AcasăDezvaluiriAncheteI-a încălecat pe Ciucă și Iohannis!

I-a încălecat pe Ciucă și Iohannis!

Oficial, a descins la București ca să întrebe ce este cu certificatul verde și să laude unicornul UiPath. Ceea ce chiar nu prea ține de fișa postului comisarului european pentru piața internă. Numai că, înainte de a sosi în România, Thierry Breton a condiționat toate celelalte puncte de pe agenda vizitei oficiale de solicitarea expresă de a ”da ochii” cu ”vechiul lui prieten”, Nicolae Ionel Ciucă.

Florence Parly coșmarul lui Ciucă și al lui Iohannis

Cel care a dat dovadă de un ”bădărănism” politic rar întâlnit până și pe meleagurile dâmbovițene, atunci când i-a ”sugerat” omoloagei sale franceze, de la obraz, să ”cadă la pace cu DAMEN”, dacă vrea să semneze contractul corvetelor. Iar așa după cum ”NAȚIONAL” dezvăluia încă de atunci, Florence Parly, ce cotată la Paris cu șanse uriașe de a fi prima femeie premier din Franța nu doar că i-a închis telefonul în nas generalului Ciucă, dar l-a informat imediat pe președintele Macron. Cel care, la rândul său l-a activat de îndată pe omul său de încredere de la Bruxelles, nimeni altul decât Thierry Breton.

Uite că a aflat și Iohannis că Breton este omul lui Macron

Numai că, înainte de a fi comisar european, Breton a fost CEO al ATOS, colosul francez producător de armament. Ceea ce ”combinatorul” Ciucă a aflat abia după ce Thierry Breton i-a solicitat explicații oficiale despre ”Afacerea Piranha”! Între timp însă, Angela Merkel a ajuns doar o pensionară! Iar Franța – cea care de altfel și preia președinția Consiliului European pe 1 ianuarie 2022!- își asumă deja intenția de preluare a hegemoniei asupra Uniunii, alături de noul său aliat italian. Astfel că Thierry Breton a venit de fapt la București ca să ”marcheze teritoriul” pentru noul ”mascul alfa”. Direct peste deja ”udații” Iohannis și Ciucă. Și să le readucă aminte celor doi, față în față, că Florence Parly poate fi cel mai negru ”coșmar” politic al lor, dacă mai umilesc Franța și nu se alinează noilor ”astre” europene!

Au înregistrarea șantajului!

”Florence Parly și Thierry Breton strâng lațul în Comisia Europeană” avertizam exact în urmă cu un an, pe 18 noiembrie 2020. Atunci când insistam că afrontul ministrului român al Apărării la adresa lui Florence Parly a fost înregistrat! Francezii având astfel înregistrarea ”șantajului” la care generalul Ciucă s-ar fi pretat, atunci când ministrul francez al Apărării i-a solicitat acestuia, în cadrul unei convorbiri telefonice, explicații pentru refuzul părții române de a semna contractul corvetelor! Totul după ce Naval Group câștigase definitiv atât licitația internațională, cât și contestarea acesteia în instanță de către concurentul olandez Damen. Companie la care, imediat după preluarea frâielor Ministerului Apărării Naționale de către generalul Nicolae Ionel Ciucă a fost ”plantat” bunul camarad al acestuia și fost șef al DGIA, generalul Savu. Astfel că, deja după luni întregi în care reprezentanții MApN au preferat să își pună și ”stiloul în ghips”, decât să semneze contractul corvetelor, picătura care a umplut paharul a fost ”sugestia” telefonică făcută de Ciucă lui Parly de a cădea mai întâi ”la pace” cu DAMEN!

A făcut contra vântului!

Și chiar dacă a conștientizat totuși ce urmări cel puțin diplomatice și financiare poate avea acest ”stabor” în care i-a băgat pe francezi ca să le plătească olandezilor ”taxa de șmecherie” pe o licitație deja câștigată de Naval Group, generalului Ciucă nu i-a păsat! Pentru că era pe val! Și îl avea în spate pe Mark Esper, ”săgeata” samsarilor americani de armament. Ca și pe protectoarea germană a ”comandantului suprem”. Numai că, între timp, fostul secretar american al Apărării este deja anchetat chiar pentru unele afaceri obscure cu armament. În timp ce Merkel … Cine mai este Merkel? Astfel că, da, anul trecut, Nicolae Ionel Ciucă și Klaus Iohannis au făcut ”ceva” pe Franța, pe președintele Macron, pe ministrul Parly și pe comisarul Breton! Numai că, uite că au făcut ”contra vântului”. Iar acum trebuie să repare ”răul făcut” și să ”înghită”, după cel american și german, și ”broscoiul” francez! Astfel că, după vizita lui Breton la București, viitorul ministru român al Apărării va semna cu celeritate contractul corvetelor! Chiar înainte de pensionarea lui Hăpău!

author avatar
Catalin Tache
9.088 afisari

72 COMENTARII

    • Doi limbisti ( io si Gelu ), le-am fardat cu sfarcul limbii ochii dosnici maro ai lui maCiuca si plavanu . Am fost recompensati cu vanturi divine puturoase de esenta nipona de ne-au zburat perucile si ne venea sa ne facem sepuku ….hihihihihi

  1. Tache , numai de semnarea contractului corvetelor nu-i arde lui Ciuca . Sa se pronunte instanta , cum pot forta Breton si Pearly un Prim-ministru sa semneze pe repede-nainte , crezi ca Unchiul Sam doarme ? Vedem noi cine inghite broscoiul ….

  2. Aktual 24 , astazi , 18 Nov.2021 , articol de Ioana Hurdea : ” LIVIU DRAGNEA A MASURAT IQ-ul LIDERILOR PSD : ” SUNT CATIVA PROSTI PRIN CONDUCEREA PSD „.

        • Io sunt suporter peste tot pe unde e rost de hap-sarmaua zburlita , sunt fan al interpretarilor duioase la flautul zburlit cu gusa .

          • securistilor , daca tradati poporul roman inca o data si fortati sistemul satanist biometric cu injectare experimentala fortata murim de gat cu voi ca nu mai avem nimic de pierdut! Gunoaiele de la serei sa ridice interdictiile de acces in toate magazinele ca ne imbrancim deja cu sclavii de la intrare si cheama jandarii de ne dea cu pullanul in cap ! Suntem la capatul rabdarilor si MAJORITATEA militienilor si agentilor de paza nu vor sa mai sustina segregarea nazista !Magazine sacrificate ILEGAL si falimentate de slugoiii imputiti de guvern si comitetul curului !

          • National.ro , astazi , 19 noiembrie 2021 , ora 8:38 , articol de Tudor Borcea : ” GRECIA INTERZICE PERSOANELOR NEVACCINATE SA MAI INTRE IN BISERICI „.

  3. Macron defileaza la alegerile din Franta, asa ca Plavanul va fi incalecat de Piticul Atomic pana la sfarsit mandat

  4. Thiery Breton , nascut la 15 ianuarie 1955 , are un C.V impresionant , din 2010 este in topul listei cu cei ” 100 de directori executivi cu cele mai bune performante ” , aclamat pe scara larga ca un ” Vrajitor al Schimbarii „. A scos din faliment grupul Bull ( computere ) , Thomson Multimedia ( electrocasnice ), sef al corporatiei France Telecom , in 2005-2007 a lucrat la Ministerul Economiei , din 2008 este presedinte executiv si CEO al Athos SA ( pana in 2019 ) , a orchestrat activitatile IT ale grupului industrial german Siemens ( care a preluat 15% din capitalul Athos ).Om de afaceri , politician si scriitor francez , a predat la Harvard Business School , autor a mai multor carti despre tehnologia informatiei , economie si coautor al unui roman despre spatiul cibernetic . Ofiter al Legiunii de Onoare , comandant al Ordinului National al Meritului si membru ” La Siecle ” . Din 2019 este comisar european pentru piata interna . Casatorit din 1982 , are o fiica ce locuieste la Berlin .

  5. Comisarul.ro , ieri , 18 Nov.2021 , ora 08:29: ” DRAGNEA AR TREBUI SA FACA PUSCARIE PENTRU ASTA ! / DIN CAUZA LEGILOR MODIFICATE LA ORDINUL LUI , STATUL VA PLATI UN MILIARD DE DOLARI PE O CONCESIUNE DATA GRATUIT TOT DE STATUL ROMAN „. Cititi articolul integral pe Europa Libera . ro , ieri , 18 Nov.2021 , articol de Marian Pavalasc : ” Cum a ajuns o companie de stat sa plateasca un miliard de dolari pe o concesiune data gratuit tot de statul roman „.

    • Du-te, ma, dracului de cacanar !!!
      Esti un imbecil si nu cred ca mai ai mult de trait, fiindca virusul vegheaza !!!
      Inainte, insa , sa nu uiti ca esti programat la o felatie la Dragnea !!!
      Vita nazista !
      Ce grad ai ma, nemernicule ?
      Tu trebuie sa fii de la S.I.E. de dai limbi la oficina C.I.A. !

      • Asa este , sunt Kostea Sugiuk Cacanaru Tiraspol , un imbecil muribund virusat , execut si inainte de teleportare la Boje felatii lui Dragnea , o vita stalinista ce se baleaga pe coada , cu grad de ingrijitor limbist in subsolul cladirii de pe str.Manoilov , nr.42 , Tiraspol . Cu ultimele puteri hantan de cur ziaristii de la publicatii ce il vorbesc de rau pe amicul meu Daddy si sug propolis de pe tulumba zburlita a celor ce mentioneaza aceste articole . Bine ca se indura Boje sa ma lase ordonanta la tatuku Iosif , si-asa am facut Raionu de ras si fac umbra de pomana !

        • Kostea , sugiukule mancurt , diliule , du-te , ma , dracului de cacanar , esti mai prost ca mine !!!

          • Recunosc , nu sunt Vlad Tepes si nu sunt ROMAN , sunt CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL , o zdreanta de troll mancurt ce halesk k.kat in National pentru un pumn de copeici aruncat de Raion . Ma gasiti pe Facebook si pe Youtube , va garantez conversatii interesante ce va vor grabi internarea la ospiciu . Pupici !

      • Daca litigiul cu achizitia corvetelor este la CCR , cum ” I-a incalecat Breton pe Ciuca si Iohannis ” ? Sa se duca la CCR , ce traba are cu cei doi ?

  6. HotNews . ro , astazi , 19 noiembrie 2021 , ora 12:49 : ” SECTIA SPECIALA PE CARE PSD NU VREA SA O DESFIINTEZE , DOAR 5 RECHIZITORII SI PESTE 24, 58 DE MILIOANE DE LEI CHELTUITI IN CEI TREI ANI DE EXISTENTA / CATI BANI S-AU DUS PE CHIRII PENTRU LOCUINTE SI PE DIURNE „.

  7. Comisarul.ro , astazi , 19 Nov.2021 , ora 14:01 : ” AMANUNTE INCENDIARE ! / SECTIA SPECIALA , PAVAZA CORUPTILOR , TINUTA STRANS LA PIEPT DE PSD , A MANCAT C.CAT SI BANI ! „.

  8. Aktual 24 , astazi , 19 Nov.2021 : ” DRAGNEA IL TROZNESTE RAU PE CIOLACU : ” NEVERTEBRAT POLITIC . ESTE , DE DEPARTE , CEL MAI MARUNT SI MAI RIDICOL PERSONAJ AL ACESTOR VREMURI „.

  9. Cititi cat adevar razbate din ceea ce a scris Adrian Joldu , un roman din Cugir : ” TE PLANGI DE POLITICIENI , DE MEDICI , DE POLITIE , DE FUNCTIONARI . TU I-AI INVATAT ASA „.

  10. Articolul de la 15:24 cu cele scrise de Joldu il gasiti in Comisarul.ro , astazi , 20 Nov.2021 , ora 14:17 .

  11. Asta am facut si eu odata am deschis giamu la tren si am scuipat cu muci. La 4 giamuri de mine pe acelasi culoar de compartiment, am auzit.
    -Inchide draga giamu ca a inceput sa ploua, mai bine plecam maine la mare…

    • Mi-a venit scuipatul cu muci in felinare , mai bine ma arunc din tren , GIAMU imi permite sa arunc hoitul si ma invita sa scape de prosti !

  12. Domnu geo, esti tot in giamul de la strada principala din Amsterdam?Ce faci ,stai neclintit Nici nu clipesti Te gandesti in mintea ti cu un neuron ,si acela intoxicat inca de la 10 august cand v am schimbat adn ul De cand vi s a schimbat DNul sunteti pe invers

    • Domnu Goe , da , io , Kostea Geo Sugiuk , stau fara sa clipesc la giamul bojdeucii din Rabnita si Gelu imi prelucreaza rozeta corodata de hemoroizi . Ne credem la Amsterdam , am labuit un felinar rosu si niste perdele de la Raion cu care ne invesmantam cand o babardim pe 69 , suntem vaporosi si sexy . Am desenat un soare pe perete si ne lafaim in amor cu turturi la nas si gheata la torpedou …..hihihihihi

  13. Aktual 24 , astazi , 21 Nov . 2021 : – 1. ” PSD SI PNL INFIINTEAZA UN MINISTER NOU , SPECIAL PENTRU GABRIELA FIREA . LA MUNCA VINE SOFERUL MARIUS BUDAI . GRINDEANU OUG 13 -VICEPREMIER „. 2. ” SENATORUL CHILOTILOR ” VA FI MINISTRU AL CULTURII . CTP : ” A LUCRAT IN INDUSTRIA DE CRACI , TITE SI BUZE SILICONATE „. ROMASCANU , DECLARATII OBSCENE LA ADRESA JURNALISTILOR „.

  14. Soarele galben si cravatele rosii si-au dat mana peste tara , o vor pune si de o fuziune domnind pana la adanci batraneti – Ramane in sarcina odraslelor beizadele sa continue marsul glorios !

  15. Aktual 24 , astazi , 21 Nov.2021 : ” CRISTIAN DIACONESCU ISI FACE CRUCE IN FATA ” ROTATIVEI ” PNL-PSD : ” NU STIU SA FUNCTIONEZE UNDEVA IN LUME „. Ingrijorator este faptul ca LUMEA NU O SA MAI IASA LA VOT .

  16. Cristian diaconu Este japita aia care si spioneaza amanta pe la hoteluri din strainatatePe ce bani faci investigatii de amante?

        • E postarea cu numarul 69 , nu se puteam sa o ratez , iar sunt cu falcile umflate ca broscoiul si rozeta zdrente , homalaul Kostyuska e la datorie ! Gica contra sistemului imi solicita un 69 , nu pot sa il refuz , o ardem si noi la Rabnita ca la Amsterdam ……

          • Comisarul.ro , astazi , 21 Nov. 2021 , ora 13:33 : ” S-A IMPARTIT PRADA / CATI SECRETARI DE STAT VOR AVEA PSD , PNL SI UDMR IN NOUL GUVERN „. Secretari de stat : PSD = 42 , PNL = 34 , UDMR = 8 .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger