AcasăDezvaluiriAncheteHopa, ia uite cât costă protecția BND!

Hopa, ia uite cât costă protecția BND!

Spitalizarea lui Navalnîi la Berlin este plătită de Prigojin, șeful mercenarilor lui Putin!

Germania lui Merkel și-a asumat imediat după otrăvirea politicianului rus Alexei Navalnîi dublul rol de acuzator șef al ”Țarului” Vladimir Putin și de protector al principalului opozant al acestuia. Astfel că în timp ce Cancelarul german solicita insistent ”predarea” lui Navalnîi pentru salvarea de la moarte a acestuia, regimul de la Moscova a făcut o mișcare cel puțin surprinzătoare și a acceptat transferul la Berlin.

Astfel că, pe 22 august, Navalnîi a ajuns cu avionul la Spitalul Charite. Unde imediat s-a pus problema asigurării securității personale a opozantului rus, isteria mediatică dând ca ”iminentă” o nouă încercare de asasinat împotriva lui Alexei Navalnîi. Însă partea germană, cea care a cerut oficial transferul medical și-a asumat și protecția acestuia, ceea ce înseamnă implicit că BND-ul german a fost însărcinat cu această afacere, fiind vorba de un cetățean străin. Numai că, surpriză, ”protecția” BND  și ”ospitalitatea” guvernului german costă bani frumoși, nu glumă. Iar ”caritatea” Spitalului ”Charite” a constat în facturarea paralelă cu tratarea pacientului Navalnîi a unei prime tranșe de 13.000 de euro. Germanii neavând nicio ”greață” în a accepta ca plata să fie făcută de către omul de afaceri rus Evgheni Prigojin! Cel care este supus interdicțiilor Uniunii Europene! Și conduce controversata companie de ”omuleți verzi” ai Moscovei, ”Grupul Wagner”. Fiind cunoscut în toată lumea drept ”Bucătarul lui Putin”.

Dar uite că banii nu mai au niciun miros atunci când Germania este ”la primire”, cu tot cu serviciul său secret… Astfel că în timp ce Merkel a luat ”spuma” mediatică declarând doar că medicii spitalului berlinez i-au salvat viața lui Navalnîi și îl vor trata în continuare pe acesta, Prigojin, comandantul mercenarilor lui Putin a declarat că va plăti în continuare și celelalte facturi pe care deja le-a eliberat spitalul unde este ”găzduit” opozantul rus…

author avatar
Catalin Tache
3.210 afisari

8 COMENTARII

  1. Catre Tiraspol si Buda, la ultimul articol cu Ciuca, ziceam de omuletii verzi. Raportez ca valahul dom’ Tache a adus imediat articol cu omuletii cu pricina. Intreaga natie maghiaropata e tare mandra de mine! Asta inseamna ca trebuie sa deschid birou de loterie 4 din 69 si astrologie.
    Astrele zic ca cearta dintre Navalnii si Phutin e cearta intre blatnoy. Gerhard Schroeder, cancelar Rosneft poate confirma ca Prusia si Rusia se harjonesc dragastos de s-au ofticat americansky pe ei incat isi muta ceva bagaje in Romania si Polonia. Intre timp, de la Buda a sosit ordin ca sa-l citez pe Dughin:

    „Toate aspiraţiile către o unitate europeană în jurul Germaniei (a Europei Centrale) vor avea un sens pozitiv doar respectând o condiţie fundamentală – crearea unei axe geopolitice şi strategice stabile Moscova-Berlin (…) Impulsul eurasiatic trebuie să provină exclusiv de la Moscova, transmiţând Berlinului misiunea civilizatoare a ruşilor (…) Rusia şi Germania trebuie să rezolve, împreună şi anticipat, toate problemele discutabile, elaborând un plan comun de reîmpărţire a geografiei influenţei în această regiune, iar apoi să suprime toate iniţiativele locale, ale naţiunilor est-europene, de revizuire a planurilor ruso-germane.”

    • Gospodin Cicciolin , dupa sapuneala din articolul de ieri , m-am pitit in cabinetul 00 din gara Tiraspol si am primit consultatii zbarlite multiple ORL , nu mai intervin intempestiv sa va supar , iar ma pomenesc cu falcile umflate si rozeta franjuri . Livia a insistat sa cerem permisiunea sa postam , daca ati avut o zi stresanta , renuntam , ne-am saturat de sudalmi si sa ne facem de ras in presa romaneasca . Credulul de Rammstein a vrut sa sparga gheata fara autorizatie , abia l-am domolit pe prostovan , i-am explicat ca se expune la sodomizare fatala si pierdem combatanti sub faldurile curcubeului . Stam in expectativa si asteptam un semn de la Buda , in marinimia ce va caracterizeaza poate se strecoara o bruma de clementa si ne lasati sa postam fara sa intindem coarda si sa ne facem , din nou , de ras . Asteptam focul de semnalizare , ochiul si timpanul la turatie maxima , mankurt Kostea pe pozitii , Livia s-a inarmat cu o cratita si Rammstein studiaza boschetii cu un binoclu labuit ….

      • Buda si Tiraspol ar trebui sa aiba telegraf roz ca sa nu aiba Moskova motive siberiene din cauza insuficientei priceperi a doctrinei. Gospodin Kostea, poti conta pe Lendvay utca 28, la fel si cuplul Rammstein Livia chiar daca gheata s-a spart prea devreme si de emotie nu au rasarit dujmanii poporului

    • Asa este , alta scapare nu are o satana stalinista , un bosorog imputit ca mine !

  2. Moscova si Berlinul sunt in amantloc de mult timp, e doar un ajutor tovarasesc dat Rusiei

  3. Kostea , ce vremuri mai erau alta data … Vali vidanja – jadanoiul cprofag , aroma trandafirilor din torpedou , inflamarea buboiului si pupatul pe mura curului…

  4. Renrew Falafel, te-ai deconspirat ca o arzi cu turcii. Sublima Poarta a emis firman ca nu mai pupi ghioc de cadana tanara. Pana la noi ordine mozolesti baclavaua cadanelor din generatia Gheorghiu Dej.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger