AcasăDezvaluiriAnchete”Idiotul util” generalului!

”Idiotul util” generalului!

Guvernul Orban a avut ”Grinda” lui… La Cîțu nu a mai fost nevioie, că însuși premierul a făcut pe ”Superman”. Și cum cutuma trebuia musai respectată și de către actuala coaliție ”contra naturii”, iată că în actualul Cabinet s-a trezit cooptat și Florin Roman! Cel care își seducea electoratul ”sugându-și burta”, ca să dea bine ca ”macho” în celebrul selfie făcut în baie, doar în prosop. Același Roman care s-a ales cu eticheta de ”Fomistul”, poate nu neapărat doar penrtu banderolele cu ”Greva Foamei” prin care obișnuia să protesteze prin Camera Deputaților. Aceeași Cameră a Deputaților de unde s-a ținut cu dinții – aproape la propriu! – de scaunul de președinte de ședință, timp de câteva minute, până ce AUR-ișii au reușit să îl evacueze, mai ceva ca jandarmii pe ultrașii galeriilor de fotbal!

Astfel că, mai mult ca sigur, destui alți lideri politici s-or fi întrebat ce l-a apucat pe proaspătul premier să insiste tocmai penntru acest Roman să primească și el un portofoliu. Mai ales că, astfel Florin Roman devenea singurul ”looser” al ”echipei câștigătoare” promovat în noul guvern! Dar uite că a avut și gene

Iohannis a cedat în fața Microsoft

ralul Nicolae Ionel Ciucă socotelile sale… Unele extrem de pragmatice, ce este drept… Și care demonstrează cu prisosință că, încă de acum, planurile politice ale generalului sunt unele pe termen lung. Dar care se bazează tocmai pe schimbarea etichetei de ”omul americanilor” într-un european convins… Iar oricât ar părea de surprinzător, premierul Ciucă a  reușit să dea o nesperată dublă lovitură de imagine prin aducerea în Guvern a ”idiotului util” Florin Roman.

Prima plată, 500 milioane de euro!

Acum, ce este drept, Florin Roman a și reușit să se remarce încă din primele zile ale mandatului său în fruntea Ministerului Digitalizării. Totul după ce și-a trecut în CV, ca să aibă totuși o minimă legătură cu noul domeniu de activitate, și o lucrare academică intitulată ”Teoria sistemelor informaționale”.

Au mai fost Loturi Microsoft

Numai că, ghinion, imediat a ”țânit” public informația că lucrarea lui Roman o fi ea sublimă în CV, dar în realitate lipsește cu desăvârșire! La fel cum nu poate fi de găsit nici la editura care ar fi publicat-o! Dar nici la vreo bibliotecă oarecare din țară! Culmea însă, nici măcar în baia lui Roman, acolo unde își face selfie la bustul gol, din moment ce până și ministrul a fost nevoit să se ”autoflageleze” public că nici măcar el nu are cartea! Și uite cum ”caterinca” este deja asigurată în noul guvern, în cel mai tradițional stil ”Bulă”.

Ciucă plătește pentru vizita lui Austin la București

Numai că, lăsând orice glumă la o parte, iată că ministrul Roman este primul membru al Guvernului care este gata să facă prima plată din ”cota” ce îi revine din PNRR. Și încă una de 500 milioane euro! Astfel că acesta nu a fost pus chiar de ”florile mărului” la Digitalizare! Pentru că ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării a și anunțat că ”avem 500 milioane de euro din PNRR alocate pentru realizarea cloud-ului guvernamental, adică unirea tuturor bazelor de date ale tuturor instituțiilor centrale și locale”.

”Operațiunea ORACLE”, avertismentul din 12 octombrie!

Acesta era avertismentul din chiar titlul ”loviturii” din urmă cu nici două luni. Atunci când salutam că ” ofițerii români de contrainformații încep să își facă din nou treaba… Astfel că, după suspiciunile rezonabile că mai multe importante companii românești ar putea fi victimele unei halucinante Metode Maradona, aceștia verifică acum dacă americanii presează semnarea unor contracte pentru transmiterea și stocarea datelor in cloud”.

500 milioane euro ne costă un nou cloude guvernamental

Tot pe 12 octombrie avertizând și asupra presiunilor deja ”coloniste” pe care emisarii partenerilor strategici le exercitau asupra unor mari companii și instituții ale statului român, pentru a înghiți un nou și păgubos contract MICROSOFT. Ceea ce a atras reacția imediată a structurii contrainformative care nu a ezitat să informeze de îndată ”beneficiarii legali” cu privire la acest ”lobby” deja mult peste cadrul legal.

Capitularea lui Iohannis din 3 noiembrie

Numai că, din nou, ofițerii de contrainformații au fost trădați de clasa politică! De la chiar vârful ei… Întrucât, în ciuda ”plicului galben” trimis inclusiv la CSAT, președintele Klaus Iohannis a capitulat în fața intereselor americane în România. Și astfel a survenit capitularea necondiționată din 3 noiembrie, atunci când titram ”Gata plata și pentru MICROSOFT”! Principala grijă a președintelui la întâlnirea de peste Ocean fiind doar ca ”nu cumva gigantul american să fie nemulțumit de oferta de nerefuzat pe care Iohannis tocmai a făcut-o companiei MICROSOFT, în numele obedientului stat român. Și anume tocmai ca toate instituțiile să „înghită” noi contracte privind implementarea infrastructurii de cloud. Iar cum deja s-a bătut palma pe ”prețul corect” s-a putut comunica și public faptul că ”gigantul american MICROSOFT pregătește proiecte importante în România, în domeniul infrastructurilor de cloud și al dezvoltării de competențe digitale, temă discutată de președintele Klaus Iohannis cu președintele MICROSOFT, Brad Smith, în marja participării la Summitul liderilor mondiali din cadrul Conferinței Națiunilor Unite privind schimbările climatice”.

Ciucă plătește! Pe semnătura lui Roman!

Și uite că acum, ca printr-un miracol, au apărut și banii! Ciucă putându-și astfel onora încă o dată angajamentul luat în fața ”Înaltei Porți” de la Wasghington. Pentru că descinderea de doar câteva ore a secretarului de stat american la București, cea care a și dus de altfel la înscăunarea generalului drept premier uite că a costat fix 500 milioane euro! Adică jumătatea de miliard pe care premierul Ciucă o va asuma ca plată pentru MICROSOFT, americanii chiar neavând de ce să le pese dacă banii le sunt virați din contul MApN, ca până acum, sau din cel al Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării. Sub semnătura lui Florin Roman. Cel care poate că ar face bine să caute în ”cloude” ce au pățit alți miniștri care au cedat presiunilor și au achitat diverse contracte către aceeași companie… Pentru că procurorii români au arestat un spectaculos ”Lot Microsoft”, cu defilări în cătușe, ”Beci Domnesc” și tot ”tacâmul” propagandistic de rigoare. În timp ce nu au îndrăznit să îi deranjeze pe mituitorii dovediți americani cu nici măcar o întrebare, ca să nu mai vorbim barem de vreo eventuală Comisie rogatorie…

author avatar
Catalin Tache
7.058 afisari

59 COMENTARII

  1. o rugaminte pentru „patrioti” – sa mai puneti mana putin pe carte, ca nu intelegeti NIMIC din ce va dicteaza aia si scriem prostii 🙂 incearca si cu google translate, e destul de eficient la traducerea din rusa :):)

    • Alta gogonata , la problematica internationala existenta ar fi venit ditamai Seful de Pentagon la Bucuresti sa faca lobby pentru MICROSOFT si sa-l imbarlige in semnaturi pe sarmanul Florin Roman dupa ce si-a facut dus si a prezentat pieptenul si batista la inspectie ? De ce improsti cu noroi fara sa ai dovezi ? Hai sa fim seriosi , pana si marmota are demnitatea ei , refuza sa mai inveleasca ciocolata ! Generalul Austin a venit cu obiective concrete care ii revin in atributiunile de serviciu , nici nu s-a uscat cerneala dupa scandalul cu Mark Milley , la asemenea nivel nu se coboara stacheta atat de jos . Milley a platit pentru convorbirea cu chinezii , s-ar preta Austin cu Florica al nostru ? Daca americanii iti citesc articolul se vor distra copios , mai abitir ca la filmele de comedie cu Chaplin sau Stan si Bran .

      • Esti doar prost sau postac de serviciu?loyd a venit pt ca,SUA sa isi puna sluga Ciuca vechil peste colonie…in rest e treaba lui Ciuca cum si prin cine da paraindaratul…unde ma-ta ai citit tu ca Austin a venit sa se roage de Florica al tau? Pai ce treaba avea Iohannis sa se vada cu directorasii unei companii la Summit -ul pentru clima?jegule!!!

        • Sunt jegul ” Patriot ” mancurt stalinist poponaut CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL , ma tot dau pe langa Florica sa-i labuiesc prosopul , mi-e cam frig dupa ce am facut topless la bara si am behait nud in boschetii din spatele garii Tiraspol . Behehehe …….

          • Esti si prost , si postac de serviciu ! Unde ma-ta ai vazut roman sa posteze in publicatiile din Transnistria si sa jegaiasca mancurtii ca la usa cortului ?

      • G4 Media.ro , 20 octombrie 2021 : ” Video Seful Pentagonului , la Bucuresti : Regiune Marii Negre FACE PARTE DIN INTERESUL NATIONAL AL SUA SI VOM FI CONCENTRATI ASUPRA EI / ESTE EVIDENT CA REGIUNEA ESTE VULNERABILA LA AGRESIUNEA RUSIEI „.

    • Serghei Brin , mi-am insusit autocritica , am pus mana pe carti , alea de joc , mereu raman popa Kostea prostu sugiuku …..hihihihihihihi

  2. Tache, daca nu ai fi ofiter GRU, daca nu ai avea acoperire diplomatica, nu ai avea doua vile la Corbeanca, nu ai avea paza armata 24 din 24 , ai mai avea asa tupeu sa te pisi pe serviciile secrete romanesti si partenerii care ne asigura securitatea???

  3. Il cunosc pe Roman -chiar este sarac cu duhul, asta ca sa i se spuna ministrul semneaza si ca el l-a impuscat pe Kenedy🤣unul mai zezvzec nici ca puteau gasi…o sa-i iasa pe nas!

  4. Juma de miliard un cloude….scump,domnu Ciuca, scump…parca si rachetele erau mai ieftine…dar te-a facut Loyd premier?te-a facut…

  5. Cel putin Florin Roman nu s-a vandut unui serviciu secret rusesc ca Tache, pentru o stea de general…

  6. Cine credeti ca se smiorcaie sub acoperirea pseudonimelor Curios , Si mai curios , Dinu sararu , Realist , Dac , Labar si Dipi ? Raionu mi-a pus in cizmulite azi-dimineata un vibrator sa-mi calmez hemoroizii , este normal sa ma revansez printr-un vagon de marfa cu postari …

  7. E tare sexy nebunaticul asta de Florica , nu puteam sa-l ratez , nu apar in poza ca sunt inghesuit sub chiuveta cu mufa conectata sub prosop ….

  8. Kostyusku , felicitari , esti profesionist , expresia tampa a lui Florica demonstreaza ca a atins nirvana , precis te ia ordonanta … !

  9. Pare a fi totusi mana SIE…e in razboi total cu neamtul…mai ales dupa ce i-au facut *guvernul meu*…

  10. Aktual 24 , astazi , 06 Dec.2021 , articol de Victor Gheja : ” PSD , INVINS DIN NOU . PENSIILE SPECIALE PENTRU PRIMARI SE AMANA IAR CU UN AN , CIOLACU CONFIRMA CU NADUF „.

  11. Printr un cloude de la Microsoft evitam ca GRU sa puna laba pe toata baza informatica a statului…

    • Adica nici macar nu le dam gratis americanilor, mai platim si 500.000 milioane …barem GRU le lua,dar nu cerea si bani😅

      • Bag si io de zor , poate prinde la vreun prost …..hihihihi

    • Recunosc , am lipsuri , m-am deconspirat cand am postat cu pseudonimul ” Sibian ” , nu am pus liniuta de dialog ( ” Printr un ” ) , cititorii stiu ca sunt singurul care scrie fara sa foloseasca liniuta de dialog si ma taxeaza la falci si rozeta .

  12. Un articol extrem de taios in Spotmedia .ro , astazi , 07.12.2021 , ora 00:11 , articol scris de Ioana Ene Dogioiu : ” GHINEA E DE VINA ! ” .

  13. Din 13 ianuarie 2022 , TVA-ul la gigacalorie va fi de doar 5 % .

    • si ce-i opreste sa creasca pretul si mai tare ? vezi ca esti prost si te bucuri aiurea ? asa a fost si la alimente si a durat 5 minute si preturile au crescut la loc , in schimb s-au imbogatit niste smecheri si statul a incasat mai putin .

      • Pai , io sunt prost , ba , lepra dracu , asa a promis Ciolacu , stiu io ce fac astia peste 5 minute ? Ba , tu nu cumva esti schizofrenicul de Kostea Sugiuk Tiraspol ?

  14. Digi 24 , astazi , 07.12.2021 , ora 08:00 : ” JOE BIDEN SI VLADIMIR PUTIN DISCUTA AZI DESPRE SITUATIA DIN UCRAINA . CE RASPUNSURI PREGATESC SUA LA MANEVRELE IN ZONA ALE RUSIEI ” . Convorbirea in sistem video va avea loc astazi , ora 17:00 ( ora Romaniei ) .

  15. Fiți serioși, nu v-a mai exista nici un dosar MICROSOFT, după cel terminat cu achitarea tuturor celor învinuiți în dosarul trecut. Crede cineva că există un procuror în Colonia România care să ancheteze șpaga dată de MICROSOFT? Cât privește cartea lui Roman, ce fel de autor este el și care este editura aceea care a editat-o și nu a trimis un anumit număr de exemplare, conform legii, la Biblioteca Națională.

  16. Nu exista nici o carte , A RECUNOSCUT ca a dat un interviu intr-o revista acum 15 ani si nici p-aia nu o mai gaseste . S-a impaunat si el , nu stia cum sa-si justifice pleasca numirii la Ministerul Digitalizarii .

  17. dle Tache , de ce nu dati un block total la nebunul care impute acest spatiu ? chiar nu cititi ce spun oamenii la art dvs . pe linga ca-i nebun e si scarbos , ce ma face sa cred ca va saboteaza . nu mai este vorba de libera exprimare , este scarba prin repetitie , aceleasi cu tiraspol si alte infantilisme .

    • Asa e , dle Tache , nenorocitul asta mancurt bashit de CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL zis KOSTEA AMORE SUGIUK a imputit spatiul , pe langa ca-i nebun e si scarbos , creaza scarba prin repetitie cu infantilismele lui , dati-i in bot total , il furnica buzele daca n-are o zmetie zburlita sa o morfoleasca , simpla lui existenta va saboteaza activitatea jurnalistica . Sa posteze la ziarul garii Tiraspol , verificati ca ia ciordit si curcanii impegatului .

  18. Ce sa mai zicem de Ministrul Finantelor , de Secretarul General al Guvernului si de sefa Comisiei Juridice de la Camera Deputatilor ?

  19. prostocratia si personaje santajabile puse de papusari in anumite functii este o metoda generala . uitati-va la bruxelles ! nemtii au spus cu gura lor ca ursula era cea mai slaba ministreasa din guvernul lor si acum este in fruntea UE .

    • Nemtii nu au spus niciodata asta despre Ursula , se vede ca esti un mitocan propagandist . Leyen a fost ministrul Apararii in Germania , tu esti un boschetar mancurt bashit ce haleste k.kat in National . SIKTIR !

  20. Dar de ministerul Familiei si Tineretului aparut peste noapte si care n-are nici macar sediu ?

  21. Acest SPECIMEN Roman este monument de prostie, nu are ce cauta în parlament și niciatat în Guvernul României. Ar trebui dat exemplu cu ASA NU
    Stimați romani aveți grija la vot sa iasă PNL sub 5% ca PNTCD sa nu mai primoveze astfel de prosti și idioți ca acest Roman. Nu vedeți în foto ca i se vede pe fata urma cursului lui City alt idiot, ca PNL numai asemenea specimene promovează.

  22. Fata de Ciordache ….e parfum . Stimati romani , aveti grija si de cei ce posteaza in National , cum e specimenu asta de la 13:50 , uitati-va la fata lui in poza cu care semeaza ” Marius 1488 „. Vedeti ce freza are si ce privire expresiva ?

  23. Mariusica , daca apari la balcon cu mecla asta din poza , se sechestreaza toti in case ……

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger