AcasăDezvaluiriAncheteIohannis e Rotarian!

Iohannis e Rotarian!

”Cumpărătorul lui Dîncu îl vrea președinte” titram ”lovitura” din 8 aprilie. Atunci când dezvăluiam ”planul nebun” pus la cale de una dintre cele mai influente organizații la nivel mondial. Și care, cel puțin în România ultimilor ani, a reușit să urce pas cu pas pe scara măririi politice. Pentru că forța financiară de care oricum dispuneau membrii Rotary Club, organizație considerată din acest punct de vedere drept ”elita elitei” mișcării masonice de la noi a început să fie completată cu accederea la importante funcții în statul român a ”oamenilor rotarienilor”.

Iohannis a dezvelit statuia doar pentru membrii Rotary și Lion

Printre care Vasile Dîncu, fost vicepremier și actual ”combinator șef” al Partidului Social Democrat se numără la loc de cinste. Iar ultima sa misiune de după reactivarea la vârful PSD pare să fie impunerea unei tabere prezidențiale gata cumpărată de rotarieni pentru alegerile din 2024!

Au preluat Grupul de la Cluj!

Iar această conectare și la vârful politicii a unor lideri rotarieni care par a nu se mai limita la succesul lor cu totul remarcabil în afaceri avea să ducă la o primă reacție. Astfel că în aprilie dezvăluiam amănunte de-a dreptul șocante din raportul informativ care viza intrarea ”Noului Grup de la Cluj” în sfera de influență a rotarienilor. Operațiune complexă, declanșată încă din 9 decembrie 2015…

Sponsorul Ureche socrul asistentei Loredana Chivu

Atunci când, în calitate de asociat unic al Institutului Român pentru Evaluare și Strategie IRES SRL, Vasile Dîncu a decis să cedeze integral participația discretului om de afaceri clujean Ovidiu Turcu. Cu toate că de atunci IRES a rămas tot ”jucăria” fondatorului Vasile Dîncu. Sondajele institutului părând a reprezenta totodată și principala metodă de plată a lui Dîncu pentru sinecurile politice acordate oamenilor săi de încredere, indiferent de cine s-a perindat la Putere, tehnocrați, PSD, PNL sau USR – PLUS… Însă, ce este drept, din acel moment milionarul Ovidiu Turcu s-a ales cu statutul de ”cumpărătorul lui Dîncu”, cel de care se bucură și în ziua de astăzi. Mai ales că în toți acești ani influența sa a crescut progresiv cu cooptarea în propriul ”cerc” creat cu migală și bani mulți după spargerea vechiului Grup de la Cluj a tot mai multe nume grele ale politicii transilvănene, indiferent de culoarea lor politică.

La Ciugud Iohannis înconjurat de rotarieni

Dar și a ”rezerviștilor” căliți în structurile informative ale sistemului și racolați prin intermediul finului său de cununie, fostul șef al IPJ Cluj, chestorul Ioan Păcurar. Însă principala pepinieră de cadre a ambițiilor tot mai mari ale acestui nou Grup de la Cluj a rămas bazată tot pe clubul rotarienilor. Membrii influentului ”district” Rotary Park din Cluj – Napoca în frunte cu Turcu reușind astfel să îl mențină ”în viață” pe altfel atât de prăfuitul politician Vasile Dîncu. Până acum, când ”cumpărătorul” lui Dîncu ar visa nici mai mult nici mai puțin decât ca ”omul rotarienilor” să fie propunerea Partidului Social Democrat pentru alegerile prezidențiale din 2024!

Avertismentul de la Ciugud : SIE se clatină!

Au fost vremuri, mai ales la apogeul mandatului operativ al generalului Silviu Predoiu la conducerea Serviciului de Informații Externe, când serviciul era privit în restul sistemului doar ca o anexă a Rotarienilor. Variantă de lucru puternic susținută și de afacerile explozive ale unor firme de construcții identificate ca operând în ”zona gri” a SIE. Acolo unde se fac adevărații bani! Numai că, stranie coincidență, Laura Codruța Kovesi a declanșat o adevărată ”vânătoare” împotriva afaceriștilor, rezerviștilor și acoperiților de la acea vreme ai Serviciului de Informații Externe. Astfel că acoperita ”falangă rotariană” din cadrul SIE nu doar că a suferit pierderi financiare considerabile și chiar arestări dureroase, dar era deja la un singur pas să capituleze necondiționat în fața asaltului dezlănțuit al fostului ”Binom”. Asta însă doar până pe data de 14 octombrie 2017…

Vasile Dîncu și cumpărătorul lui rotarianul Ovidiu Turcu

Atunci când Klaus Iohannis a participat la inaugurarea resortului de golf din România în care patronul Transavia a investit 15 milioane de euro. La inaugurarea terenului lui Ioan Popa din localitatea Telac, comuna Ciugud, alături de președintele Klaus Iohannis participând și o parte însemnată a ”rămășițelor” vechiului grup de la Cluj. Dar și nenumărați oameni de afaceri, mulți dintre aceștia fiind identificați de puținii inițiați ai sistemului care au îndrăznit să monitorizeze acțiunea de propagandă drept membri din Transilvania ai discretelor cluburi Rotary și Lion.

Pe vremea generalului Predoiu SIE era anexa Rotary Club

Acesta fiind și momentul în care năpasta DNA a încetat brusc, după semnalul dat de șeful statului cu privire la ”noii săi prieteni”… Astfel că rotarienii nu doar că au putut respira ușurați, dar au și început să lucreze la noua construcție care să nu mai permită o astfel de ”prigoană” a liderilor sau ”combinatorilor” săi din politică sau afaceri…

Socrul Loredanei Chivu, sponsorul lui Brukenthal!

Acum este strict decizia președintelui României de ce în plină criză politică a preferat să transmită doar câte un mesaj pe facebook la pierderile uriașe ale ”nemuritorilor” Ion Caramitru și Ivan Patzachin… Și să participe în schimb la dezvelirea unei simple statui. Fie ea și în Sibiul natal… Și a baronului Samuel von Brukenthal. Personaj istoric binecunoscut inclusiv pentru principiile masonice implementate în Transilvania atunci când a preluat conducerea unei ”bucăți” de imperiu în care românii majoritari nu erau recunoscuți drept ”nație”… Atenția cu totul deosebită acordată de familia prezidențială acestei ”dezveliri” fiind cu atât mai stranie, cu cât statuia lui Bruckental a fost sponsorizată de … socrul Loredanei Chivu, așa cum este cunoscut în lumea mondenă afaceristul Mircea Ureche senior. Cel al cărui fiu, Mircea Ureche junior a făcut valuri mediatice pentru bețiile trase prin aeroporturi sau prin ”cuceririle” de ”asistente”… Oricum, nimeni nu a explicat ce l-a apucat pe un brutar din Râmnicu Vâlcea – Mircea Ureche fiind unul dintre acționarii Boromir – să sponsorizeze statuia unui baron sas din Sibiu!

Și tu, finule Porr?

Însă ”puzzle”-ul informativ începe să prindă contur odată cu informația că pe lângă sponzorizarea cu 80 la sută din preț a statuii artistului orădean Deak Arpad au mai participat cu câte 10 la sută și cluburile Rotary și Lions!!! Mai mult decât atât, Paul Jurgen Porr, finul cuplului Iohannis și considerat cel mai apropiat prieten al președintelui a participat la ceremonie nu în calitatea oficială de președinte al Forumului Democrat al Germanilor din România, unde i-a succedat nașului său, ci în cea de … președinte al Clubului Lions – Brukenthal!

Finul Porr maestru de ceremonii

În timp ce comitetul de primire al președintelui a fost coordonat de reprezentantul Clubului Rotary Sibiu! Mai mult decât atât, protocolul prezidențial a asistat impasibil cum în timp ce lideri locali politici și simpli sibieni au fost ținuți în picioare, în afara țarcului metalic amenajat de SPP cu această ocazie în Piața Mare, scaunele invitaților de onoare ai șefului statului au fost ocupate numai de membrii cluburilor înfrățite Rotary și Lions. Și uite cum, dacă își asigură și stânga, dar și dreapta politică, rotarienii chiar devin cel mai influent ”club” din România zilelor noastre!

author avatar
Catalin Tache
7.326 afisari

60 COMENTARII

      • https:// secretelezeilor.ro – hipnoza regresiva 1 : ” HIPNOZA REGRESIVA DESPRE MINE „- Claudiu -Gilian Chircu . Cititi ” Epilog ” : ” Distinsele ” doamne Liana Armencea si Cornelia Iftinchi NU SUNT DECAT NISTE SARLATANCE CARE INCEARCA SA-SI MAREASCA VENITURILE PRIN ACEASTA AFACERE CU HIPNOZA REGRESIVA …………………….”.

        • mda.. , metoda a fost testata inca de pe timpul razboiului rece , fiind folsita de agentiile de spionaj ,societati oculte, mai recent si de corporatii . Vezi ca au destule sesiuni de investigatii facute cu persoane diferite ca telepat – De unde ar putea inventa toate informatiile astea atatea persone diferite ??

  1. Le a pus Tache sortuletele in cap,de mult trebuia sa spuna cineva si adevarul asta!bravo,generale!!!

  2. Ceva legaturi intre Rotary Club si Rotary Construct…??se stie….v a bagat Tache in panica…acolo sunt milioanele puse la adapost…la Rotary C…

    • Ahahaaa.

      Da si cu rotary srl.

      Ce draq mai curiosule..rotary e o organizatie de sute de ani la nivel mondial..

  3. TACHE, cu cat ti a crescut factura la gaze si energie la vila din Corbeanca?vezi ca e langa lac,vine iarna si vantul trage tare, plus ca e si padurea…iti deconteaza GRU si facturile sau doar ti au cumparat o?daca ai doua stele,ar cam trebui…la ce servicii le faci…

  4. Nu e acel Front al Germanilor FDGR care este urmasul oficial al Tineretului Hitlerist si caruia Justitia Romana i a dat ilwgal imobile de zeci de milioane de euro??El este!!!

  5. Uite de ce trebuie sa existe si un NATIONAL in toata aceasta propaganda neo marxista!!!

  6. Ce ranjeste Werner…ne a tras-o la toti romanii…neam de slugi am fost,neam de slugi am ramas…dar jos palaria Tache!daca se chinuie astia atat sa te faca rus inseamna ca se tem de tine.ramai un ofiter patriot,ca nu avem prea multi oricum,din pacate

  7. In Rotary sunt toti escrocii care intineaza idealurile iluministe…doar banii conteaza pentru ei

  8. Sibiul a fost,este si va fi doar al sasilor….in rest nu e loc decat pentru slugi..si alea puturoase!

  9. 1. Wikipedia – Lista de masoni romani . 2. Wikipedia -Istoria francmasoneriei in Romania . Nu e nimic secret , e totul la vedere , nu a inventat Tache roata sau Clubul Rotary . Ce sa mai zicem de cartea lui Richard Tomlinson ” THE BIG BREACH ” ? Cine se plimba prin cartierul Ein Karem din Ierusalim cu Anatoly Chubais …..

  10. dumnezei autoinscaunati doar pt ca majoritatea doarme in rest rasplata de la Dumnezeu nu o sa intarzie pt ca timpurile sunt mari si de schimbare iar ei oamenii prea mici sa inteleaga dar au mai fost si altii care au crezut ca sunt mai mult deat realitatea timpurilor lor !!!!!!!!

  11. Tache , pot sa ma bag sub loja sa aflu mai multe si sa-i fac sa necheze senzual ?

    • Bine documentat acest articol, dar aceste activități probabil sunt în lucru undeva de regulă în două părți și în viitor le vom cunoaște bine documentate și susținute de probe.
      Vorba aia românească fiecare nas își are nasul său.
      Ce face autorul articolului și din ce surse se inspiră rămâne la latitudinea lui.
      Nu trebuie sa ne sperie lojele și alte scaune mai tare decât compostul ăsta politic care este susținut financiar de noi cetățenii, care bașca mai și râdem in timp ce ei se îmbogățesc fără just temei.

  12. De cand o fi neamtul in slujba lor….si voi de abia acum v ati trezit…vai de contrainformatiile voastre!

  13. Patefon ruginit si scos din uz , Balcescu , Alexandri , Mihail Kogalniceanu si Ioan I.C . Bratianu ce au fost ? Petre Roman , Mugur Isarescu , Adrian Nastase , Mircea Geoana , Tariceanu , Melescanu , Adrian Severin , Mihai Razvan Ungureanu , Doru Ioan Taracila , Ioan Rus , Ioan Sbarciu ( senator PC ) ce sunt ? Ce problema au cu contrainformatiile militare ? Se stiu lucrurile astea in profunzime , hantani ca proasta-n piata cand n-are musterii sa le faca mangealic …

  14. Tache , unde dracu ai gasit prostul asta din Tiraspol sa-ti sufle in pampers contra oparelii ?

  15. Predoiule,tu ai condus ma SIE 12 ani???? Si Coldea ,SRI??? De aia a ajuns tara asta unde a ajuns….

    • Canta la alta masa , auzi la el , Secureanu boschetaru intreaba unde a ajuns tara asta … Suntem in Uniunea Europeana si in NATO , avem PIB-ul mai mare decat tari importante si probleme specifice oricarei tari ce redescopera democratia dupa condamnarea la intuneric in 45 . Ce te framanta , ba , futevant , e cumva ca Transnistria ta sa ne facem probleme ? SIKTIR !

    • Kosteo , tu vrei sa-i labuiesti ochelarii ? Vezi tu cum te baga sub loja si ii storci cu gingiile savarina zburlita ….

  16. Mai este un grup mult mai puternic …axa Rotchild-Rockefeller …ei sunt tătucii acestei lumi …Rotarianii sunt mult mai mici în grad !

  17. La 1784 *luminatul* brukenthal a ordonat tragerea barbara pe roata a lui Horea,Closca si Crisan!!!! Iar Werner i a dezvelit statuia…din postura de Presedinte al Romaniei…pe cand si o statuie la Sibiu pt *eliberatorii* din Tineretul Hitlerist?ca au rotarienii bani,din afacerile cu statul

  18. Pai el Plavanis, stie ,Ce face?Cunoaste el istoria românilor?
    Daca l intreaba cineva ce s a ntimplat in 1784, el zice ca a avut loc razboiul taranesc condus de Gheorghe Doja.Mutu ‐PEROADĂ‐, îsi așteaptă finalul mandatului dupa care sinecura politica undeva prin Miami sa o frece ca si acum.S a trezit si nea Ion ca si el e om…sa dezveleasca bustul unuia care a torturat si omorat eroi ai neamului românesc.

  19. Iar m-am trezit cu curu-n sus si fusu zburlit in falci si am bagat la inaintare clonele Militar , Tache , Sistem si Gelu . Raionu ma lumineaza cu minciuni si io le postez constiincios : ” brukenthal a ordonat tragerea barbara pe roata a lui Horea , Closca si Crisan „. Pentru prosti si analfabeti e materie prima , pentru adevarul istoric nu tine : ” SUB PRESIUNEA NOBILILOR MAGHIARI CARE ISI SIMTEAU AMENINTATE PRIVILEGIILE DE CLASA , guvernatorul Transilvaniei A FOST OBLIGAT sa anuleze CONSCRIPTIA MILITARA dispusa de imparatul Iosif al II-lea ( in cadrul regimentelor de granita , cei inrolati urmau sa primeasca arme si sa nu mai faca slujbe iobagesti , pamanturile si casele pe care le aveau devenind ale lor ). Numarul celor care doreau sa se inscrie a depasit cu mult asteptarile . ALTA IMPLICARE A LUI BRUKENTHAL NU EXISTA , ce treaba are cu cei 9 tarani din Carpinis care l-au tradat pe Crisan cu acordul preotilor ORTODOCSI Moise ( tata si fiu ), cu baronul Anton Iankovic care a condus ancheta , cu calaul Grancea Racoczi din Alba Iulia , cu padurarul Anton Melzer ? Cei 7 TARANI MOTI CARE I-AU PRINS PE HORIA SI CRISAN AU PRIMIT 600 DE GALBENI si au fost eliberati din iobagie . Cine e Iuda , cine a tradat pentru un pumn de arginti ?

  20. Întrebare întrebătoare…:
    Pe malul Cibinului, se spune că kwj este ,,musonel” din loja? Ați ghicit! Samu(i)el von b.! Așadar, ce vă miră!
    Îndatorarea RO s-a făcut conform Planului. Cu acordul clămpăului mut și sub atenta supraveghere a școliților (cu semnătură) la diverși parteneri strategici. Adică, au strategiile lor…cu noi! Noi? Vax!
    Falimentarea RO, apoi o reașezare a granițelor.
    Așteptăm noii ,,tineri specialiști”, comandanți, care vor fi decorați / recompensați, la noi acasă de diverși ,,prieteni” pentru loialitatea față de parteneri…
    MINCIUNA, HOȚIA ȘI TRĂDAREA, le avem în ADN!

    • Intrebare intrebatoare …: Pe malul Nistrului , se spune ca kst este ” trollisor ” din loja boschetarilor ? Ati ghicit , numele meu e CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL , am cont pe facebook si youtube ! Asadar , ce va mira ! DA , MINCIUNA , HOTIA SI TRADAREA , o am adanc inoculata in ADN ! Pupici !

      • Pentru cei ce nu stiu ce inseamna initialele ” kst ” : Kostea Sugiuk Tiraspol , amore de Sugimory !

        • Dupa ce a fost retras si asezat in ” caseta ” articolul lui Tache : ” DE CE CRESC FACTURILE ! SEFUL ANRE , LEGAT DE GAZPROM IN MEXIC ! ” din 12 sept.2021 , ora 18:20 , am umblat la borcanul cu miere pe muteste la ora 20:46 :05 folosind pseudonimul ” Gica contra sistemului si am postat de oftica , umilinta si neputinta . Am fost prins si am luat-o devastator in mufa , nu mai postez in publicatiile romanesti cat fac umbra pamantului ! Gata , ma dau la mana mea , incalt pantofii cu toc si imi pun peruca , nu te joci cu ROMANII …!!!!!!!!!!!!

  21. SUGIUK, clona i mamuku tau idiotule, vezi ca ti cam da cu rest muistule, nu te da mare specialist ca recunosti pe ala si pe ala si celalalt.Esti doar un amator platit de niște frustrați sa postezi pe aici pt ca va deranjeaza articolele lui Tache de la GRU.Esti praf Sugiuk!

  22. Asa e , Sugiuk e un amator ieftin, sa le fut mortii în gură la toti tradatorii de neam si tara azi in zi de sărbătoare!

    • Adevar graiesti , asa este , sunt doar o obiala de amator ieftin trollisor platit de niste frustrati de la Raion sa postez in National si Cotidianul , sa-mifut toti mortii in botox de tradator de neam si tara in toate zilele de sarbatoare !

      • Ce sarbatoresc astazi romano-catolicii si ortodocsii : INALTAREA SFINTEI CRUCI . 1. Aflarea Crucii pe care a fost rastignit Mantuitorul si inaltarea ei solemna in fata poporului de catre episcopul Macarie al Ierusalimului , in ziua de 14 septembrie din anul 335 . 2 . Aducerea Sfintei Cruci de la persii pagani , in anul 629 , in vremea imparatului bizantin Heraclius , care a depus-o cu mare cinste in biserica Sfantului Mormant din Ierusalim

  23. ISTORIA ZILEI / VIDEO
    81 de ani de la Masacrul de la Ip. 157 de români au fost EXECUTAȚI sălbatic de localnicii maghiari și hoarda lui Horthy. 13 spre 14 septembrie 1940. VIDEO
    IA ZI NE SI DESPRE ASTA
    KST!

  24. Orice, dar prosti nu sunteti ăștia care postati cu KST , mai nou si Sugimory.Sunteti o echipă bine incropita dar sunteti si IDIOTI!
    😂😂😂

    • Eu sunt IDIOTUL Kostea de la 15:28 :54 , Kostea Sugiuk Tiraspol , amore Sugimory , am facut comanda la un frizer din Rabnita de o noua peruca violet , asta veche e plina de purici . Trebuie sa-mi schimb si pantofii cu toc , poseta si fustita mini rosie , s-au uzat si vreau sa ma primenesc ca sa sparg peronu ….

  25. Muzeul Brukental care valoreaza cca. un miliard de Euro,a fost ciordit din patrimoniul statului Roman si trecut in averea frauduloasa a FGDR,de catre primarul Iohanus. Evident cu acte false la origine,si cu o Hotarare tot frauduloasa a celor 2 judecatoare ( vecinele mele ). care acum sunt cercetate penal cu frana de mana trasa de catre Iohanus,si care tocmai deaceea se ratoieste sa fie desfiintata SIIJ.In loc sa va indigneze adevarul,bateti campii cu tot felul de prostii si injuraturi. Iar Talanul ranjeste la statuia mortului jefuit.

    • Vecinele mele sunt Katy si Vrabiuta Livia . Ciudat , locuiesc in Tiraspol si halesk k.kat despre Sibiu , sunt semne ca trebuie sa ma reinternez la ospiciu !

  26. Kostea , o dai cotita la 15:51:43 ? Tu esti Constantin Moldovean Tiraspol , KST ( KOSTEA Sugiuk Tiraspol ) , amore Sugimory in calduri , fara sutien si cu peruca valvoi !

  27. Comisarul.ro , astazi , 14 septembrie 2021, ora 18:07 : ” SALAJ : MANIFESTARE DE COMEMORARE A MARTIRILOR DE LA IP , UCISI IN MASACRUL DIN SEPTEMBRIE 1940 „. NU VOM UITA SI NU VOM IERTA ! NICIODATA !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger