AcasăDezvaluiriAncheteHellvig, este sau nu Bușoi paravanul SRI?

Hellvig, este sau nu Bușoi paravanul SRI?

La fel după cum i-am ”somat” zilele trecute pe premierul Nicolae Ionel Ciucă și președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu să se ”lepede” de secretarul de stat Bogdan Despescu, tot la fel ar face bine și directorul Serviciului Român de Informații să clarifice odată pentru totdeauna dacă europarlamentarul Cristian Bușoi este sau nu ”paravanul” SRI! Nu de alta, dar o astfel de delimitare – sau cine știe, poate chiar o asumare! – ar reprezenta un adevărat ”moment zero” pentru operațiunea de recredibilizare a imaginii SRI. Una declanșată de către chiar Eduard Hellvig. Cel care, oricât ar dezminți, deja a ”furat startul” campaniei prezidențiale! Și cu șanse reale, așa că directorul SRI trebuie să rupă ”pisica Bușoi” în două!

Bușoi doar prieten cu Hellvig

Pentru că ”feciorelnicul” europarlamentar liberal Cristian Bușoi nu o va face! Și, de altfel ar trebui să fie de-a dreptul nebun ca să o facă, din moment ce toată ”lumea bună” a clasei politice, mediului de afaceri și chiar întregului sistem știe că este ”paravanul” lui Hellvig și al serviciului. Atât în ”combinațiile” politice, dar mai ales în cele financiare. Și dacă de bogățiile rudelor lui ”Cristinel” s-a mai pomenit în treacăt în trecut, cu referiri stricte doar la penala soacră notar public, ei bine uite că deja a fost ”documentat” și adevăratul ”nabab” al familiei Bușoi. Fiind vorba de tatăl miliardar al acestuia! Cel a cărui sferă de influență din domeniul decontărilor medicale a înghițit până și ”rețeaua” lui ”Don Nic” Voiculescu! Ceea ce nu este deloc puțin lucru…

Băiatul lui tata…

Pentru publicul larg, Cristian Bușoi este liberalul ăla cu față de ”tocilar” și care își dă cu părerea la televizor, despre orice, oricând și oriunde… Pentru colegii de politică, indiferent de partidul din care fac parte, același Cristian Bușoi este ”băiatul bun la toate”, cu conexiuni pe toate laturile tablei de șah, așa că orice mutare este posibilă cu el… Bușoi fiind exponentul poate celei mai versate rețele transpartinice de combinatori politici… În timp ce propaganda mediatică preia orbește știrile despre ”luările de poziție ale europarlamentarului Cristian Bușoi de la Bruxelles” că doar, vorba aceea, dacă nu curge, atunci barem pică… Cu toate că dacă ar ști și analiștii operativi care este adevărata ”cotație” la ”bursa sistemului” a lui Cristian Bușoi ar sări imediat cu ”scorul”, calculând altfel ”prețul corect” al mediatizării celui care pozează în ”ultima lacrimă” de curățenie a politicii românești.

Cât de bogată o fi familia Bușoi cu adevărat

Mai ales că, pentru adevărații ofițeri de intelligence care nu au uitat că au depus jurământul militar doar în fața statului român, Cristian Bușoi nu este decât ”băiatul lui tata”! Cu toate demnitățile și funcțiile sale deținute până acum… Astfel că, în ecuația măririi politice a ”palidului” Cristian Bușoi, dar mai ales a intangibilității acestuia în fața oricărei schimbări de regim sau de linii în Justiție, singura ”necunoscută” care lipsea opiniei publice era tocmai aceasta! Pentru că, ”în numele tatălui”, Bușoi a fost plantat în toate funcțiile politice posibile.

Cumetrii Gruia Stoica și Remus Borza

Numai că, dincolo de mărirea sa politică, același Cristian Bușoi este moștenitorul unui adevărat imperiu de consultanță în domeniul medical, ca să nu zicem direct influență! Imperiu creat de tatăl său în ani de zile în care, într-o discreție totală, a reușit performanța de a ”ghici” dinainte ce medicamente intră pe lista compensatelor și care nu… Sau ce servicii medicale se decontează de la ”Case” și care nu…

5 milioane euro pentru un ”pix”…

Și chiar dacă pentru debila clasă politică românească și chiar timoratele structuri informative interne, tatăl lui Cristian Bușoi este un subiect necunoscut, iată totuși că există și excepția care întărește regula. Vorbind aici de structura contrainformativă care a reușit inclusiv monitorizarea gestului halucinant prin care unui fost ministru al Sănătății i s-a făcut, în chiar biroul său, ”oferta de nerefuzat” a virării a 5 milioane de euro într-un ”cont sigur” din Geneva! Doar pentru a da ”cu pixul” pe un ordin privind intrarea pe lista compensatelor a trei noi medicamente…

Ghici cine l a pus pe Costache de la POLISANO ministrul Sănătății

Și dacă demnitarul s-a ținut tare, procurorii DNA s-au temut până și să dea un banal număr de înregistrare. Astfel că, deși afacerea a căzut la acel moment, în locul ministrului ”necooperant” a fost adus un altul. Mutare prin care s-a și parafat de altfel un nou parteneriat strategic între tații lui Cristian Bușoi și… Gruia Stoica.

Bătrânii și cumătrul Borza…

Pentru că, ei bine, uite că se știe și asta, tatăl europarlamentarului Cristian Bușoi și cel al miliardarului Gruia Stoica sunt cei mai buni prieteni! Tovarăși de vacanțe petrecute împreună în cele mai discrete locații externe… dar și de afaceri. Pentru că, așa după cum o indică ”foaia” informativă intrată în posesia noastră, tocmai tatăl lui Cristian Bușoi este cel care l-a convins pe ”nea Gică” Răducan să bage banii familiei Stoica în afaceri cu ”consultanța medicală”, odată cu oportunitatea preluării POLISANO prin ”paravanul” unui alt tată, cel al adevăratului ministru de Externe, Adriana Cristina Romașcan! Iar odată cu spectaculosul transfer al doctorului Victor Costache de la POLISANO din Sibiu direct în fruntea Ministerului Sănătății, chiar că ”bătrânii” lui Cristian Bușoi și Gruia Stoica au avut timp să le tihnească vacanțele de fițe.

Șeful SRI în cursa pentru succesiunea lui Iohannis

Mai ales că de ”consultanța” de la Geneva, acolo unde se ”închide cercul” financiar, a devenit răspunzător Remus Borza. Cel care, devenit cumătru cu Gruia Stoica prin botezul copilului a intrat și el în familia extinsă. Cu avantajele de rigoare. Dar și cu riscurile aferente… Pentru că, oricâtă ”pace și bunăstare” ar fi în ”conturile” elvețiene, dinamica operativă se poate schimba într-o clipită. Lucru de altfel care se și petrece, după cum vom dezvălui mult mai curând decât se așteaptă unii.

Și ținând cont tocmai de această precipitare a dinamicii operative și de inevitabila ”tulburare a apelor”, directorul SRI poate da semnalul fie el și subliminal pentru ca subalternii, ofițerii altor structuri, procurorii și restul liderilor politici să priceapă și ei dacă Bușoi este sau nu ”paravanul” de serviciu. Cu toate că ”gura bogată” a acestuia despre ”frăția” care îl leagă pe persoană fizică de Eduard Hellvig nu a fost contrazisă niciodată până acum. Din contră, pasivitatea deja ilegală a structurilor statului nefăcând decât să legendeze și mai mult ”protecția deplină” de care s-ar bucura ”universalul” Cristian Bușoi. Cel care deja poate poza în principalul ”contributor” al campaniei electorale a lui Eduard Hellvig. Așa că, mai ales că are un ”culoar” politic cum nu se poate mai bun pe dreapta eșichierului politic, directorul SRI trebuie să se debaraseze de îndată de ”povara” Bușoi. Sau dacă nu, barem să și-o asume…

author avatar
Catalin Tache
4.843 afisari

38 COMENTARII

    • @Militar
      Pentru orice alte nelamuriri detali sau informatii:Mihai Caraman (n. 11 noiembrie 1928, comuna Oancea, județul Galați).Pe acest batranel simpatic de 94 ani il gasiti in sat Cheia Comuna Maneciu Judetul Prahova.Avand in vedere ca sunt doar 326 locuitori,n-ar trebui sa fie prea greu sa dati de el.
      Sa Traiti.Asa Cum Am Trait EU 40 ANI.La Multi Ani.CU EXECUTARE.

      • 1. DESKREPORT , 24 AUGUST 2013 , DE STELIAN TANASE : ” SPIONI ROMANI AI RAZBOIULUI RECE ” . ( Mihai Caraman ) . 2. ANIMA MUNDI . RO , MAI – IUNIE 2016 , POSTED BY ADRIAN : ” UN SPION DE MILIARDE ( SOARE – PLUTO ” ………………………………………………….” MIHAI CARAMAN – SINGURUL ROMAN DECORAT DE KGB ( din motive lesne de inteles ) , numit sef al SIE dupa 1990 . Detalii despre spionii romani , AFACEREA CARAMAN SI CHARLES HERNU ” .

  1. De ce mafia structurata in organizatiile statului roman isi permite orice ilegalitate si Incalcare a Constitutei iar oameni nevinovati sunt monitorizati Agresiv Ilegal Neconstitutional 24/24 prin tehnologie satelitara de monitorizare a gandurilor (RNM) fara acoperire legala in vigoare dar sub paravanul miselesc al unei asa zise preventii? De ce subiectii umani sunt monitorizati printr-o tehnologie in care se afiseaza pe monitor in timp real tot ce vede si unde anume se uita subiectul tinta? Ce fel de stat este asta? Este cumva aceasta o forma avansata de terorism desfasurat chiar de structuri de stat pentru eliminatea indezirabililor? Cati au habar ca au fost tinte? Constitutia ce spune in astfel de cazuri, ce anume permite?
    De ce se folosesc arme cu energie dirijata pentru eliminarea dusmanilor poporului? Cati au fost astfel omorati prin activarea unor cancere galopante sau reactivarea unor forme de cancer dupa vindecare? Dar cati au suferit preinfarct sau chiar avc uri in urma utilizarii acestei tehnologii? Cine da dreptul legal structurilor sa foloseasca o astfel de tehnologie criminala ilegala? De ce au folosit asa ceva la 10 August? Vor raspunde tortionarii pentru crimele lor?

    Multi vor raspunde pentru tot ce au facut ilegal si criminal la adresa multor oameni …

  2. Fiecare naș își are nașul său așa cum ați privi spre răsărit.
    Tehnicile de lucru se aplica de la caz la caz, rezultatele se vad curent, complicii sunt mulți și lucrează în diferite domenii de activitate, dar toți ies cu picioarele înainte.
    Unii se cred nemuritori dar nu este nimic veșnic pe pământ.

  3. Se va alege praful de tot, in curând, din cauza lăcomiei și prostiei securistilor. Ei nu știu decât sa fure de la buget, adică de la gura celor mulți și săraci. Tache, nimeni nu mai poate face mănăstire din bordelul de care scrii tu. Totuși articolele tale vor fi folosite „Dopo” și vor sta la baza multor rechizitorii ce vor trimite pe mulți la plutonul de execuție. Cine va scăpa cu pușcăria se va considera norocos. Referitor la armele cu energie dirijata, asa au fost omorâti Vadim și gen Militaru după ce l-a amenințat pe Iliescu ca-și da drumul la gura. Și căti or mai fi mierlit-o in felul asta. Dar toate se plătesc la timpul lor.

  4. Hellvig este una din leprele sorosiste care a pus umarul la ruinarea Romaniei..
    Curand, cand americanii vor vedea cum curge sangele american pe ulite, cineva isi va aminti ca Hellvig si Maior si Talpes…sunt parte din trupetii acestor dementi …care vor crapa cu globalizarea infipta in kur…numai si cand te uiti la Hellvig iti poti imagina ca este capabil sa fie orice…DAR NICIODATA VULTUR SAU PATRIOT…SA NE AMINTIM CA A FOST MINISTRUL TINERETULUI CAND CROIA TELEGONDOLE CU GASCA LUI UDREA IN VALEA JIULUI…

  5. Busoi asta are fata de avorton si de tant,nicidecum de tocilar.Ca isi da cu parerea,intodeauna mincinos si prost,nu e „meritu” lui,ci al celor care se uita in gaura gurii lui.Un combinator profitor,fara scrupule.Iar faptul ca tac-so e foarte bun prieten cu tetea Gruia,caldararul din Toflea-Galati,ai carui fii,Gruia si Vasile-cel din urma vitreg-au ciordit sute si sute de vagoane de cale ferata si loomotive-GFR-ne demonstreaza fara tagada valabilitatea zicalei:spune-mi cu cin’ te-nsotesti,ca sa-ti spun cine esti.In plus cumatru Borza,cel care voia sa jefuiasca Hidroelectrica,cel care ajuns sparlamentar declara ca nu ii era suficienta indemnizatia primita nici pentru …camasi,nu avea cum sa lipseasca din aceasta banda de hoti,traficanti ,evazionisti etc.Jaf,jaf,jaf…

  6. sunt patriot, imi iubesc tarisoara, ma cac in fundul curtii, am ramas repetent la scoala, ma spal doar in saptamana mare, ascult manele ca e despre viata si iubire, pup oase si ma rog la Dumnezeu sa-mi dea, dar numai mie, am fost sifon pe vremea comunistilor, tata militian patriot (batea la roakerii satanisti de rupea, golanii dreacu), dau spaga la doctor, mint, pacalesc, arunc gunoaie pe strada, scuip si arunc chistoace pe jos, am votat iliescu, il admir pe nastase ca erea dastept si putea sa ne fure tot, erea dastept si vroia binili tarii, ceausescu era un analfabet da’ nu puteti voi sa vopsiti cat a construit el, erea partiot si numa’ aia care nu avea ce face vorbea impotriva lui si avea probleme, erea bine pa vremea aia, iti dedea casa si serviciu, sa scapam de colonistii americani (cine dracu observa ca tara asta a fost dezmembrata si furata la bucata de rusi crimele bolsevicilor nu se pun, sovromuri, gazul, petrolul, tezaurul, aluminiul, cupru, otelul etc), jos cu sexomarxistii ca a facut scoala si se crede dastepti, gheii sa moara ca e pacatosi, nu crestini care ne facem ca nu vedem cum fte popii copii, ne place rusii ca e jegosi si prosti ca noi, ce ne trebuie noua ieuropa….

    • Are dracu`o boala pe Sfantu` Vasile, de nu pierde nicio ocazie sa ii improaste numele. De data asta te-a folosit pe tine. Ai facut tu acolo un bors cu de toate si l`ai bagat in aceeasi oala, dar in afara de asta, ca le-ai ingramadit in acelasi „text” (culese de tot departamentu` nu doar de tine) nu ai nimic original. Doar clisee si lozinci.

    • Sper sa nu-mi porti pica pt raspunsul discordant. Onorabil ar fi daca ai renunta la abordarea malitioasa cand te referi la crestinism si romanism. Nu judeca ortodoxia si greco-catolicismul romanesc exclusiv prin prisma celor care din slabiciune omeneasca au aderat la sovrompatriarhia. Putea sa fie valabila abordarea daca temnitele erau goale. Insa erau pline majoritar de crestini de confesiune ortodoxa si greco-catolica. Crestinismul noastru traia in catacombe. Mergi la Rapa Robilor, sau in alt loc de surghiun, paseste cu „frica si cutremur” pe pamantul sfintit de sangele si chinurile marturisitorilor, aprinde o lumanare si lasa o floare spre mangaierea celor ce au patimit pentru Dumnezeu, Neam si Tara. Rogu-te, foloseste-ti talentul pentru o cauza mai buna. Fara tancurile sovietice si stupiditatea tinereasca a regelui intoxicat informativ, Iliescu sau cel casatorit cu fata lui Grigore Preoteasa nu aveau ascendent asupra neamului romanesc. Daca, fie si simbolic, arunci gunoaie pe strada, scuipi si arunci chistoace pe jos si iti inchipui ca in contextul zilelor noastre votul tau are valoare, inseamna ca ai avut educatori slabuti din stirpea celor pusi sa faca „educatie” in locul unor somitati precum George Bratianu, Simion Mehedinti, Iuliu Maniu, Silviu Dragomir sau Onisifor Ghibu. Da stimabile, gheiala e condamnabila, mai ales in contextul in care a devenit etalon al „drepturilor omului” si instrument de pervertire a tinerilor care trebuiau sa invete la scoala despre demnitate si neatarnarea neamului. Deloc intamplator, astazi ASTRA nu mai e ce a fost.
      ASTRA initiativa de cooperare intre ortodcsi si greco-catolici a avut rol major in educatia si propasirea neamului romanesc. Astazi, cu binecuvantarea „conducatorilor” fals crestini, o anti astra croita dupa modelul brigazilor maoiste eco-friendly propovaduieste ideea ca barbatii pot naste si ca sexualitatea fluida e dogma zilelor noastre woke din minunata lume noua. Legat de rusi, parintele profesor Staniloae sintetiza asa:
      „Chiar daca Rusia ar redeveni provoslavnica in scurta vreme si imprejurarile ar ramane actuale, ortodoxia romaneasca ne va fi cea mai sigura pavaza a existentei etnice: ortodoxia noastra e numai a noastra. Ea e altceva decat pravoslavia ruseasca. Ea e impletita si colorata cu tot ce e propriu sufletului romanesc. Ea nu are caracter si tendinte internationale, ci sustine cu ardoare diferentele nationale”.
      Inchei prin a spune ca pe filiera ortodoxa si greco-catolica am invatat cel mai mult despre pericolul rusesc.

  7. & Domnu’ Cioroianu ,”shoulder by shoulder” , a fost avansat bibliotecar, ca „Flynn Carson”, după ,,artefacte”, că dumnealui zicea mai des de așa ,,obiecte valoroase”, cum se mai exprima dumnealui, ?

  8. @ Au scris unii că, Gheorghe Popescu, Liviu Dragnea și Ioan, Victor și Gheorghe Becali și alți câțiva mai bine plasați, au zis ăia de la parlament să nu candideze la alegerile pentru funcția de președinte și au dat și lege și Iohannis a și aprobat, ?

  9. & E și Borza printre ăia care nu se încadrează să candideze după modificarea legii de alegere a președintelui, ?

  10. 1. Aktual 24 . ro , 4 iulie 2022 , articol de Victor Gheja : ” MOMENTUL IN CARE SUNT LANSATE RACHETELE HIMARS ………………..” . 2. Comisarul . ro , astazi , ora 01:23 : ” VIDEO – NOUA RACHETA CU MICROUNDE DE MARE PUTERE A SUA . STINGE ” LUMINA ” IN APARATELE INAMICE „. 3. Comisarul . ro , astazi , ora 06:05 : ” PUTENICUL SISTEM AERIAN FRANCEZ MAMBA A DEVENIT OPERATIONAL LA CAPUL MIDIA – VIDEO „

  11. 1. Spotmedia . ro , 04.07.2022 , ora 12:12 : ” PAPA FRANCISC SPUNE CA NU DOAR CA NU DEMISIONEAZA , DAR VREA SA MEARGA IN RUSIA SI UCRAINA ” . 2. NEWS MARKER . MD – ” CASUTA UCRAINEASCA . CUM A DEVENIT MOLDOVA CASA COMUNA PENTRU DIFERITE POPOARE . PARTEA A TREIA ” . VICTOR COJUHARI : ” De ce s-au format 3 ramuri ale limbii – rusa , ucraineana si belarusa ? Pentru ca aceste popoare s-au divizat teritorial si formarea fiecarei limbi din aceste trei a fost influentata de anumiti factori : vecini , cotropitori s.a . Limba rusa a fost foarte mult influentata de limbile turcice . Iar limba ucraineana a ramas mai aproape de cea slava din est . Din punct de vedere teritorial , ucrainenii au ramas pe acelasi loc , unde s-a format nucleul etniilor slave de est – in Rusia Kieveana . In afara de aceasta , limba ucraineana a fost influentata foarte mult de limbile poloneza , maghiara si alte limbi slave occidentale „

    • SUNT TROL- ul DIHOR STALINIST CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL , nu am rude in Portocalia , nici nu stiu unde e pe harta , bag si eu in portugheza , sa nu ma dibuie cine sunt ……hihihihihi

  12. 1. DefenseRomania . ro , 04 iulie 2022 , ora 19:54 : ” GENERALUL TOMASCU : SA NU VA INCHIPUITI CA ARMATA ROMANA AR STA SA SE UITE CUM CAD RACHETE RUSESTI KALIBR IN ROMANIA ” . 2. DefenseRomania . ro , 05 iulie 2022 , ora 12:23 : ” LA BRUXELLES A INCEPUT PROCEDURA DE RATIFICARE A ADERARII FINLANDEI SI SUEDIEI LA NATO ” . 3. Aktual 24.ro , 5 iulie 2022 , articol de Mara Popescu : ” SE RUPE PRIETENIA DINTRE RUSIA SI ISRAEL . MOSCOVA …………………… „. Israelul are un nou Prim-Ministru – Yair Lapid . 4. Digi 24.ro , 05.07.2022 , ora 13:01 : VIDEO – ” DE CE ESTE CONSIDERAT HIDROGENUL COMBUSTIBILUL VIITORULUI ” – SMARTiCITY .

  13. Libertatea.ro , 05 iulie 2022 , ora 12:52 : ” ARTICOL SPECIAL AL REPUTATULUI AUTOR ROBERT D. KAPLAN PENTRU PUBLICUL ROMANESC , DESPRE UN MOMENT CRUCIAL : ” EUROPA , LA PERIFERIE ” – Traducere de Andreea Nita .

  14. Spotmedia.ro , 05.07.2022 , ora 14:48 , articol de Irina Olteanu : ” ANALISTII AVERTIZEAZA CA PRETUL PETROLULUI S-AR PUTEA PRABUSI LA 65 DE DOLARI PANA LA SFARSITUL ANULUI ” – CITIGROUP INC . ( una dintre cele mai mari banci din SUA ) .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger