AcasăDezvaluiriAncheteIohannis dă ”carne de tun” la toată lumea!

Iohannis dă ”carne de tun” la toată lumea!

Iohannis vrea ”continuitate” pentru Armata Română, dar în... Afganistan!

Iată că, în sfârșit, Președintele României s-a adresat Parlamentului! În scris, ce-i drept, dar tot era să le stea inima aleșilor, indiferent de culoarea lor politică, atunci când s-au trezit cu scrisoarea de la șeful statului. Mai ales că acum, în plină pandemie, te poți aștepta la orice de la ”mușchii mei minte nu are”, vorba lui Băsescu…

Numai că Iohannis a ales să iasă din ”găoacea” de la Palatul Cotroceni pe un subiect extrem, dar extrem de arzător pentru milioanele de români care nu știu dacă și cum scapă de pandemie, șomeri sau nu… Cu pensii mărite sau sporuri tăiate… Iar pentru a liniști populația României, Klaus Iohannis a informat Parlamentul despre ”forțele și mijloacele Armatei Române și ale Ministerului Afacerilor Interne care pot participa, în 2021, la misiuni în afara teritoriului național”.

Și, totuși, cine ne amenință?

Însă și mai interesantă este motivația pentru care militarii români vor continua ”să apere țara” prin Afganistan, Irak, Mali sau alte ”unghere” tenebroase ale lumii. Una atât de ”concretă”, încât zici că ditamai consilierii prezidențiali ar fi copiat-o din cine știe ce lucrare gata plagiată de doctorat : ” Apărarea și asigurarea securității României, în actualul context geopolitic dinamic, turbulent și impredictibil, impun un răspuns național de adaptat și eficient în fața riscurilor, amenințărilor și vulnerabilităților cu care ne confruntăm, având la bază continuitatea și predictibilitatea actului decizional al instituțiilor cu atribuții în aceste domenii”. Și acum, că a aflat și poporul de ce trebuie să ne trimitem militarii ”carne de tun” prin toată lumea, președintele a anunțat și că ”efortul principal va fi reprezentat în continuare de participarea cu forțe și mijloace la operația NATO din Afganistan până la începutul lunii mai 2021, cu posibilitatea extinderii acesteia în funcție de decizia politică aliată”. Păi nu rămâne Armata Română în Afganistan și după ce or pleca talibanii…?

author avatar
Catalin Tache
3.398 afisari

14 COMENTARII

  1. Nu avem destule misiuni in acest moment. Ar trebui sa fim implicati si in Republica Centrafricana si in Yemen si implicati serios, cu oameni si echipamente. Atitudinea asta de a tine militarii acasa aduce numai deservicii si n-avem nimic de castigat din ea.

    • Ca Doamne din „serviciile” din Afganistan, Irak si te miri de pe unde, mult am castigat. Singurii avantajati sant ei, militarii (salarii bune si viitoare pensii) daca Doamne fereste nu li se intampla ceva, in rest … nimic. Eu , om cu armata facuta la trupa, stiam ca ostasul se sacrifica pentru tara, popor si nu pentru beneficii… dar, se pare ca am ramas cu idei cam invechite… azi e lumea BANULUI care e ochiul (atentie) ….

  2. România livrează si carne pentru bordelurile din Occident, că acasă este interzis să fumezi, să faci sex fără mască, etc

  3. Chiar acum i-am scos cu limba o scama din ochiul dosnic maron al lui mutulica , mi-a multumit cu un potpuriu de umflat falcile ca la hamster !

  4. Auziti domnu Pielelunga,ia spuneti cand aveti de gand sa restituiti statului cei 360.000 de Euro pe care I-ati furat pe chiriile necuvenite atunci cand ati incercat cu acte false Grup infractional organizat,sa va faceti stapan pe imobilul statului ? Si ati terorizat aproape 10 ani familiile,propietari cu acte in regula,carora deasemeni ati vrut sa le furati locuintele,parca nu va ajungeau cele 6 case luate si alea pe bani ” din meditatii ” ? Asta cica este presedintele Romaniei.Capul statului mafiot,caci dupa cum spunea Bsescu,Romania este un stat mafiot,”si eu stiu ce spun” zicea Basescu.

    • Gura Securistului adevar spunea
      Crezi ca transul nu stie pe ce sea s-a urcat , crede ca suntem o natiune de prosti
      Da daca cu dreapta ati vrut, folosit-o

      • Cu dreapta ne inchinam / Cu stanga ne stergem de zor …

  5. El e ca duhul din Lampa lui Alldin, executa toata ordinele primite de la stapanii sai

    • Nu prea mai am gaz la lampa , am stins-o ca sa-l legumesc si sa nu ma vada lumea cand ii interpretez lui Pielelunga menuete din Prokofiev la flautul zburlit cu gusa , mi-a spart amigdalitele …

  6. Werner si guvernul lui sunt niste borfasi ordinari ce fac jocurile strainilor,trdatorii trebui pusi in streang !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger