AcasăDezvaluiriAncheteIohannis, îmbrăcat din banii UM 0373 Antitero a SPP!

Iohannis, îmbrăcat din banii UM 0373 Antitero a SPP!

Șeful statului se lasă îmbrăcat din fonduri operative

După incendiul criminal de la Institutul Matei Balș, cel în urma căruia șase pacienți internați în urma infectării cu COVID-19 au decedat din cauza fumului și a flăcărilor, președintele Klaus Iohannis întreprindea o vizită fulger la locul tragediei. Prilej pentru a își exprima gândurile într-o extrem de scurtă ieșire publică : ” Ce pot să spun este că îmi pare foarte rău. Transmit condoleanțe familiilor îndoliate, iar celor care au fost aici în saloane le doresc însănătoșire grabnică”.

Iohannis vineri la incendiul de la Matei Balș

Și la acel moment în care o țară întreagă privea îngrozită la ”noul COLECTIV” – cel explicat ulterior de doctorul Raed Arafat atât de tehnic încât nici până în ziua de astăzi nimeni nu a înțeles de ce salvatorii au uitat victime prin baia salonului- puțini, foarte puțini dintre chiar apropiații președintelui au îndrăznit să priceapă rictusul nervos pe care nu și l-a putut ascunde acesta. Tragedia având loc într-o zi de vineri, 29 ianuarie… Astfel că, în loc să fie pe un Deal Negru cu traficul ”măturat” de coloanele SPP în drum spre Sibiu, președintele se afla încă în curtea Institutului Matei Balș, făcând această scurtă declarație publică. Ce este drept, declarația făcută peste doar o zi, sâmbătă, 30 ianuarie a fost una la fel de succintă. Dar făcută cu un vizibil zâmbet de satisfacție pe față. Iohannis răspunzându-i relaxat întrebării unui cameraman TV despre ”cum este la schi, domnule președinte, cum este zăpada la Păltiniș”… ”Bună ziua. E foarte bine. Vă invit să veniți. Astăzi e destul de bine. Vă doresc o zi frumoasă”…

Schiuri Stockli Laser

Iar Iohannis a beneficiat din plin de vremea superbă de pe pârtia al cărui client fidel este încă de când era primarul Sibiului. Inclusiv pentru a face poze cu ceilalți câțiva turiști ”tolerați” de armata agenților SPP în zonă, parcă tocmai pentru a se putea totuși posta pe rețelele de socializare și astfel de ”instantanee” idilice cu șeful statului, înconjurat de ”românii mei”.

Iohannis sâmbătă pe pârtia din Păltiniș

Numai că ”românii mei” erau cu ochii mai mult pe ”minunăția” cu care Klaus Iohannis a fost cocoțat până pe pârtie, pentru ca nu cumva președintele să facă singur câțiva pași… Este vorba despre un Duster… șenilat! Autovehicul achiziționat și modificat special de către Serviciul de Protecție și Pază, strict pentru Klaus Iohannis. Pentru că altfel este imposibil de crezut că SPP-ul are nevoie în dotarea sa auto și de astfel de ”struțo – cămile” tehnice! Numai că puținii inițiați ai schiului care au avut privilegiul acordat în aceste zile la New York și manelistului Sorinel Puștiu nu și-au putut lua ochii nici de la schiurile președintelui. O pereche de Stockli Laser cotată de cunoscători la peste 1.000 de euro. Clăparii Rossignol purtați de președinte apropiindu-se și ei de 900 de euro… Ce este drept, casca cu vizor Casco a fost cotată ceva mai puțin, la ”doar” 1.500 lei. Însă la Arena Platoș din Păltiniș, Klaus Iohannis și-a putut afișa un superb și nou-nouț costum de schi marca Colmar.

Incognito printre turiști

Invidioși, instructorii și angajații de la teleschi chibițând că un astfel de echipament al furnizorului oficial al echipei franceze de schi alpin sare ușor de câteva mii bune de lei, numai geaca fiind 4.000 de lei. Însă ce mai contează când, spre deosebire de o zi înainte, Iohannis și-a putut invita ”supușii” la schi, la Păltiniș, că doar sezonul de golf era închis atunci. Și a plecat de pe muntele Cibel tot la bordul aceluiași Duster șenilat din fabricație, pentru un cost total de 50.000 de euro… Astfel că generalul Lucian Pahonțu și-a frecat din nou mâinile de mulțumire, convins fiind că investițiile pentru partida de schi a președintelui au meritat. La fel ca toate cele din 2005 încoace, de când se află la conducerea Serviciului de Protecție și Pază.

Nu, nu l-a cumpărat Gherghe!

Numai că generalul lulian Pahonțu a reușit să dea o dublă lovitură cu costumul de schi al președintelui, după ce a pasat achiziția acestuia generalului Marian Hăpău. Astfel că, prin intermediul atât de clasicei metode a ”idiotului util”, Direcția Generală de Informații a Armatei s-a trezit vinovată pentru că ar fi cumpărat costumul de schi al președintelui Klaus Iohannis din fondurile operative ale Informațiilor Militare. Totul în urma unei pretinse spovedanii a generalului Cristian Iulian Gherghe în fața procurorilor militari care l-ar fi anchetat pe fostul număr doi al DGIA.

Adus cu Duster ul șenilat pe pârtie

Declarație sublimă, dar care lipsește cu desăvârșire în documentele oficiale! Pentru că, de această dată cel puțin, nu generalul Marian Hăpău a comis-o! De ce? Pentru că echipamentul cu tot cu costumul de schi cu care Klaus Iohannis s-a afișat pe pârtia din Păltiniș a fost într-adevăr cumpărat din fonduri operative, dar cele ale unei cu totul alte structuri! Și nu la ordinul generalului Marian Hăpău, ci la cel al generalului Lucian Pahonțu!

Pahonțu a aruncat costumul în curtea lui Hăpău

Intervenția Antiteroristă

Și asta pentru că însărcinat cu ingrata misiune de cumpărare a costumului de schi a lui Klaus Iohannis a fost un luptător de la U.M. 0373 – Intervenție Antiteroristă din cadrul Serviciului de Protecție și Pază. Desigur, cel puțin pe persoană fizică, respectivul SPP-ist nu are nicio vină, el îndeplinând doar o misiune ”acoperită”. Motiv pentru care nici nu îi vom dezvălui identitatea. Cu totul altfel stând însă lucrurile cu cei care au ordonat și avizat achiziția…

Oare luptătorii de la UM 0373 Intervenție Antiteroristă or ști pe ce s or duce banii lor

Mai ales că recenta condamnare a generalului Cristian Iulian Gherghe pentru o faptă asemănătoare, ”băgatul mâinii” în fondurile operative a deschis o adevărată ”cutie a Pandorei” în justiție. Dar și mai dezamăgitor este cum de un ditamai președintele României nu se întreabă de unde a ”răsărit” costumul său de schi… De parcă zici că ar fi fost obișnuit cu astfel de gesturi încă de când era primarul Sibiului și se plimba la bordul unei limuzine BMW pusă la dispoziție în mod gratuit de cumnatul lui Renato Usatîi, afaceristul Michael Schmidt…

author avatar
Catalin Tache
6.185 afisari

44 COMENTARII

  1. Bă Tache, cand ne arați pe ongista cu care zici ca plavan o traduce pe răvășitoare ?

    • Tache , iar reincalzesti zeama de dude si ne ametesti cu un articol de umplutura ? Un presedinte al unei tari nu poate sa-si permita sa cumpere un costum de schi , niste clapari si o pereche de schiuri ? Ofertele abunda , mergi la munte sa vezi cocalarii cum se sparg in fite cu clapari Rossignol , schiuri Fischer Venom , costume Anzi Besson , Schneider , Bogner , Goldwin , Killy , Vaurnet , Stairi sau Colmar . Firma Colmar e aparuta din anii 1930 , poarta numele dupa COLombo MARio , nu e o noutate pentru nimeni .

      • Bai pupincuristule, are voie plavanul sa aiba costum de ski dar sa si le cumpere din banii lui ca are salariu sau din chiriile pe care le încasează de la casele luate cu acte false.Pahontu de ce a trebuit sa i cumpere cu bani de la Spp?

        • Pe ce te bazesi , ba , care sunt probele ? Esti primul la halit k.kat , vino cu probe , mai ai sa spui ca-i cumpara si palaria . Lasati-va , ba , de smecherii fumate , pute pamantul de lepre …!

          • Sugiuk ,te ai dedublat, te bagi si tu în seamă, stii tu sa skiezi?
            Lepră e mamuku tău, janghinosule.

          • Io schiez pe calea ferata , ma leg de marfar sa ma bag in seama . Asa e , sunt un janghinos si mamuku e o lepra care m-a scuipat in sant la Rabnita in loc sa ma arunce-n Nistru .

          • Sunt doar un amarat de chibit , fac exercitii de dexteritate , la inghesuiala de la intrarea in stadion poate reusesc sa labuiesc niste portofele dolofane , abia atunci poti sa ma feliciti ……hihihihihihihihihihi

          • Sunteti modest domnule Kostea, sa bati Real Madridul nu-i de colea. Inca odata felicitari echipei din Tiraspol.

          • Sunt extrem de modest ca n-am batut oi Realul , io bat putineiul in boschetii din spatele garii Tiraspol si exersez la hap-sarmaua zburlita . Ma inchin la Boje sa nu ma bata meletia , am si melicul labuitului de geamantane de pe peron si sala de asteptare !

    • „Ongista”,e numele de „acoperita” a alinei gorghiu😉😯..altfel,de ce s-o fi despartit subit de isar,doar pentru a-si salva averile??Tipa il are cu ceva la mana pe iohannis(poate cu intalnirea lui cu voiculescu la Grivco din anii 2009?),il santajeaza oare, ca sa primeasca la anul unul din posturile de judecatori CCR ? Caci atunci se elibereaza 3!Vom urmari…

  2. Taranul de Pahontu nu l a maturat ,că acolo e ocupat, locul lui e la spalat WC uri.In scoala militara pahoțu a avut sector WC.

  3. 😂😂😂PAI DACA JAVRA SECURISTA DE PAHONTU A AVUT ASA SECTOR IN SCOALA MILITARĂ ,DE ASTA A TARAT SERVICIUL IN MIZERIE, DIN CAUZA ACESTUI BALBAIT SERVICIUL ARE DE SUFERIT CA IMAGINE.ASA A STIUT EL SA CONDUCĂ CU PRACTICI SECURISTE BAZATE PE SANTAJ, FILAJ ILEGAL, ÎNREGISTRĂRI FARA MANDAT SI SPIONAREA DEMNITARILOR PRIN FOLOSIREA AGHIOTANTILOR CĂRORA LE CEREA SA ZICA CE AU FACUT DEMNITARII.

  4. Las ca vine Curtea de conturi in control Ghiul, cu nea Nicu o mai dregeai tu dar cu Busuioc,ioc , ai sa vezi tu cand va trebui sa raspunzi pe ce ai cheltuit fondurile operative.Ce crezi ca doar costum de ski ai luat?

  5. Rade lumea ba cu condamnarea lu peste prajit. La ce fapte sunt acolo ori lua 10 ani daca erau probe ori achitare daca nu erau, nu suspendare sa justifice dalde dorel preventivele.

  6. Ghoul ia spune băbăbă de ce te a refuzat Busuioc cand ai vrut sa i dai doi aghiotanti? Hai zi, de ce?

  7. Revin mai tarziu , am felinarele benoclate la televizor , a inceput meciul Real Madrid -Sheriff Tiraspol . I-am dat vrabiutei Livy sa scurga damigeana cu mitilic , sforaie sub pat , are polipi si o inghiontez cu piciorul sa se intoarca pe partea cu linistea , n-aud comentariul . Zob ii facem , pa mamuku lor ….

  8. Sa moara mamuku , ii facem statuie la Tiraspol uzbekului Jasur Jakhshibaev , de la 500.000 de euro i-a crescut cota la milioane , sa marchezi la Real acasa nu e la indemana oricui . La gol , am aruncat damigeana goala in televizor , mi-e teama sa nu se taie vrabiuta in cioburi daca viseaza urat , fug iute la Gica contra sistemului sa ma lase sa vad repriza a doua , zob ii facem …pa mama lor …

    • Are SSI , dar au inceput sa dea retur catre Năvlegul din Lerești plăcuțele suedeze.
      Așa este bă năvlegule??? Ai zilele numarate , fie ca se pun pe tapet faptele tale, mai vechi sau de actualitate, …..se pun ! Si mai este un pic pana incepe sa usture! Si o sa te trezesti ca ac 25 de ani , scărpinându-te im cur cu mâna stânga, si blestemând…..nu pe măta ci combinezonul!

  9. Mare onoare ne-a adus Luxemburgul , victorie pe Santiago Bernabeu , Sebastien Thill e din Luxemburg , in tot lotul lui Sheriff avem decat patru rezerve din zona ( din care doi portari ). N-a jucat niciunul in seara asta , e o echipa alcatuita din jucatori straini finantati de patronii Sheriff . Dar ce mai conteaza cand a castigat pe terenul lui Real Madrid ? O saptamana stau chiaun , dau vacanta si la clone , sa se descurce Tache cum poate , sa vada si el ce greu e fara mine si suita mea de clone trompetiste …!

  10. Cand vin jucatorii de la Madrid , jur ca-i fac un masaj erotic portarului grec Giorgios Athanasiadis si ii interpretez un potpuriu la flautul zburlit cu gusa , a fost salvatorul Tiraspolului , intra in istorie langa Suvorov .

  11. Cotidianul.ro , astazi , 29 septembrie 2021 , ora 06:45 : ” ( VIDEO ) SURPRIZA ANULUI IN FOTBALUL MONDIAL „. REAL MADRID – SHERIFF TIRASPOL 1-2 .

  12. Comisarul .ro , astazi , 29 sept.2021 , ora 09:25 : ” PRESEDINTELE JOACA ALL-IN . SI ARE CARTI BUNE „. ” Presedintele Iohannis VA JUCA TARE in dramoleta ” prabusirii tarisoarei ” pusa la cale de progresisti si vuvuzelele lor mediatice . Conform surselor noastre , SITUATIA ESTE SUB CONTROL TOTAL . Iar lui Paul Stanescu ii place in continuare cafeaua de la Cotroceni … SI NU , NU VOR FI ALEGERI ANTICIPATE „.

    • De ce joaca „tare”,ca-l va lasa pe ciolacu sa adune roadele ,lasand pe cutulache sa-si arate chilotii de „Superman” la Palatul Victoria?Deja a angajat 2 oameni de-ai lui voiculescu,prietenul de la grivco sl neamtului!! PNDL3,PENTRU CE L-A CONFISCAT PE PERSOANA FIZICA,NU SA-L IMPARTA CUI IL SUSTINE?Iohannis e legat de maini, deja se comporta ca o marioneta a serviciilor,ele i l-au impus pe „Superman”!!!

      • Lia , iti respect opinia , ma indoiesc ca Ciolacu o sa culeaga roadele , abia la inceputul lunii noiembrie vor incepe sa se limpezeasca apele . Rabdare si tutun .

  13. Ghiuuuuuulllllllll intrii bă tărane diseară in emisiune cand vei fi sunat sa combați ce se spune despre tine?Exersează azi toata ziua in fata oglinzii cum sa pronunti si cand vei fi sunat de cei de la Realitatea arata le cat de bine te exprimi,ai ocazia sa le demonstrezi celor care te stiu cat ESTI de analfabet si balbait ca între timp ai mai evoluat si tu, javra securista.

  14. Ala de la 10 :53 SUNT EU , KOSTEA SUGIUK TIRASPOL , un Ghiooooooooolllllllllllbbbbbbbaaaaaannnnnnn mancurt , o zdreanta stalinista cu par pe limba platit de Raion sa injure in National .

  15. Aktual 24 , astazi , 29 septembrie 2021 , articol de Lavinia Popa : ” VIDEO – ABERATIILE LUI SOSOACA STARNESC HOHOTE DE RAS : ” CUM SE POATE DA STERILITATE PE TREI GENERATII ? PAI CUM AJUNGI LA A TREIA GENERATIE DACA ITI DA STERILITATE ? „. Culmea , Bahmuteanca aproba din cap si confirma cu un „”DA” categoric scos din putul gandirii si prostii aplauda multumiti ca fac parte din Romania profunda …

    • Romania profunda trebuie sa ramana proasta!! Altfel, pe spinarea cui sa se imbogateasca parazitii cu grade din spatele paravanelor politice??

      • Ai perfecta dreptate , Romania profunda nici nu vrea sa se emancipeze , se complace in ignoranta , Brucan trebuia sa tripleze intervalul de timp pana cand mioriticii vor intelege ce inseamna democratia si importanta valorile democratice !

  16. Comisarul.ro , astazi , 29 sept.2021 , ora 13:12 : ” VA IA BANII DEGEABA , VA SPUN / SCANDAL IN COCINA PSD ! / DANA BUDEANU , ACUZATA DE OANA LOVIN CA ” ARE LEGATURI CU GENERALI !” . ” Si Victor Ciutacu , realizator la Romania TV , le-a acuzat pe Lovin si Cerva ca sunt … ” MAHALAGIOAICE ” .

  17. Pupincuristii,securistAu intaietate pensionarii ii,lichelele fanii lui Iohanus iar au sarit de cur in sus cu mana pe scafarlie sa-l injure pe Tache.Bai jigodiilor,Hahalera asta cocotata ne toaca banii si-l inseala pe Dumnezeu de zile. Jgodiile astea,impreuna cu turma de prosti care habar nu au pe ce lume traiesc,l-au votat pe Talan,iar Talanul arogant,ingamfat,” il capo dei tuti capii „,ca doar se stie dupa cum a documentat Basescu ( Romania este un stat mafiot,si eu stiu ce spun ),patroneaza sistemul Mafiot din Romania.Jecmaneste Tara si terorizeaza romanii folosind cozile de topor slugi prea plecate.Ca Catzu,Pahontu,Jupanii dela Cooperativa ochiul si timpanul si altii care sunt infiltrati peste tot.Se folosesc reciproc unii de altii,se tin in brate,se acopera,si se ” in cur ajeaza „. Si astfel democratia si statul de drept Mafiot duduie. Asa ca poftiti la golf,1000 de Euro crosa bani dela Buget. Pe alese.Au intaietate pensionarii cu 800 lei pensii de lux.

  18. Ador sa halesc k.kat . Io am postat la ora 15:33 , Raionu este tare multumit ca am papat tot , vor sa ma recompenseze cu o cisterna si sa ma ospatez direct de la vidanja . De 8 ani halesk k.kat in publicatiile romanesti , sufar de bulimie si nu ma mai satur . Sunt o zdreanta stalinista tocmita pe copeici si un blid de k.kat cu miros de stevie , un agent provocator ordinar ce-si baga botul in ciorba romanilor ca sa faca pe plac Raionului !

  19. du te la dreaq in tara ta bai nene si lasa ne pe noi aici !!!!nu ne intereseaza aberatiile tale !!!!!!!
    nu ai altceva de facut ???

    • Boss pe dracu , esti mai prost ca mine ! Sunt in zooparkul meu Transnistria , va intereseaza sau nu aberatiile mele , io trebuie sa postez pentru 3 copeici postarea , vine iarna si o sa carai de foame ca greierele , nu postez , nu mananc , de unde denghi de hleb , samagon si mahoarca ?

  20. du te la dreaq in tara ta bai nene si lasa ne pe noi aici !!!!nu ne intereseaza aberatiile tale !!!!!!!
    nu ai altceva de facut ???

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger