AcasăDezvaluiriAncheteIohannis își execută omul de afaceri!

Iohannis își execută omul de afaceri!

Aurelian Zaheu, administratorul CCIR

Catalogat nu cu până multă vreme în urmă drept cel mai bine poziționat om din anturajul prezidențial, Mihai Daraban a ajuns acum să deschidă ”lista neagră” a lui Iohannis. Una pe care s-ar mai afla și Michael Schmidt, cumnatul lui Romeo Usatîi dând chiar bir cu fugiții în Bavaria, de frica celor două dosare pe care le are la DNA. Iar prin noua ”execuție”, una pe care sursele noastre o consideră inevitabilă, în jurul șefului statului se creionează deja un adevărat ”hău” al colaboratorilor intimi. Unul  specific de altfel președinților aflați pe panta descendentă a celui de al doilea mandat.

Mihai Daraban prea apropiat de Patriarhul Daniel și miliardarul Iulian Dascălu

Revenind însă la Mihai Daraban, căderea acestuia în dizgrația prezidențială poate părea cu atât mai surprinzătoare, cu cât vorbim aici de președintele Camerei de Comerț și Industrie a României. De fapt, de chiar cel considerat drept ”omul de afaceri” al lui Iohannis. Până la vârful sistemului știindu-se foarte bine că oricine vrea să facă afaceri în ”Regimul Iohannis” ar face bine să aibă mai întâi o întâlnire de lucru cu Mihai Daraban și să semneze un protocol de colaborare cu CCIR. Iată însă că situația pare să se fi schimbat radical, Daraban nemaivând ”fir direct” cu șeful statului. Cel care nu poate uita ”ofensa” poziționării președintelui CCIR alături de miliardarul Iulian Dascălu și implicit de nașul spiritual al acestuia, Preafericitul Daniel.

Așadar, setea de răzbunare a lui Iohannis nu a fost potolită odată cu retrimiterea în Parlament a legii prin care 46 de hectare trec de la ROMEXPO la Camera de Comerț, spre folosința gratuită a miliardarului Iulian Dascălu. Iohannis fiind extrem de ”inflamat” și de faptul că i-a fost deconspirată ”casa conspirativă” de pe Splaiul Independenței, din chiar sediul CCIR. Acolo unde avea asigurat tot luxul atât de râvnit al întâlnirilor de taină cu principalii săi oameni de încredere din sistem. Și a cărei ”protecție informativă” trebuia asigurată de fostul șef al IPJ Constanța, încă influentul Aurelian Zaheu fiind în prezent chiar administratorul CCIR.

Numai că ”lovitura” prin care dezvăluiam locația secretă a oamenilor președintelui de la CCIR i-a făcut pe aceștia să se întoarcă la ”bomba” din cadrul ROMEXPO. Și pe Iohannis să nu mai aibă deloc încredere în președintele CCIR. Mihai Daraban riscând acum să fie ”executat” de șeful statului, în cadrul unei mai ample ”Operațiuni Zaheu” de repoziționare a factorilor de influență din oricum atât de limitatul anturaj prezidențial.

I-am mutat Sufrageria!

Biroul de lux din sediul Camerei de Comerț și Industrie a României i-a intrat cu siguranță la suflet șefului statului nu doar prin dotările de excepție ale acestuia, dar și pentru că aici a fost în campania de dinainte de ultimele alegeri prezidențiale ”Sufrageria lui Iohannis”. Găzduită cu bunăvoința președintelui Mihai Daraban și a administratorului Aurelian Zaheu în chiar sediul Camerei de Comerț și Industrie a României, edificiu impozant, dar destul de retras și cu mai multe căi de acces separate. Și unde, de fiecare dată când a fost nevoie, s-a constitut în cel mai mare secret ”celula de criză” formată din cei mai apropiați oameni ai președintelui, provenind de la vârful a diverse instituții și structuri.

Și au mutat Sufrageria înapoi în bomba ROMEXPO

Doar că identificarea ”Sufrageriei lui Iohannis” din sediul CCIR i-a afectat serios credibilitatea administratorului Aurelian Zaheu. Mai mult decât atât, se pare că la urechile prezidențiale ar fi ajuns și tot felul de alte șoapte informative despre ”alunecosul” Zaheu. Astfel că acum, în loc să-i fie reazem șefului său direct, omul care are încă destui ”ucenici” plantați în structuri cheie ale Ministerului Afacerilor Interne pare mai degrabă să îl tragă în jos după el pe Mihai Daraban. Cel a cărui legendare că este ”omul de afaceri” al președintelui Iohannis încă este una ”vandabilă” în multe mediii. Dar până când…?

author avatar
Catalin Tache
8.242 afisari

15 COMENTARII

  1. Asta cu Zaheu protectorul lui Daraban e o fumigena de 2 lei, ca sa se distragă atenția de la adevăratul protector respectiv Despescu.
    Nenorocirile făcute de Daraban la CCIR vor ieși la iveală cât de curând. O sa va minunați, Vlasov a fost un mic copil pe lângă Daraban.

  2. Corect! Plagiatorul DESPESCU, zis ,,cuatro instellati”, îl pŕotejează pe Daraban, cel din urmă la rândul lui, punând vorbe alese ptr înstelatul plagiator. Simplu, nu?!
    Á propos! D-ul Bode, ce-ar fi să începeți cu PLAGIATORUL din fruntea MAI, ca EXEMPLU ptr plagiatorii de la Acad. Al. I. Cuza?
    Sigur veți fi aplaudat, de majoritatea lucrătorilor din sistem. Nu și de PLAGIATOR(I) !

  3. Va spun eu……Despescu este omul de casa al lui Daraban. Ca sa înțelegeți….la șprițurile din barăcile RomExpo unde Daraban avea invitați de seama, pe Despescu îl trimiteau după țigări și apa minerală rece la alimentara din colt.

    • Asta fac , molfai zburlita de zor , dovada sunt postarile de la 20:15 si 21:52 .

  4. Ii executa klaus sau ai din umbra lui, urmeaza si klaus candva ?
    Interesant cu m.schmidt , cunostinta lui klaus de multa vreme ,
    oare ce l-a pus pe lista ,pe omul cu BMW si MAN camioane in RO!

  5. Mare lucru daca n o aparea pe aici peste ceva timp un articol si despre Klaus cum a aparut si despre MRU,un tradator.
    Al dreac klaus nu iese sa faca o conferinta de presa si sa i transmita un mesaj lui Merkel de ce ne trimite in frumoasa noastra tara gunoaiele lor.Face ce stie,TACE!

  6. Romania condusa de acesti vanzatori de tara in frunte cu mercenarul Iohanis a devenit o colonie umila adusa in stadiul de subdezvoltare si saracie !!! O dovada in plus in acest sens ESTE SI DECLARATIA DE AZI LA TV A ACESTUI MINISTRU GHINEA care a fost acum la negocieri la UE si care a DECLARAT CA CEI DE LA UE LE-AU SPUS CA LE VOR DA CEVA FONDURI IN CADRUL PNRR DACA SE VA FACE REFORMA PENSIILOR IN SENSUL(TAIERII) NEACORDARII DREPTURILOR PREVAZUTE DE LEGE PRIVIND MAJORAREA ANUALA A PENSIILOR PUBLICE IN BAZA INFLATIEI SI PRINCIPIULUI CONTRIVUTIVITATII, iar delegatia guvernului Romaniei in frunte cu premierul(cu girul presedintelui) A ACCEPTAT (cu lasitate) ACEASTA MASURA MIZERABILA IMPOTRIVA PENSIONARILOR !!!!! Acest ministru Ghinea a mai declarat ca cei de la UE NU ACCEPTA CA ROMANIA SA FACA INVESTITII IN DEZVOLTAREA AGRICULTURII (si evident a industriei) PRIN IRIGATII CU ARGUMENTUL CEL MAI CARAGHIOS POSIBIL CA ASTFEL S-AR CONSUMA PREA MULTA APA , ORI MOTIVUL ADEVARAT ESTE CA NU TREBUIE SA NE DEZVOLTAM AGRICULTURA SI INDUSTRIA PENTRU A NU LE FACE CONCURENTA PE PIATA CU PRODUSELE NOASTRE , ACESTA FIIND SI MOTIVUL PENTRU CARE DUPA 1989 MARILE PUTERI (prin mercenarii pusi in conducerea Romaniei ) ne-au distrus industria si agricultura si am ajuns in acesta situatie jalnica !!!!!

  7. Sunt tot rapanosul de Kostea Sugiuk Tiraspol , am inceput sa urlu la luna cu majuscule , vai batranetili miele di hodoriog capcaun …!

    • Gus alup chiar acum , molfai barzoiul zburlit si scuip fulgii , hap-sarmaua , sunt un slugoi mancurt ordinar de pe malul stang al Nistrului ce haleste zilnic cisterne de k…t in presa romaneasca conform directivelor primite de la Raion ! Pupici cu starlici , puneti masca , put a hoit !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger