AcasăDezvaluiriAncheteÎncepe Marea Dezordine! Miliarde de euro cash, trecute de rackeți prin România!

Începe Marea Dezordine! Miliarde de euro cash, trecute de rackeți prin România!

Această analiză pe care fie și parțial o dezvăluim astăzi a intrat în posesia structurilor contrainformative românești în noaptea de 16 spre 17 martie! Ea fiind transmisă prin proceduri operative specifice de maximă urgență, de către Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii. Analiștii americani identificând, chiar și în al 13-lea ceas, adevăratul ”plan nebun” al lui Vladimir Putin. Temerea de ultimă oră de la Washington fiind acum nu când va cădea Kievul și ce va mai raporta președintele Zelenski după ce Armata Rusă își va pierde ”sută la sută” efectivele trimise în Ucraina, ci când va declanșa criminalul de la Kremlin adevăratul război!

16 milioane dolari și ceasuri de tot atât găsite la un refugiat

Pentru că, în urma unei analize pe termen lung, efectuată inclusiv pe baza algoritmilor statistici specifici rapoartelor informative, Agenția a dat alerta către toți partenerii europeni. Pentru că există deja temerea concretă că invadarea Ucrainei, una parcă prea poticnită, cu tot eroismul militarilor și civililor din țara vecină nu este decât ”acoperirea” perfectă pentru trupele speciale ale regimului Putin. Cele care deja sunt pregătite pentru a declanșa ”Marea Destabilizare” a Occidentului! Dar nu în Ucraina! Ci în Berlin, Roma, Bruxelles și alte capitale vest – europene! Acolo unde mii de agenți GRU s-au adăugat deja ”rezidenților” ruși aflați ”în adormire” de ani de zile. Mulți dintre ei chiar cu cetățenii române! Obținute prin ”romanizarea”, în doar trei ani, a 127.000 cetățeni ruși care și-au descoperit peste noapte ”bunei” prin Siberia.

Invazia armată din Ucraina dublată de cea a rackeților și agenților GRU

Iar panica declanșării iminente a unor ample mișcări de stradă anarhice, pe motive sociale sau sindicale în marile orașe vestice și cu ”cash”-ul transportat în ultimele zile de către agenții GRU ”refugiați ucraineni” a făcut ca altfel atât de orgoliosul Departament de Stat al SUA să își calce pe inimă și să îi informeze inclusiv pe partenerii români cu privire la riscul acestei ”dezordini europene” provocate de agenții trimiși de Putin în Occident odată cu ”marele val” al refugiaților ucraineni. Numai că în ședința operativă convocată al primele ore ale dimineții de 17 martie la București, strategii pe siguranță națională au decis să se pună ”batista pe țambal” și să nu se scape nici măcar o vorbă despre alerta primită de la Departamentul de Stat noaptea trecută. Iată însă că ofițeri de informații care au conștientizat pe deplin riscul unei asemenea vulnerabilități majore au făcut posibilă punerea la dispoziția ”NAȚIONAL” a fragmentelor din raportul american care produce deja fiori de neliniște în toate marile Cancelarii occidentale.

900.000 de bărbați au părăsit Ucraina!

Deja ”marele val” de refugiați ucraineni la nivel internațional începe să se estompeze. Și chiar dacă în România nici Poliția de Frontieră, nici alte structuri informative ale MAI – dar nici măcar SRI-ul !- habar nu au câți bărbați ucraineni au fugit prin România, iată că analiștii Departamentului de Stat al SUA știu! Aceștia analizând statisticile puse la dispoziție de structurile aliate și stabilind astfel că, dintre cei deja peste 3.000.000 de cetățeni ucraineni refugiați, aproximativ 900.000 erau bărbați!

Omuleții verzi trimiși acum de Putin drept refugiați

Dintre care, în zilele nebune ale primelor valuri de refugiați, doar 25% au fost controlați conform prevederilor legale în vigoare, inclusiv prin scanarea completă a pașaportului. Astfel că 75 % dintre cei declarați refugiați au trecut ca prin ”brânză”, singura grijă a autorităților poloneze, ungare, moldovenești și mai ales cele române fiind să le dea câte un ceai fierbinte, să le care valizele și să le găsească un adăpost cald. Iar dintre aceștia, mulți, foarte mulți – de fapt cine a vrut!- ar fi putut intra în România și implicit în Uniunea Europeană cu ajutorul unor documente făcute ”noaptea, în bucătărie”.

Autoritățile române luând decizia de control al documentelor de trecere a frontierei doar vizual, fără scanarea acestora și consultarea bazelor de date ale Uniunii Europene. Grabă justificată, desigur, de îmbulzeala din punctele de trecere a frontierei, de presiunea mediatică și de bomnbardamentele Armatei Ruse. Unele axate strict pe marile aglomerări urbane… Parcă expres pentru a face cât mai mulți civili să fugă înspre Vest, luând cu asalt punctele d etrecere a frontierei! Și uite cum analiza Departamentului de Stat ajunsă în noaptea de16 spre 17 martie și la București indică o ”posibilă cifră” între 20.000 și 200.000 de agenți și militari ruși care ar fi putut pătrunde deja în spațiul Uniunii Europene în zilele de maximă intensitate ale ”marelui val de refugiați europeni”.

Au trecut cu bani, ceasuri și bijuterii

Iar dacă la frontierele României controlul documentelor de identificare a mai fost cât de cât efectuat, în ceea ce privește valizele refugiaților, nimeni nu a îndrăznit să le mai desfacă și să le pună pe tarabele vameșilor, pentru o percheziție ca la lege. Astfel că singura explicație pentru identificarea familiei de ”refugiați ucraineni”, soț și soție, cu 1,6 milioane de dolari și 50.000 euro cash descoperiți asupra lor este că percheziționarea lor în Vama Albița, sâmbătă, 12 martie, la ora 17.00 a fost efectuată strict în urma unei sesizări informative externe. Astfel că Poliția de Frontieră s-a putut împăuna și ea mediatic cu următorul comunicat oficial: ” În urma analizei de risc, polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra a doi cetățeni ucraineni, soț și soție, care s-au prezentat la Punctul de Trecere al Frontierei Albița, ca refugiați.

În loc de controale la frontiere structurile MAI au făcut pe ONG urile

În urma verificărilor au fost descoperite în bagajele din autoturism mai multe bunuri ( 9 ceasuri diferite mărci, bijuterii, 24 de genți inscripționate cu denumiri ale unor firme recunoscute și sume în valută nedeclarate (peste 1,6 milioane dolari și peste 50.000 euro)”. Numai că, dincolo de cei 1,6 milioane dolari și peste 50.000 euro, toate celelalte bunuri ale ”refugiaților” puteau fi ”cashuite” imediat, pe o sumă cel puțin egală. După cum reiese din informațiile intrate în posesia noastră, doar unul dintre cele 9 ceasuri găsite, un Audemars Piguet din aur și cu diamante putând fi vândut pe loc, chiar și pe Chrono 24, cu o sumă cash absolut fabuloasă. Astfel că analiștii americani atrag de-abia acum atenția că, la adăpostul aparent haoticului val de 3 milioane de refugiați ucraineni înregistrat în primele zile după invazie, GRU – Informațiile Militare și SVR – SIE rusesc ar fi putut lesne infiltra și câteva mii de magneți cu impresionante sume cash asupra lor. Sau cu ceasuri, bijuterii și alte bunuri de firmă ce pot fi lesne ”cashuite”, odată ajunși în adevăratele locații de destinație.

Mafia nu lucrează cu proceduri!

”Mafia ucraineană, refugiată la Iași, Constanța, București” titram ”lovitura” din 15 martie. Atunci când dezvăluiam că printre primii care au luat cu asalt frontierele României s-au numărat și membrii temutei mafii ucrainene. Astfel că, la această oră, parcă pentru ca devălmășia să fie totală, prin România au trecut sub formă de refugiați agenți GRU, ai SVR, rackeți ruși și ucraineni! Iar dacă în ceea ce privește ofițerii acoperiți ai servciilor secrete, aceștia respectă totuși niște ordine, în ceea ce privește rackeții, situația este cu atât mai îngrijorătoare. Fie că sunt ruși sau ucraineni… Pentru că, peste tot în lumea asta, mafia nu lucrează cu proceduri! Ci cu ”idei” venite de pe o zi pe alta, adaptându-se la oportunitățile ivite. Astfel că, la adăpostul războiului din Ucraina și infiltrarea ”refugiaților” în Vest, grupările de crimă organizată dispun acum și de sumele necesare, dar și de lipsa de vigilență a autorităților transfrontaliere, pentru a da noi lovituri.

ALERTĂ DIGOS! Filtre în Italia!

După cum reiese din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră, alerta Departamentului de Stat al SUA a pus deja pe jar autoritățile italiene. Astfel că la Roma a fost activată o celulă de criză coordonată de DIGOS – Divizione Investigazioni Generali e Operazioni Speciali. Iar din dimineața zilei de 17 martie, polițiștii și agenții DIGOS efectuează filtre pe toate căile rutiere, aeriene și navale de intrare în Italia, în vederea înregistrării într-un registru special a tuturor bărbaților declarați refugiați din Ucraina. Ceea ce ar trebui să facă și autoritățile române! Nu azi sau mâine! Ci chiar ”de ieri”, dacă s-ar putea!

author avatar
Catalin Tache
17.630 afisari

134 COMENTARII

  1. Corupții din România i-au lăsat sa treacă pe corupții din Ucraina cu banii și bunurile ciordite de la poporul ucrainean. Ala care a fost prins cu banii nu dăduse taxa de protecție la plecarea din Ucraina. Asta e capitismul instaurat de revoluțiile portocalii ale lui Soros. Cu astfel de oameni la butoanele puterii se pot jefui tarile și popoarele spre bunăstarea Marelui Licurici și „democrațiilor” occidentale.

  2. Asa se intampla daca nu cer formulare PLF. Cei fara acte trebuiau bagati in corturi si cautati si in fund. Cei cu pasapoarte false arestati direct.

    • Sa fim realisti…nu mai auzim de Tache dupa analiza din seara asta…e prea mic pentru un razboi asa de mare…deja a tras SRI apa dupa el…gata,asta a fost ultima lovitura..m

      • @Realist
        Stati usor.Se pare ca nu realizati ce se intampla.sri e doar unul din „jucatorii” dupa piata=de informatii.
        Doar ca din nou si nu o spun cu rautate rea intentie sau un interes.
        S-A SCHIMBAT TREABA.
        Pana acum „o informatie” putea sa fie secretizata si 50 ani,poate si mai mult-vezi cazul jfk-60 ani.
        Acum serviciile de informatii se pare ca lucreaza cu „0 day” information.
        0 day e un concept din informatica se refera la virusi noi pentru care nu exista antivirus.adica antivirusii au „o baza de date” cu virusii existenti nu-l gasesc si virusul trece
        acum se pare ca serviciile de informatii,repet,sunt mai multe,lucreaza asa,adica declasifica si impart informatii „proaspete”-0 day.E „information sharing” versus „information hoarding” adica impart informatii in loc sa le tezaurizeze,sa le ascunda.
        Acum.referitor la subiectul articolului se pare ca unele servicii de informatii au identificat o amenintare si au transmis-o.Stati linistiti,nu vor destabiliza Romania din multe motive,nu are rost sa le enumar.Daca vor face asa ceva.Incerc sa fiu de ajutor.Ganditi-va la o tara slava si mica eventual din nato.
        Mai am o veste proasta.Studiez si EU fenomenul de niste ani.Am citit articolele Autorului si daca e ce banuiesc….e o veste fff proasta pentru 5 servicii oficiale de informatii din Romania-nu mai sunt luati in seama,nu mai sunt parteneri seriosi pe piata de informatii,sunt scosi din joc din ce inteleg adica sri(din 2017 efectul ‘ghita’) dipi(prea multe sifoane) dgia(i-au mirosit americanii de tradare) spp(acolo e o afacere pfa persoana fizica) si sts(prea multi bani si afaceri pentru un serviciu atat de mic).
        REPET-nu am un interes sau altceva dar se pare ca cei din comunitatea de informatii din care face Romania parte(nato si eventual ceva ue) nu mai considera parteneri seriosi aceste servicii romanesti de informatii si le-au scos din „fluxul de date” din „firele de procese informationale”.

  3. Tache, te vom scoate ca pe un sobolan din buncarul din Corbeanca!,esti singur,fraiere!!!,ia verifica!,gata,din seara asta te-ai intins prea mult!ai vrut mafie?mafie o sa ai!

  4. Apel catre toti colegii din sistem!,nu mai cititi Tache!nu mai difuzati intre voi!in curand vor iesi la iveala foto cu vilele acestui tradator Tache!,fiti uniti, nu mai cititi Tache!@!!

    • Ma ce fumezi? Nu de alta, dar da ne ma si noua, ca sigur ai marfa buna. Ca pe planeta asta nu mai esti. Deci vrem sa zburam si noi pe unde zbori tu

  5. Greu cu tastatura in limba romana???SUDPENDAT???CHIAR asa va sta Tache in gat de ajungeti la astfel de amenintari?

  6. TACHE NU EXISTA!,ESTE DOAR UN SOFT GRU!DACA IL CITITI VETI FI MONITORIZATI DE GRU!,NIMENI NU CUNOASTE PE ACEST SOFT TACHE IN REALITATE!E O CAPCANA GRU!NU CITITI TACHE DACA VRETI SA FITI IN SIGURANTA!

  7. Ghinion,citim Tache!,dar Coane, ai grija, i-ai suparat rau de data asta!Respect Tache!Respect SIE!MUE SRI!

  8. Pai da îsi face pentru ca Abramovici e patronul National,credea acest tache ca nu ca iesii la iveală ADEVARUL?
    Pozele de pe iaht sunt salvate,nu au fost sterse,desteptilor,vai mama voastra sunteti,degeaba ati trecut pe la Gradiste…

  9. Respect pe mata,!,va avem toate IP-urile!va luam din case fraierilor!,si pe tradatorul de Tache din vila!,vom filma,sa se vada la cine ati pus botul,unul care sta pe milioane de euro si v-a sucit mintile astora din sistem.un guru cu 3 vile in Corbeanca!!

    • Nu ai IP uri bă fraiere , nu ai cum.Aici la Tache oamenii vorbesc si se exprimă liber fără teamă.Să ne pupi în cur sul serii, stim că ți place din surse deschise.

  10. Avionul oligarhului Abramovici a facut escală de 2 ore pe Otopeni domnilor înainte sa aterizeze la Moscova.Sa spuna cine e abilitat dacă știe cine a coborât din avion și a mers la Piata Scanteii la sediul ziarului NATIONAL .

    • Eu am coborat din avion si am mers la sediul ziarului National , ma astepta Tache sa-i execut un menuet duios de Prokofiev la flautul zburlit cu gusa . Sunt cu ochii pe ceas , ma incadrez sa nu pierd cursa de Istanbul si sa-l preiau pe Abra cu care am contract pentru concerte fara numar …

  11. I-am citit si Vrabiutei Livia articolul lui Tache , ( ea pune degetul cand semneaza ) despre miliarde de euro cash , bani , ceasuri , bijuterii si i-am spus ca sunt raket . S-a gudurat admirativ si m-a incolacit cu hulubele gata sa-mi ia gazu . Am nimerit pe Spotmedia.ro . 17 martie 2022 , ora 15:24 , articol de Anca Petrache : ” PLANETA CU VAPORI DE METAL , UNDE PLOUA CU SAFIRE SI RUBINE ” si i-am citit articolul cu intonatie . A holbat ochii peste cap si a intrat in trepidatii cu parul despletit ca ielele , dansa din buric si topaia prin boscheti posedata . S-a oprit intr-un tarziu si mi-a suierat autoritar : ” Daca esti racheta , uscheala ! „. Mi-a pus desaga pe umeri si mi-a poruncit sa o umplu cu safirele si rubinele , altfel nu mai pup confortul de la botu manzului si pernita parfumata unde doarme pupaza . Nu-i mai citesc presa niciodata daca ma intorc zdravan dupa exoplaneta Wasp-121 b . Zbor bastree , dasfidanya ! Pupici !

    • Era sa uit : Am trecut si pe la impegat sa-mi iau la revedere , i-am spus toata tarasenia cu Vrabiuta si m-a avertizat sa-i dau si lui un pumn de diamante cand ma intorc din spatiu , sa ma ierte ca i-am labuit curcanii si sa-mi prelungeasca viza de flotant sub pasarela garii Tiraspol .

  12. Ha ha ha, e clar ca Bode doarme in limuzina, ca de obicei, ca doar nu degeaba e un korupt putred de korupt, ordinarule drakului !! Bine ca macar in curand o sa rasune katiusele si in Walachistan, sa vezi haos cand preturile o vor lua iar in sus, ca doar nu in jos merg !! Bai Arahatule, tu ce pazesti pe acolo, bai trantorule palestinian, mai bine la zici si tu la adunatura ta de vaxxinati in cap cum mai e cu virusachele chinezesc !! Ha ha ha 🙂 Bai Chitac, scoate TAB-urile in strada in Constangeles daca nu vrei sa incepi sa zbori si tu prin aer, ca iepurasul de Paste !! Bai anonim si bai mihnea, unde peesda matii a-ti disparut, bai bosketarilor oligofreni, a-ti mancat si azi icre negre si caviar, sau voi numai incre albe bagati in voi ? Ha ha ha 🙂 Bai Bode, bai nazistule imputit, sa stii ca oamenii stiu sa se apere si singuri, nimeni nu mai are nevoie de voi, oricum sunteti in plus, ca ramele in apa !!

  13. Acest articol este de fapt un ordin ucrainean ca să nu mai fie lăsați să fugă bărbății încorporabili.
    Au și estimat că din 3 milioane refugiați, 900 000 sunt bărbați.
    De ce ar lupta rușii și românii alături de Armata Ucrainei împotriva Rusiei?

    • Unii oameni imbatranesc urat si se amesteca in chestiuni ce-i depasesc total . Domnule Marcu Victor ( Vittoriodibucu ) , ce helerim-belerim are Imobucuresti , Proseco SRL , Piata Romana , Vergului 65 , cu Acordurile de la Pereiaslav si cu Hatmanul Hmelnitki ? Cine a postat undeva , candva : ” Ucraina este a Rusiei pentru cine stie istorie „? E scoasa din putul gandirii si rumegata intre o inchiriere de garsoniera si vanzarea unui apartament cu doua camere ? Sterge-ti ochelarii , cauta si citeste atent : HOTNEWS.RO , 17 FEBRUARIE 2022 , ORA 08:13 , ARTICOL DE VLAD BARZA : ” RUSIA vs. UCRAINA – CUM AU INCEPUT ACUM PESTE 350 DE ANI RELATIILE AGITATE DINTRE CELE DOUA STATE SI CUM SE RAZBOIESC ISTORICII PE MOSTENIREA CAZACILOR „. ” Daca Hmelnitki ar fi ales o alianta cu otomanii , si nu cu rusii , istoria Europei ar fi putut fi diferita , fiindca Rusia a devenit un mare imperiu PENTRU CA A ANEXAT TERITORIILE UCRAINENE „. Citeste atent articolul , iti limpezeste mintea , nu mai suspectezi jurnalistii ca scriu la ordin ucrainean si nu mai postezi incrancenat dimineata la 6:23 in timp ce-ti bei cafeluta . Vezi-ti de reumatism , de hobby-uri , de afaceri , de viata si nu mai posta tampenii in National !

        • Intr-o emisine TV , Pieleanu a dezvaluit un sondaj cu 11 % de rataciti care aplauda atrocitatile din Ucraina . Ingrijorator de multi , chiar daca 89 % sunt de partea corecta a baricadei .

          • În urmă cu peste 20 de ani, o fată frumoasă – Ucraina a divorțat de soțul ei – Rusia.
            Din această căsătorie au rezultat 3 copii – Crimeea, Donețk și Lugansk.
            Soțul (Rusia) a fost generos și i-a lăsat fostei soții sale o mare moștenire și a plătit chiar datoriile soției sale – aprox. 200 de miliarde de dolari.
            După despărțire, fosta soție a început să flirteze cu un bătăuș din sat (SUA) și o bandă de tâlhari (Vest) și, a început să asculte doar părerea lor și a început să-și atace fostul soț cu ei.
            Soțul (Rusia) s-a enervat și i-a luat cu forța un copil – Crimeea.
            Apoi, fosta soție, furioasă, a spus că se va căsători cu NATO pentru a-și forța fostul soț să-i returneze copilul – Crimeea.
            Cu toate acestea, bătăușul american din sat nu a vrut să se căsătorească cu Ucraina și nu a vrut să se bată cu fostul ei soț – Rusia dar, a plănuit și promis că, o va ajuta pe fosta soție – Ucraina, să-și umilească fostul soț – Rusia.
            Fosta soție era o mamă rea și, din când în când, îi bătea pe ceilalți 2 copii rămași la ea – Lugansk și Donețk.
            Copiii plângeau și căutau ajutor la tatăl lor, care din când în când îi ajuta financiar pe copii și se certa foarte tare cu fosta lui soție.
            Totul a fost inutil până la urmă.
            Banditul principal, care a provocat această aprigă ceartă între cei doi foști soți, s-a folosit de această soție, dorind să-i obțină averea. A incitat-o ​​la ceartă și i-a oferit diverse cadouri (uniforme, arme și echipamente care expiraseră).
            Fosta soție a decis că are un mijlocitor pe care să se poată baza și a început să fie obscenă și să-și provoace fostul soț.
            Răbdarea fostului soț s-a terminat brusc și, împreună cu vărul său (Belarus), a început să lupte pentru protecția copiilor săi – Donețk și Lugansk.
            Fosta soție – Ucraina, împreună cu huliganii (UE și NATO), s-au speriat.
            Principalul șmecheraș, violator și bătăuș (SUA) a refuzat să continue relația distructivă cu fostul ei soț și a lăsato pe soție singură și fără ajutor, în fața acestuia.
            Soțul (Rusia) preia acum controlul asupra tuturor copiilor și proprietăților pe care le lăsase fostei soții.

          • Prost povestitor , un tataie senil ! Lasa povestile de adormit copiii , nu vor sa doarma in minciuni si te scuipa , vor sa le citesti adevarul istoric din HOTNEWS . RO , 17 FEBRUARIE 2022 , ORA 08:13 , ARTICOLUL LUI VLAD BARZA : ” RUSIA vs. UCRAINA – CUM AU INCEPUT ACUM PESTE 350 DE ANI RELATIILE AGITATE DINTRE CELE DOUA STATE SI CUM SE RAZBOIESC ISTORICII PE MOSTENIREA CAZACILOR „.

  14. Ca la intrare ii fugareau rusii (pe rusi), cu bombe, mai treaca mearga da buluceala era mare, dar la iesre din tara noastra, ce l-a mai oprit pe ”cinstitul” VAMES, roman sa=i ia la puricat asa cum scrie legea, si sa mai contribuie si el la executia bugetara a tarii asteia amarate, nu numai la executia bugetara proprie ??? Ca sa nu-mi spuneti mie ca din mila le-au dat liber la toti.

  15. Tache, vezi ca incepe si la noi,te-au citit si azi noapte au urmarit prima masina de Ucraina si a gasit politia 6 barbati din Ucraina in ea,la Radauti.nu se stie cum au intrat in tara si au refuzat sa opreasca la filtru

  16. Este GRAV ce scrie ÎN ARTICOL,au trecut ca prin branza prin vămile noastre,mare lucru dacă nu au fost și ajutati să treacă mai repede prin vămi.
    Vor fi interesante procedurile pe care le vor pune în practică in V Europei.

  17. Pe unii i-au pus la pamant pentru jaful progranat prin razboi, pe altii mult mai simplu le-au cumparat „paznicii”, chiar daca au vreo 6-7 adunaturi de „servicii” …

  18. Tachitzule,dar tu cati refugiati ai inghesuit in vilele din Corbeanca?🤣si de care?GRU,racketi sau Natase singure?

  19. Adunatura din „servicii”, de ce utilizeaza ilegal tehnologie, neaprobata, de monitorizare ? Oare „judecatorii” stiu ce aproba?

    Si mandatele alea prelungite sine die ce rost mai au daca nu se mai justifica speta ?

    Constitutia si legile tarii sunt doar pentru amarati sau si pentru „zdrahonii” coloniei ?

    Mafia la nivelul sau cel mai avansat ca organizare si manifestare e pitulata fix in costumele alea din unitatile de „paza” ale tarii, dar pentru cat timp … ?

    Open sources, open sources
    Who’s providing the main course
    On the shadows of this country
    Others playing all cards „rightly”

    • National.ro , 18.03.2022 , articol de Tudor Borcea : ” Anonymous a spart serverele FSB / Documente sensibile ale lui Putin sunt la vedere „.

  20. Era normal ca la simplificarea dubioasă a verificărilor de la vamă să se strecoare tot felul de personaje, care mai de care dubioase. Așteptăm efectele prostiei românești. Ce ar fi împiedicat autoritățile române să instaleze corturi, containere sau alte facilități unde să fie adunați, provizoriu, toți așa zișii refugiați, verificați la sânge și triați. Măsurile luate la graniță au ușurat infiltrarea scursurilor societății ucrainene și rusești, dar și a agenților secreți. Vom avea parte de un val de „turiști” ruși, ca în toamna lui 1989?

  21. Duca-se invartindu-se, sa nu ramana la noi! Sa le spunem ca paturile sunt mai calde si mancarica mai buna in Franta sau Germania.

    • Dupa alegerile din aprilie , Macron va fi reales si puidemontul corsican isi va lua talpasita , nu vor sa aiba tulburari inaintea alegerilor , ….

  22. Take,uite că s a aflat si cine te a sponsorizat si pe tine sa ti iei vilele de la Corbeanca,dar ce te faci acum ca i se confisca tot oligarhului lui Putin?

  23. Aktual 24 , ieri , 17 Martie 2022 , articol de Lucian Popescu : ” RAZBOIUL CRIMEEI : CUM A PRIMIT RUSIA ” UN SUT IN FUND ” DE LA OCCIDENT PE PAMANT UCRAINEAN , IAR ROMANIA S-A PUTUT NASTE . GREU DE CREZUT , DAR UNA DIN CAUZE EXISTA ACUM „.

  24. UNIVERSUL.NET , ASTAZI , 18 MARTIE 2022 , ARTICOL DE LAURENTIU MIHU : ” PEDEAPSA CARE SE IMPUNE , PENTRUL POPORUL RUS . FALIMENTUL KGB „.

  25. Universul.net , ieri , 17 martie 2022 , : ” FURNIZAREA DE ARMAMENT UCRAINEI N U ESTE UN ACT DE RAZBOI . PROFESORI DE DREPT DE LA YALE DEMONTEAZA ARGUMENTUL RUSIEI „.

  26. The Daily Beast – MAR , 16 , 2022, 2:08 AM ET , A. Craig Copetas: ” EX-BÑACK OPS AGENT : THIS IS HOW PUTIN COULD MEET HIS END „.

    • Spotmedia.ro , astazi , 18.03.2022 , ora 13: 45 , Alexandra Sandru – ( Reuters ) : BULGARIA A EXPULZAT 10 DIPLOMATI RUSI ” . Cei 10 au fost declarati persona non-grata si au 72 de ore sa paraseasca Bulgaria .

      • Cotidianul.ro , 18 martie 2022 , ora 19;55 : ” TARILE BALTICE EXPULZEAZA DIPLOMATI RUSI ” . ( Lituania = 4 , Letonia = 3 , Estonia = 3 ) .

  27. Poveste comica ! Si o groza de naivi care pun botul la orice iesit din comun ! Statul roman a avut zeci de mii ca asazisul tache, real sau nu, si are sute de tache de astea si azi ! Inventeaza un smecher o poveste si adio minti plecate cu sorcova !Sinteti stupizi repetentilor ! Nu-i asa dle boanchis ? Aveti nevoie de maruntis si-i atrageti pe prostalaii astea sa scrie ! Rusinica mare bucurestean, vasazica -scopul scuza mijloacele ! Iar voi, adunatura, la munca, e cea mai buna educatie !

    • Io nu sunt prost si nu fac parte din adunatura , doar ca ma adresez domnului Boanchis , mi-a picat pe el ca inchide comentariile . As vrea sa spun mai multe dar … limba boului e lunga si nu poate vorbi ! E ca sunt Groaznic ? Pupici !

  28. News. ro , astazi , 18 martie 2022 , ora 16:51 : ” UN CONFLICT NU ESTE IN INTERESUL NIMANUI „, II SPUNE Xi JINPING LUI JOE BIDEN INTR-UN APEL VIDEO SECURIZAT SI-L INDEAMNA SA ACTIONEZE IMPREUNA ” IN VEDEREA PACII SI LINISTII IN LUME ” . Xi JINPING : ” CRIZA UCRAINEANA NU ESTE UN LUCRU PE CARE DORIM SA-L VEDEM ” , ” RELATIILE INTRE STATE NU POT MERGE PANA LA CONFRUNTAREA ARMATA „.

  29. 1. Comisarul.ro . astazi , ora 18:24 : ” FOSTUL PREMIER AL BULGARIEI , BOIKO BORISOV , A FOST ARESTAT ” . 2. Comisarul.ro , astazi , ora 18:22 : ” SLS , RACHETA GIGANTICA DEZVOLTATA DE NASA PENTRU A FI TRIMISA PE LUNA A AJUNS LA RAMPA DE LANSARE „. 3. Comisarul .ro , astazi , ora 18:29 : ” CITITI SI VOI ……………………………………..”.

  30. DefenseRomania . ro , 18 Martie 2022 , ora 16:28 , articol de Tudor Curtifan : ” DELIR TOTAL …………………………………………………………………..”.

  31. Contributors.ro , astazi , 18.02.2022 , articol de Cristian Felea : ” BERNARD – HENRI LEVY SI CELE 10 MASURI PRIN CARE POATE FI DESCURAJATA DICTATURA DIN RUSIA ” . …………………………………………………………………………………” CU ADEVARAT , DESTINUL LUMII LIBERE SE JOACA ACUM LA KIEV „.

    • 1. Universul.net , 18 martie 2022 : ” RUSIA RISCA PIERDEREA SUVERANITATII DIGITALE – ANALIZA THE MOSCOW TIMES „. 2. Universul . net , 18 martie 2022 ( Onet. Pl ) : ” VIDEO / MASS-MEDIA DE STAT CHINEZA – SCHIMBARE DE ATITUDINE FATA DE INVAZIA UCRAINEI . IMAGINILE PREZENTATE DE POSTUL CGTN ” .

  32. 1. Spotmedia.ro , 19.03.2022 , articol de Senior Editor Victor Pitigoi : ” VA FI VREODATA ………………………………”. 2. Spotmedia.ro , 19.03.2022 , ora 00:09 , articol de Mihai Oprisor : ” CONSIDERATII DESPRE VINOVATIILE COLECTIVE „.

  33. Newsweek.ro , 19.03.2022 , ora 00:19 , articol de Elena Andrei : ” VIDEO …………………………………………………………………………..”

  34. Amerlocii au zis că vor trimite cele mai mari avioane de transport militar pentru a prelua toți refugiații ucraineni din Moldova,Romania si Polonia.
    Îi vor caza la hotelurile lor din Miami.Pentru cei care au Jeepuri X 7 ,Q 7 au zis ca trimit Boeingurile cele mai mari,sa le asigure tot confortul. Ei chiar îi iubesc pe ucrainieni.Au pregatit si psihologi pentru copii sa nu rămână cu traume.Au anuntat pe CNN,va fi lapte si miere pentru refugiați, îi vor face si cetateni de onoare in orasele lor din SUA.

    • Ti ai gasit,americanii vor doar resursele din Ucraina.
      Se vor bate cu rusii pina la ultimul ucrainian.
      Afacerile obsedatului sexual Biden ,fiul senilului Bideu s au impotmolit in Ucraina.
      Aroganta americana nu se astepta sa fie tratată de ruși.
      Nesimțit Putin asta ca si a permis sa i infrunte pe americani.

  35. Universul.net , 18 martie 2022 , articol de Clara Rotaru : ” VIDEO / CINE ERAU SPECTATORII DE PE STADIONUL ………………………………………………………..” .

  36. 1. Adevarul.ro , 19 martie 2022 , ora 4:10 , articol de Stefan Lica . 2. Adevarul .ro , 19.03.2022, ora 06:19 , articol de Gabriel Nitulescu .

  37. Spotmedia.ro , 19.03.2022 , ora 09:57 , Magda Gradinaru , interviu cu istoricul Vladimir Solonari : ” A FOST …………………………………………….”

  38. DefenseRomania.ro , 18 martie 2022 , ora 19:05 , articol de Darius Muresan : ” CHINA ARE O POZITIE CRITICA FATA DE CRIZA DIN UCRAINA . Xi I-A TRANSMIS LUI BIDEN CA SUA SI CHINA SUNT RESPONSABILE PENTRU PACEA MONDIALA „.

  39. Tacheee,le-ai stricat weekendul la toti labarii din servicii😅cel putin la SRI si DIPI este iuresul cat vila din Corbeanca sunt sedinte operative de azi dimineata.RESPECT SIE…

  40. The second phase of the military operation has begun. Russia first used hypersonic missile „Daggers” and began to destroy entire brigades of the Armed Forces of Ukraine, now the fighting will be tougher

    At today’s briefing of the Ministry of Defense, information was announced about the use of the Bastion and Dagger complexes as part of a special military operation. This is the first officially confirmed use of these types of weapons in a real conflict.

    This fact, as well as the emerging information about the successful use of cruise missiles against the mercenary base near Lvov and the location of the 79th brigade of the Armed Forces of Ukraine near Nikolaev, suggests that Russia, with a high degree of probability, has begun the second phase of the NMD. And now, unlike the first stage, the conduct of hostilities is built not on the classical concept of a large-scale offensive, but on the principles of “new generation” armed conflicts, when, instead of a ground offensive, priority is given to the use of long-range precision weapons and mobile special-purpose sabotage groups. Such an approach, although it will require more time for the complete demilitarization of Ukraine, will significantly reduce the possible losses of regular ground formations of the RF Armed Forces.

    Thus, the military operation is increasingly beginning to look like a tough modern war by all the rules, which greatly frightens the Ukrainian leadership, which is increasingly turning to NATO with a request to create a no-fly zone. However, predictably, there is no talk of any no-fly zone.

      • Cine credeti ca e SPP-IST PADURAR CUNOSCATOR ? SIGUR MAMUKU NU E , e pe centura , la produs , pe tatuka nu-l cunosc , figureaza cu o linie in bolentin …..

  41. Ma imbarbatez , am talent , nu ma duc in mortii lu mamuku decat dupa ce dau cu praf de mers si execut un potpuriu de sugiukuri la flautele zburlite cu gusa ale ciocanarilor din gara Tiraspol , propolisul colectat ma face sa devin campion la maraton ….

    • Ce mai dezgropam morti ? Cei 51 o sa se puna de acord si vor raspunde printr-un comunicat comun , Biden e presedinte si despre pierzatori numai de bine , s-o bage in gaurica la golf si cat mai multe party la Moscova …

  42. Comisarul.ro , astazi , ora 14:12 : ” UCRAINA ANUNTA MOARTEA A CELUI DE-AL CINCILEA GENERAL RUS ( Andrei Mor dviciov ) IN TREI SAPTAMANI ALE INVAZIEI RUSE DIN UCRAINA ” . Din 20 de generali rusi , partcipanti la luptele din Ucraina , 5 au fost ucisi .

  43. Bideu e WC ,un presedinte senil cu interese obscure in Ucraina.
    Hunter este un depravat,un alcoolic.AU IMPINS UCRAINA IN PRĂPASTIE.ACEST BATRAN SENIL AR FI PUTUT EVITA RĂZBOIUL.SUNT DATORI VANDUTI USA.INVENTEAZA TOT FELUL DE RAZBOAIE USA.PUTIN LE A PUS STOP SI AU INTRAT IN TREPIDATII.SA L atace pe tarul de la Kremlin daca sunt asa de buni si siguri pe ei americanii. Au tupeu?
    BIDEU CA SI ACTORASUL E MARIONETĂ!

  44. Comisarul.ro , astazi , ora 12:34 : Pravda Rusia : ” NOI PROBLEME …………………………………………………………..”.

  45. Adevarul.ro , 19 martie 2022 , ora 15:13 , articol de Remus Florescu : ” ECONOMIST FAIMOS DESPRE LOVITURA PE CARE GERMANIA ………………………………………”.

  46. Nu cred ca au trecut 900.000 de mii pentru ca abia 500.000 de migranti au trecut prin Ro din care doar 80.000 au ramas in Romania restul au ales occidentul, din care 50.000 sunt doar copii si preadolescenti iar restul sunt femei si batrani. Vreau sa va spun ca barbatii nu pot parasi Ucraina cu exceptii de interpreti traducatori medici chirurgi informaticieni, bucatari sau pedagogi necesari Engleza-Romana-Ucraineana sau/ori Rusa… pentru a usura migrarea. Romania poate asigura un flux de 2000 pe zi. Zilele astea nu au trecut de 200-300 /zi.

  47. Dar pot spune ca oligarhii ucraineni fata de cei rusi, au fugit ca sobolanii primii de pe corabie si sunt bine mersi. Sper ca miliardele lor sa ajute la planul Marshal de reconstructie a Ucrainei daca sunt atat de fatalai si nu isi apara tara.

  48. Adevarul.ro , 19.03.2022 , ora 18:29 , articol de Viorica Marin : ” O ARMATA DE CONTABILI ” LUCREAZA IN SECRET PENTRU ……………………………………………..”.

  49. 1. DefenseRomania.ro , 19 martie 2022 , 10:01 , articol de Tudor Curtifan : ” CE S-A AFLAT IN SPATELE SARBATORIRII …………………………………”. 2. DefenseRomania.ro , 19 martie 2022 , ora 12:31 , articol de Ionel Copcea : ” O PROPUNERE CU ADEVARAT INEDITA : TURCIA SA OFERE UCRAINEI SISTEMELE RUSESTI S-400 IAR SUA SA O REPRIMEASCA IN PROGRAMUL F-35 „.

    • Pai uite ca au cer deschis sau inchis ca nici Zelenschi nu mai stie. Pai daca ai baterii fie el si s300 dim cele antice, ai cer deschis sau inchis, apoi poti face si ofensiva ca rusii au pierdut si dominatia aeriana nu doar terestra, a mai ramas doar dominatia maritima. Acolo e usor ai 10 – 15 flacai cu torpile Javelin la spate inoti fecioreste doar arati barcuta si……. 💥…
      🤭.

      • Pârjoală,au cateva mii de avioane, daca vor ,Kievul va avea aceiasi soartă ca si Groznîi SAU Odesa ca Mariopol,dar nu o fac. In Ucraina sunt interese pe care nu le vom afla niciodată.Putin stia ca va fi izolat ,stia ca i se vor impune cele mai severe sanctiuni economice,stia ca va fi taiat de la sistemul swift, sita ca Ukraina e înarmată si antrenată de NATO si cu toate astea a invadat Ucraina.
        Nebun nu e,discernământ are!

  50. Universul.net , 19 martie 2022 : ” O NOUA PAXAMERICANA ? RAZBOIUL LUI PUTIN POTENTEAZA ALIANTA STATELOR DEMOCRATICE ” – Foreign Affairs .

  51. analiza este PERTINENTA.

    (mircea diaconu actorul,evroparliamentaru,
    cu ceva vreme in urma spunea:
    „prin Europa marshaluiesc armate fara uniforma”,
    se referea la #rezist………)
    (un continent intreg bagat in boala?
    -da,se poate,
    vezi BLM american).

  52. Universul .net , 19 martie 2022 : ” DE CE BOALA AR PUTEA SUFERI ……………………………………………”.

  53. Spotmedia.ro , astazi , 20.03.2022 , articol de Mihai Oprisor : ” DE CE ………………………………………”.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger