AcasăDezvaluiriAncheteIohannis, îndrăgostit nebunește de o ONG-istă!

Iohannis, îndrăgostit nebunește de o ONG-istă!

Iată că nici măcar altfel atât de sobrul Klaus Iohannis nu a scăpat de ”blestemul iubirii” care l-a lovit și pe Traian Băsescu! Și tot înspre a doua jumătate a ultimului său mandat prezidențial. Ce este drept, prezența feminină care pare a fi devenit una indispensabilă șefului statului se dovedește o prezență cu mult mai discretă decât ”exploziva” Elena Udrea.

E fericit de când nu mai iese cu prima doamnă nici măcar la Enescu

Carmen IohannisCeea ce nu înseamnă însă că ONG-ista care i-a sucit mințile lui Klaus Iohannis, după cum susțin sursele noastre din imediata apropiere a președintelui nu are la rândul său micile capricii feminine caracteristice unei doamne care știe că a intrat în grațiile celui mai puternic bărbat al țării. Mai ales că femeia pe care SPP-ul lui Pahonțu nu mai știe cum să o ascundă este sigură că ONG-ul pe care îl conduce nu a primit fondurile solicitate de la Ministerul Fondurilor Europene tocmai din cauza sa. Și că useristul Cristian Ghinea, deși a obținut 100 de milioane de euro pentru asociațiile societății civile în PNRR-ul ce urmează a fi aprobat peste doar câteva săptămâni a tăiat de pe listă tocmai ONG-ul său… Iar frustrarea ONG-istei a găsit înțelegerea așteptată la protectorul Klaus Iohannis, cel care pur și simplu a ”pus preț” pe capul ”vinovatului de serviciu” Cristian Ghinea! Ca să fie învățătură de minte și pentru alți miniștri din ”guvernul meu” care, din invidie sau mai degrabă din ignoranță și-ar mai permite să îi supere noua cucerire.

Cum se ducea la Ziua Marinei și cum a fost acum

Și uite cum, în timp ce prima doamnă nu își mai însoțește soțul cu comportament de licean ”turbat” de amor nici măcar la îndrăgitele serate muzicale ale Festivalului ”George Enescu” iar Cristian Ghinea nici măcar nu știe ce îl așteaptă, Alina Gorghiu are și ea toate motivele să spumege de furie. Mai ales acum, când credea că este ”pe val”…

Uitată la Sibiu…

Carmen Iohannis nici nu mai știe de când nu a mai tras în piept aer de  Capitală… Dar lucrurile păreau să intre în normal odată cu așteptata prezență a președintelui României la unul dintre spectacolele de gală organizate la Sala Palatului în cadrul Festivalului Internațional de Muzică ”George Enescu”. Mai ales că se știe foarte bine cât de mult îndrăgește ”încă” prima doamnă acest festival, de la care nu a lipsit niciodată. Asta până acum, când Klaus Iohannis s-a dus fără ea la concert! ”Bibilit” la patru ace, așa cum se poartă în ultima vreme… Ceea ce nu a făcut decât să îi îngrijoreze și mai mult pe oamenii săi din sistem, cei care nu mai știu ce să facă pentru a ascunde idila pe care șeful statului ar trăi-o de ceva vreme alături de reprezentanta unui ONG.

A venit la București în haine cu două numere mai mari

Din fericire pentru ei însă, ”răceala” intervenită în familia prezidențială ar putea fi pusă chiar și de puținii apropiați intimi ai cuplului Iohannis pe seama problemelor cu care președintele se confruntă la guvernare. Iar faptul că nici măcar la dezvelirea statuii baronului Brukenthal de la Sibiu nu i-a aruncat barem o privire soției sale ar fi putut fi pus tot pe seama greutăților politice cu care se confruntă acesta. Numai că, după cum reiese din informațiile intrate în posesia noastră, realitatea ar cam fi cu totul alta…

Nici Alina Gorghiu nu mai e ce a fost

Iar Iohannis ar avea de fapt cu totul alte preocupări majore decât cum să salveze coaliția de guvernământ sau să scoată țara din crizele sanitare, politice și financiare care deja îi lovesc pe români din toate părțile. În principal, Iohannis fiind mai nou preocupat cum să arate cât mai bine, după ce a renunțat definitiv la veșnicul său costum mai mare cu două numere și cu care a venit de la Sibiu. Dar până și la cravata deja subiect de bășcălie cu care s-a afișat obsesiv atâția ani de zile petrecuți la Cotroceni. Chiar dacă asta înseamnă a cădea în ridicolul ”uniformei de ospătar” cu care a apărut dis de dimineață în port, la Ziua Marinei. Că doar nici măcar Delia Dinu nu mai poate face minuni atunci când bărbatului i-a intrat în cap să arate ”macho”! Însă prioritatea absolută a șefului statului este să plătească o poliță… Însă nu tot mai incontrolabilului Ludovic Orban… Și nici ”ciumaților roșii”. ”Țintă în mișcare” pentru răzbunarea oricum proverbială a lui Klaus Iohannis fiind, mai nou, useristul Cristian Ghinea!

A tăiat-o de la bani!

Poate părea de-a dreptul halucinant, dar acesta este adevăratul motiv al solicitării de mazilire a lui Cristian Ghinea din fruntea Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene. Chiar și dacă USR va reveni la guvernare! Pentru că negociatorii Partidului Național Liberal, indiferent de cine vor fi aceștia vor fi instruiți ca sub nicio formă să nu mai accepte prezența lui Cristian Ghinea în Guvern! Iar Ministerul Investițiilor și Fondurilor Europene trebuie să revină obligatoriu la PNL, pentru ca să nu mai existe astfel de ”ghinioane” precum tăierea de pe lista asociațiilor care ar urma să primească sume consistente din PNRR tocmai a ONG-ului noii favorite a lui Klaus Iohannis!

Nu Alina e aleasa!

”Divorțată de Coldea, pentru Iohannis” titram ”lovitura” din 2 august. Atunci când avertizam că ”visurile de mărire ale blondei Elena Udrea în timpul celui de al doilea mandat prezidențial al lui Traian Băsescu par niște simple copilării de fată mare a politicii față de ambițiile blondei Alina Gorghiu în cel de al doilea mandat prezidențial al lui Klaus Iohannis. Mai ales că, deși inițial a refuzat orice apropiere de devoratoarea de bărbați de stat la vârful politicii liberale, până și acest a ajuns acum să îi facă jocurile unei Alina Gorghiu care va forța numirea sa ca premier”!

Cristian Ghinea nici nu știe ce îl paște

Numai că uite că Alina și-a forțat prea mult norocul, atunci când a încercat trecerea la ”next level” al jocului politic. Pentru că, deși Iohannis i-a oferit într-adevăr ”capul lui Orban”, uite că nu inima președintelui pare a fi dată altcuiva… Așa că degeaba se ”legendează” Gorghiu ca fiind în continuare ”blonda lui Iohannis”, că astfel nu poate decât cel mult să calce pe urmele lui Ghinea…

author avatar
Catalin Tache
13.393 afisari

54 COMENTARII

  1. Tache , p-asta din ce joben ai scos-o ? Usor , usor o sa-l scoti mai crai decat Carol al II-lea , nu ca n-ar fi la fel de dotat …De ce nu ne prezinti poza ONG-istei ?

  2. Tache,sper ca te ai baricadat in vila din Corbeanca.Si ca deja ti a trimis GRU cativa agenti de protectie…pentru ca altfel….

    • Camarade, nu „scriim cum sitim”, vorba lui Marin Moraru dintr-un film celebru. Gramatica dulce-i limbi romanesti, mai are pe ici si colo, unele mici semne la care li se spune CRATIME. Chiar daca scoala romaneasca e azi, la „libera alegere”, totusi cat de cat avem pretentii. Ori nu le avem…si atunci nu scriem.

  3. Stai linistit, e pazit Tache, si nu de maimutoii sepepe,ca neamtu….oricum nimeni din serviciile noastre nu ar fi indraznit sa dea drumul la informatia asta….deci e clar ca e lucrata profi…au ei tot ce trebuie…acum doar i aduc aminte la plavan ca luna asta pleaca Merkel…si dupa asta,potopul!or sa dea si poza,sa ai tu material de laba…

    • Asta cu ongista,sigur e o abureala de-a alinei gorghiu,caci are ganduri mari,divortata lui isar: la anul vrea sefia CCR,in locul lui dormeanu,care expira!

  4. Ba tot serviciile noastre l-au facut.ca …tic…tac…deja se scurge mandatul si i-arunca rahatul in ventilator,cum le-au facut si lui Constantinescu,Basescu…

  5. Nu am dubii ca exista femeia,daca a dat -o tocmai Tache…dar cine i a bagat-o pe gat???ca doar nu a fost dragoste la prima vedere…asta e operatiune de manual…si SSI ul de la SPP ce pazeste….?

  6. Ati uitat cand au dat drumul la poza cu Boc in fundul gol? O sa apara si cu Plavanul, chiar daca asta nu cred ca e…piticul porno!dar sistemul te ridica,sistemul te coboara…mai ales pe Werner,daca a facut greseala sa puna botul…

  7. Mai bine isi facea laba in continuare,decat sa ajunga la mana GRU!fac astia ce vor din el de acum…

  8. Tache ai uitat de Madalinuta? Isi blesteama si acum zilele gelu ca a invitat-o la ceai

  9. Bravo lui are bollocks ! Ce vroiati , ba , sa se imbrace in haine hippy , sa consume iarba si sa fluture steguletul curcubeu ? Crapa fierea-n voi ca e barbat bine , un adevarat” macho” !

    • Asta cu stegulet e citu,are un prieten din vremea studentiei,care il lauda,de curand devenit prietena…😉😯😑

  10. Mor de el , m-am bagat sub pupitru sa-i reglez microfonul si m-am pomenit cu o cazma dupa ceafa si un sut in cur de am aterixzat in bratele lui Ciolacu care mi-a facut complice cu ochiul ….

    • Rabine , mi-ai dat o veste excelenta , mamuku ma alinta Pamantu si pe sor-mea , Luna .

  11. CE AVETI BRE CU TACHE …face si el ce poate CA CARE e spilu , cumperi toata vaCA CAND ai parale daCA Cumperi ieftin

  12. 95% au promovat ,in politica,servicii,politie,armata functii de conducere ,au folosit la greu schema lu`Bill Clinton cu M Lewinski!

    • Tu ai vreo problema ? / Ai doar un chistoc / Cand l-arati nevestei / Nu-ti ofera foc ? Mai ai sa-l intrebi pe Clinton : ” -Spune , sa se stie / Ce i-ai dat Monicai ? Raspuns : – CE TI-AS DA SI TIE !

  13. Bunadimineata clonelelor puturoase , treceti la treaba , ma furnica falcile si ma gadila hemoroizii , iar urmeaza o zi de behaieli in pozitia capra . Am Zisu !

    • Asta e jelania impotentului , Stefan cel Mare si A.I, Cuza au fost cei mai mari curvari , cum sa spui despre ei ca au fost tradatori ? Ba , scopitule , ce-are sula cu prefectura ? La ce sa ne asteptam ? Sa-ti pilesti limba , sa o parfumezi cu vaselina de tanc si sa o pui la treaba intre hulubele domnisoarei Livia …..hihihihihihihihi

  14. Dar de Kogalniceanu ce ziceti ? https: // webcultura . ro – Cel mai mare amant roman al tuturor timpurilor – 11 decembrie 2012 .

  15. Cipilane , daca esti stomatologul lui Dana Budeanu si te uiti in gura ei , ne-am convins cu cine avem de-a face …! E plin internetul cu aventurile lui Kogalniceanu , pe cine intereseaza ce debiteaza Dana Budeanu ? Postezi cu curu din lipsa de ocupatie ?

  16. Comisarul .ro , astazi , 16 sept .2021, ora 13:48 : ” B….. AICI ! ” DECLARATIA DE LA BUCURESTI ” / C….STANGII , ACUM AJUNSI B…… , VOR SA-L ALUNGE PE IOHANNIS ” . Nici GOD n-a auzit de GAD ( o coalitie de politicieni esuati si ” jurnalisti ” luptatori la paralele inegale . Cei ce au semnat Declaratia de Prostocratie : Marga , Cristoiu , Nistorescu , Stireanu , Piperea , Mircea Dinescu , Doru Bucsu , Buduca , Spanu , Hillerin si Valer Marean . Au participat si miruitul Vosganian , Adrian Severin , Nastase si Tariceanu .

  17. Plavanu, n are treaba, el ne dezbină, ne învrajbeste , merge la ski, îi plac vizitele externe , dezveleste statuile celor care AU DAT ORDIN sa ne fie omorați eroi Horea si Cloșca pe 28 februarie 1785.
    Si mai nou are si amantă Mutu, da uite ca a aflat domnul general Tache si l a dat in fapt.
    Informatia o are de la oamenii de incredere ai lui Pahontu, mai exact de la aghiotantii Mutului care i spun tot lui Pahontu, in special EMI BURCEA care l tine personal la curent pe Pahontu cu iesirile Mutului.Nu degeaba a tras cu pistolul prin Cotroceni fara sa pățească nimic…
    Perversu de pahontu i a plantat Mutului linga el numa sifoane.

  18. ACEST SLUGOI NUMIT PAHONTU,SIMTE CA PLAVANIS E UN MARTAFOI SI USOR UȘOR VA FI ISTORIE, DE ACEEA JOACA LA MAI MULTE CAPETE SI VREA SA SE FACA DIN TIMP UTIL CELOR CARE VOR VENII LA BUTOANE IN LOCUL LUI.STIE LICHEAU CE MURDARII A FACUT SI VREA SA SE PUNA LA ADAPOST .

  19. Baaa,este de toata mirarea cati prostanaci,ametiti,care nu stiu pe ce lume traiesc,sar de cap-cur in sus sa-i cante in struna navetistuilui, schiorului,pielelunga talpa lata Hotul de case cu acte false,”soferul,interpretul ” traficantilor de copii,care si-a cumparat case dand meditatii. Asa e bai guduratilor,poti sa-ti cumperi 3 case din amaratii de bani pe meditatii ? Mai schimbati apa din dibla,ca s-a clocit,a facut tantari ca balta dela Vacaresti.

  20. Sar de cap-cur si le cant in poala navetistiloor de Rabnita , mi s-a clocit apa in dibla si am tantari pe neuron , unul este DOA JUAN KOSTYUSKA SUGIMORY TIRASPOL !

  21. Noua nu ne vine a crede ca dl iohanis este indragostit de o femeie El iubeste Pohontu

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger