AcasăDezvaluiriCatalin TacheIntalnire Soros – Iohannis!

Intalnire Soros – Iohannis!

„Oamenii presedintelui” grupati in jurul influentei consiliere Sandra Pralong fac in aceste zile eforturi considerabile pentru a-l impinge pe seful statului spre o intalnire privata, care ar urma sa aiba loc in Statele Unite ale Americii, la o data ce urmeaza a fi negociata ulterior, cu controversatulul miliardar George Soros ! Si chiar daca se pare ca presedintele Romaniei ezita inca sa-si lase „destinul politic”, mai ales cand este aproape sigur de un nou mandat  daca apuca sa preia conducerea „Troicii” Uniunii Europene pe mainile sorosistilor care „colcaie” la Cotroceni si in jurul lui Iohannis, acest demers complica si mai mult situatia politica, dar si razboiul mocnit care inca divizeaza sistemul de la noi.

Pentru ca, daca actuala conducere a SRI, cu un Eduard Hellvig extrem de apropiat pe vremuri de „falanga sorosista” a societatii civile, nu poate decat sa accepte, fie si tacit, aceasta apropiere de principalul sustinator al progresistilor comisari europeni de la Bruxelles, „aripa” pro-americana nu prea are cum sa „inghita” producerea unei asemenea intalniri, fie ea si una „impachetata” drept „intamplatoare” si „privata”. Mai mult, camarila din jurul presedintelui ar incerca sa-i bage acestuia in cap, cu „picatura chinezeasca”, ideea ca a o astfel de intalnire nu poate fi decat benefica daca Klaus Iohannis chiar intentioneaza sa nu rateze „sansa vietii” si sa-si joace cartea preluarii sefiei Consiliului European. Mai ales ca deja s-a stabilit data viitoarelor alegeri europarlamentare, pe 26 mai anul viitor, aceasta agenda venindu-i manusa „neamtului”. Numai ca, in acelasi timp, o astfel de intalnire – soc are si incalculabile riscuri de imagine si nu numai… Mai ales ca, dupa cum reiese din informatiile de ultima ora intrate in posesia noastra, in timp ce SRI-ul priveste „feciorelnic” in alte parti, exista totusi structuri contrainformative care se tem ca s-ar putea incerca astfel repetarea „scenariului slovac”  si la Bucuresti, dupa ce premierul Robert Fico a fost obligat sa demisoneze la putin timp dupa  intalnirea „privata si intamplatoare” dintre presedintele progresist Andrej Kiska si George Soros, care ar fi avut loc tot in SUA, la New York !

In plasa Sandrei Pralong

Dupa „exilul” la New York in perioada comunista, Sandra Pralong s-a intors in tara pentru a „infiinta asezamantul Fundatiei pentru o Societate Deschisa” a miliardarului George Soros in Romania. A activat apoi in nenumarate fundatii „open”, fiind unanim recunoscuta drept „omul lui Soros” in Romania in ultimele aproape trei decenii, chiar si in perioada 1998 – 2000, cand a beneficiat si de statutul de consilier prezidential sub mandatul lui Emil Constantinescu. Iar dupa castigarea alegerilor de catre Klaus Iohannis, Sandra Pralong a revenit la Palatul Cotroceni, unde detine functia de consilier de stat la Departamentul pentru relatia cu romanii din afara granitelor al Administratiei Prezidentiale. Si unde este nu doar cel mai bogat consilier, declaratia sa de avere „umilindu-le” pe ale celorlalti demnitari, dar, in ultima vreme, si cea mai influenta. De altfel, pentru cei de la Administratia Prezidentiala nu mai este un secret ca rolul jucat in ultima vreme pe langa presedinte de catre Sandra Pralong este tot mai complex si activ, aceasta nemultumindu-se doar cu reprezentarea in Diaspora. Si odata cu „extragerea” din aparatul prezidential si a comunitatii de informatii a ultimelor „elemente” considerate prea nationaliste, Sandra Pralong a ajuns sa fie practic noua eminenta cenusie de la Cotroceni, in fata careia nici macar oameni ca Dudu Ionescu nu prea indraznesc sa faca o opozitie fatisa…

La ce-l ajuta…?

Este aproape unanim asumata varianta ca, daca nu calca in strachinile politicii externe pana cand Romania va patrunde in „Troica” europeana, Klaus Iohannis nu prea mai are cum sa rateze un al doilea mandat la Cotroceni, mai ales ca la „umbra” lui Dragnea nu prea mai cresc contracandidati viabili din partea stangii. Si atunci, desigur, se pune intrebarea la ce-i ajuta lui Iohannis o intalnire cu George Soros, mai ales ca in afara de „tefeleii” care nici aia nu mai „rezista” in strada dupa ce le-a fost taiata finantarea, cota de incredere a miliardarului declarat „inamicul public numarul unu” in mai multe tari europene este una de avarie…? Si mai ales ca, dupa cum dezvaluiam nu de mult, cat de curand „falanga nationalista” a serviciilor ar putea arunca pe piata lista cu demnitarii statului roman aflati pe statul de plata al fundatiilor lui Soros, ceea ce nu ar face decat sa zgaltaie si mai tare „soclul” acestuia…? Intrebari care cu siguranta vor ramane fara raspuns, cel putin atata timp cat presedintele Iohannis este tot mai izolat la Cotroceni, in afara camarilei sasesti din mediul de afaceri acesta ajungand practic „prizonierul” consilierilor de sorginte sorosista.

Scenariul slovac

Fostul premier slovac Robert Fico, care a fost obligat sa demisioneze in pofida performantelor economice inregistrate in urma presiunii puse in strada de catre „societatea civila” formata din „suveica” de ONG-uri finantate de George Soros, se considera o „tinta” a miliardarului. Care, in „cardasie” cu presedintele Slovaciei, progresistul Andrej Kiska, i-au dat practic vant „pe toboganul” politicii, profitand  de un eveniment tragic precum uciderea jurnalistului Jan Kuciak si a logodnicei acestuia. Moment in care, ca la un semn, reteaua sorosista din Slovacia a organizat ample manifestatii din strada la care au cerut direct demiterea premierului… Ceea ce presedintele Kiska i-a cerut si el public, astfel ca deznodamantul a fost „ejectarea” acestuia de la varful Guvernului si nominalizarea unui politician mai „open” pentru functia de premier. Insa Fico este pe cale sa incinga scena politica slovaca si nu doar, dupa ce a dezvaluit ca totul i se trage dupa ce presedintele Slovaciei ar fi fost pur si simplu convocat de George Soros la o „intalnire privata” la New York. Totul dupa ce Fico ar fi decis sa se verifice mult mai atent finantarile externe de care beneficiau ONG-urile din reteaua Fundatiei pentru o Societate Deschisa. Astfel ca „paranoia” structurilor contrainformative care se tem de o noua incercare de destabilizare a tarii parca nu mai pare chiar atat de nejustificata…

author avatar
Catalin Tache
4.972 afisari

6 COMENTARII

 1. Sandra Pralong sorosista? Tipa e o securist-nationalista de aia imputita. pot gasi in maxim 10 minute poze in care isi scria pe mana cu markerul „Romania marturisita e mereu autentica” si alte labareli patriotarde.

 2. Nu ma pronunt despre Sandra Pralong. NU o cunosc. Habar nu am in ce conditii a ajuns in SUA. Sunt eu insumi Refugiat Politic, Visa I-94, plecat legal la 15 decembrie, 1986. Desi de vre-o 15 ani sunt impins sa iau legatura cu George Soros, NU am facut-o. De ce ?. Cred in principiile cu care am crescut la Cluj, Bayreuth, Budapesta, Bloomington, IN, SUA: „Ramai in limitele bunului simt”. Privind banii ? Banii nu sunt TOTUL. Fundatia PRO WEST, Cluj, este activa de 15 ani, fara ajutor de la Soros sau alti „binefacatori”. Ciudat este altceva: Cum a ajuns D-na Pralong la Cotroceni ?. Ce a facut in SUA, Elvetia, etc., etc.. Care este domeniul ei de excelenta ?. Ciudat. Klaus Johannis, student la Cluj, si Dr. Porr, fost clujean, TREBUIE sa aiba niste raspunsuri. Aceasta D-na Pralong nu mi-a inspirat incredere de cad am vazut-o prima data la TV, in urma cam cu 10 ani. Prof. Emil Aluas, Presedinte-Fondator, Fundatia PRO WEST, Cluj-Budapesta.

 3. Domnule Tache pe cand un articol despre cererile absurde ala Institului Wiesel pentru scoaterea Patriarhului Miron Cristea şi a lui Vaida Voievod de pe timbrele Centenarului?

 4. Parca am mai vazut filmul asta cu Fico, in 2015 cu Ponta – tragedia Colectiv.
  Cred ca Soros are o conceptie eugenica asupra lumii – sprijina elitele, dar doreste sa decimeze restul. Mi se pare ca lucreaza la inlaturarea decidentilor care ridica nivelul de trai al maselor.

 5. Mafia Soros-ONG-uri din Romania trebuie judecata de popor pentru Subminarea Economiei Nationale si Genocid (1989-2018).
  ATENTIE! Grupul pentru Dialog Social (GDS), primul ONG creat in Romania de evreii comunişti Soros si Brucan (decembrie 1989), sunt criminalii care au dat lovitura de stat (1989) si conduc Romania de 28 de ani. Toate guvernele de dupa 1989 au fost controlate de Soros-GDS, mafia de ONG-uri care primeste bani de la bugetul statului.
  „Grupul pentru Dialog Social” a primit statutul de asociatie de utilitate publica, printr-o hotarare a Guvernului Nastase in 2004. Statutul de utilitate publica confera o serie de drepturi, printre care dreptul de a i se concesiona servicii publice si dreptul la resurse provenite din bugetul de stat si din bugetele locale. De ce niciun guvern nu anuleaza statutul de utilitate publica al mafiei Soros-GDS? Pentru ca toate guvernele sunt formate din minoritari etnici, marionete Soros.
  ATENTIE! Soros nu lucreaza cu romani (autohtoni). Soros lucreaza numai cu minoritari etnici: evrei, tigani, bozgori, musulmani etc. Si cu minorităţi sexuale (poponari,lesbi etc.). Sandra Pralong este evreica marxista, la fel ca Andrei Plesu, Liiceanu, Patapievici si toti „intelectualii” progresisti-globalisti pro UE si SUA.
  E vorba de marxismul cultural, continuarea marxismului clasic din URSS prin Uniunea Europeana multiculturala. Islamul este „coada de topor” a marxismului cultural evreiesc, care vrea distrugerea popoarelor albe si crestine din Europa.

  Singura soluţie este eliberarea României din lagărul marxist UE! RO-EXIT!
  JOS cu toate partidele care susţin mafia marxistă UE! RO-EXIT!
  Uniţi-vă, români! RO-EXIT!

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri