania . ro , 21 sep 2023 , ora 11:37 , articol de Darius Muresan : ” UNDA VERDE DIN SENATUL SUA : GENERALUL CHARLES BROWN L-A INLOCUIT LA SEFIA CELEI MAI PUTERNICE ARMATE DIN LUME PE GENERALUL MARK MILLEY ” . 3. Universul . net , 21 septembrie 2023 : ” PREOTII UTILI ……………………………………………………………………. ” – Sursa : FOREIGN AFFAIRS . 4. Comisarul . ro , astazi , ora 19:47 : ” BULGARIA L-A EXPULZAT PE SEFUL BISERICII ……………………………………………………………………………. ” – Sursa : POLITICO . 5. Comisarul . ro , astazi , ora 21:32 : ” CASA ALBA ANUNTA MIJLOACE DE APARARE ” SEMNIFICATIVE ” ………………………………………………………………………………….. „.

 7. ADEVARUL . RO , ASTAZI , 21.09.2023 , ORA 21:55 , ARTICOL DE MARIA TAGA : ” O MOSTRA DIN ASTEROIDUL BENNU , ADUSA PE PAMANT DE SONDA OSIRIS – REx . IATA LA CE SA NE ASTEPTAM ” – ” NASA VA OFERI O TRANSMISIUNE IN DIRECT A LIVRARII ESANTIOANELOR – ORA 10:00 ET „.

 8. Libertatea . ro , astazi , 21 septembrie 2023 , ora 18:00 , articol de Andrei Stan : ” UCRAINA A REVIZUIT LEGEA MINORITATILOR NATIONALE . CE SE SCHIMBA PENTRU ETNICII ROMANI ” – Sursa : EFE , citata de AGERPRES .

 9. este corect ca suntem toti umiliti.
  Poate si meritam…
  Daca ne uitam in spate si vedem ca am stiut de fraude la OMV Petrom si s-a tacut. Nu e tarziu… Inca aveti topate datele . Dar , trebuie coloana vertebrala… Greu.
  Ref Bulgaria …. este in urma cu 30 ani… ca viata , ca sistem ca si posibilitate reala de evolutie .. O stiu , o cunosc ,…. Fara a fi fost in remorca Romaniei ar fi fost cu 30 ani…
  intrebati oamenii de afaceri bulgari…cei care stiu cum se face painea.

 10. Sunt curios cum va deconta sasalaul si gasca lui „această nouă umilință națională!” Chiar daca ne-ar face al 51-lea stat SUA Plavanul si gasca lui nu vor mai urca nici un micron in ochii romanilor. El va ramane in istorie ca Sasul pierde-vara, sotul Georgetei cu fatza de camila.

 11. Care e problema că nu intrăm în șenghen? Ba ar trebui să fie o bucurie. Acest fapt ne permite să nu punem în aplicare toate tîmpeniile venite de la bruseală, spre exemplu. Da, da, când vom fi luați la întrebări vom spune: „Noi nu suntem membri cu drepturi depline, așa că…”.
  Cât despre bulgari și șenghenul lor, haustriecii nu au interese acolo. Nu au petrol și gaze de luat gratis de la ei.

 12. Ai mei , camarazii de sub pasarela , mi-au aplicat din nou o corectie si M-AU PUS IN GENUNCHI . N-am de ales , ma supun …

 13. 1. DefenseRomania . ro , 21 sep 2023 , ora 19:12 , articol de Catalin Costea : ” ARMATA UCRAINEANA PARCURGE UN PROCES INEDIT DE MODERNIZARE SI SCHIMBARE CHIAR IN TIMP CE DUCE UN RAZBOI GREU „. 2. DefenseRomania , 22 sep 2023 , ora 08:45 : ” RAZBOIUL DE 24 DE ORE SI CAPITULAREA ARMENILOR DIN NAGORNO-KARABACH SUB PRIVIRILE . . . . . . . VASILE SIMILEANU , LA OBIECTIV EUROATLANTIC ” – In direct acum , ora 11:00 . 3. DefenseRomania . ro , 22 sep 2023 , ora 09:35 , articol de Ciprian Dumitrache : ” BLINDATELE FORTELOR UCRAINENE AU SPART LINIA PRINCIPALA DE APARARE …………………………………… ” – Sursa : ISW .

 14. INVESTIGATORIA . RO , IERI , 21 SEPTEMBRIE 2023 , ARTICOL DE CARMEN DUMITRESCU : ” JOCUL INFLUENTELOR . . . . . . . PE INTERNETUL ROMANESC . ENIGMATICUL DAN DIACONU : FIGURA FARA CHIP A ………………………………………………………………………………….. „.

 15. Spotmedia . ro , astazi , 22.09.2023 , ora 11:51 , articol de Emilian Isaila : ” S-A TENSIONAT LANTUL DE IUBIRE DINTRE POLONIA SI UCRAINA . DE CE …………………………………………………………………………………… „

 16. Ce atâta supărare? Nu voi l-ați votat cu aproape 80% pe Ciolannis, deoarece vă putea Ponta sau Dăncilă? Cine făcea coadă la urne să voteze împotriva „ciumei roșii”, ciumă roșie care acum este salvatoarea PNL/PDL care sunt în derivă ca minele ucrainene din Marea Neagră? Cine ocupase Piața Victoriei să demită guvernele PSD, nu voi cei care plângeți acum? Data viitoare românii să voteze un român neaoș, patriot, demn, care să reprezinte ROMÂNIA și pe români în UE și lume. Cumva Johannis a reprezentat ROMÂNIA până acum? Nu. Niciodată, conform intereselor ROMÂNIEI nu a uzat de dreptul de veto la reuniunile de la Bruxelles, iar mai nou, la ONU, a vorbit în altă limbă decât cea oficială a statului pe care îl reprezenta mai mult ca figurant.

 17. iarasi povestea cu acarul paun adica johanis . johanis este papusa serviciilor care sint papusile altor servicii , se stiu care .este mereu nevoie de o scuipatoare sa scape toti

 18. SOTUL GEORGETEI CEA CU FATA DE CAMILA ZISA SI RAVASITOAREA…2 MAIMUTOI CARE AU IROSIT SPERANTELE ROMANILOR, IN TIMP CE TOCAU AVUTIA TARII SI MANCAU BANII POPORULUI….2 NEMERNICI BUNI DE SCUIPAT! I-A ALES DRACU…I-A RECOMANDAT PANA SI PATRIARHUL! SA NU UITAM CA DANIEL S.R.L. IL RECOMANDA PE IOHANNIS DIRECT DIN ALTAR DUMINICA!! CAT O FI FOST PRETUL SAU COMANDA EXTERNA?! SI TOT BATETI CAMPII CA ALEG ROMANII?! DIN GUNOI NU AI CE ALEGE, DECAT TOT GUNOI!

 19. Contributors . ro , astazi , 22/09/2023 , articol de Cosmin Gabriel Pacuraru : ” NOILE REALITATI ALE GEOPOLITICII ENERGETICE MONDIALE . PARTEA I – RUSIA SI UCRAINA ” – – – – – ” Urmeaza Partea II – Regiunea extinsa a Marii Negre „.

 20. Bai frate și toata aceasta demonstrație,sa ne arăți Tache,ce creste Haur,ceva nemaipomenit, cu toate cohortele lui de analfabeți,cocalari,bombardieri și violatori!

 21. 1. DefenseRomania . ro , 22 sep 2023 , ora 16:04 , articol de Cristian Soare : ” POLONIA AR URMA SA AIBA UNUL DIN CELE MAI MODERNE SISTEME DE APARARE AERIANA DIN EUROPA : IBCS ” CREIERUL ” APARARII POLONEZE PRIMESTE UNDA VERDE DIN SUA „. 2. DefenseRomania . ro , 22 sep 2023 , ora 16:56 , articol de Nicolae Iordan : ” SUA AR PUTEA AJUNGE LA UN ACORD DE APARARE CU ARABIA SAUDITA SIMILAR CELOR INCHEIATE CU ALIATII SAI ASIATICI , JAPONIA SI COREEA DE SUD ” – Sursa : THE NEW YORK TIMES . 3. DefenseRomania . ro , 22 sep 2023 , ora 17:31 , articol de S.I.Catalin : ” F-16 AMERCANE AU ATERIZAT IN ROMANIA ……………………………………………………………………………….. ” – ” 100 de militari si 4 aeronave Fighting Falcon au sosit la Baza 86 aeriana ” Locotenent Gheorghe Mociornita ” de la Borcea .

 22. 1. Digi 24 . ro , 22.09.2023 , ora 19:10 : ” VIDEO / ARMATA SUA VA AVEA IN DOTARE SISTEME ANTIAERIENE CU LASER . PROTOTIPURILE AU TRECUT TESTELE SI AU IMPRESIONAT PENTAGONUL – VIDEO : 00:47 sec . „. 2. DefenseRomania . ro , 22 sep 2023 , ora 18:43 , articol de S.I.Catalin : ” BIDEN I-A PROMIS LUI ZELENSKI RACHETE ATACMS ………………………………………………………………. „. 3. Adevarul . ro , astazi , 23.09.2023 , ora 09:29 , articol de Stefana Radu : ” CE AR IN SEMNA SISTEMELE ATACMS PENTRU UCRAINA SI CUM SUNT DIFERITE FATA DE STORM SHADOW ………………………………………………….. „.

 23. Il rog respectuos pe domnul Presedinte sa anuleze per total procedura de asanare pe tara cat mai curand posibil si sa le anuleze deopotriva si pe cele in derulare pentru ca sunt pe baza de dosare contrafacute din cauza unor razbunari stupide ale unor oameni din anturajul dumnealui.
  Am inteles perfect ca este si santajat de anturajul interlopilor din guvern care fac trafic de persoane, dar sunt cetateni cat de cat intelectuali si cu inventii destule la activ care au deservit interesele statului roman totusi si care mai poti fi scosi de pe asanare.
  Ii doresc mult succes pe final de mandat! Multumesc!

 24. Pai le blochezi tot in Ue cum am blocat ofiteri austr la Otan. Apoi facut Shenghen special cu parteneri strategici direct :Franta, Cehia, Bulgaria, Ungaria, Grecia, Germania si la austr ai pui si taxe pe masini… Apoi sa i invitam frumos sa ne pupe in cur.

 25. SI Italia e revoltata!
  Salvini e un om politic italian parlamentar european care ameninta Austria cu judecata pentru ca a introdus controale la granita cu Italia ingreunand tranzitul alimentar Shengen. Se pare ca speriatii austri s-au speriat si de Lampedusa…
  Se inmultesc supararile pe austr.
  AFARA DIN SHENGEN AUSTRIA!

  • ai postat de 7 ori prostia asta propagandistule , ai gasit vinovatul , restul din jurul lui sint ingeri ,

   • Kostyuska , habar n-ai ca batwa sunt din Camerun , de crezi ca te striga navestii Karolina ? ” O iubesc pe Carolina / O fata din Camerun / Are ochii ca maslina / Merge dand dand din … pe drum ….. „

   • Raionu m-a instruit sa-l porcariesc pi Iohannis , altfel ma taie di la supita di stivie si-mi canta griirii in burtica .

 26. NU MAI MODERATI CU PARTINIRE , ati pripasit de ani buni o javra mancurta care balacareste sistematic Ptrsedintele Romaniei , Guvernul , Ordinea de Drept din Romania si Institutiile Statului Roman , NU MAI COCOLOSITI TROLL-UL DIN TRANSNISTRIA , ii publicati toate comentariile mizerabile si dositi comentariile ROMANILOR . De ce IP -urile din Transnistria au prioritate in fata ROMANILOR ? Ce vreti sa demonstrati lasand un psihopat sa bantuie in National ? Ce presa e asta ?

 27. Nu exista sfinti in politica , Iohannis are greselile lui omenesti , asta nu inseamna ca trebuie injurat ca la usa cortului de un troll terche-berchea agitator din Transnistria . OPRITI BATAIA DE JOC , sa se pronunte ROMANII , in contextul actual o redactie cu adevarat ROMANEASCA ar trebui sa suprime postarile unor flasnete zdrentuite de pe malul stang al Nistrului , este extrem de surprinzator cum organele abilitate permit acest lucru ! Ce romani se inghesuie sa posteze in presa din Transnistria si care ar fi posibilitatea sa le apara comentariile ?

 28. 1 . Superb : ” Peduland intre malurile Prutului cu sentimentul reintregirii ” . Libertatea .ro , 24 septembrie 2023 , ora 09:55 , articol de Mitica Docan : ” CUM A VAZUT CHISINAUL UN LOCUITOR AL BUCURESTIULUI , AJUNS PENTRU PRIMA OARA ACOLO . ……………………………………………………………………………………… „. 2. Libertatea . ro , 24 septembrie 2023 , ora 10:28 , articol de Mihai Toma : ” CINE ESTE NOUL SEF AL MERCENARILOR WAGNER DIN AFRICA . ……………………………. ………………………………………………………………………… „.

 29. Ce ii ajuta pe Bulgari in Schengen daca stau la granita Romana dublu sau triplu de cat stau acum ??
  Da , camioanele se pot inbarca pe Avioane, dar asta o pot facesi acum daca le da mana !!

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Imagini spectaculoase, de Ziua Națională. Fenomenul surprins pe cer, la Alba Iulia – VIDEO

Fenomen optic spectaculos pe cerul României, chiar de Ziua Națională! Imaginile au fost surprinse la Alba Iulia.Un curcubeu a apărut pe cerul orașului Alba...

Șofer ucrainean, prins când încerca să intre în România pe la Giurgiu, conducând băut. Cât arăta etilotestul

Un șofer ucrainean a intrat în atenția polițiștilor giurgiuveni. S-a întâmplat la primele ore ale zilei de vineri, 1 decembrie.Un cetăţean ucrainean de 46...