AcasăDezvaluiriAncheteHopa, vin vremuri grele pentru Carmen Dan!

Hopa, vin vremuri grele pentru Carmen Dan!

Marcel Vela a mai cerut audierea lui Carmen Dan

Iată că ”lovitura” de ieri a avut efectul scontat, conducerea liberală luând fie și în ultima clipă înțeleapta decizie de a îl înlocui pe Laurențiu Leoreanu de pe lista viitorilor ministeriabili, acolo unde ar fi trebuit să fie nominalizat chiar în fruntea MAI! Mai mult decât atât, PNL-ul se prezintă acum la Interne cu practic singura soluție proprie la îndemână, senatorul Marcel Vela. Cel care barem știe ”cu ce se mănâncă ministerul” ăsta, mai ales după perioada petrecută în fruntea Comisiei de apărare, ordine publică și siguranță națională a Senatului României.

Marcel Vela a mai cerut audierea lui Carmen Dan

De unde însă nu trebuie uitat a fost înlocuit după ce a solicitat insistent audierea lui Carmen Dan în vederea stablirii rolului jucat de ”Blonda lui Dragnea” în evenimentele violente din Piața Victoriei, din data de 10 august, de la ”Mitingul Diasporei”. Și cum tot Marcel Vela este cel care s-a zbătut și a cerut de asemenea oficial inclusiv desecretizarea ”Dosarului 10 august”, dacă va trece de furcile caudine ale Parlamentului noul Cabinet Orban, atunci chiar că se anunță vremuri mai mult decât interesante pentru ”Frăția Blondei” și membrii acesteia… Dintre care mulți nu doar că nu au părăsit sistemul după debarcarea lui Carmen Dan de către Viorica Dăncilă, dar chiar au avansat sau s-au aciuit prin locurile călduțe și ”la adăpost” oferite de camarazii din ”Frăția Cadriștilor”. Astfel încât cei care deja s-au grăbit să deschidă șampania doar pentru că la conducerea Ministerului Afacerilor Interne ar putea  veni un liberal s-ar putea să ajungă singuri la concluzia că s-au pripit… Și chiar mai curând de cât se așteaptă mulți, Marcel Vela fiind considerat de departe unul dintre cei mai informați politicieni români…

Gata, se desecretizează 10 august! 

Uite că PNL-ului i-a venit mintea la cap și omul de încredere al Elenei Udrea și a lui Gheorghe Ștefan ”Pinalti” nu a mai ajuns să fie nominalizat pentru șefia MAI!. Pentru care oricum aproape că ar fi fost imposibil să  primească avizele necesare, la ce anchete erau ținute ”în adormire” în ceea ce îl privește. Și astfel a ajuns în ultima clipă senatorul Mircea Vela să fie propunerea oficială din partea premierului desemnat Ludovic Orban pentru portofoliul Internelor. Acolo unde va avea drept prioritate absolută desecretizarea dosarului 10 august, ceea ce va putea produce multe și mari surprize ulterioare din partea procurorilor. Iar cum acest caz nu este singurul controversat de pe vremea atât de zbuciumatului mandat al ”Blondei lui Dragnea”, chiar că se anunță vremuri grele pentru Carmen Dan cel puțin…

Se desecretizează ”Dosarul 10 august”!
author avatar
Catalin Tache
10.503 afisari

22 COMENTARII

  1. Un articol de rahat. Nici nu stii mai tachita sa legi faptele intre ele. Te limitezi la o analiza pe care o face un copil de clada elementara.

  2. 10 august a fost o încercare de lovitura de stat cu sprijin extern,nerealizata datorita jandarmeriei române! Daca se desecretizeaza poate sa se duca la pușcărie sau în ancheta procurorilor ăia cu multe case la Sibiu pt. înaltă tradare! Și f.mulți din jurul lui și al partidului mieu..Și cine mai știe? și din multe alte locuri!

  3. „Încercare de lovitura de stat….. Agenturili străine….americanii… ba nu…. rusii”… hai sictir gloabă psd-tăsau poate și udmr-stă sai și alde…
    Mizeriile de jandarmi au încercat sub baghetă penalului dragnea sa orhestreze așa-zisul atac pentru ca acele gloabe sa poată schimba constituția și justiția în interes propriu pe persoană fizică.
    Urgent trebuie început procesul acestei organizații criminale care în istoria ei a fost mână insângerată a politrucilor.
    Timiterea în judecată a macelarilor din ac instituție și CONDAMNAREA LOR PENTRU CRIME ÎMPOTRIVA POPORULUI.

  4. Hă, hă, hă, pariu că nu vor găsi mare lucru și s-ar putea să-i îngroape chiar pe cei care îl vor desecretizat. Poate vor găsi și ni se va spune adevărul cu această ocazie. Cine a fost în spatele agresiunilor, tentativei de lovitură de stat și finanțării protestului. Nu credeți că ar putea fi văzută, pe vreo înregistrare care a fost uitată pe undeva, vreo geacă roșie?

  5. Jandarmeria nu este scula nimanui ! Nu este cosul de gunoi,rahat si urina aruncat de balbaitul,grasa sau sandy+ aliatii de rigoare!! Nu este platita,sa primesca pasiva bolovani,sticle si garduri in cap! Reactia jandarmeriei romane in 10.082018 are motivatie in orice tara civilizata! Cei care au facut excese sa plateasca ! Fie jandarmi fie manifestanti pasnici !!

    • Ce zici tu se vede din avion! În detaliu, lucrurile nu mai stau la fel. Jandarmeria si jandarmii au plătit, plătesc si vor plăti pentru funcțiile primite de neterminatii cucos, sindile, brancoveanu, cazan, mastan.. niște genii în ale pupatului în anus pentru a fi unsi sefi. Toți niște nulități sadea. Singurul lucru care l-au putut face a fost Sa dlugareasca pe cei ce i-au uns boieri. Atâta vreme cât politicul face jocurile in minister vor fi mereu oameni precum acești iluștri lingăi, care vor prejudicia instituțiile statului. Locul lor e lângă dragnea. Iar cu lovitura de stat lasati-o mai ușor – imbecilism mai mare nu se poate. Hai sictir..

  6. C a și Comandant, nu ai ce să cauți civil în serviciu. Dacă vrei civil stai acasă iar dacă vrei militărie îmbracă-te militar. Noul Ministru să ia măsuri în privința asta.

    • Am înțeles!!! Asa voi face!!! Suliță?! Bre! Mai bine faci o CACOfonie decât să fii agramat(Ca comandant). Civilii despre care vorbesti tu nu au fost niciodată militari și nici nu vor fi oricât ai încerca tu sa îi îmbraci. Cel mai mișto erau cand se îmbrăcau jumi-juma: pantaloni civili și „sacou” cu grade(d’al’de cucos..). Panarame de 2 lei.

    • Nodurosu’, BRE! Ghiozdanul si la școală, frățică! Te învață în clasa a II-a cand si cand nu se pune CRATIMA! Ție ți-e foame?! Mănâncă rahat mai încolo, că-ți pute gura a prost! Du-te si linge-l pe poponarul CArafat în sfincterul terminal al rectului!

  7. Doamna Dan dumneavoastra va place politia ce ati patronato? Ieri clanul Radoi iar s-a luat la bataie in Caracal…
    In loc sa arestati interlopii voi va folositi pt foloase in bani si alegeri ca Bercea lui Petrov si famiglia.
    Apoi va intrebati de ce pierdeti puterea in nici 4 ani…

  8. Ba nu m-am razsgandit. Uite tot PSD OLTENIA. Ce sa mai ne luam acum de la mici amanunte marunte…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger