Cauta

IOHANNIS, ORDIN NEBUN: NE BAGĂ ÎN RĂZBOI!

”Stăpânii Coloniei” tocmai ce forțează implementarea unui nou ”proiect de țară” pentru obedienta Românie. ”Experimentul Stoltenberg”, norvegianul ”împăiat” la conducerea NATO prin nesfârșite prelungiri de mandat sub pretextul agresiunii ruse din Ucraina urmând a fi preluat și pentru țara noastră.

Acolo unde ”elita progresistă” occidentală, temându-se ca nu cumva curentul suveranist să  ”măture” oricum debila clasă politică de la noi, mizează totul pentru ca viitorul președinte al României să fie tot ”vechilul” Klaus Werner Iohannis. Desigur, nu în urma unor alegeri democratice și la timpul lor. Că doar nici măcar strategii globaliști ai acestui ”plan nebun” nu își mai fac de mult iluzii cu privire la popularitatea ”dulapului nemțesc”… Oricâte ”geci roșii” i-ar mai pune pe el și ”valuri emoționale” s-ar crea artificial. Astfel că ultima șansă a sistemului progresist de a păstra România în propria sferă de influență este amânarea sine die a viitoarelor alegeri… Cel puțin cele prezidențiale și parlamentare. Astfel că Iohannis nu doar că a primit chiar zilele trecute ordinul de a declara, cel mai târziu în luna ianuarie a anului viitor, starea de necesitate, dar îl și va îndeplini cu deja tradiționalul său exces de zel!

La doar 700 de metri de Războiul Mondial!

Iar ”fezandarea mentală colectivă” deja a fost declanșată, prin ”rostogolirea isterică” a ”pachetului mediatic” despre ”atacul rusesc cu drone iraniene la 0.7 kilometri de România”.

Pentru că, după ce inițial ”bubuise” public doar informația despre ”atacul de la Giurgiulești, la 22 de kilometri de România”, ulterior ”ruta bombardamentului” a fost recalculată și s-a stabilit – nu se știe de către cine! – că rușii au atacat masiv la Reni, ”la doar 700 de metri de malul românesc al Dunării”! ”Calculul celor 700 de metri” care au despărțit lumea de un nou război Mondial fiind făcut public de jurnaliștii unei oarecare publicații on – line din Washington. Și, stranie coincidență, preluată însă din mers și pe ”neînghițite” de toți giganții media și de chiar cei mai importanți lideri politici. Iar cum, ghinion, până și cele mai performante drone sau rachete se pot ”rătăci”, la o adică, vreo 700 de metri, deja opinia publică a fost astfel avertizată cu privire la ”șocul” efectuării unui ”bombardament asupra teritoriul României, stat membru al NATO”! Ceea ce știm cu toții ce ar însemna… Mai ales că de la Washington s-a dat din nou semnalul ”plăcii” cu ”activarea Articolului 5” și ”vom apăra fiecare centimentru al teritoriului unui stat membru al NATO”, imediat după ”bombardamentul la 700 de metri de România”!

Declarația de la București!

Iar dacă ”noul stat paralel” a avut deja grijă să ”scurgă controlat”, pe facebook, cum îi stă bine oricărei ”trompete mediatice”, ”informația secretă” că ”marele Volodimir Zelenski” urmează să vină la București, aceasta nu înseamnă musai că miza descinderii chiar este ”criza cerealelor”. Mai ales că oricum trec ”modificatele genetic” prin porturile și gările de la frontieră, mai ceva ca produsele autohtone prin interiorul țării.

Numai că Iohannis va avea astfel ocazia să își anunțe intrarea ”în luptă” prin ”Declarația comună de la București”! Cea prin care va solicita nu doar ”reziliență” și ”consolidarea Flancului Estic” – obsesiile sale de după eșuata ”Românie Educată” – dar va anunța că își asumă, cu orice risc, noul statut prevăzut pentru România pe care încă o conduce! Și pe care o va mai și conduce de altfel, vreo doi – trei ani, dacă planul progresist reușește. Iohannis dând asigurări că, pentru a nu implica NATO într-un conflict militar direct cu Federația Rusă, atunci România ”dă-i și luptă” pe cont propriu cu Armata Roșie. Astfel că, orice proiectil va cădea pe teritoriul românesc, va duce nu la activarea Articolului 5, ci la… declararea stării de necesitate în România!

E pe bani!

O primă urmare fiind, bineînțeles, dincolo de panica inevitabilă în rândurile populației, amânarea alegerilor! Și uite cum, pentru a nu se crea chipurile invocatul ”vid de putere” în condițiile ”stării de necesitate” create în urma unui bombardament cu ”700 de metri mai încoace”, – mai ales că nimeni nu va mai aștepta rezultatele anchetei pentru stabilirea exactă a provenienței ”dronelor căzute”- Iohannis își va asuma misiunea de a rămâne comandant suprem al Armatei și șef al statului ”prelungit pe termen nedeterminat”!

În vreme ce liderii politici români vor fi presați de la Washington și Bruxelles pentru ca, vorba BUG Mafia, ”în aceste vremuri grele, să rămână uniți ca degetele de la o singură mână”! În jurul lui Klaus Werner Iohannis și a sistemului său progresist pe deplin loial intereselor ”partenere”, bineînțeles…

Numai că, dincolo de stabilitatea politică invocată… De disperarea lui Iohannis și a altora ca el să tragă cât mai mult de timp de rămânerea la Putere în speranța recompensării cu o funcție europeană aducătoare de imunitate – ceea ce tocmai este pe cale să obțină Bogdan Aurescu ! – toată nebunia stării de necesitate este pe bani! Pe mulți bani! Inclusiv pe miliardele din PNRR! Cele pe care ”generoșii donatori europeni” chiar nu au de gând să le lase companiilor românești…

Astfel că, în plină stare de necesitate și cu o obedientă clasă politică păstrată la Putere fie și prin ”prelungirea mandatelor democratice”, toate, dar absolut toate achizițiile se vor face fără licitație! Direct prin încredințarea contractelor de miliarde de euro! Sau, în cel mai rău caz, printr-o procedură simplificată! Astfel că ”tunurile” date pe vremea stării de necesitate de după declararea pandemiei vor fi banale ”pistoale cu apă” față de cele deja ”bugetate” pentru viitoare ”stare de necesitate” care urmează să fie declarată după ”atacarea teritoriului românesc”! Atac care va surveni exact atunci ”când trebuie”… ”Frații ucraineni” știu de ce!

Ultimele stiri

  • Cum se apără Florian Coldea după ce a dat 15 ore „cu subsemnatul” la DNA. Fostul general SRI, plasat sub control judiciar!
  • Horoscop – sâmbătă, 25 mai 2024. Toate zodiile au parte de schimbări în bine, dar sub aspecte diferite
  • Facem lucrurile cu cap: deblocăm proiectele restante și dezvoltăm Alba Iulia cu bani europeni
  • Gabriela Firea a convins lumea sportivă că este soluția potrivită pentru București
  • Incident cutremurător la o școală din Brașov. Patru elevi, acuzați că ar fi agresat sexual doi colegi mai mici
  • Se sparge buboiul afaceriștilor milionari din SERVICIILE SECRETE. Generalul Dumbravă ar fi „sifonat” tot la DNA!
  • Sectorul 4 începe construcția unui teatru în zona de sud a Bucureștiului
  • Poliția Română, mișcă-ți fundul în stradă!
  • Salvatorii, în alertă! Mașină lovită de tren, în județul Iași/Doi răniți, printre care și un tânăr de 16 ani – FOTO
  • PSD și-a stabilit ținta cu fondurile europene: contracte de peste 20 de miliarde de euro, până la finalul acestui an
  • Exit mobile version