AcasăDezvaluiriAncheteIohannis, IST ES VORBEI! Schmidt, adus CU MANDAT de la Viena!

Iohannis, IST ES VORBEI! Schmidt, adus CU MANDAT de la Viena!

Klaus Werner Iohannis, s-a terminat! Gata, este începutul sfârșitului! Din data de 24 octombrie, atunci când Laura Codruța Kovesi a primit ”OK”-ul Secției Politice de la Bruxelles – prietenii știu care! – soarta președintelui român fiind deja pecetluită.

Astfel că Iohannis nu va mai mișca un deget pentru a forța intrarea României în Spațiul Schengen, nici dacă i-ar fi trecut cumva prin minte vreun astfel de gând de-a dreptul ”sinucigaș”, geopolitic vorbind. Singura sa grijă fiind să își calculeze AMR-ul până la sfârșitul celui de al doilea și ultim mandat. Cu speranța că ultima zi și-o va petrece tot la Cotroceni… Și că de acolo s-ar putea muta în sfârșit la Miami, Marbella sau în celelalte ”vile de protocol” reținute pe persoană fizică… Numai că, fie și în condițiile în care Iohannis își asumă încă de pe acum condiția de ”înfrânt al sistemului” nu înseamnă că a și scăpat…

Kovesi a pus preț pe ”omul președintelui”

 

Kovesi nu uită și nu iartă! Se apropie de Iohannis prin anchetarea lui Schmidt

Mai ales că, ghinion, în urmă cu doar două zile, procurorul general al EPPO a autorizat procedurizarea cu celeritate a anchetei privind achiziția de BMW-uri de către Ministerul Afacerilor Interne din România, din fonduri europene. Denunțul președintelui USR, ”câinele” Cătălin Drulă fiind preluat direct de către procurorul șef al EPPO, Laura Codruța Kovesi. Iar pentru a transmite un semnal clar că ”rupe din Iohannis”, Kovesi a trecut deja, în doar câteva zeci de ore, de la nivelul amenințărilor voalate proferate chiar la București, la ”next level”. Cel al audierii afaceristului Michael Schmidt! Sursele noastre susținând că, în zilele următoare, acestuia urmează să îi fie trimisă citația pentru a se prezenta ”de îndată” la audierea Biroului local al EPPO din Austria sau Germania. Iar dacă Schmidt nu va da curs imediat ”invitației”, atunci acesta va fi adus cu mandat și tam-tam-ul mediatic care a făcut-o celebră pe Kovesi. Totul pentru ca lui Iohannis să îi intre cât mai bine în cap că, dacă nu execută orbește ordinele noilor ”stăpâni” ai ”Coloniei”, atunci nu este musai să își termine pe funcție cel de al doilea mandat…

Și tu, Emile…?

Documentarea speței de acum europene ajungând până la nivelul identificării apartamentului de lux închiriat de către una dintre firmele omului de afaceri sas în Capitala Austriei. Țară în care ambasadorul României este, deloc întâmplător, tocmai Emil Hurezeanu… Nimeni altul decât cel mai intim prieten al soțului din acte al surorii acoperitului FSB, Renato Usatâi! Însă cea mai bună dovadă a ”strângerii lațului” în jurul lui Michael Schmidt este că acesta s-ar fi trezit singur până și în ”locația secretă” din ”Capitala Spionilor”! Semn că ambasadorul român a fost tras de mânecă să o lase mai moale cu ”informalele băiețești” cu omul președintelui”, chiar dacă se pare că acesta a avut un rol determinant în numirea sa la Viena!

”E semnat cu bară! Nu este semnat de Dîncu”!

Dîncu nu a vrut să ia elicoptere AIRBUS. A făcut-o Ciucă!

Aceasta este ”decisiva” pentru ”FRĂȚIA SAȘILOR” instalată de ani buni de zile la ”butoanele politico – operative” al statului român! Demisia lui Vasile Dîncu declanșând o nouă anchetă – AIRBUS – care a fost preluată din mers de oricum mult prea zeloasa Laura Codruța Kovesi! Cea care a simțit ”gustul sângelui” și îl încolțește pe ”omul președintelui” din toate părțile. La proaspătul dosar al EPPO fiind deja atașat documentul oficial pe care îl publicăm astăzi, cu nr. DP – 2442, din 07.09.2022 și adresat de Ministerul Apărării Naționale către Președintele Camerei Deputaților. Numai că, deși propaganda operativă a ”unității G4” s-a repezit să arunce ”elicopterele moarte” în curtea lui Vasile Dîncu, un raport informativ trimis EPPO arată că documentul prin care se solicită achiziția de urgență a două elicoptere AIRBUS ”NU ESTE SEMNAT DE CĂTRE MINISTRUL APĂRĂRII NAȚIONALE, DL. VASILE DÎNCU”!!! Ci doar că ”este semnat cu bară”! Urmând a se dispune verificări pentru identificarea adevăratului semnatar! Pentru că Vasile Dîncu pur și simplu a refuzat să semneze acest document, știind că pe elicopterele care vor fi achiziționate la un preț cel puțin triplu față de cel al pieței urmează să fie montat armament de la compania RAYTHEON! Pe alte zeci de milioane de euro! Astfel că Vasile Dîncu a fost nevoit să plece din fruntea Ministerului Apărării Naționale. Mai ales că acesta decisese ca în ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării să prezinte un raport contrainformativ care ar fi aruncat pur și simplu în aer Administrația Prezidențială!

Consilierul AIRBUS…? Tot Schmidt!

Numai că, după detonarea Scandalului BMW la Bruxelles, izbucnirea unui nou scandal AIRBUS l-ar putea ”îngropa” cu totul pe omul de afaceri Michael Schmidt. Pentru că, stranie coincidență, în raportul pe care de acum fostul ministru al Apărării intenționa să îl prezinte în CSAT, consultantul AIRBUS era identificat ca fiind tot… Michael Schmidt!

Alte paragrafe publicate astăzi din ”Raportul lui Dîncu” fiind pur și simplu devastatoare pentru demascarea grupării prezidențiale cu interese de miliarde de dolari în domeniul militar.

”La elicoptere, modelul este produs de compania franceză AIRBUS, dar armamentul prevăzut este Raytheon/ Konsberg iar (…) avionica și integratorul( cel care împarte banii) este ELBIT. Michael Schmidt este consultant/asociat cu ELBIT la fel ca în contractele PIRANHA 5 și la licitația MApN pentru camioane MAN, pe care a pierdut-o în fața companiei IVECO reprezentată de generalul Decebal Ilina și care fac obiectul dosarelor DNA nr. (…) și (…).

La ultima ofertă, elicopterul a fost 32 milioane euro, armamentul și avionica aproximativ 20 milioane euro. Totul rotunjit pe plus cu 10% (suspiciuni  privind un ”comision secret” de 48 milioane euro în afara celui de 10 % deja prevăzut).

Michael Schmidt este băgat în ecuație prin ELBIT cu acordul AIRBUS la toate licitațiile la care participă( ELBIT poate plăti comisioane foarte mari datorită legislației din țara de origine, față de AIRBUS care trebuie să respecte legislația europeană în domeniu).

Michael Schmidt trebuie să cumpere de la Ovidiu Tender fabrica AIRBUS de la GHIMBAV. Vezi informarea nr. (…) privind preluarea de clădiri și încasarea de chirii pentru „curățarea” pe viitor a comisioanelor ascunse, după modelul contractelor pentru modernizarea Frontierei.

La elicopterele SMURD comisioanele ascunse se dau prin DELTAMED care face customizarea medicală.

Cele două elicoptere și la care făceam referire în nota (…) se dau Franței într-un așa-zis G2G pentru ca împreună cu promisiunea contractului submarinelor să poată compensa redirecționarea contractului corvetelor către DAMEN”.

DOCUMENT! Solicitarea NU ESTE SEMNATĂ de Vasile Dîncu!

MApN-elicoptere
author avatar
Catalin Tache
9.101 afisari

83 COMENTARII

  1. Unde este pagina 2??? Că acolo probabil este semnătura??? Și ghici cine are drept de semnătură în lipsa ministrului???

      • PROPAGANDA LINGAILOR IN CUUR DE PE ZIARE.COM DEPASESTE ORICE LIMITA CHIAR SI PE CEA DE PE TIMPUL LUI CEAUSESCU ! MUISTII SI PUPATORII DE GAOZURI MARONII DE PE ZIARE.COM AU IMPUS O CENZURA SEVERA SI LINSUL IN CUUR A POLITICIENILOR ACTUALI IN FRUNTE CU SALAMUL DE SIBIU ESTE OBLIGATORIE ? IN CAZ CONTRAR CENZURA SI INSULTE SI AMENINTARI PE ZIARE.COM

        NICI O DIFERENTA INTRE GUVERNUL LUI VIORICA DANCILA CU DRAGNEA LA MANETE SI TUDOREL TOADER MINISTRU JUSTITIEI
        SI GUVERNUL ACTUAL CU GENERALUL PLAGIATOR LEGALIZAT ANALFABET MAI RAU CA VIORICA DANCILA DAR SLUGA FIDELA A IMPOSTORULUI CE DISTRUGE TOTAL TARA SI O JUSTITIE INEXISTENTA DAR SI EA SLUGA REGIMULUI DICTATORIAL

        ZIARE.COM UN SITE AI FOSTILOR COMUNISTI . ACTUALII PUPUNCURISTI FIDELI AI REGIMULUI DICTATORIAL CU O COALITIE LA ORDINUL UNUI VENETIC
        INTOARCEREA IN TIMP SI A NOII EPOCI DE AUR ESTE REALIZATA DE UN IMPOSTOR PERFID SI TIRANIC LA FEL CA CEAUSESCU
        LUATI AMINTE DACA VRETI CA ISTORIA SA NU SE MAI REPETE

  2. Revin…. căci am descoperit pagina 2… deh, vagi cunoștințe de IT&C ale mele… rămâne doar ultima întrebare….

    • Titlu pompos , sa para senzational si sa declanseze instant orgasm botilor de pe malul stang al Nistrului : ” Scmidt , adus cu mandat de la Viena ! „. In text , cateaua e pusa pe lant : ”
      Sursele sustin ca URMEAZA SA-I FIE TRIMISA CITATIE ( poate nu ) ” ” IAR DACA SCHMIDT NU VA DA CURS ( de ce n-ar da curs ? ) ” INVITATIEI ” ( abia ) ATUNCI ACESTA POATE FI ADUS CU MANDAT SI TAM-TAM-ul MEDIATIC CARE A FACUT-O CELEBRA PE KOVESI ” . Unde este adevarul , in titlu sau in continut ?

    • Nu se va întâmpla absolut nimic ,sunt amândoi din aceiași tabăra, a satanistilor globalisti și impostorul si puturosul Werner și kovesi ,cine nu priceperea se amăgește singur

  3. Complicate contracte…ei le fac si pe urma tot ei se cearta..degeaba ne facem iluzii ca nu e ceva nou

  4. Un infractor notoriu acest Schmidt ca si prietenul lui Klaus infractorul cu 7 case.Noroc cu Luluța ca e cu ochii pe ei.

    • Nu esti Usatii , ala e cumnat cu Schmidt , esti d-ala ramas de la colectivizare , numai statul e bun pentru tine sa incheie afaceri , toti oamenii de afaceri sunt infractori notorii si la stat numai sfinti . Jet !

      • Nu va convine cand sunteti anchetati,lasati autoritățile abilitate ale statului sa facă verificarile care se impun si vedem după care e verdictul anonimulue de la 15.36.

  5. Auzi expresie: cel mai intim prieten ,hîm ,asta înseamnă ca lui Schmidt îi place să îl pupe pe ăla micu al lui Emil sau invers?

  6. Tache Scmidt e uns cu toate alifiile , prea harsit in contracte sa nu stipuleze cu minutiozitate clauze intangibile . Multi incearca sa-l implice pe Iohannis in afacerile lui Schmidt , numai ca Griva e departe de iepure …

  7. Pai si nu e un lucru bun ca nu intram in Schengen? Adica hai sa ne gandim un pic : toti migrantii ilegali inclusiv teroristii si ceilalti infractori aflati pe teritoriul statelor schngen vor putea intra in romani far nicio problema, se vor desfiinta foarte multe…. locuri de munca…..da! sa le spunem locuri de munca, de la vama., drumurile inspre si dinspre Romanai vor fi supraglomerate si nu vor face fata traficului intens fiind necesara construirea altora mai mari si mai frumoase iar asta nu punctul nostru forte, evaziunea fiscala va creste si mai mult, contrabanda la fel plus multe alte probleme.
    E de bine ca nu intram, nu?

    • Babaiatule , mai ai sa spui ca e de bine ca-ti cade un meteorit baban pe prispa , poate te umpli de diamante ….

      • hmm…..crezi ca ar functiona? acum raspunde-mi te rog punctual la problemele ridicate : migranti, vami, drumuri, contrabanda. ca mie tot nu mis e pare o idee buna shmengen asta

    • NU SUNT ROMAN , SUNT CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL ZIS KOSTEA AMORE SUGIUK , DE PROFESIE TROLL , CETATEAN DIN REPUBLICII MOLDOVEANA NISTREANA – TRANSNISTRIA .

  8. COMISARUL . RO , ASTAZI , ORA 16:13 : ” CHINA POATE RENUNTA LA TAIWAN PENTRU A CUCERI …………………………………”.

  9. Copii spun lucruri traznite.
    Rusii nu au puterea sa atace NATO,vor pierde 100/100.
    Romania nu trebuie tarata in acest conflict cum vor unii,trebuie sa alegem neutralitatea.
    Dacă vin peste noi sau alt aliat,se activează art 5,altfel sa o lasam mai male.

  10. fleacuri , nu are cine sa faca dreptate , toti sint imbarligati intre ei ., dovada ca nu pateste nimeni nimic . de 30 de ani aud ca se deschid dosare si deschise raman . acum vor sa le dea drumul la toti , au dat lege .

  11. Universul . net , 26 octombrie 202 : ” De ce razboiul de agresiune ………………………….. este atat de neobisnuit si e putin probabil ………………………………..” – The Economist .

  12. Comisarul . ro , astazi , ora 21:06 : ” Foarte ciudat / Au fost ucisi doi comandanti militari ……………………………………. ” – Agentia iraniana TASNIM .

  13. DefenseRomania . ro , 26 octombrie 2022 , ora 18:12 , articol de Ciprian Dumitrache : ” Ucraina inventeaza ” apararea totala ” : –––––––– „

  14. Romania educata e gata esuata.
    Vrajeala, il aduce ca sa-l albeasca, si apoi libertate, dar Romania va plati mult pentru asta
    Brasoave Sibiene

  15. Mutul face Romania praf spune:
    verificarea averii lui Iohanis care dupa un mandat si jumătate romanii traiesc din ce in ce mai rau. Iohanis trebuie verificat la sange . Are pea multe averi ca sa fie un om cinstit.Singura lui politica este eșuarea statului subminarea suveranității si cedarea resurselor.
    ALUNGATI PARAZITUL spune: 26 OCTOMBRIE 2022 LA 17:55
    Ii Pasa Parazitului Globalist Klaus Iohannis de Soarta Iobagilor Mioritici exact cit ii pasa Baronului Von Brukenthal de Horia, Closca si Crisan. Diktatura Saseasca si Regimul Fanariot nu pot fi Alungate Democratic pentru Romania a fost Confiscata de Trdatori si Cozi de Topor.
    Solutia este Toporul OberMaterial !

    • Kosteo , dihorule parfumat , iar ai fentat infirmierii si ai tulit-o din ospiciul de pe str. Gvardinskaya nr. 9 ?

  16. Aleph News . ro , 26 octombrie 2022 , ora 21:01 , articol de Andrada Ciubega : ” Ford si Mercedes-Benz se retrag din Rusia ” – CBS NEWS . Toyota si Nissan au luat o decizie similara .

  17. Baboule, o hatrie ca asta pot sa-ti fac si eu pe calculator!!! Chiar si semnata… Da’ tu cand ai terminat de mancat kakatul, incepi sa fabulezi…

      • Eu sunt BABOUL , Ciuculau se refera la postarea mea de la ora 7:36:04 , zice ca am mazgalit harta pi calculatior .

  18. Adevarul . ro , 27.10.2022 , ora 06:28 , articol de Ion Gaidau : ………………………………………………..” – Ana Moroz – The Daily Beast .

  19. Eram convins că Dâncu a plecat deoarece s-a opus unor achiziții făcute ilegal, declarația făcută despre Ucraina fiind doar un motiv mascat. Așa se explică și graba liberalilor și a lui Ciolannis de a numi PSD un nou ministru, numai că Ciolacu știe el ce știe, nu este chiar prost cum îl cred unii, și tărăgănează desemnarea unei alte persoane până când se rezolvă contractele cu mâna liberalilor, pentru a nu fi târât PeeeSeeeDeee în justiție. Luluța, și-a reamintit că este procuror european mai ales pe pielea românilor, că de UrSula nu se poate apropia. Chiar sunt curios dacă va reuși ceva cu Johannis și gașca lui de afaceriști. Va avea Ciolannis aceeași soartă ca a lui Băsescu?

      • Escule , stim ca tot tu esti KAPATRU ( capra fandosita Kostyuska Sugiuka ) , te dedublezi si iti aprobi postarile sperand ca fentezi fraierii . a ) Iar esti in brusturi , doare la basca pe PeeSeeeDeee ca o sa fie tarat in justitie , e client vechi al Justitiei , speculezi chiloti de dama in piata , altul e motivul : MALAIUL ! La ministerul Apararii nu prea e loc de-ntors , postul lui Virgil -Daniel Popescu la ministerul Energiei este vizat , acolo e cascavalul select de bagat la mat . b ) Ca la orice apropiere de sfarsit de mandat prezidential , toti maidanezii batrani latra si incearca sa-i muste turul pantalonilor cu gingiile , raman neputinciosi cu schelaitul si se retrag resemnati sa roada osul de langa tomberon . Cum sa compari pe Iohannis cu Basescu ? Poti sa-l compari pe Micky Spaga cu Papa Francisc ?

  20. Digi 24.ro , 27.10.2022 , ora 09:41 , Editor : G.M. : ” Fotografia care demonteaza ……………………………. . Dezvaluirile facute de Slovenia „.

  21. 1. Universul.net , 27 octombrie 2022 , articol de Laurentiu Mihu : ” UNIREA ROMANIEI CU R.MOLDOVA NU MAI TREBUIE OCOLITA . ………………………………..”. 2. Universul . net 27 octombrie 2022 : ” Popescu ( ministrul Energiei ) : ” SUA ANALIZEAZA POSIBILITATEA IMPLICARII IN FINANTAREA REACTOARELOR 3 SI 4 DE LA CERNAVODA ” – David Turk , secretar adjunct pentru Energie din Statele Unite – NEWS . RO . 3. Spotmedia . ro , 27.10.2022 , ora 06:09 , articol de Emilian Isaila .

  22. romania nu mai are președinte legitim.
    chiriasul de la cotroceni ocupa abuziv fotoliul prezidențial.
    ce i se petrece lui basesku e nimica toata pe langa ce-l asteapta pe tradatorul mutalau de la cotroceni, carpa si slugoiul americanilor satanisti.

    • CUM TE RABDA , BA , IDIOTULE , NATIONAL ? Ce publicatie NATIONALA e asta care permite unui oligofren din Transnistria sa-si bata joc de Romania dupa cum il taie capul ? De ce nu este cenzurat hoitul asta , de ce se permite troll-ilor de pe malul stang al Nistrului sa-si bata joc dupa bunul plac de institutiile statului roman si conducatorii lor ? In care ziar din Transnistria posteaza romanii ?

      • daa, afara din romania cu slugile amerlocilor si cu toti ciumatii astia from 101 and company pe care poporul roman nu i-a chemat in romania.
        ce cenzura, baaa?
        poporul roman vrea pace!!!
        troll si hoit e ma-ta, ciudatule! in romania oricine spune adevarul e troll? mars minte dubioasa!

  23. Cum sa compari pe Iohannis cu BasescuNu exista nicio diferenta intre ei Amandoi sunt niste curve hoate din avutul tarii ,amandoi au discreditat tara pe unde s-au dus Amandoi ne-au facut de ras pe unde s-au dus Aduceti-va aminte cum ii arata Berlusconi acestui chior hot ca este dement Aduceti-va aminte ce spunea presa straina despre Iohannis ca e un despot ,un dictator care calca legile romanesti inclusiv constitutia in picioare si se sterge la c..ur cu ele!Eu sunt in Suedia acum si mi-e scarba sa spun ca sunt Roman din cauza jigodiilor securiste aciuate la condus tara VOI LUPTA de aici cat voi putea ,putorilor care ati capusat tara mea !Raul suprem in tara mea sunt NEOSECURISTII !Cohorta de securisti globalisti si neoliberali (mai sunt si securisti normali la cap dar le este frica de hienele fasciste ) au urca otreapele lor santajabile la condus ,pe care apoi le lasa sa fure ,sa ne vanda sa spolieze tara si pe voi bucurosi ca sunt si ei lasati la furat Asta e Romania actuala !Tara care si-a fugarit cetatenii ,tara absurda condusa de hoti !

    • Kosteo , esti in Suedia acum ? N-are de sa-ti fie rusine pentru CA NU ESTI ROMAN , stai linistit si indoapa-te cu k.katul ramas in galeata . Auzi la el , e in Suedia , asa zice la partea de Su d a Rabnitei … Faci foamea sub pasarela , n-a picat nici un musteriu la morfolit cocostarcul zburlit ?

      • Ma pis pe tine securist imputit
        Dea Domnul sa crapi intai tu si apoi toti cei ca tine rand pe rand sa scape tara de voi lighioane !

        • Kosteo , si eu ma pis pi tini , tu esti Satana , postarea ta e numarul 66 . Apropo, papuselule , cine iese pe usa din dos obadat din cladirea de pe strada Manoilov 42 ?

      • Kostea . te admir ca esti si fudul si ai si tupeu ! Cand te fac un 69 sa ne mai domolim hemoroizii si sa plescaim fericiti ? Iesim pe malul stang al Nistrului sa ne dam la fund ?

  24. Il doare la basca.Din moment ce a promis stapanilor ca ne baga in razboi isi poate permite orice.

      • Pe cei din perioada 89 – 2000 ii respecti ? Sunt pensionari cu totii , unii au decedat si le e dor de tine ……

  25. Liv ,lasa-l in pace ,e adus aici sa pupe in cur p-ala care nu e in stare sa spuna o fraza fara fituica.Sa vedem jigodia asta baloasa de face mizerie p-aci cum apara el Romanai de rusi.Huo!!!!

    • Kosteo , iar ai sutit plosti cu urina de la urologie si le bei in oglinda cand dai noroc cu sugiuc ?

  26. Domnule Tache, toate bune și frumoase, numai că forma corectă în germană este „Es ist vorbei!”. „Ist es vorbei” e forma interogativă, ar trebui să urmeze semnul întrebării.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger