Cauta

Începe MAREA DEBARASARE! Ciucă, ULTIMA COMANDĂ pentru OSPĂTAR!

Gata, pe cât de obedientul, pe atât de ambițiosul general Nicolae Ionel Ciucă tocmai ce a reușit să mai scape de ultimul hop pe care îl avea de trecut pentru a își putea impune hegemonia totală asupra noii ”echipe câștigătoare” a Partidului Național Liberal. Acum, desigur că până la intrarea și oficială în cursa prezidențială din partea dreptei liberale mai este mult timp… Și mai pot apărea și alte ”hopuri”… Numai că, premierul și președintele PNL a obținut prima sa mare victorie de parcurs în lupta surdă pe care deja o purta cu ”binefăcătorul” său, însuși președintele Klaus Iohannis.

După ce l a scăpat de Cîțu Iohannis îi predă generalului Ciucă drapelul parteneriatului

Șeful statului sperând până zilele trecute că îl va putea ține ”în lesă” pe Nicolae Ionel Ciucă, la fel cum a făcut-o și cu predecesorii acestuia instalați în fruntea Partidului Național Liberal, ”cățelușii” de serviciu Ludovic Orban și Florin Cîțu. Cel puțin până în momentul în care va primi ”recompensa” mult râvnită și aducătoare de imunitate totală a funcției de secretar general a NATO! Cea care însă nu va mai veni! Cum nici ”prostănacul” Mircea Geoană nu va primi susținerea decisivă pentru a fi ”înghițit” de Marcel Ciolacu și a intra astfel în cursa prezidențială, mai ales ca independent, din partea ”stângii unite”. Și asta pentru că ultimele calcule ale americanilor – unele extrem de pragmatice, ca întotdeauna, de altfel – arată cu totul altceva…

”Omul DOD”…

Și asta pentru că ultimul ”flux informativ” venit de peste Ocean chiar zilele trecute arată, fără putință de tăgadă, că partenerul strategic a identificat cine este, cel puțin momentan, ”omul americanilor” din România!

Pentru șapca de la Trump Iohannis trebuia să rupă UE Dar s a plâns la Angela Merkel

De fapt, ”Omul DOD”, aceasta fiind și formularea aleasă pentru ca ofițerii de legătură români să priceapă exact că, pentru o perioadă de vreme cel puțin, influentul U.S. Department of Defense nu își dorește decât o stabilitate controlată în țara noastră. Timp în care însă desigur că se documentează mult mai îndeaproape decât se așteaptă agenții români de influență ai DGSE-ului francez și BND-ului german ”blatul” celor două servicii vest-europene de spionaj pentru scoaterea României de sub ”cupola DOD” și trecerea sa în sfera de influență a ”Binomului” Uniunii Europene. Iar cum și până acum generalul Nicolae Ionel Ciucă s-a dovedit întotdeauna un ”soldat fidel” al influentelor Agenții ale US Army, Departamentul Apărării merge momentan pe mâna sa. Cel puțin până ce la Washington se va lua decizia finală cu privire la modul de impunere a controversatei ”Pax Americana” în această parte a Europei. Și mai ales într-o Românie care ”deviază” de pe axa dură Londra – Varșovia, bătând în retragere spre poziția mult mai colaboraționistă franco – germană…

Foc de voie la Iohannis!

Astfel încât și premierul Nicolae Ionel Ciucă știe deja foarte bine că la acest moment, cea mai importantă misiune a sa o reprezintă securizarea intereselor geo-strategice americane în România! Iar pentru îndeplinirea acesteia, nu doar că nu trebuie să mai asculte ”comanda la Iohannis”, dar chiar poate declanșa ”foc de voie” împotriva acestuia, dacă ”germanofilului” șef al statului îi trece cumva prin cap să îi pună bețe în roate ”omului DOD”.

Prezidențiabilul PNL

Ceea ce este însă extrem de greu de crezut că se va întâmpla. Mai ales că ”Werner al nostru” este încă amăgit cu preluarea funcției de secretar general al NATO, de la norvegianul Stoltenberg. Iar fără ”mama Merkel”, care să îl ascundă protectoare sub fustele diplomatice ale Germaniei, Klaus Werner Iohannis chiar nu mai valorează nici cât o ceapă degerată” pentru interesele geo-strategice americane pe termen lung. Atfel că acesta va fi ”dus cu zăhărelul” cu șefia NATO până ce ”dinamica operativă” va impune transformarea sa într-un nou Emil Constantinescu.

Ciucă omul DOD

Sinecura pregătită pentru Iohannis fiind cel mult conducerea unui banal institut european de cercetare geo – politică… Unde mare minune de nu va trebui să colaboreze și cu ”Prostănacul” Geoană, cel care deja iarăși ”țopăie”, ca să vadă ”Mihaela, dragostea mea” că este președintele României…

Aurescu, ”țintă în mișcare”…

Acum, normal că devenit și el deja un adevărat ”animal politic”, precum rivalii săi civili, generalul Nicolae Ionel Ciucă știe foarte bine că Iohannis are nevoie de un avertisment cât se poate de clar și care să îi bage mințile în cap!

Geoană și Iohannis amăgiți de Biden

Asta dacă va încerca să opună cumva rezistență…Astfel că, după cum susțin sursele noastre, ministrul de Externe tocmai ce a fost însemnat drept ”țintă în mișcare” pentru prima remaniere guvernamentală. Mai ales că la vârful sistemului se știe prea bine că Bogdan Aurescu poate face ce vrea în fruntea Ministerului Afacerilor Externe, că doar Klaus Iohannis nu își permite să se supere pe el.

Fără oamenii negri ai BND mai câștiga Iohannis alegerile

Mai ales după ce Aurescu i-a șoptit la ureche ”oferta de nerefuzat” făcută în Biroul Oval de fostul președinte american Donald Trump, ca Iohannis ”să rupă” Uniunea Europeană. Și să facă pe dizidentul, așa cum joacă Viktor Orban acum! Numai că Iohannis s-a plâns ”la mamițica” Merkel iar Aurescu știe acest lucru. Și l-a fructificat câștigând astfel ”ascendent moral” asupra lui Iohannis, asta ca să nu spunem că l-a șantajat direct. Așa că, dacă ”ospătarul” Iohannis nu execută ”ultima comandă” a lui Ciucă, ”nota de plată” va fi achitată de către Aurescu!

Ultimele stiri

  • Comunicat de presă COLEGIUL ECONOMIC ”VIILOR”
  • Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea în prima parte a lunii iunie
  • Terifiant! Director de închisoare, asasinat. Primise ameninţări cu moartea de la deţinuţi
  • Planuri de călătorie date peste cap. Zeci de oameni au ratat zborul Cluj Napoca-Paris. Ce s-a întâmplat la aeroport
  • Polițiști înjurați și amenințați de mai mulți indivizi, în plină stradă. Imaginile publicate de Sindicatul Europol – VIDEO
  • Ciucă: „Șansa PNL este să aibă candidat la președenție”
  • SUA avertizează că nu acceptă un joc la două capete al Chinei. Ori cu occidentul, ori cu rușii!
  • VIDEO| Putin și Xi își anunță frăția și condamnă Statele Unite
  • Guvernul mai împrumută 1,3 miliarde!
  • Poza Zilei
  • Exit mobile version