AcasăDezvaluiriCatalin TacheÎNCEPE! TANCURI AMERICANE INTRĂ ÎN ȚINUTUL SECUIESC!

ÎNCEPE! TANCURI AMERICANE INTRĂ ÎN ȚINUTUL SECUIESC!

”Suveica” scenariilor de-a dreptul disperate pentru menținerea ”la aparatele” puterii executive a asumatului eșuat sistem iohannist ajunge la ”next level”. Unul de-a dreptul periculos, ținând cont nu doar de vulnerabilitatea unui astfel de demers pur și simplu ”sinucigaș”, pentru stabilitatea unei țări oricum greu încercate.

Dar mai ales pentru că, spre deosebire de toate celelalte provocări de până acum – cele mai multe fără a fi făcute public niciodată – de această dată o parte a serviciilor românești sunt cele care par a deschide ”cutia Pandorei” din Transilvania.

Ceea ce, cel puțin în viziunea structurii contrainformative care astfel încearcă stoparea din fașă a implementării acestui nou ”proiect de țară” primit ”în plic” de afară, chiar ar putea fi ”scânteia” care să aprindă întreaga regiune.

”Mămăliga” nu mai explodează!

După cum am dezvăluit în mod repetat în ultima vreme, ”Marele Ospătar” Klaus Werner Iohannis continuă să fie perceput, în anumite Cancelarii, drept cel mai potrivit politician român pentru a servi la ”masa celor mari”. Numai că, ghinion, Klaus Werner Iohannis nu prea mai are cum să fie păstrat ”în viață”, politic vorbind.

Iar plecarea de la Palatul Cotroceni nu mai înseamnă automat și preluarea de facto a conducerii Partidului Național Liberal. Unul care a ajuns să ”umfle” actualul scor electoral mai ceva ca Gigi Becali valoarea de piață a fecesebiștilor. Astfel că, Iohannis nu va mai putea fi instalat nici în fruntea viitorului ”guvernul meu”…

Singura șansă de a se mai profita de obediența pe deplin dovedită a acestuia fiind doar decretarea stării de necesitate. Ceea ce ar duce automat la amânarea sine die a organizării de alegeri prezidențiale. Și ”împăierea” lui Iohannis în fruntea statului pentru cel puțin încă un an – doi, după modelul Stoltenberg de la conducerea NATO.

Numai că, în ciuda tuturor ”analizelor strategice” mai mult decât optimiste, iată că românii nu se sperie de atacurile cu drone rusești. Așa că poate să se jure Radu Tudor și pe cravata de pionier și să facă ”bătrânii securiști” Angel Tîlvăr și Raed Arafat adăposturi antiaeriene și campanii de R0-ALERT cât vor, că ”dronele” căzute pe teritoriul național nu au reușit să creeze valul emoțional necesar pregătirii populației pentru luarea unei astfel de măsuri cu adevărat excepționale.

Și mai alarmant însă pentru ultimii iohanniști ai sistemului, nici măcar sperietoarea COVID nu mai funcționează! Astfel că măsurile luate ”pe șestache” de Institutul Național de Sănătate Publică și pe care le-am dezvăluit aici nu au mai fost puse în practică. În ciuda încăpățânării demne de o cauză mai bună cu care ministrul ”Aspen” al Sănătății anunță noi și noi valuri de îmbolnăviri cu COVID, directorii de spitale nu înaintează încă statisticile cerute. Și românii deja au revenit la tratamentele tradiționale cu țuică fiartă sau șosete în oțet.

Astfel că, o ”minte bolnavă” a sistemului a propus ”soluția finală” pentru ca starea de necesitate să fie totuși impusă!

Mai ușor cu FOS!

Avem un ministru al Apărării în funcție deja umilit de proprii generali și deja preocupat mai mult de starea grădinițelor unde învață cadrele militare… Dar inexplicabil de timorat în fața tot mai influentei Nicoleta Pauliuc. Astfel că Armata Română este supusă unei presiuni crescânde. Prima linie penetrată fiind cea a FOS, trupele noastre de elită. Cele care este foarte bine că sunt ținute în priză și antrenate în condiții tot mai reale și apropiate de cele de război. Mai ales că Forțele pentru Operații Speciale vor fi primele aruncate în luptă, la o adică. Numai că normal ar fi ca militarii noștri să fie parașutați cu fața spre Est, ci nu spre Vest!

Că doar, dacă ar fi să ne invadeze cineva, atacul de la ruși ar trebui să vină! Numai că noua ”grilă” de instrucție prevede suplimentarea exercițiilor efectuate în… Transilvania! Strategie greu de explicat, la o adică, mai ales că la mijloc nici nu mai sunt rațiuni financiare. Cele de decontare ”angro” a fondurilor operative de război… Ca atunci când ”vechea DGIA” manageria un adevărat imperiu imobiliar de case conspirative în Brașov, Mureș și tot așa… Botoș știe! Și Hăpău! Acum însă, fiind vorba clar de cu totul altceva!

Tancuri Abrams în ”inima Transilvaniei!

Cu atât mai îngrijorătoare fiind ”scurgerea controlată”, de fapt inseminarea informației că Armata Română ar putea reloca un batalion de tancuri americane Abrams în ”inima Transilvaniei”. Mai ales că această ”testare” alternativă s-a făcut nu doar într-un mod cât se poate de profesionist din punct de vedere al ”documentării informative”, dar mai ales la cel mai înalt nivel posibil!

”Emițătorul” acestui halucinant mesaj evident ”criptat” fiind nimeni altul decât generalul (r) Virgil Bălăceanu… Militarul român care a ocupat cea mai înaltă funcție operativă în cadrul Alianței Nord-atlantice, fiind chiar comandantul Brigăzii Multinaționale Sud-est a NATO! Astfel că șansele ca pe generalul Bălăceanu să îl fi luat gura pe dinainte și să fi cerut trimiterea de tancuri americane în ”inima Transilvaniei”, fără ”OK”-ul necesar sunt unele pur și simplu nule! Ca să nu mai vorbim că actualul președinte al Asociației Ofițerilor în Rezervă din România a avut această surprinzătoare ieșire publică într-un ”mediu controlat” și minuțios pregătit din timp. La un ”podcast” la ”agenția de casă” a inteligenței militare!

Acolo unde, pe ”platforma” sigură de informare a MApN-ului, în timp ce era abordată tema celor 54 de tancuri americane Abrams cu care urmează să fie dotată Armata Română – și care ne-au costat deja peste un miliard de euro, fostul șef de înalt comandament NATO ”s-a trezit” că ”putem avea un batalion de tancuri Abrams în Transilvania”!

SECESIUNE! INSURGENȚĂ INTERNĂ!

Și mai șocantă fiind explicația pentru care Armata Română ar trebui să ia o astfel de decizie  și… ” Batalionul să fie pregătit pentru menținerea teritoriului național împotriva oricăror încercări de secesiune și insurgență internă”!

Iar pentru a se transmite că se are proprietatea unor termeni nemairostiți până acum de niciun lider politic sau militar român, precum ”secesiune” sau ”insurgență internă” a urmat un discret avertisment că ”se știu mai multe”…” Nu intru în detalii, căci acestea nu fac obiectul emisiunii”!

Momeală sau platformă…?

Iar dacă deja este pusă fie și ”semi – oficial” problema trimiterii batalionului de ”tancuri americane” – deloc întâmplătoare această precizare – în inima Transilvaniei, pentru a apăra țara în fața unei ”insurgențe interne” în vederea ”succesiunii”, atunci ceva se întâmplă…

Chiar dacă, din punct de vedere militar, nu ne rămâne decât să sperăm că tocmai partenerii americani vor ”răcori” astfel de scenarii incendiare. Mai ales că Guvernul de la Budapesta ar lua foc imediat în urma unor astfel de escaladări, la fel cum a făcut și cel de la Belgrad în favoarea etnicilor sârbi din Bosnia sau Kosovo. Și NU a făcut-o cel de la București pentru românii din ”Ucraina soră”…

Numai că, din punct de vedere politic, dinamica operativă a procedurizării implementării  acestui scenariu ar putea-o lua cu totul razna! Rămânând de văzut doar dacă ”trimiterea de Armata Română de tancuri americane în Ținutul Secuiesc” se va dovedi ”momeala” cu care se va ”sufoca” un AUR altfel greu de ”potolit”… Sau ”platforma” care va duce la ”explozia mămăligii” suveraniste și înscrierea României pe o altfel de axă geostrategică, cea din jurul noilor ”tigri economici” de la Varșovia și Praga…

8.084 afisari

43 COMENTARII

     • A.În ziua de 20 Septembrie 2023 la ora 05:37:23 (ora locală a României) s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, BUZAU un cutremur slab cu magnitudinea ml 3.1, la adâncimea de 100.6km.
      Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 53km NV de Buzau, 61km SE de Sfantu-Gheorghe, 63km E de Brasov, 63km V de Focsani, 70km NE de Ploiesti, 99km NE de Targoviste.
      B.În ziua de 20 Septembrie 2023 la ora 05:44:32 (ora locală a României) s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, VRANCEA un cutremur slab cu magnitudinea ml 3.1, la adâncimea de 15.9km.
      Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 45km V de Focsani, 57km N de Buzau, 69km E de Sfantu-Gheorghe, 78km E de Brasov, 90km NE de Ploiesti.
      http: //infp.ro/

     • C.În ziua de 20 Septembrie 2023 la ora 02:04:47 (ora locală a României) s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, BUZAU un cutremur slab cu magnitudinea ml 2.1, la adâncimea de 17.0km.
      Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 31km SV de Focsani, 39km N de Buzau, 88km V de Braila, 90km V de Galati, 92km NE de Ploiesti, 96km SE de Sfantu-Gheorghe.

  • E doar paradă. Plimbi ceva blindate de colo pînă colo fie cu camionul, fie cu trebul fie pe…picioarele lor.
   Zilele trecute venea o coloană de 5 TABuri la o oră de vîrf spre oraș, cu viteză mică, ca să-ncurce pe cei ce mergeau la lucru, să-i vadă cît mai mulți. Cîte un soldat cu cască și camuflaj în turela deschisă. Ardea țara dacă nu le-ar fi plimbat atunci, nu noaptea, nu pe platforme.

 1. NU INCEPE NIMIC , VIDEO STA MARTURIE ! DefenseRomania . ro , 18 sep 2023 , ora 11:27 , articol de Darius Muresan : ” UNDE VA DISLOCA ROMANIA CELE 54 DE TANCURI ABRAMS ? TRANSILVANIA E O OPTIUNE DIN MOTIVE INTERNE EVIDENTE , DAR DIRECTIILE DE AMENINTARE SUNT ALTELE ” – Tudor Curtifan , interviu cu Gen. (r) Virgil Balaceanu – OBIECTIV EUROATLANTIC – VIDEO : 54 min , 26 sec . Nu intereseaza ce ” scenarii incendiare ” scornesc unii , nu trebuie sa dam explicatii nimanui unde le dislocam pe teritoriul national ( ca e vest , est sau sud ) , avem comandanti priceputi care stiu sa ia deciziile ce se impun . Ce trebuia sa spuna generalul , ca dislocam tancurile ABRAMS in nord ?

 2. 1. Adevarul . ro , 19.09.2023 , ora 13:42 , articol de Valentin Bolocan : ” POSIBIL MOMENT-CHEIE AL CONTRAOFENSIVEI UCRAINEI . AVIOANELE -SPION ALIATE S-AU INGHESUIT DIN NOU PE CERUL ROMANIEI „. 2. Adevarul . ro , 19.09.2023 , ora 14:15 , articol de Alina Cotoros : ” SEFUL DIPLOMATIEI DE LA CHISINAU ( NICU POPESCU ) : ……………………………………………………………………………………………………….. ” – Sursa : POLITICO . EU . 3. Adevarul . ro , 19.09.2023 , ora 15:25 , articol de Ion Gaidau ” . . . . . , ADEMENITI LA RAZBOI , CU POSIBILITATEA MUTARII IN ” ORASUL VISURILOR ” ………………………………………………………………” – Sursa : THE MOSCOW TIMES . 4. Adevarul . ro , 19.09.2023 , Ultima actualizare : 19:52 , articol de Andrei Dragut : ” LIVE TEXT / RAZBOI IN UCRAINA ………………………………………………………………………………………….. „.

  • Sunt Kostea Amore Sugiuk Tiraspol , ma dighizez in mai multi pirsonaje si fur diferite nume , acum mi s-a nazarit ca sunt ” IOHANNIS ” , pana ma dibuie vreun piersonaj ofuscat si-mi altoieste o mardieala sora cu moartea de nu ma scapa rianimarea …

  • Comisarul . ro , ieri , 19.09.2023 , ora 17:11 : ” NEWYORKEZII NU VOR NICI PE BIDEN , NICI PE TRUMP IN CURSA PENTRU CASA ALBA ” – ” Biden , cotat mai bine decat Trump ( Avans de 22 % ) ” – Sondaj realizat de SIENNA COLLEGE , citat de DPA , preluat de AGERPRES . 2. Universul . ro , 19 septembrie 2023 : ” . . . . . ISI PIERDE PUR SI SIMPLU …………………………………………. UNA DIN CELE MAI CRUNTE RADIOGRAFII ………………………………………………………………. ” – Pavel Luzin , expert militar – Interviu acordat Novaia Gazeta Europa .

  • Lica , ai dreptate , n-ai ce sa faci cu astia de canta ” Pe soseaua Turnu Rosu , 13-14-15-16 / Se-ntalni baba cu mosu – kukusipupaza … „

 3. Spre deosebire de Ucraina, guvernanţii noştri vor fugi ca şobolani oriunde vor fi primiţi. Cel mai probabil la Londra. Evident administraţia publică va mai funcţiona pe alocuri deoarece exodul total va fi imposibil. Însă cum majoritatea bugetarilor au deja o situaţie financiară bună şi rezerve vor fi printre primii care vor fugi, aparatusul de stat, va fi mai subţire decât este acum.

  Deja armata vedem că are probleme să menţină personalul, darămie să lupte cu ruşii. Ne-am gândi că poate avem speranţe că şi pe la noi sunt oameni eroi, cum ar fi Raed Arafat. Dar spre deosebire de Ucraina care a fost pregătită destul de bine pentru o invazie, România nici nu concepe aşa ceva.

  Şi la fel cum românul de rând nu concepe că ţara ne poate fi ocupată, la fel gândesc şi guvernanţii şi prin urmare nu fac nicio pregătire, nici măcar mentală.

 4. ce-i ala tinut secuiesc? nu exista asa ceva. aici e ROMANIA si este patria noastra frumoasa lasata noua de DUMNEZEU.
  aici sunt bunii si strabunii nostri, aici suntem noi, POPORUL ROMAN de peste 2000 de ani.
  asa ca mare grija pe scari cu tinutul secuiesc si alte soparle ca sa nu ziceti apoi ca POPORUL ROMAN n-are ospitalitate.
  tradatorii,… ciocu mic si coada-ntre picioare ca rasplata pentru tradare e grea, foarte grea.

 5. Comisarul . ro , ieri , 19.09.2023 , ora 17:11 : ” NEWYORKEZII NU VOR NICI PE BIDEN , NICI PE TRUMP IN CURSA PENTRU CASA ALBA ” – ” Biden , cotat mai bine decat Trump ( Avans de 22 % ) ” – Sondaj realizat de SIENNA COLLEGE , citat de DPA , preluat de AGERPRES . 2. Universul . ro , 19 septembrie 2023 : ” . . . . . ISI PIERDE PUR SI SIMPLU …………………………………………. UNA DIN CELE MAI CRUNTE RADIOGRAFII ………………………………………………………………. ” – Pavel Luzin , expert militar – Interviu acordat Novaia Gazeta Europa .

 6. am mai spus-o si o mai spun . NU johanis face politica Romaniei . oricine vine in locul lui , va fi fragezit si va deveni alt johanis . johanis acum este pe post de scuipatoare pentru fraieri .

 7. @ În alte vremuri mai vedeați și o praștie, o catapultă, berbece, suliți, scuturi, d’alea tradiționale, ?

 8. UNIVERSUL . NET , ASTAZI , 20 SEPTEMBRIE 2023 , ARTICOL DE DAN PERRY : ” BIDEN , NU TE TEME DE BIBI ” – VIDEO : 8 min , 37 sec .

  • UNIVERSUL . NET , ASTAZI , 20 SEPTEMBRIE 2023 : ” MINISTRUL DE EXTERNE AL ROMANIEI A R E F U Z A T O INTALNIRE CU OMOLOGUL SAU ISRAELIAN , DUPA CE ISRAELUL A LEGITIMAT AUR , PARTID DE EXTREMA DREAPTA „.

 9. ce sa inceapa?! vedeti-va de treaba.
  lumea nu mai poate de grijile cheltuielilor, ratelor, inflatia nu mai crapa, politrucii o tin sus cu coruptia, ciolacu ne freaca cu ordonanta, etc, etc.
  unora o-nceput sa le puta pacea? apoi daca e asa, valea cu americanii din romania, valea cu nato din romania.
  pana nu i-o frecat pe rusi cu extinderea nato, o fost pace.
  atata o freaca cu extinderea pana or s-o dea in extinctie.
  romanii NU se baga in asa ceva. descurce-se cu rusii lor, dar NU prin romania si NU amestecand romania.
  pai in ue se ataca lumea asa? cine sa ne atace pe noi si de ce?
  aaaa ca e mare plictiseala in capul satanistilor si baga dihonia in minoritati?
  vor sa umfle taratza in unguri?
  sa-si vada de altele, romanii NU se duc dupa nici o fenta. avem o istorie incarcata in spate si de data asta, NU!
  romanilor NU le pute pacea si NU ne lasam dezbinati.

 10. Newsweek . ro , 20.09.2023 , ora 13:29 , articol de Daniel Tosa : ” VIDEO / UCRAINA CERE ALIATILOR ………………………………………………….. ” – Sursa CNN .

 11. Aktual 24.ro , 20 Septembrie 2023 , articol de Gabriel Tudor : ” URLETE IN PARLAMENT : GEORGE SIMION SI DIANA SOSOACA S-AU OCARAT AZI CA LA USA CORTULUI IN SALA SENATULUI : ” MINCINOASO ! IESI AFARA ! ” – VIDEO : 12 min , 20 sec .

  • UNIVERSUL . NET , ASTAZI , 20 SEPTEMBRIE 2023 : ” ACUZATII DE VIOL / UN INTREG BIROU JUDETEAN ( Ialomita ) AUR , INCLUSIV LIDERUL DE FILIALA ( Silviu Oancea ) , AU DEMISIONAT ” – SURSA : NEWS . RO .

 12. tinut secuiesc, tinut sasesc, tinut tampitesc,… bla, bla, bla.
  am luat harta Romaniei si m-am uitat sa vad ce tinut secuiesc…nu exista tinut secuiesc.
  poate doar in capetele seci si infierbantate ale unor pitici politici.
  daca cineva are totusi indoieli, in CONSTITUTIA ROMANIEI scrie clar ce si cum. si daca mai sunt care se tin tot asa infierbantati, au doua solutii:
  1. talpasita in hungaria sau jermania
  2. beciul domnesc pentru atac la ordinea constitutionala cu toate consecintele care decurg de aici.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Interlopul Edy Power l-a transformat, cu 9.200 euro, în valetul personal pe gardianul care îl păzea în arest. ŞOC cum s-a aflat totul!

Avea mulţi bani, dar nu şi libertate. Este povestea lui Eduard Ivan, zis Edy Power, ajuns în arestul Poliţiei Capitalei anul trecut.Capetele de acuzare?...

Iată românii care vor primi 2.100 lei în plus la pensie! Vezi dacă eşti pe lista Ministerului Muncii!

Românii mai au de aşteptat aproximativ 10 luni până să simtă în buzunar mult-anunţata creştere a pensiilor. Partea bună e că aşteptarea va merita...