AcasăDezvaluiriAncheteIohannis a căzut pe tehnică! Procurorul la care are 17 dosare!

Iohannis a căzut pe tehnică! Procurorul la care are 17 dosare!

”În laboratoarele sistemului, adevărații băieți deștepți ai serviciilor lucrează deja la prototipul viitorului președinte. Iar Klaus Iohannis începe să cam simtă pe propria piele ce înseamnă să te afli la al doilea mandat prezidențial. Unul final, atunci când până și Traian Băsescu a trebuit să se recunoască înfrânt de sistemul ticăloșit pe care tot el îl crease. Oricum, tocmai când prinsese și Iohannis cu adevărat gustul puterii și chiar se credea masculul alfa al întregii clase politice, șeful statului a primit un prim semnal că, totuși, nu este bine să încurce gradele… Și uite cum altfel atât de obedientul CSM a respins cu nonșalanță detașarea procurorului Cristian Lazăr în funcția de consilier al procurorului general.”

Cristian Lazăr i a închis lui Carmen Iohannis dosarul casei din Sibiu

Acesta este avertismentul pe care îl lansam încă din ”lovitura” din 25 mai anul trecut, atunci când insistam că ”mazilirea” lui Lazăr a avut loc ”în plină stare de urgență. Exact atunci când o astfel de numire nu doar că ar fi trecut în mod normal neobservată, dar ar fi și închis astfel cercul neîncrederii familiei prezidențiale. Cea care nu are cum să uite, fie și omenește vorbind, că tânărul procuror Cristian Lazăr a fost adus parcă special de la Timișoara la Parchetul General pentru a clasa dosarul casei din Sibiu. Iar asta după o singură audiere secretă a principalei suspecte, Carmen Iohannis… Și atunci pe când Klaus Iohannis avea nevoie mai mult decât oricând de o asemenea decizie, pentru a putea prinde și al doilea mandat.

Iohannis vezi că s au păstrat copiile celor 17 dosare

Iată însă că de atunci junele procuror Cristian Lazăr nu doar că nu a mai prins nicio funcție de conducere, dar a ajuns și un adevărat „paria” în magistratură. ” Iar tot ce s-a întâmplat în ultimul an de la acest avertisment nu face decât să întărească și mai mult varianta de lucru a serviciilor privind ”reorientarea” către un alt prezidențiabil, concomitent cu ”tăiarea macaroanei” lui Iohannis în justiție. Astfel că putem prezenta astăzi o informație venită din chiar ”inima” contrainformativă a SPP-ului lui Pahonțu și care are menirea să îi arate lui Iohannis că nici el, dar cu atât mai puțin prima doamnă nu prea au de ce să doarmă liniștiți cu capul pe pernă. Pentru că amănuntele intrate în posesia noastră cu privire la ”vizita de lucru” pe care procurorul Cristian Lazăr a făcut-o la SPP, acolo unde ar fi pus la dispoziția colonelului Alin Chirilă pentru a fi scanate nu mai puțin de 17 dosare în care este ”agățat” și Klaus Iohannis sunt prea minuțioase și gata probate, pentru a fi vorba doar de un caz izolat de trădare. ”Nemuritorul” Pahonțu devenind astfel și de această dată ”suspectul de serviciu” al trădării ”înainte de termen”, pentru a se face util din timp viitorului regim…

Băgat pe Aleea Ana Davila

Oricum, iată că o profesionistă  ”scurgere controlată” de informații documentează întâlnirea pe care Klaus Iohannis ar fi avut-o chiar în biroul prezidențial cu doi procurori. Atunci când șeful statului ar fi căzut pe tehnică, în timp ce dădea niscai ”indicații prețioase” magistraților. Celor cărora li s-ar fi cerut atât să ”bifeze” cât mai repede fiecare nume de rival de pe ”lista neagră” a președintelui, dar mai ales ”să curețe” orice pomenire la Klaus Iohannis și Carmen Iohannis! Din orice dosar aflat la vreo structură de Parchet, fie el aflat în lucru, ținut la sertar sau disjuns din alte spețe.

Ca de obicei Pahonțu joacă la două capete

Cei doi procurori fiind băgați la Palatul Cotroceni pentru întâlnirea cea de taină cu președintele Klaus Iohannis pe lăturalnica ”alee a cadrelor” SPP, de pe ”înfundata” stradă Ana Davila. Iar unul dintre procurorii identificați este nimeni altul decât Cristian Lazăr! Astfel că nu trebuie neapărat să faci parte din ”elita sistemuluI” pentru a conștientiza ce ar însemna redarea publică, fie și a unui singur minut, din înregistrarea în care însuși Klaus Iohannis ar menționa care anchete penale trebuie accelerate și care închise definitiv! În primul rând, oferirea pretextului ideal pentru partenerii strategici în vederea ”marii debarasări” de un Klaus Iohannis pe care îl așteaptă zile grele. Mai ales după ce retragerea de doar peste câteva luni a Angelei Merkel îl va văduvi de ”fustele diplomatice” internaționale sub care s-a ascuns până acum ”girantul politicii externe a României”.

Scanate de șeful SDI, Alin Chirilă!

Și mai interesant fiind că, după vizita la Palatul Cotroceni, procurorul Cristian Lazăr ar fi făcut una, tot la fel de discretă, și la sediul central al Serviciului de Protecție și Pază, din Bulevardul Geniului. Acolo unde ar fi fost preluat încă de la poartă și însoțit de colonelul Alin Chirilă, cel răsplătit apoi cu conducerea U.M. 0163 I din cadrul SDI. Iar dacă Lazăr i-a dus lui Chirilă cele 17 dosare identificate ca fiind susceptibile a putea produce neplăceri familiei prezidențiale și el au fost scanate cu tehnica SDI, chiar în sediul SPP, atunci clar și-a păstrat și generalul Lucian Pahonțu copiile cărora s-ar putea să le datoreze menținerea sa în fruntea serviciului. Și pe care acum le-ar putea sau nu scoate de la seif, în funcție de cum o va impune dinamica operativă…

author avatar
Catalin Tache
8.072 afisari

47 COMENTARII

  1. Ghiul joaca tare, nu se ancurcă.auzi la el 17 dosare ale neamțului le a scanat si le tine la seif pentru vremuri…

    • Licule, nu te mai saturi, dupa Parlog , Romulus Varga si altii care iti stau in gat, ai ajuns iarasi la Cristi Lazar? Ti-e frica de rivali dupa ce o impingi pe scari pe nevolnica Scutea?

  2. Ce te miră anonimule.Asa se explică curajul pe care l a avut Scarpinici zis si Ghiul cand a dat ordin sa se praduiasca C A R ul.Are procurorii de partea lui, ce sa i faca? Pentru el nu există justitie.Si a creeat fericirea pe nefericirea altora, el si a scos banii la timp, altii nu au m ai apucat.

    • Sunt Kostea Sugiuk Tiraspol , vnimanie : adin -dva-tri …iar m-am pisat si am borat pe mine in sant dupa ce am lins damigeana cu mitilic

  3. Tache , iar esti in pana de idei si te prezinti cu ciorba reincalzita dupa un an si doua luni ? Mai fraierim fraierii cu cate-o fasaita , trec greu astia 3 ani si 5 luni , nu-i asa ?

  4. Infractorul asta de ghiul nu se potoleste, santajeaza pe toată lumea.un agramat, un incult, un balbait sfidează statul de drept.

  5. RISE PROJECT , 30 IULIE 2021 , ARTICOL DE IOANA MOLDOVEANU CU CONTRIBUTIA LUI NICK MATHIASON -FINANCE UNCOVERED : ” CUTITARUL „.

  6. Comisarul .ro , astazi , 01 august 2021 , ora 21:17 : ” NUMAI IN ROMANIA E POSIBIL ASA CEVA ! „.

  7. Al dreak dom Takos, a facut pipi cu boltă pe contraspionajul lui Pahontu, a aflat o si p asta cu 17 dosare scanate de papariciul de ghiul.Paunicaaaaa ,Milorad ce faceti bai voi? Ca de obicei ,lucruri in privat pentru interesele obscure ale lui ghiul asta faceti si aveti la fonduri bai profesionistilor…

  8. N-am terminat sedinta de spiritism , acum fortez o comunicare cu MAURER pe teme de vanatoare , poate imi livreaza niste gloante pentru porcii mistreti ….

  9. Asa se explică ascensiunea acestui Chirila Alin de mare comandant care plangea ca nu a iesit pe locul 1 la cursul de la Gradistea.A uitat de unde a plecat , cam da cu biciu acum.Crede ca daca e prieten cu Procurorul lazar are culoar sa ajungă in locul lui Balasa.

  10. Aktual 24 , astazi , 01 august 2021 , articol de Ioana Hurdea : ” MAIA SANDU , CONCEDIU IN ROMANIA IN LOC DE O DESTINATIE EXOTICA . TRASEU PRIN MUNTI : ” IMI PLACE MISCAREA IN AER LIBER „. Ce fotografie sugestiva , la 2544 metri , in varful MOLDOVEANU , avand deasupra capului tricolorul Maicii Romania … !

  11. Spotmedia.ro , 01 august 2021 , ora 15:48 : ” PRESEDINTELE MOLDOVEI , PE ACOPERISUL ROMANIEI . MAIA SANDU A URCAT PE VF.MOLDOVEANU ( FOTO )”. Astazi este ZIUA NATIONALA SALVAMONT ROMANIA , se aniverseaza 52 de ani sub denumirea SALVAMONT si 117 ani de la atestarea primelor structuri organizate de salvare montana .

  12. Ziua salvamarilor de pe malul stang al Nistrului e de Boboteaza , ziua scafandrilor si salvamarilor ROMANI este pe 1 octombrie si se serbeaza din 1967 incoace .

  13. NU SUNT ROMAN , am postat la 7:25 cu acest pseudonim ca sa pacalesc prostii .

  14. Spotmedia.ro , astazi , 02.08.2021 , ora 7:21 , articol de Emilian Isaila : ” Un nou esec al comunismului – vaccinul impotriva Covid 19 ……………”.

  15. Taica Lazar a disparut in ceata , am ramas eu cu spalaturile , am buze delicate …..hihihihihihi

  16. Ghiul Lazar Carmencita formeaza un grup infractional organizat, pe care instituțiile statului nu l vad.Vor sa desfiiteze SIIJ sa fie siguri ca toate urmele vor fi sterse.

  17. Io am servit suplimentul cu govno la 10:23 , Raionul are grija di mini ….

  18. Multă …ue pientru tini si Pahontu bai Kostea, sunteți doi idioti mancurti din spatele garii de la Tighina.

  19. Tot io sunt si ” Oltean ” imi dau ue in oglinda si fac selfie sa le arat idiotilor mancurti boschetari din spatele garii Ti..raspol .

  20. Cum apar dezvaluiri despre Cocotatul penal la varful statuiui ( stat de ” drept ” MAFIOT, ) laboratorul de stiri false,propaganda ( noi muncim nu gandim,n-au mancat sam cu soia),dezinformari,dela cooperativa ” ochiul si timpanul „,sare de cur in sus. Pai bai ” profesonistilor” toata lumea stie chiar si la UE,ca Hotul de case si chirii cu acte false,( da hotule inapoi statului cei 360.000 de Euro furati pe chirii ) participant recunoscut la traficul de copii ( cica sofer si translator,nu un fel de agent imobiliar,specialitatea copii despre care nu se mai stie nimic ).Cu peste 43 Dosare penale la activ,mosmondite,bagate sub pres de catre Taica Lazar mana in mana cu alta penala Luluta,si cu securistii dela Campul tactic.43 Dosare penale la activ,record mondial pt. un presedinte ( cu mandrie patriotica solicitam sa fie inscris in Cartea Recordurilor ). Facut Alba ca zapada si impins dela spate sa se Cocote,pt.ca aveau nevoie de o hahalera care sa ” patroneaze ” jaful si tradarea de Tara.Asa ca degeaba chelalaiti,norocul vostru ca ce va mana in lupta nu doare,intre care jigodismul,rautatea si hotia. Voua v-a crescut puterea de cumparare ? Nici nu e nevoie,aveti beciul plin,nu ca prostii sau ametitii care v-au votat.

  21. Am bagat ceva propaganda stalinista la 12:03 , ma tine ciortai in brate si ma leagana , tine la mine si mi-a pus si scufita . Am beciul gol de puturos , tot timpul halesc k…t in National si Cotidianul ( acolo sunt ” gelu ” de dus cand fac baie din 2 in 2 ani ) , chelai ca un apucat pentru a reusi sa ma incropesc de hleb , samagon si mahoarca . Am fost crescut la scoli de reeducare si sunt frecvent client al bulaului si spitalelor de neuro-psihiatrie , de aici am fixul de a arunca in carca altora acuzatii de hoti , traficanti de copii , jefuitori si tradatori . Mai am un melic , ma deghizez in Alba ca Zapada si ma las impins pe la spate cu navetistii cocotati in carca mea , ador conga si o ardem inlantuiti sub pasarela garii Tiraspol unde avem ” campul tactic ” cu bunavointa impegatului . Mi-am pierdut un cercel si s-a rupt un toc cui la pantof , merg sa ma rimelez la toaleta garii , am o lucrare pe sistem biela-manivela la rozetu . Pupici !

  22. Pic closca la Raion , cotcodacesc si ma imbulfoi sub prezidiu cand vor sa-mi dea vot de blam si scap de sanctiuni pe linie de partid …

    • Asa a stabilit Raionul ? Vezi , ba rapanosule , de stevia si duzii tai de pe malul stang al Nistrului , nu mai baga botu in problemele altora , esti rasul propagandei staliniste platit in copeici sa halesti k.akat si sa indrugi verzi si uscate .SIKTIR !

  23. Neamtul este PENAL, are hotarare judecatoreasca definitivă,a luat case cu acte false.Culmea el vorbeste de PENALI.

  24. NU SUNT DRAGNEA , SUNT KOSTEA SUGIUK TIRASPOL , am hotarare judecatoreasca ramasa DEFINITIVA sa port toata viata camasa de forta intr-o unitate de neuro-psihiatrie de maxima siguranta . Pupici !

  25. pahontuleeee ai creeat un serviciu de sifoane, vrei sa spionezi pe toate lumea dar nuți place cand altii te șpionează pe tine papariciule mascariciule care esti, aaa uitasem ca esti si balbait.
    Stai linistit ca ti vine si nucleara, cat de invincibil te crezi tu bai lucică.

  26. A sosit ambulanta , m-au gatit cu camasa de forta , revin cu informatii de la spitalul de glumeti . Pupici !

  27. Vedeti ca de jidanii Pegasus doar Avast sau ciocanu🔨 te mai scapă. Plavane ruleaza Avast sa nu afle jidani cand il clonam pe domnul Hitler din America de Sud sa ne scape de puțomarxismul mondial.

  28. ba tache , la masa cu tine primesti indicatii de la unul ca mitraliera? Ru esti un ziarist platit de psd?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger