AcasăDezvaluiriAncheteÎnceputul sfârșitului! Gata, Putin scoate Spetsnaz din cazărmi!

Începutul sfârșitului! Gata, Putin scoate Spetsnaz din cazărmi!

Trupele speciale nu sunt cele regulate

”Un monstru! Când trimite Spetsnaz” titram ”lovitura” din 8 martie. Atunci când avertizam că, în ciuda entuziasmului propagandistic afișat de Kiev și de aliații săi occidentali, Vladimir Putin chiar se află în grafic cu ”Operațiunea Militară Specială”.

De abia acum începe greul pentru armata ucraineană

Dar mai ales că, de-abia după ce își va securiza controlul teritoriilor rusofone vizate de la bun început de invazia Armatei regulate, Vladimir Putin va ordona temutelor Informații Militare GRU să scoată din cazărmi forțele speciale Spetsnaz. Cele pe care nicio propagandă din lume, oricât de bine pusă la punct ar fi, nu le va mai putea prezenta drept o ”adunătură de bețivi, violatori, hoți și incompetenți”. Așa cum s-a întâmplat cu multe din trupele trimise până acum în Ucraina.

Putin
Putin a dat ordinul final pentru GRU

Pentru că, de două decenii, Spetsnaz continuă să fie clasate de chiar serviciile secrete occidentale între primele trei Forțe pentru Operații Speciale ale lumii! Iar acum, în nici nu se mai știe exact a câta sută și zi a războiului, un banal comunicat public al Ministerului Apărării de la Moscova anunță că Armata Rusă a ordonat scoaterea primei trupe Spetsnaz din cazarmă, pentru ”efecutarea unor exerciții în poligon”! Ceeea ce nu doar că a declanșat alerta printre aliați, dar a și provocat temerea că această ieșire din cazărmi ar putea reprezenta deja ”începutul sfârșitului” pentru promisiunea președintelui Zelenski de recâștigare a tuturor teritoriilor pierdute de Kiev în fața Federației Ruse!

2.000 de oameni. 24 de ore…

Și uite cum se îndeplinește din păcate ”profeția” din urmă cu trei luni și jumătate : ” Astfel că, și dacă aliații s –ar trezi din coșmarul ucrainean și ar percepe că Vladimir Putin nu este decât un criminal, tot le-ar fi deja aproape imposibil să mai oprească planul său nebun. Și să recunoască faptul că, dacă Putin ar fi vrut cu adevărat un război blitzkrieg, atunci l-ar fi purtat. Și l-ar fi câștigat. Cu doar 2.000 de oameni din trupele Spetsnaz. Cei care, aeropurtați și parașutați la Kiev, în nici 24 de ore ar fi curățat cu siguranță locațiile în care se adăpostesc liderii politici. Fără victime civile. Numai că nu acesta este planul lui Putin…”

author avatar
Catalin Tache
9.741 afisari

116 COMENTARII

  1. putin e pupilu lu schwab ca trudo si restu claunilor nebuni si senili (vezi boris, bideu, macrou si proasta aia). TOTI IS PE O MANA! PLANUL E DIABOLIC SI NU POATE FI OPRIT!

    • Tache, te-am mai rugat, lasă ura și curvarasia englezeasca și nu mai atribui epitete infame unui Șef de stat, superputere mondiala și vecin cu noi. Ca de Bobita partarul care voia sa pună mana pe arma nucleara sa le dea în cap rușilor cu ea, nu sufli o vorba. Cat de curând Romanica noastră va fi în sfera Federației Ruse iar băieții de la Spetsnaz pot fi oriunde și, sa nu_ti para rău atunci. Știu ca securistilor le tremura curu dar tu ești formator de opinie și nu trebuie sa le faci jocul.

      • Gica ești propagandist rus plătit sau doar un nemernic de roman nostalgic comunist și prin extensie anti UE, anti NATO, deci un trădător a cauzei noastre ? Ai un nume păduche dar ești așa de las ca semnezi anonim

        • @Radu Dan Mihailescu
          Domnilor….Eu nu pot intelege la dumneavoastra un lucru….ce miza aveti voi romanii in acest conflict….ca va spun EU….NICI UNA
          Doua Informatii Relevante Actuale si Verificabile.
          1.Situatia minoritatii romane din ucraina ca de drepturi nu poate fi vorba….aia nici macar nu sunt considerati romani…ei zic ca e minoritate moldoveneasca si romaneasca
          2.Un sondaj de ieri din moldova….Potrivit datelor prezentate, numărul celor care își susțin unirea a crescut de la 30,7% la 35,2%.
          Adica explicati-mi si Mie….care e cauza voastra…nu e mesaj de ura…nu sunt jigniri…nu cu blocuri militare….care e „cauza”…..

          • Ce faţă şi ce cap de bou (şi pe dinăuntru şi pe dinafară) are Constantinescu ăsta. Au ajuns boii să fie peste tot pe net, că altfel doar taie frunză la câini.

        • Mihăilescu, aia care ți-au scos nemu din bordei, unde-l mâncau păduchii și jegul și l-au adus la oraș, au fost oamenii rușilor, idiotule. Asa ca dacă nu treceau rusii pe aici erai și tu un țăran jegos, argat pe la vreun arendas venetic, sau îți scuipai plămânii prin vreo tabacarie împuțită de pe malul Dambovitei. Neam de ingrati. Ți-aș spune mai multe dar nu pot sa postez.

          • Sosozmozmo.As pune și io o poza dă smău ,dar nu e în concordanta cu conținutul comentariilor voastre .Urcji burchi gurki

          • Cauza voastra Mihăilescule este sa pupați in dos Occidentul care a trimis aici trupe sa apere un teritoriu pe care să-l jefuiască în liniște, nu sa va apere pe voi de rusi, proștilor. Și cine va credeți sa fiți în atenția Rusiei? o superputere mondiala. Niște rusofobi tâmpiți. Uitați-vă proștilor la unguri, la austrieci care știu să-și apere interesul național.

          • Lofaszt! Bravo Gica! Meriti cu prisosinta ca noi boanghinele sa te penetram vartos cu kurtos kalacs pana iti ajunge in gat ca sa-ti zgandare amigdalele. In numele lui Viktor Onan, comandantul suprem al maghiaropatilor, te invit la Buda ca sa te decoram cu ordinul Bukkake in grad de cavaler al imperiului Eurasiatic. Noi boanghinele vrem dualism exclusiv cu muscalii, insa cum ai remarcat, se baga si austriecii in seama, asta inseamna „trialism”. Pentru echilibrarea situatiei, poate ne ajuti cu buzele tale diafane. Tine-i ocupati pe austrieci pana cand noi boanghinele ii convingem pe muscali sa semneze exclusiv cu noi, pt ca asa dicteaza interesul national.

          • Sunt cam nehotarat. Sa pus la dispozitia rusilor poponeatza-mi trandafirie, si buzele soft la dispozitia ungurilor? Sau invers? Parca as vrea sa ciugulesc si un barzoi austriac, asa ca termen de comparatie.

          • @Gica contra sistemului
            22 Ani am platit taxe ca salariat acestui stat fara sa am un „beneficiu” sau „legaturi”….
            Acesti oameni….problema lor nu e ca Stiu sau Am Vazut….Eu sau Dumneavoastra….acum Stiu si Vad Toti Oamenii…..
            Sa fie sanatos sistemul…la punga nu va mai fi gros….punguta cu 2 bani vreo 40 ani…
            Da…Stiu la ce va ganditi….Sri Lanka e o insula…..Romania nu e….prosteala asta cu ungurii….m-am plictistit de ea….cei din ungaria ii dispretuiesc pe cei de aici iar cei de aici nu vor sa fie sub saua celor de acolo…restul…imre astalosz alias virgil magureanu….

          • A luat securimea foc, fac spume la gura, după ce-am spus ce-i așteaptă când rusii vor ajunge la Dunăre. Bai proștilor, ar trebui să-mi mulțumiți ca va deschid ochii, acum când mai aveți timp să-i dați cu roiul din Tara, sa va duceți sa „tocati” liniștiți banii furați de la gura romanilor săraci. Altfel, v-am mai spus, o sa trăiți pe viu, scenele colaborationistilor or afgani, agățați de trenul de aterizare al avionului. Asta este soarta hotilor și trădătorilor.

          • Gica, noi ungurii ne iubim cu rusii. E poveste veche, ma gandesc cu drag la Bela Cunt si Lenin. Dar si cu mai mare drag ma gandesc la magyaropat autonom tartomany primita cadou de la tatuca Stalin. Noi suntem coloana a cincea pt rusi, iar voi valahii, normal ca sunteti saraci pentru ca noi grofii si nemesii trebuie sa fim bogati. Noi suntem expresia superioritatii culturale, voi sunteti expresia muncii brute, desigur in folosul nostru. Suntem specialisti milenari in batjocorirea valahilor, si cu ajutorul cnutului rusesc ridicam totul la rang de arta. Apropo de colaborationisti, apreciem idiotii utili ca tine. Mergi la Lucian Boia sluga noastra decorata, roaga-l sa-ti dea o clanta din partea mea. Spune-i sa nu-si faca probleme, o primeste inapoi via Szabin Gherman.

          • Constantinescule, in calitate de maghiropat ma bucur ca prosti ca tine pun botul la maskirovka precum ca boanghinele din pusta mamei noastre ii dispretuiesc pe colegii de trib asiatic scursi in Transilvania. Prosti ca tine, deghizati in porumbeii pacii nu vor pricepe adevarul etern grait de Ducso Csaba. Spre bucuria noastra, mucosii ca tine vor ignora ce spunea patriotul roman Emil Dandea. Da, fix din motive de Imre Asztalos + Buda, voi valahii opincari nu ati fost in stare sa pedepsiti un tortionar ca Alexandru Draghici.

        • Ce tradator ma al cui tradator? Ca ne rup aliatii ne fura tot si in bazele militare ne violeaza multe fete, de parca nu se stie. Nu avem voie fara vize in SUA, dar cica mare partener strategic.
          Ce cauta laboratoare biologie SUA prin toata Ukraina? Si peste to prin lume?
          Parca nu se stie cate nu a facut cia deep ops cu virusi si altele experimente de tot felul. Unele recunoscute oficial deja, cum sunt cele pe copiii din orfelinate din Danemarca.
          Si multe altele recunoscute acum, dar ce cauta cu laboratoare biologice si ce cauta cu Hunter Biden si cu tot in Ukrqaina?
          Ca au distrus tara de la Maidan, in loc sa o dezvolte. Ce cauta sa fie femeile ucrainience purtatoare de bebelusi pentru tot globul si cea mai mare incidenta HIV in ucraina si incidenta de alte boli ei si vreo 3 state din Africa?
          Si de ce este Ucraina pe locul 2 cu cea mai scazuta natalitate din lume, scadere vertiginoasa de la Maidan? Pentru cine goleau ei ucraina de fapt? Si daca Putin vrea sa puna stop acestui macel 9da, cu cateva victime dar oricum era in cadere libera tara usor, usor), gata este lupul rau.
          Cum a fost Gadaffi, de au distrus o tara super prospera, Saddam Hussein si altii.
          Toti au fost declarati nebuni, dictatori, indepartati si tarile facute praf dupa, praf si pulbere. Greseala, da in Irak, greselaa de 1 milion civili ucisi.
          Nu se mai satura de ipocrizie, dar bine ca restul lumii s-a trezit si scapa de sub jugul globaistilor satanisti.

          Si apropos, Putin a fost declarat in 2014 de catre nathaniel Rotschild tradator al noii ordini mondiale.

      • Bravo felicitări,vb corect și complet bine zis felicitări maxim Respect Vladimir Putin Rusia este emblema planetei noastre Valuare mondială RUSIA

    • D-le Tache , cica rusii s-au retras subit de pe Insula Serpilor .. De ce ? Asistam la o sceneta globala prost regizata pe model Cov(r)i(g)d ? Cine este scenaristul ?
      Nu va faceti ca nu intelegeti intrebarile..

    • Am fost in Gara de Nord (Bucuresti)…

      Umilinta mai mare nu exista:

      – pe un display sunt afisate anunturi in limba ucrainiana, engleza si romanam Exact in ordinea aceasta. Un anunt era doar in ucrainiana si engleza.

      – pe un geam era o foaie A4 landscape cu steagul Ucrainei pus in partea superioara a paginii, iar imesiar sedesubt era steagului Romaniei.
      – am vazut o ucrainianca avand steagul ucrainian in ‘pept” mergand alaturi de o voluntara a Crucii Rosii Romane. Ucrainianca emana energia superioara a celei care face ce vrea la noi in tara.

  2. Dacă scoate Spetnatz la înaintare înseamnă că are nevoie de câteva instalații moderne HIMARS care să fie trimise pentru studiu și inginerie inversă la Uralvagonzavod ca să le schimbe denumirea și să le facă rusești. Pe de altă parte având în vedere că Zselenesku a decretat înrolarea obligatorie în armată a femeilor cu vârste cuprinse între 18 și 60 de ani, nu numai Putin dar nici eu nu văd care trupe în afară de Spetnatz le-ar putea face față.

  3. AZMERICANI,SISI-FILINSKI,O GLOATA,ADUNATURA ,ZDRENTURI,CRIMINALI DE OAMENI,HOTI,
    PUSLAMALE,DROGATI,HOMOSEX,GUNOAIE,CANALE DE DEJECTII,USCATURI,BIDOANE,TROPETE.
    NEMTULOI,FRANCIUJII,VA CACA…..PE VOI.VINE TARUL PUTINA VASILE,CU ZANGE DE DACOROMAN.
    PLECATI,ARUNCATI IN CANALE .TUNURILE,TANCURILE,AVIOANELE,BOMBELE ATOMICE-si ale 2 aruncata
    in 1954,asupra japoniei milenare si civilizate.ANIMALE DIN PESTERI,ATI MIERLIT-O.
    VA DAM SPET-NATZ SI FLEGME EUROPENE DIN RASARIT.APUSUL SATANEI,A MURIT.JAVRE

  4. Mă nija care ai scris articolul, nu e ca-n filme. Au trimis speciali după zelenski in primele zile in Kiev, ceea ce s-a dovedit o prostie.
    1000 de speciali vor fi făcuți muci de 5000 de profesori care trag prima dată cu pușca, aflați în spatele ferestrelor. Nu e ca în filme, numărul contează enorm ca și faptul de a te afla în defensivă.
    Dacă bătaia era în junglă, alta parte era situația.

    • Da, exact aia au murit primii, in special la Gostomel. O parte, chiar neplacut, in flacari, la bordul avionului doborat. Altii, nimiciti pe aeroport de omologii lor ucrainieni.

  5. Cei ce, au început pandemia și isteria globala, sunt una și aceiași cu ce, ai ce, au început războiul și isteria foamei, altfel nu, mi explic cum de pandemia s, a oprit brusc îndată ce a început războiul, a nu se merge după fenta Rusia, este și ea parte la Marea resetare gândită de câteva relicve bătrâne și frustrate

  6. Felicitari dom’ Tache pt un alt articol de succes precum „operatiunea speciala” a rusilor. Ca sa ne sperii, articolul asta trebuia sa-l publici cu vreo 3 sau 4 luni in urma. Spetsnaz e ceva generalist, se poate face analogie cu FOS. In orice caz, spetsnaz lupta de la inceputul razboiului. Zici matale:

    „Cei care, aeropurtați și parașutați la Kiev, în nici 24 de ore ar fi curățat cu siguranță locațiile în care se adăpostesc liderii politici”.

    Crezi ca degeaba au abandonat Kievul? Cum ramane cu cafteala de la Hostomel? Matale ce zici, era spetsnaz langa elita vdv lichidata si imprastiata prin padure de catre Garda Nationala a haholilor? Sau erau bibani/pufarezi luati cu arcanul la oaste? La Popasna, nici un spetsnaz printre „vagneri”? Razboiul a dezvaluit ca rusii au spetsnaz specializati in eliberarea frigiderelor, masinilor de spalat, televizoarelor etc. Dar hai ca specialistii astia sa ramana secreti. Treaba cu ceasurile si paltoanele acuma e la komsomolisti.
    Io sunt ungur, implicit tin cu rusii pentru ca Moskova e a treia Roma si facem dualism cum faceam odinioara cu habsburgii. Cu ajutor rusesc reinfiintam pt inceput regiunea autonoma maghiaropata data noua de tatuca Stalin. Rusofil fiind plang cu lacrimi unguresti din cauza ca atlantistii au dat o lovitura nasoala de nici macar spetsnaz a lu’ matale, despre care zici ca-s scosi din cazarma, nu o atenueaza. Mari probleme din cauza ca verosii imperialisti au pus mana pe postul de comanda de la Krasukha 4 si pe niscai contramasuri cu index grau 9B899 de la Iskander.
    Ruie la musi!

    • OBSERVATORNEWS . RO , 25 .02.2022 , ORA 21:19 , PREZINTA SONIA SIMIONOV – ” VIDEO – RUSII AU ATACAT CU TEMUTELE TRUPE DE COMANDO SPETSNAZ. CU CE TEHNICA MILITARA VOR SA BOMBARDEZE KIEVUL ” .

    • Domnule Borkai , m-ati umplut de respect , mi-a citit Liviuta cu intonatie din The Aviationist . com , Marh 23 , 2022 , Stefano D urso : ” UCRAINIAN FORCES MIGHT HAVE CAPTURED PARTS OF RUSSIAN KRASUKHA-4 ELECTRONIC WARFARE SISTEM ” !! Sunteti un sogor adevarat , unde ne intalnim sa va execut un potpuriu de menuete duioase la flautul zburlit cu gusa ? Meritati tot rasfatul , m-ati impresionat pana la lacrimi si imi furnica botoxul . Spasiva !

      • Gospodin Kostea, da-mi voie sa te felicit ca ai scapat cu bine din povestea aia cu geamurile pocnite de la biroul lu’ matale din Tiraspol, str Manoilov. Ne intalnim la Buda, sper ca te insoteste Livia, io vin cu Csenge Kote ca sa facem schimb fratesc si de experianta, asa ca intre eurasianisti. Cauta si Russia’s Use Of Iskander Ballistic Missiles In Ukraine Exposes Secret Decoy Capability.

        • Zsolt , zdrahonule potent , esti membru al Academiei Husarilor de la Balvanyos ? Livia adora crupa armasarilor , ma tot bate la cap sa mergem la Turia , n-am kirkirei sa o plimb la Buda . Am avut mare noroc cu geamurile pocnite , eram in bunker-ul de la subsol bagat sub prezidiu de-a busilea intr-o sedinta fulger …..

          • Si inca ceva : La articolul lui Tache din 28-06-2022 , ora 14:01 : ” Hapau , da-le miliardul inapoi ! Astia nu uita si nu iarta ! ” , postarea ta din 29 – 06-2022 , ORA 17:36:46 , m-a impresionat profund . FELICITARI !

          • Gospodin Kostea, nu-i mare bai daca nu ajungi la Buda. Ne vedem la Komrat ca ma trimite KNBSZ acolo ca sa-i culturalizez pe gagauzi, adica pe fratii nostri turanici. Suntem colegi cu ei in TURKSOY, si abia asteptam sa ne regasim si in parlamentul Romaniei in caz ca Basarabia revine la trupul tarii fara sa fie bombardata pana la aplatizare zona numita Gagauzia. Nu uita sa o aduci pe Livia, ca io vin cu Csenge Kote. Noi pidarajii, din motive de monkeypox, o vreme trebuie sa pastram in rastel steguletul curcubeu. Punem accentul, si ce mai vrem noi, pe spetznaz feminizde. Livia si Csenge trebuie sa presteze cu eleganta pentru gloria Eurasiei, pt dualismul ruso-maghiar. Totusi, vino si cu niste vasilina de tanc pentru Gica, ca sa fim siguri ca toate optiunile sunt acoperite

          • O sa fac parte din delegatie la Komrat ? Tin post la rozeta si le dau cu DTT in nas la hemoroizi , opresc avalansa prelucrarilor prin aschiere si inchid pravalia din boscheti . De cand astept sa ma remarc in paradisul gagauz ….

          • Normal ca esti invitat la Komrat. Gica, toata lumea stie ca fara tine, rusofonii sunt ca pipilica fara basinica. Daca servesti patria sovietica cu stoicism si ii aduci pe gagauzi pe calea cea buna, primesti un sejur de vis la hotel Gvardenskaya din insoritul Tiraspol. Kostea o sa planga de invidie.

  7. Rusia este o mare minciuna, iar putin este un criminal dement. Speznaz s-au cam terminat „operatiunea speciala” de violat copii a orcilor imputiti sustinuti de romani patrioti ca Tache si sefii lui securisti (prosti, corupti si rusofili pe rit nou si vechi).
    Revealing the hidden casualties of one elite Russian regiment in Ukraine
    https://www.youtube.com/watch?v=9jrS1xpbNFA

  8. Adevarul.ro , 30 iunie 2022 , ora 20:17 , articol de Stefan Lica : ” CATE RAZBOAIE POATE PURTA IN PARALEL RUSIA . EXPERT : ” NICI MACAR O INVADARE A MOLDOVEI NU E POSIBILA ” .

  9. Da, bai rusnakule salbatic, trimite-ti trupele speciale la Kiev, sa ii dea un cap in gura la pitikul ala pe faina de cea mai buna calitate, ca vezi cum delireaza din 24 februarie, odata zice una, adoua zi cere altceva !! Nu se mai poate asa ceva, stimabile rusnac salbatic, baga frica in astia, si nu uita sa programezi si o vizita ne-anuntata mai lunga si pe la hotii aia gogomani de la Bukale, sa vezi cum spala putina si aia, ca sobolanii rosii !! ha ha ha 🙂 Mai ales grasunul ala de niku ciukanezu o sa fuga primul, dupa el vor fi dulapul si ciorlakul !! Ha ha ha 🙂 Hai odata cu denazificarea completa si definitiva a cortinei de fier din est, sa vezi cum o roiesc si postacii platiti la ora inspre Occidentul ateu si decadent, o sa se apuce de spalat wc-ui pe acolo, in ghetto-urile din Marsilia !! ha ha ha 🙂

    • Sunt Gica contra sistemului din Rabnita , interpretez hap-sarmaua zburlita in ritm de jazz la gatul contrabasului si il dragalasesc pe golanul de Alex cu niste stampile de ruj la mura torpedoului . Toata lumea ma stie de Constantin Moldovean Tiraspol , am numele de scena Kostyuska Sugiuku si am lecuit cohorte de navetisti de dureri inghinale ….

    • Johnny R care semnezi anonim cred ca nu înțelegi ca majoritatea romanilor ii detesta pe rușii cei hoți, betivi , primitivi, puturoși care nu trăiesc decât vânzându- bogățiile naturale Puțin dorește ca Rusia sa fie o mare putere mondiala și va deveni o mică putere regională, izolata , nefrecventabilă de toate țările civilizate. Rușii vor fi primiviti ca niște ciumați

  10. Pe golanul asta numit Alex de ce nu il cenzurezi ,Tache?.Fiidca ii injura pe rusi sau fiinca iti place cum scrie?Pe mine m-ai cenzurat ,probabil,fiindca m-am exprimat civilizat.

  11. Nu mai mâncați rahat cu polonicul, trupe speciale au fost pe front din ziua 1, ca în orice conflict. Deșteptu lu peste Tache ar ști asta dacă ar putea sa citească.

    Fituica lu peste crede ca e ca în filme, ții departe trupele speciale (care nici măcar nu înțelegeți ce sunt) pana în ultimul moment. Prosti mai sunteti.

  12. 14 IUNIE 2022 : S-AU IMPLINIT 142 DE ANI DE RELATII DIPLOMATICE INTRE ROMANIA SI STATELE UNITE ALE AMERICII . 14 iunie 1880 : Scrisoarea Presedintelui SUA , Rutherford B. Hayes , privind numirea lui Eugene Schuyler in calitate de Agent Diplomatic si Consul General al SUA la Bucuresti . 11 IULIE 2022 : SE IMPLINESTE UN SFERT DE VEAC DE PARTENERIAT STRATEGIC AL ROMANIEI CU SUA . 25 de ani de la lansarea Parteneriatului Strategic dintre Romania si Statele Unite ale Americii . La 11 iulie 1997 , cu prilejul vizitei la Bucuresti a Presedintelui SUA , Bill Clinton , a fost lansat PARTENERIATUL STRATEGIC CU SUA , REPER AL POLITICII EXTERNE A ROMANIEI SI UN INSTRUMENT EFICIENT DE SPRIJINIRE A EFORTURILOR INTERNE IN DOMENIUL REFORMELOR POLITICE , ECONOMICE , MILITARE SI ADMINISTRATIVE .

  13. NATO organizatie crminala cu majoritatea militarilor drogati ,fatalai si chiar pedofili ,Victorie pentru Rusia care lupta impotriva Diavolului

      • Sa multumim Rusiei ca a eliberat Insula Serpilor din bunavointa. Asa buni au fost rusii ca a zis. Lasa ma sa facem pomana. Uite Otan nu facea asa un gest frumos ei nu lasau Hawaii.

    • Asa este, daca dati o cautare pe google ”rapes NATO bases” o sa vedeti cate sutn documentate, cazuri, prin Portugalia, America de Sud, etc. Violuri da ca si la noi la Kogalniceanu si Desevelu.
      Au ucid milioane de oameni, au distrus tari intregi si jefuit popoare cu taxa lor de protectie.
      Noi suntem un stat OCUPAT, sub ocupatie, ca de aia avem baze unde nu avem suveranitate. Numai un stat ocupat are trupe straine pe teritoriu.
      In loc sa avem Armata noastra, ne-au distrus armata noastra si acum ne fura tot cu fondul lor proprietatea al templeton si cu altele.
      Tot si nici mcare nu ne lasa fara vize in SUA ca pe unguri si atatia altii, ca atat contam pentru ei, doar sa fim prosti si sub cizma lor, ca vedem ce est ein Romania: totul aproape dat, in afara de Hidroelectrica pe care o vor sa o dea si pe ea sa creasca profitul Templeton (pardon Proprietatea dar e tot aia) si ce este in sistemul politic, sanitar, tot.
      Mare grija au avut de noi, dar nimic de zis, descreieratii lgbtq au drepturi

      • @Ileana
        June 30, 2022 – 13:13 (Reuters) -Russian President Vladimir Putin said on Thursday that Moscow was open to dialogue on strategic stability and nuclear non-proliferation, but the Kremlin said no such talks with Washington were on the cards for now.
        Asta e chiar dupa national de acum trei zile…..am mai vazut asa ceva acum 33 ani la malta…sa nu se trezeasca vitejii astia….se culca noaptea cu americanii si se trezesc dimineata cu rusii…ce mi-a dat cu adevarat de gandit…Croatia si Ungaria…e o falie strategica pe Balcani….in Ungaria…trupe nato Croate…trebuie sa fii tare prost sa nu pricepi…
        Cat despre ce spui….alea de la constanta si oltencele….hai sa nu fiu rau….stiu….minore…acel motel intr-o comuna din deveselu…i-au „retras de la post”
        Poate afla si Intelighentia romana ca trupele straine aici au imunitate mai ceva ca diplomatii…
        Ce sa iti spun….asa cum Vad acum…inca e „ceata” dar in maxim 3 luni se „clarifica”…sa vezi „distractie”…cu armata…ca si inzestrare la vremea ei cea din 1989 era mult peste ce e acum….

  14. GEABA II PUPATI IN KURR PE AMERLOCI! DUPA COMANDIR SE CUNOASTE SI ARMATA SI POPORUL! UITA-TE LA NOI, CA FORMULA E ADEVARATA! AVEM OSPATAR CAMANDIR? AVEM GHENERALI IZMANARI PETRECARETI SI BESE IN CISME!? SI TINERIMEA PATRIOATA EPILATA, PENSATA SI IN CLUBURI DE FITE?! AVEEEMM ..TOTI URMASII CELOR CARE AU CONDUS IN RAPA ROMANIA SUNT PE MODEL STRICT: UNGHII LACUITE, PENSATI, EPILATI, COPIII DE CLUB SI TOCATORI DE PARALE! MODELUL BIDEU? FIU DROGAT SI CLIENT AL CURVELOR NON STOP, IAR FIICA STRIGA CA TAC-SU FACEA BAIE CU EA…IA VEDETI CE GASITI DESPRE PUTIN, IN AFARA DE SPERANTA VOASTRA CA VA MURI. DE PARCA RUSII NU VOR INVENTA ALTUL IMEDIAT. PROBLEMA ESTE CE MAI POT SCOATE AMERLOCII, DUPA FANTOSA BIDEU?! DACA POPORUL A SCOS CE AVEA MAI BUN ..
    CE AR SCOATE DACA MOARE BIDEU?! Noi ne raportam oricum la Stefan cel Mare…

  15. Orce tatonare are o limita !,daca s-a gresit la inceputul invaziei mergand pe varianta ocuparii Crimeii cand ucrainienii s-au predat fara sa traga un glont !,s-a intrat cu recruti ca la parada si au avut surprize inclusiv pe lantul logistic de aprovizionare, s-au gasit vinovatii ,s-au refacut planurile ,s-au retras recrutii si s-au bagat trupele cu contract,
    pe masura ce americanii au intervenit cu instructori ,armament si munitie frontul s-a stabilizat ,iar atacurile s-au localizat in DOMBAS si pe punctele de concentrare de forte,si logistice de aprovizionare ale ucrainienilor. Tintele lui Putin raman aceleasi Ucraina NU VA MAI FI NICIODATA CEEA CE A FOST IN 1991 cand s-a declarat independenta.
    Odata atacata ODESA ,Putin se va opri la Nistru sau la gurile Dunarii !.
    Scurtarea efortului Rusiei in acest conflict o va realiza aceste trupe SPETSNAZ !.
    Putin nu v-a trata o pace cu Zelensky , Putin vrea Ucraine capitulata neconditionat .
    Americanii au deja ceea ce au generat o criza ,o inflatie si o armata care inceoe sa refuze ordinile .

    • Cine a recunoscut pe 2 decembrie 1991 independenta Ucrainei ? Polonia si Canada au fost primele doua natiuni care au recunoscut independenta Ucrainei la 2 decembrie 1991 , URMATA PN ACEEASI ZI DE PRESEDINTELE SFSR RUS BORIS YELTSIN .

      • Aktual 24 .ro , 1 iulie 2022 : 1. ” Zelenski , anunt triumfator ………………….”. 2. ” Fratii Klltscho -Summitul de la Madrid ………………….”. 3. ” Scantei intre Rusia si China …………………..” .

  16. Nici eu nu mai stiu cine sunt folosind atatea pseudonime , acum am postat ca sunt Ion Romanul (?) andreesanu , intimii ma rasfata Marco Silva , conchistador portughez ….hihihihihihihi , incerc si eu sa-mi strecor instructiunile primite de la Raion c a sa nu pier portia de stevie la masa de pranz .

  17. AKTUAL 24 , 30 IUNIE 2022 , ARTICOL DE MARA POPESCU : ” UCRAINA DEVINE O FORTA DE TEMUT . PRIMESTE INCA 600 DE TANCURI , 140.000 DE SISTEME ANTITANC , 600.000 DE OBUZE , SISTEME AVANSATE DE RACHETE CU LANSARE MULTIPLA , SISTEME ANTI-NAVA SI SISTEME DE APARARE AERIANA ” .

  18. Parca-i vad si pe astia, spritznaz, niste criminali si violatori rupti de beti care o sa mearga la furat masini de spalat si aragaze

  19. 1. CONTRIBUTORS. RO , 01/07/2022 , ARTICOL DE MIRCEA MURARIU : ” MITUL SFINTEI RUSII ” . 2. UNIVERSUL.NET , 1 IULIE 2022 : ” BALKAN INSIGT / PUZZLE-UL POLITICII EXTERNE UNGARE . SUB SUPRAFATA UNII OBSERVA SI SCHIMBARI ” . 3. AKTUAL 24 .RO , 1 IULIE 2022 , ARTICOL DE VICTOR GHEJA : ” FUM DENS PESTE PODUL CARE LEAGA CRIMEEA DE RUSIA . RUSIA IMPRASTIE FUM PENTRU A ASCUNDE PODUL DE RACHETELE UCRAINEI ” .

  20. 1. DEFENSE ROMANIA . RO , 01 IULIE 2022 , ORA 17:27 : ” UCRAINA E PREGATITA SA ZDROBEASCA FORTELE RUSE DIN TRANSNISTRIA SI S-A INTERESAT DE REACTIA R. MOLDOVA . DOUA BRIGAZI UCRAINENE SUNT IN APROPIERE ” . 2. DIGI 24.RO , 01.07.2022 , ORA 19:53 : ” UCRAINA CERE TURCIEI SA RETINA NAVA CARE A PLECAT DIN PORTUL BERDIANSK CU MII DE TONE DE CEREALE UCRAINENE ” . 3. DIGI 24 . RO , 01.07.2022 , ORA 21:53 : ” LIVE TEXT RUSII BOMBARDEAZA INSULA SERPILOR CU BOMBE CU FOSFOR ” .

    • DEFENSE ROMANIA . RO , 01 IULIE 2022 , ORA 17:27 : ” UCRAINA E PREGATITA SA ZDROBEASCA FORTELE RUSE DIN TRANSNISTRIA …………………………………..” . DE URMARIT INTERVIUL VIDEO ( 40 DE MIN .) ACORDAT DE ANATOL SELARU ( FOST MINISTRU AL APARARII IN R.MOLDOVA ) LUI TUDOR CURTIFAN .

      • Onest ce spunea Anatol Salaru despre GOTR. Totusi, treburile se pot incinge chiar si doua brigazi ucrainene, care ghici pe unde vor sa treaca. Vulnerabilitatile Basarabiei se pot accentua. Poate un om de bine explica fraierilor ca mine care-i treaba cu Palanca, soseaua Odesa – Reni si cu podul de la Zatoka chiar daca nu-i maldavan. Adresez injuraturile de rigoare asa-zisilor decidenti romani care din lichelism feroce refuza sa priceapa faptul ca Basarabia e Romania, iar sovietica Republica Moldova e un afront la adresa neamului romanesc. Lichelele noastre defetiste, printre altele, ne spunau cu josnicie ca „trebuie sa ne obisnuim cu rusii la gurile Dunarii”. Tinand cont cat de slaba e Basarabia, iar Romania nu face nimic, defetistii nostri n-ar avea nimic impotriva sa ne trezim cu rusii si la Prut pt ca pur si simplu ii doare in basca de lamentarile altora.

  21. Neewsweek.ro , 01.07.2022 -18:23 , Elena Andrei : ” Video China porneste in cautarea ” Pamantului 2.0 ” , un geaman terestru , locuibil ” .

  22. COMISARUL . RO , 01 IULIE 2022 , ORA 18:38 : ” ULTIMA ORA PANICA LA GAZPROM ! / AMERICANII AU INTRECUT RUSIA IN EXPORTUL DE GAZ CATRE EUROPA , PENTRU PRIMA OARA IN ISTORIE ” .

  23. 1. UNIVERSUL . RO , 30 IUNIE 2022 : ” EDITORIAL THE TIMES : A VENIT VREMEA SA MUTAM RAZBOIUL IN RUSIA ” – ROGER BOYES – THE TIMES . 2. UNIVERSUL . NET , 1 IULIE 2022 : ” SATUL SA FIE DOAR O PAPUSA ………………………………………” – UNIAN . NET . 3. DIGI 24 . RO , 02.07.2022 , ORA 07:00 : ” CE LECTII SE POT INVATA DIN RAZBOIUL RUSIEI . FOST SEF AL PENTAGONULUI ( GEN. JAMES MATTIS ) : …………………………………………………..”.

  24. COMISARUL.RO , ASTAZI , ORA 10:41 : ” 70 % DIN AMERICANI NU L-AR MAI VREA PE BIDEN A DOUA OARA PRESEDINE . DAR NICI PE TRUMP ” . ” Daca ambii politicieni se vor prezenta din nou la scrutinul din 2024 , Biden ar obtine 44 % din voturi , iar Trump 39 % – Sondaj Emerson College ” .

  25. Concluzia e una: armata rusa de acum e o poveste pescareasca si ar fi bine sa nu se mai dea mostenitoarea Red Army, e blasfemie!

  26. 1,2
    Unu duoi probe
    probe📢
    Sase saci in sase saci sase saci in sase saci sase saci la sase saci sase saci de sase saci saizeci si sasa de saci

  27. 1. Palanca este punctul extrem de est al Republicii Moldova , soseaua Odesa-Reni trece prin sudul comunei si face legatura intre Bugeagul ucrainean si restul teritoriului acestei tari . 2. a) – G4 Media .ro , 2 mai 2022 , ora 21:44 , articol de Romulus Preda : ” PODUL CARE LEAGA ODESA DE SUD-VESTUL UCRAINEI A FOST PENTRU A TREIA OARA TINTA UNUI ATAC RUSESC ” . b)- Ziare.com , 01 iunie 2022 , ora 12:56 , articol de Veronica Andrei : ” DE CE BOMBARDEAZA SALBATIC RUSIA CEL MAI IMPORTANT POD CARE LEAGA ROMANIA DE SUD-VESTUL UCRAINEI : ” INTRAM INTR-O NOUA FAZA ” . c) – YouTube , 16 mai 2022 : ” RAZBOI IN UCRAINA : HOTELURILE DIN ZATOKA S-AU TRANSFORMAT IN RUINE ” .

    • Nu e clar ce forte au ucrainenii in Bugeac. Insa fara a incalca spatiul basarabean, rezervele lor pot ajunge doar prin Zatoka si Odesa-Reni. Podul Zatoka evident ca nu-i fezabil, Odesa-Reni e usor de controlat de rusofoni si eventualii rusi deja strecurati acolo. In caz ca-i serioasa faza cu cele 2 brigazi, le trebuie alte variante catre Transnistria, evident asta implica pasnica si neutra Republica Moldova, pt ca deocamdata teleportarea nu e functionala. Gagauzii, hop si ei, abia asteapta sa fie eliberati de rusnaci de sub jugul mosierilor moldovlahi.
      Banuiesc ca nu-i nevoie de omuleti verzi din imperialista Romania. Am convingerea ca in caz de bubuiala, Maia Sandu conduce cu darzenie inexistenta armata „nationala” maldavneasca in lupta de aparare a neutralitatii.

  28. COMISARUL . RO , ASTAZI , ORA 20:21 : ” DOCUMENTE SECRETE : ” ………………………………..” -WILLIAM M. ARKIN – NEWSWEEK .

  29. 1. DEFENSE ROMANIA . RO , 02 IULIE 2022 , ORA 09:12 , ARTICOL DE TUDOR CURTIFAN : ” JEFUIREA UCRAINEI DE CATRE RUSIA IL PUNE PE ERDOGAN INTR-O SITUATIE DIFICILA . UCRAINA CERE TURCIEI SAECHESTRAREA NAVEI RUSE CU CEREALE DIN MAREA NEAGRA ” – NAVA ZHIBEK ZHOLY – 4500 DE TONE DE CEREALE . 2. ROMANIA MILITARY . RO , 2 IULIE 2022 , ORA 21:38 , ARTICOL DE RAZVAN MIHAIANU : ” UCRAINA SI PERSPECTIVA UNUI HOLODOMOR … INTERNATIONAL ” – VIDEO . 3. CONTRIBUTORS. RO , 02.07.2022 , ARTICOL DE VIOLETA STRATAN ILBASMIS : ” EXTINDEREA NATO SI APARENTA INTRANSINGENTA A TURCIEI ” .

  30. COMISARUL . RO , 02 . 07 . 2022 , ORA 20 : 04 : ” PRIMELE TRAGERI REALE ALE F-16 ROMANESTI ” – VIDEO – 24 DE MINUTE .

  31. Comisarul, universul.net, aktual24 si defenseromania = securitatea romana praf si pulbere. Alte surse securiste de promovat minciuni si mizerii mai sunt?

  32. Tache, ceva surse despre tradatorii din servicii care joaca la doua capete si cu rusii si cu americanii, dar mai pe urma si cu europenii?
    Oare combinatorii din servicii cum isi vor explica esecul ce-i asteapta? Stapanii lor stiu…?!

  33. Pasarela , depoul , peronul si biroul impegatului formeaza un poligon plan cu 5 laturi si 5 unghiuri . Indiferent din ce unghi priviti , ma gasiti in pozitia capra , cu falcile umflate si rozeta turata la maxim ….hihihihihi

      • Asa e , Constantinescule , in campuñ tactic a venit meletia garii , sunt in panica , am parasit pentagonu si alerg disperat pe calea ferata sa prind un marfar in miscare …

    • Dom Pentagon, in poligonul ala cu 5 laturi nu cumva e loc si pt un ungur cinstit ca mine? Daca matele esti capra, pot sa fiu eu iedul, ca sa nu fie discriminare?

  34. @L i v i a
    Aici sunt….criminalul….intotdeauna se intoarce la locul faptei….asa cum cei PROFI….dupa ce dau o lovitura…beau o cafea….fumeaza o tigara….Sunt Batran….asta cu fetitzele…andropauza….alea alea…ALTE PLACERI….Cruciulite….Plusuri…..Pomeni….Colive….Parastase….Inmormantari….vezi ca nu s-a intamplat nimic….de fapt…joac-o p-asta ca la nunta…
    JPMorgan Sees ‘Stratospheric’ $380 Oil on Worst-Case Russian Cut
    JPMorgan Maintains Bitcoin’s Fair Value Is at $38,000, Predicts 28% Upside Ahead
    383 Madison Avenue, JPMorgan Chase

    • @Anonim
      In this very moment I’m Fallen Brother Lawyer….But I’m From KIM Family…Even I’m Hratska…Oltenia…Hunedoara…Arges….Ortodox..Catholic…This Side…Other Side…Best Regards….
      Ca sa zic asa…..Sunt Corcitura…desi Caucazian….Crestin….de Cetatenie Numai Romana 😂😆😅🤣😈👿☠💀😁🤩🐺🕊

        • @Psihiatru @ Obs.
          Sincer sunt dezamagit….adica ajung Noaptea sa sun la 112 ca nu raspunde 0800.800.100….asta nu e ne-profi….sunt bani tocati aiurea…
          Vedeti cu astea…..LEGEA LEGALA…..
          „Punerea sub interdicție a persoanelor care nu au discernământ (art. 164 alin. 1 Cod Civil) și Decizia Curții Constituționale = vid legislativ septembrie 27, 2021
          Curtea Constituțională a României (CCR) a publicat în cursul lunii Ianuarie 2021 motivarea Deciziei nr. 601/16.07.2020 privind neconstituționalitatea art. 164, alin. (1) Cod Civil cu privire la punerea sub interdicție a persoanelor cu dizabilități.”
          Salutari de la NE-Amara.

  35. Nu-i mai raspundeti lui Constantinescu , e plina lumea de frustrati care ceresc sa intre in vorba cu cineva si sa fie bagati in seama , lasati-l sa-si screama refularile .

  36. 1. Adevarul.ro , 1 iulie 2022 , ora 07:45 , LARICS : ” NATO LA MADRID – CU OCHII LA RUSIA , DAR CU GANDUL LA CHINA . MOMENTUL ” REVERS – KISSINGER ” ? ” . 2. Adevarul . ro , 3 iulie 2022 , ora 00:47 , articol de Viorica Marin : ” NATO , IMPARTIT IN TREI GRUPURI IN PRIVINTA RAZBOIULUI DIN UCRAINA : ” SOIMI ” , ” PORUMBEI ” SI ” STRUTI ” – The Sunday Times . 3. Adevarul.ro , 3 iulie 2022 , ora 04:45 , articol de Viorica Marin : ” THE ECONOMIST : CUM POATE UCRAINA SA CASTIGE RAZBOIUL LUNG CU RUSIA ? ” .

    • @Gica contra sistemului
      Nu….nici Eu…Sunt Om….Nu Detin Adevarul Absolut….Erata…Hrvatska ✔
      Ps,,,O Stire Chiar m-a Intristat Azi….si cunosc Zeci de Oameni…
      „România are peste 6 milioane de români plecați. Mai mulți lucrează afară decât în țară.În România mai lucrează 1,2 milioane de cetățeni angajați la stat, aproximativ 4 milioane de români în mediul privat și mai aveam încă 4 milioane de români care sunt pensionari. În afară țării la acest moment lucrează peste 6 milioane de români, vorbim despre cei care au plecat din România dar mai ales despre cei care s-au născut sau au crescut acolo.”

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger