AcasăDezvaluiriAncheteHăpău, nu SIE scoate dosarul lui Iohannis!

Hăpău, nu SIE scoate dosarul lui Iohannis!

Hăpău, să nu uiți ce ai promis că faci pe 2 iulie” îl avertizam pe șeful Direcției Generale de Informații a Armatei, pe 7 aprilie. Atunci când dezvăluiam că ”de bună voie și nesilit de nimeni”, generalul Marian Hăpău și-ar fi dat ”cuvântul militar” că se va retrage la pensie, odată cu împlinirea a 60 de ani.

Hăpău șantaj la Iohannis

Însă tot atunci avertizam și că ”premierul Ciucă știe pe persoană fizică, mai bine decât orice alt șef de serviciu secret, cât de mult se poate încrede în „cuvântul lui Hăpău”. Așa că este gata pregătit și PLANUL B. Unul care poate fi pus în aplicare chiar pe 2 iulie, de ziua generalului, dacă acesta nu face ce a promis”! Și informațiile de ultimă oră arată că, într-adevăr, chiar va fi nevoie de activarea ”Planului B”. Pentru că, disperat că va deveni un simplu ”muritor” după ce va pierde controlul total al fondurilor operative ale DGIA și pe cel al ”culoarelor” din Justiție, generalul Hăpău a recurs la declanșarea unei operațiuni ”sub steag fals”! Cel al SIE! Propaganda operativă a DGIA lansând deja la vârful sistemului, în ultimele zile, ”scurgerea controlată” a informației că va ieși la iveală dosarul de informator la DIE al președinte Klaus Iohannis.

”Omul DIE” …

”Iohannis este cumva fost turnător la DIE”? Aceasta este ”întrebarea reîncălzită” care ar urma să ”explodeze” în zilele următoare. Scenariul operativ prevăzând minuțios ”punctajul” care trebuie preluat de analiștii propagandei operative a DGIA. Cei care ar trebui să reamintească ”discret” opiniei publice că Iohannis nu a emigrat în RFG în anii 1970, în urma înțelegerii dintre Ceaușescu și Guvernul de la Bonn… Și că nu a făcut-o nici după Revoluție, odată cu părinții săi… Inoculându-se astfel ideea că Iohannis nu a plecat din țară pentru că ar fi fost racolat de fosta DIE în urma implicării sale în ”traficul cu sași către Germania”!

Băsescu făcut de Maior cu dosarul arhivat de DGIA tot la Pitești

După care actualul SIE ar fi avut ”planuri mari” pentru acesta. Și astfel generalul Hăpău încearcă să împuște doi ”iepuri” dintr-o singură lovitură, pe chiar sfârșitul mandatului său în fruntea DGIA. Lovind astfel sub centură SIE, serviciul față de care nutrește o ură deja viscerală și pe persoană fizică, după ce ”cumătrul” Silviu Predoiu a fost ejectat din sistem! Dar mai ales sperând că, arătându-i ”pisica” dosarului informativ lui Klaus Iohannis, președintele nu se va mai risca să semneze decretul privind trecerea sa în rezervă…

Racolat la Cluj, arhivat la Pitești!!!

Momentul operativ fiind ales tocmai acum, când subiectul colaborării cu fosta Securitate este mai pe val decât oricând, după ce Traian Băsescu ”PETROV” a fost declarat definitiv informator de către Justiție. Numai că, așa după cum dezvăluiam recent, dosarul lui Traian Băsescu a fost recuperat de către George Maior, pe când acesta era secretar de stat la Ministerul Apărării Naționale. De unde? De la unitatea militară de lângă Pitești. Acolo unde se află ”arhiva secretizată” a fostei Direcții de Contrainformații Militare. Pentru că, nu trebuie uitat, și Băsescu a declarat că a crezut că  ”vorbește cu Armata, ci nu cu Securitatea” ! Iar dacă s-ar fi încercat – eventual și reușit – racolarea tânărului Klaus Iohannis, aceasta nu s-ar fi putut face decât la Cluj – Napoca, acolo unde acesta a urmat cursurile Facultății de Fizică din cadrul Universității Babeș – Bolyai. Studenții din rândul minorităților etnice fiind ”abordați” de fiecare dată când erau ”recrutați” pentru executarea stagiului militar obligatoriu la TR – Termen Redus. Așa că, dacă s-a încercat recrutarea lui Iohannis, atunci Direcția de Contrainformații Militare a făcut-o! La Cluj – Napoca! Și dosarul nu se poate afla decât la ”arhiva secretizată” a DGIA, de la unitatea militară de lângă Pitești. Drept urmare, dacă va fi ”scăpat” dosarul lui Iohannis, doar generalul Marian Hăpău o va face!

author avatar
Catalin Tache
9.588 afisari

56 COMENTARII

  1. Nea Tache, de multa vreme ma tot intreb, cand ne „scutesti” de labarelile astea, care excita cretinii la comentarii de ordinul zecilor. „Informatiile” pa care ni le servesti nu pot fi verificate si atunci la ce bun ??
    Cui ajuta ?? Fa ceva util, scapa-ne de impilatori. Asta da.

  2. Te-a excitat nea Tache,cretinule,la o labareala de comentaruu?😅ca esti primul care ai postat…ai intrat in schimb?

    • Eu nu lucrez in schimburi , sunt vesnic excitat , am program non-stop , o tin intr-o labareala continua , de atata masturbare si supa de stevie m-am sfrijit de zici ca sunt umbra unei libelule plouate pe spinarea unui sobolan …

    • Uite ca am avut dreptate! CRETINII au s
      – au excitat imediat si au sarit cu „comentarii”, desi sant, de fapt, total niste habarnisti.

  3. ”Stiati ca tatal lui Carmen Iohannis este fostul sef al Securitatii Sibiu, isi semna indicativele cu pseudonimul “Nurca” sau “Blanarul”, si omul in fața caruia raporta Hurezeanu? De ce credeti ca a sarit mizeria de Hurezeanu in sus cand a fost ales Iohannis: “Drumul Romaniei este definitiv catre Bruxelles si Alianta Nord-Atlantica! Respiram aer occidental la Bucuresti!”?
    Chiar traiti cu impresia ca neamtul de Iohannis a ajuns presedintele Romaniei, fara sa aiba in spate un sistem de care nu aveti habar?!
    Aveti idee cati bani avea Carmen cand s-a maritat cu Klaus? Incepeti sa calculati de la cateva sute de mii de dolari in sus! Tatal ei vindea haine de blana tuturor nevestelor de nomenclaturisti si o nurca putea sa ajunga si la 50.000 de lei, in conditiile in care o Dacie costa 65.000 de lei! Nu va mai lasati dumneavoastra atat de usor inselati de afirmatii de genul: “Doamna profesoara Iohannis merge pe jos la scoala! Modestia intruchipata!”.
    După arhivele oficiale, șeful I.J.M.I. Sibiu era col. Rotaru Iulian, lt.col. Petrişor era şeful Securităţii Sibiu, și locţiitor şef Securităţii, mr. Aioanei Constantin. Dar Hurezeanu minte, Ion Lăzurcă nu a fost blănar bogat din Rășinari, ci un sărăntoc din Sântu, unde rudele i-au demolat casa modestă după ce a murit și au ridicat alta.Iohannis.
    Părinții lui Iohannis sunt Susanne și Gustav Heinz Johannis, amândoi sași transilvăneni. Aceștia au emigrat în 1992, ca pensionari, din Sibiu în Germania, unde s-au stabilit la Würzburg, în Bavaria. Klaus Iohannis a declarat într-un interviu că familia Iohannis este atestată în Cisnădie din secolul al XVI-lea. Klaus Iohannis a absolvit în anul 1983 studiile de fizică la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj. După terminarea facultății a fost mai întâi profesor de fizică la Agnita, apoi la unele școli din Sibiu, iar din 1989 la Liceul Samuel von Brukenthal. În anul 1997 a devenit inspector școlar general adjunct, iar între 1999 și 2000 a fost inspector școlar general al județului Sibiu.
    Este căsătorit din 1989 cu Carmen Lăzurcă-Iohannis, născută pe data de 2 noiembrie 1960, profesoară de limba engleză la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Sibiu. Carmen Iohannis, născută Lăzurcă, este descendenta unei familii române unite (greco-catolice) din satul Sântu, aflat în apropiere de Reghin. În perioada de interzicere a Bisericii Române Unite de către autoritățile comuniste, Carmen Iohannis participa la slujbele clandestine oficiate de protopopul Pompeiu Onofreiu în locuința sa din strada Șelarilor, slujbe la care a fost prezent și Klaus.
    http://www.euroinfonews.ro/stiati-ca-tatal-lui-carmen-iohannis-este-fostul-sef-al-securitatii-sibiu/

      • 17 DOSARE
        Lista dosarelor lui Klaus Iohannis de la PCA Alba Iulia: „1) Dosarul nr. 66/P/2001, la care s-a conexat dosarul nr. 58/P/2003 al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia, in care prin rechizitoriul din 15.12.2003 s-a dispus trimiterea in judecata a inc. ML – secretar al Primariei Comunei Porumbacu de Jos – pentru comiterea infractiunilor de fals intelectual si abuz in serviciu contra intereselor persoanelor. Totodata, s-a dispus disjungerea cauzei in legatura cu numitul Iohannis Klaus Werner si trimiterea acesteia Parchetului de pe langa Judecatoria Sibiu, in vederea efectuarii de cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de instigare la fals, uz de fals si marturie mincinoasa. Din verificarile administrative, a rezultat ca Parchetul de pe langa Judecatoria Sibiu a trimis dosarul la Parchetul de pe langa Tribunalul Sibiu, care la randul sau si-a declinat competenta de solutionare in favoarea Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism Bucuresti. 2) Dosarul nr. 86/P/2001, in care prin rezolutia din 16.11 2011 s-a dispus neinceperea urmaririi penale fata de primarul municipiului Sibiu, numitul Iohannis Klaus Werner pentru comiterea infractiunii de abuz in serviciu contra intereselor publice, constand in aceea ca in calitate de primar ar fi dispus restituirea catre 4 cetateni straini a unui imobil cerut in baza Legii nr. 112/1995. Solutia nu a fost atacata cu plangere contra solutiei. 3) Dosarul nr. 263/P/2005, in care s-a dispus prin ordonanta din 13.10.2005 declinarea cauzei in favoarea DNA – Serviciul Teritorial Alba. Cauza viza pretinsa savarsire de catre un judecator al Judecatoriei Sibiu si de catre numitul Iohannis Klaus Werner a infractiunilor de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor si trafic de influenta vizand un schimb de terenuri. 4) Dosarul nr. 42/P/2006, in care s-a adoptat la 26.07.2006 ordonanta de declinare a competentei de solutionare a cauzei vizand infractiuni de fals intelectual, complicitate la inselaciune, uz de fals, tainuire si abuz in serviciu contra intereselor publice pretins a fi comise, in grup organizat, de invinuitii BRG, Iohannis Klaus Werner s.a. in favoarea DIICOT – Structura Centrala; faptele ar fi constat in falsificarea mai multor certificate de mostenitor ce ar fi fost folosite ulterior pentru retrocedarea unor imobile catre persoane fizice prin dispozitia primarului Municipiului Sibiu. Va comunicam o copie de pe aceasta ordonanta. 5) Dosarul nr. 126/P/2006, format in baza adresei DNA – Serviciul Anticoruptie Alba Iulia nr. 19/VIII/I/2006 din 10.04.2006. In acest dosar, s-a adoptat rezolutia din 30.06.2006, prin care s-a dispus scoaterea de sub urmarirea penala fata de invinuita TMI pentru infractiunea de fals in inscrisuri sub semnatura privata si declinarea cauzei in favoarea Parchetului de pe langa Judecatoria Sibiu pentru infractiunea de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor, fapta care ar consta in aceea ca acesta (n.r. Iohannis), in calitate de primar, nu ar fi respectat prevederile legale cu privire la restituirea unui imobil din Sibiu apartinand unor persoane fizice. Nu s-a inceput urmarirea penala fata de Iohannis Klaus Werner. Nu s-a formulat plangere impotriva solutiei. Va comunicam in copie rezolutia nr. 126/P/2006. 6) Dosarul nr. 392/P/2006, in care prin rezolutia din 22.01.2007, s-a dispus neinceperea urmaririi penale fata de Iohannis Klaus Werner sub aspectul comiterii infractiunilor de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor si abuz in serviciu contra intereselor publice. Cauza viza emiterea unei dispozitii de retrocedare a unui imobil situat in municipiul Sibiu. In adoptarea solutiei, s-a retinut ca emiterea dispozitiei de catre primar s-a realizat in baza unei hotarari a instantei civile. Nu s-a inceput urmarirea penala in cauza. Nu exista date ca s-a formulat plangere impotriva acestei solutii. 7) Dosarul nr. 417/P/2006 – preluat de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sibiu, unde a fost inregistrat sub nr. 1693/P/2006. Prin ordonanta din 15.12.2006, s-a dispus declinarea competentei de solutionare a cauzei privind pe Iohannis Klaus Werner s.a. in favoarea Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism. 8) Dosarul nr. 419/P/2006 – trimis spre preluare de catre Parchetul de pe langa Judecatoria Sibiu sub nr. 2767/P/2006, unde a ajuns urmare a declinarii dispuse de DNA prin ordonanta nr. 154/P/2006 din 13.09.2006. Prin rezolutia din 21.12.2006 al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia, s-a dispus confimarea propunerii de neincepere a urmaririi penale fata de Iohannis Klaus Werner sub aspectul comiterii infractiunii de abuz in serviciu contra intereselor publice, fapta ce ar fi constat in aprobarea de catre Consiliul Local a unui referat intocmit de catre primarul Municipiului Sibiu pentru a se perfecta un schimb de terenuri. Nu s-a formulat plangere impotriva solutiei. 9) Dosarul nr. 844/P/2009 al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia – format ca urmare a declinarii competentei de catre DNA prin ordonanta nr. 270/P/2006 a acestei unitati. Prin rezolutia din 17.02.2010 a Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia, s-a dispus scoaterea de sub urmarirea penala fata de invinuitii BRG s.a. si neinceperea urmaririi penale fata de Iohannis Klaus Werner pentru savarsirea infractiunilor de neglijenta in serviciu. Impotriva acestei solutii nu s-a formulat plangere. Va comunicam o copie a acestei rezolutii. 10) Dosarul nr. 520/P/2010, in care s-a dispus prin ordonanta din 25.10.2010 declinarea cauzei la DNA – Serviciul Anticoruptie Alba Iulia pentru efectuarea de cercetari penale fata de Iohannis Klaus Werner pentru infractiunea prev de art. 13/2 din Legea nr. 78/2000 (n.r. abuz in serviciu sau de uzurpare a functiei, daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit) rap. la art. 13 lit. b) din OUG nr. 43/2002. 11) Dosarul nr. 64/P/2011, in care prin ordonanta din 4.02.2011 a Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia s-a dispus neinceperea urmaririi penale fata de Iohannis Klaus Werner sub aspectul pretinsei savarsiri a infractiunilor de fals intelectual si neglijenta in serviciu si declinarea competentei catre Parchetul de pe langa Judecatoria Sibiu pentru efectuarea de cercetari fata de alte persoane. 12) Dosarul nr. 89/P/2011, in care prin rezolutia din 16.02.2011 s-a dispus neinceperea urmaririi penale cu privire la savarsirea de catre Iohannis Klaus Werner a infracitunilor de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor, abuz in serviciu contra intereselor publice si conflict de interese, fapte care ar fi constat in aceea ca in calitate de primar ar fi initiat declararea unui recurs civil in care ar fi avut interese personale. Solutia a fost comunicata petentului. Nu s-a formulat plangere impotriva solutiei. 13) Dosarul nr. 702/P/2011, in care prin rezolutia din 25.01.2012 s-a dispus neinceperea urmaririi penale fata de Iohannis Klaus Werner, primar al Municipiului Sibiu, sub aspectul pretinsei savarsiri a infractiunilor de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor si abuz in serviciu contra intereselor publice, fapte care ar fi constat in aceea ca in baza unor certificate de urbanism false, primarul ar fi emis autorizatii de construire nelegale pentru imobile situate pe strada Teilor din Sibiu. Impotriva solutiei au formulat plangere petentii, care a fost respinsa prin rezolutia nr. 97/II/2/2011 a procurorului general al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia, solutie mentiunta prin sentinta penala nr. 76/5.06.2012 a Curtii de Apel Alba Iulia (dosar nr. 249/57/2012). 14) Dosarul nr. 411/P/2013, la care a fost conexat si dosarul nr. 489/P/2016 al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia, in care prin referatul nr. 411/P/2013 din 1.10.2013 s-a propus preluarea cauzei de catre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. La 23.10.2013, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a comunicat ca dosarul a fost preluat de aceasta unitate. 15) Dosarul nr. 595/P/2014, in care prin ordonanta din 20.11.2014 s-a dispus clasarea cauzei vizand plangerea penala formulata de petentul MMA sub aspectul savarsirii de catre Iohannis Klaus Werner si numitul KH a infractiunii prev. de art. 3 din OUG nr. 31/2002 (n.r. initierea sau constituirea unei organizatii cu caracter fascist, rasist ori xenofob, aderarea sau sprijinirea, sub orice forma, a unui astfel de grup), fapta ce ar consta in aceea ca numitul Iohannis KW impreuna cu alte persoane de etnie germana ar fi membri ai unei organizatii cu caracter fascist, respectiv Forumul Democrat al Germanilor din Romania. Dosarul s-a format ca urmare a declinarii dispuse de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie prin ordonanta nr. 385/P/2014 din 16.10.2014. Solutia a fost comunicata petentului. Impotriva acestei solutii nu s-a formulat plangere. 16) Dosarul nr. 625/P/2014, in care prin ordonanta din 5.12.2014 s-a dispus clasarea plangerii formulate de SE pentru savarsirea infractiunilor de inselaciune, fals in inscrisuri sub semnatura privata, uz de fals, fals in declaratii, abuz in serviciu. Totodata, s-a dispus declinarea in favoarea Parchetului depe langa Tribunalul Sibiu a plangerii penale formulate de petenta cu privire la acuzatii de retrocedari ilegale a unor imobile dispuse de numitul Iohannis Klaus Werner in calitate de primar. Precizam ca plangerea penala formulata de petenta il viza si pe Iohannis Klaus Werner si a fost depusa la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, DNA si Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Solutia a fost comunicata petentei. Aceasta nu a formulat plangere impotriva ordonantei nr. 625/P/2014 a Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia. 17) Dosar penal nr. 715/P/2018, in care s-a dispus declinarea in favoarea Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a competentei de solutionare a cauzei avand ca obiect infractiunile mentionate in denuntul formulat de SC Jurindex Media SRL.”

      • 17 DOSARE
        Lista dosarelor lui Klaus Iohannis de la PCA Alba Iulia:
        „1) Dosarul nr. 66/P/2001, la care s-a conexat dosarul nr. 58/P/2003 al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia, in care prin rechizitoriul din 15.12.2003 s-a dispus trimiterea in judecata a inc. ML – secretar al Primariei Comunei Porumbacu de Jos – pentru comiterea infractiunilor de fals intelectual si abuz in serviciu contra intereselor persoanelor. Totodata, s-a dispus disjungerea cauzei in legatura cu numitul Iohannis Klaus Werner si trimiterea acesteia Parchetului de pe langa Judecatoria Sibiu, in vederea efectuarii de cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de instigare la fals, uz de fals si marturie mincinoasa. Din verificarile administrative, a rezultat ca Parchetul de pe langa Judecatoria Sibiu a trimis dosarul la Parchetul de pe langa Tribunalul Sibiu, care la randul sau si-a declinat competenta de solutionare in favoarea Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism Bucuresti.
        2) Dosarul nr. 86/P/2001, in care prin rezolutia din 16.11 2011 s-a dispus neinceperea urmaririi penale fata de primarul municipiului Sibiu, numitul Iohannis Klaus Werner pentru comiterea infractiunii de abuz in serviciu contra intereselor publice, constand in aceea ca in calitate de primar ar fi dispus restituirea catre 4 cetateni straini a unui imobil cerut in baza Legii nr. 112/1995. Solutia nu a fost atacata cu plangere contra solutiei.
        3) Dosarul nr. 263/P/2005, in care s-a dispus prin ordonanta din 13.10.2005 declinarea cauzei in favoarea DNA – Serviciul Teritorial Alba. Cauza viza pretinsa savarsire de catre un judecator al Judecatoriei Sibiu si de catre numitul Iohannis Klaus Werner a infractiunilor de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor si trafic de influenta vizand un schimb de terenuri.
        4) Dosarul nr. 42/P/2006, in care s-a adoptat la 26.07.2006 ordonanta de declinare a competentei de solutionare a cauzei vizand infractiuni de fals intelectual, complicitate la inselaciune, uz de fals, tainuire si abuz in serviciu contra intereselor publice pretins a fi comise, in grup organizat, de invinuitii BRG, Iohannis Klaus Werner s.a. in favoarea DIICOT – Structura Centrala; faptele ar fi constat in falsificarea mai multor certificate de mostenitor ce ar fi fost folosite ulterior pentru retrocedarea unor imobile catre persoane fizice prin dispozitia primarului Municipiului Sibiu. Va comunicam o copie de pe aceasta ordonanta.
        5) Dosarul nr. 126/P/2006, format in baza adresei DNA – Serviciul Anticoruptie Alba Iulia nr. 19/VIII/I/2006 din 10.04.2006. In acest dosar, s-a adoptat rezolutia din 30.06.2006, prin care s-a dispus scoaterea de sub urmarirea penala fata de invinuita TMI pentru infractiunea de fals in inscrisuri sub semnatura privata si declinarea cauzei in favoarea Parchetului de pe langa Judecatoria Sibiu pentru infractiunea de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor, fapta care ar consta in aceea ca acesta (n.r. Iohannis), in calitate de primar, nu ar fi respectat prevederile legale cu privire la restituirea unui imobil din Sibiu apartinand unor persoane fizice. Nu s-a inceput urmarirea penala fata de Iohannis Klaus Werner. Nu s-a formulat plangere impotriva solutiei. Va comunicam in copie rezolutia nr. 126/P/2006.
        6) Dosarul nr. 392/P/2006, in care prin rezolutia din 22.01.2007, s-a dispus neinceperea urmaririi penale fata de Iohannis Klaus Werner sub aspectul comiterii infractiunilor de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor si abuz in serviciu contra intereselor publice. Cauza viza emiterea unei dispozitii de retrocedare a unui imobil situat in municipiul Sibiu. In adoptarea solutiei, s-a retinut ca emiterea dispozitiei de catre primar s-a realizat in baza unei hotarari a instantei civile. Nu s-a inceput urmarirea penala in cauza. Nu exista date ca s-a formulat plangere impotriva acestei solutii.
        7) Dosarul nr. 417/P/2006 – preluat de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sibiu, unde a fost inregistrat sub nr. 1693/P/2006. Prin ordonanta din 15.12.2006, s-a dispus declinarea competentei de solutionare a cauzei privind pe Iohannis Klaus Werner s.a. in favoarea Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism.
        8) Dosarul nr. 419/P/2006 – trimis spre preluare de catre Parchetul de pe langa Judecatoria Sibiu sub nr. 2767/P/2006, unde a ajuns urmare a declinarii dispuse de DNA prin ordonanta nr. 154/P/2006 din 13.09.2006. Prin rezolutia din 21.12.2006 al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia, s-a dispus confimarea propunerii de neincepere a urmaririi penale fata de Iohannis Klaus Werner sub aspectul comiterii infractiunii de abuz in serviciu contra intereselor publice, fapta ce ar fi constat in aprobarea de catre Consiliul Local a unui referat intocmit de catre primarul Municipiului Sibiu pentru a se perfecta un schimb de terenuri. Nu s-a formulat plangere impotriva solutiei.

      • @Curios
        da…..imi aduce aminte de ceva……cu blani de nurca se mai ocupau si altii…prin bucuresti…pe la popesti leordeni mi se pare….tot inainte de 1989
        sincer nu mai imi aduc aminte numele…..afacere banoasa pe vremea aia…..

      • Nu seful Securitatii ci, doar, seful serviciului 2 de contrainformstii economice, al carui sef de directie centrala(a 2-a) de la Bucuresti era gen. Emil Macri(ala gazat in duba militiei la ”revolutie”).
        Asa se explica de ce ”Blanarul” raspundea de industria de pielarie si nu de contraspionaj.
        Poate asa se face ca i-a cautat fetei lui un baiat ”de incredere” si ”de viitor”(doar ”Blanarul” stia ce urmeaza in decembrie 1989, asa cum stia si gen. Macri, si dementul de Dragomir, seful scolii militare din oras si comandantul garnizoanei Sibiu, prietenul lui Nicu Ceausescu) etc.
        Nu este nevoie neaparat ca Iohan sa fi fost informatorul serviciului 2, sau al CIE(nu DIE, retardatilor, DIE a murit dupa ce a tradat patriotul pacepa).
        El putea sa fie recrutat de orice alt serviciu din inspectorat si ”recomandat lui ”Blanarul”, ca intre colegi….
        Oricum, bisnitarul de ”Blanarul” nu-si lasa fata sa se marite cu oricine, el fiind un intreprinzator(citeste bisnitar) de rasa !!!
        Dosarul in discutie va iesi la iveala, nu neaparat de la Pitesti , desi nu este exclus la cit ”iubeste” Iohan haina militara !!!
        Ne vom distra !

  4. Universul.net , astazi , 3 mai 2022 : ” CEPA / DUPA RAZBOIUL RUSIEI VOR APAREA O UCRAINA SI UN OCCIDENT MAI PUTERNICE ” – KURT VOLKER – ANALIZA CEPA .

  5. Uite ca am avut dreptate! CRETINII au s
    – au excitat imediat si au sarit cu „comentarii”, desi sant, de fapt, total niste habarnisti.

  6. „1) Dosarul nr. 66/P/2001, la care s-a conexat dosarul nr. 58/P/2003 al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia, in care prin rechizitoriul din 15.12.2003 s-a dispus trimiterea in judecata a inc. ML – secretar al Primariei Comunei Porumbacu de Jos – pentru comiterea infractiunilor de fals intelectual si abuz in serviciu contra intereselor persoanelor. Totodata, s-a dispus disjungerea cauzei in legatura cu numitul Iohannis Klaus Werner si trimiterea acesteia Parchetului de pe langa Judecatoria Sibiu, in vederea efectuarii de cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de instigare la fals, uz de fals si marturie mincinoasa. Din verificarile administrative, a rezultat ca Parchetul de pe langa Judecatoria Sibiu a trimis dosarul la Parchetul de pe langa Tribunalul Sibiu, care la randul sau si-a declinat competenta de solutionare in favoarea Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism Bucuresti. 2) Dosarul nr. 86/P/2001, in care prin rezolutia din 16.11 2011 s-a dispus neinceperea urmaririi penale fata de primarul municipiului Sibiu, numitul Iohannis Klaus Werner pentru comiterea infractiunii de abuz in serviciu contra intereselor publice, constand in aceea ca in calitate de primar ar fi dispus restituirea catre 4 cetateni straini a unui imobil cerut in baza Legii nr. 112/1995. Solutia nu a fost atacata cu plangere contra solutiei.
    3) Dosarul nr. 263/P/2005, in care s-a dispus prin ordonanta din 13.10.2005 declinarea cauzei in favoarea DNA – Serviciul Teritorial Alba. Cauza viza pretinsa savarsire de catre un judecator al Judecatoriei Sibiu si de catre numitul Iohannis Klaus Werner a infractiunilor de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor si trafic de influenta vizand un schimb de terenuri.

  7. 4) Dosarul nr. 42/P/2006, in care s-a adoptat la 26.07.2006 ordonanta de declinare a competentei de solutionare a cauzei vizand infractiuni de fals intelectual, complicitate la inselaciune, uz de fals, tainuire si abuz in serviciu contra intereselor publice pretins a fi comise, in grup organizat, de invinuitii BRG, Iohannis Klaus Werner s.a. in favoarea DIICOT – Structura Centrala; faptele ar fi constat in falsificarea mai multor certificate de mostenitor ce ar fi fost folosite ulterior pentru retrocedarea unor imobile catre persoane fizice prin dispozitia primarului Municipiului Sibiu. Va comunicam o copie de pe aceasta ordonanta.
    5) Dosarul nr. 126/P/2006, format in baza adresei DNA – Serviciul Anticoruptie Alba Iulia nr. 19/VIII/I/2006 din 10.04.2006. In acest dosar, s-a adoptat rezolutia din 30.06.2006, prin care s-a dispus scoaterea de sub urmarirea penala fata de invinuita TMI pentru infractiunea de fals in inscrisuri sub semnatura privata si declinarea cauzei in favoarea Parchetului de pe langa Judecatoria Sibiu pentru infractiunea de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor, fapta care ar consta in aceea ca acesta (n.r. Iohannis), in calitate de primar, nu ar fi respectat prevederile legale cu privire la restituirea unui imobil din Sibiu apartinand unor persoane fizice. Nu s-a inceput urmarirea penala fata de Iohannis Klaus Werner. Nu s-a formulat plangere impotriva solutiei. Va comunicam in copie rezolutia nr. 126/P/2006.
    6) Dosarul nr. 392/P/2006, in care prin rezolutia din 22.01.2007, s-a dispus neinceperea urmaririi penale fata de Iohannis Klaus Werner sub aspectul comiterii infractiunilor de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor si abuz in serviciu contra intereselor publice. Cauza viza emiterea unei dispozitii de retrocedare a unui imobil situat in municipiul Sibiu. In adoptarea solutiei, s-a retinut ca emiterea dispozitiei de catre primar s-a realizat in baza unei hotarari a instantei civile. Nu s-a inceput urmarirea penala in cauza. Nu exista date ca s-a formulat plangere impotriva acestei solutii.
    7) Dosarul nr. 417/P/2006 – preluat de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sibiu, unde a fost inregistrat sub nr. 1693/P/2006. Prin ordonanta din 15.12.2006, s-a dispus declinarea competentei de solutionare a cauzei privind pe Iohannis Klaus Werner s.a. in favoarea Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism.

      • A cui e vina ca documentele astea sunt fabricate si lipsite de valoare ? Idiotii care cred in ele sa se adreseze instantei , a cui e vina ca le da cu flit ?

  8. Uite ca am avut dreptate! C.R.ETI.N.I.I au s
    – au ex.cit.a.t imediat si au sarit cu „comentarii”, desi sant, de fapt, total niste habarnisti.⁷

    • aici trebuie sa recunosc…..sa marturisesc….sa ma spovedesc….ca tot m-am impartasit cu o baterie rosu demisec….
      la numar de dosare iohannis mi-a dat rusine…..adica pe tribunal n-am avut decat vreo 10-11….bine…..dosare mai multe ca el
      ne-am apucat de meserie in acelasi an….2001….adica tot pe la tribunal…..vechime in munca….
      cand el abia ajungea inspector scolar…..EU…primele intalniri cu politia….de fapt ce 1997…..1992….aviatia da senzatia si experienta face diferenta….
      acum 1989…ar fi prea banal…la cate au fost anul ala….
      1983….asta cica termina facultatea….si EU….aveam carnetul plin in scoala primara deja…dar nu de note…..de observatii de „buna purtare”…..
      ca si intelepciune….cum zice un Mare Intelept….s-a lasat de femei…nu s-a mai luat….te lasi de tigara….e pacat….de bautura….Doamne fereste…..nici pe patul de moarte

  9. Bri ABAC , nu ii nisi o disirtasiuni , ma gasesti in boschitii din spatili garii , ti invat abiceul amorului , ma ricunosti dupa stiguletu curcubieu si bikinii cu manicuta ….

  10. „președintele nu se va mai risca să semneze decretul privind trecerea sa în rezervă…”. Dle jurnalist tache, romana dvs este la pamant. Verbul este a risca, nu, a se risca, adica nu este reflexiv. Mai studiati.

  11. Universul.net , 4 mai 2022 : ” DAN PERRY : REZISTENTA UCRAINEI NE REAMINTESTE DE PUTEREA DEMOCRATIEI ” – Articol publicat cu acordul New York Daily News .

  12. Cand face plăvanul dezacorduri sau pocește limba română nu te mai sesizezi fă livio,pupa m ai la coaeeee.

    • Kosteo , tu esti ? Astruca-te bastree intre hulube si gadila-mi cu sfarcul limbii maduva zgarciului , potaie !

  13. Comisarul.ro , astazi , 4 mai 2022 , ora 11:16 : ” VIDEO COMISIA EUROPEANA ANUNTA OFICIAL OPRIREA IMPORTURILOR DE PETROL DIN RUSIA / NOUL PACHET DE SANCTIUNI IMPOTRIVA RUSIEI ” .

  14. Adevarul.ro , astazi , 4 mai 2022 , ora 10:26 , articol de Afrodita Cicovschi : ” ROMANIA VA FABRICA RACHETE INTERCEPTOARE SKYCEPTOR . ACORDUL , SEMNAT IN PREZENTA MINISTRILOR ECONOMIEI SI APARARII „. SKYCEPTOR este un interceptor dezvoltat impotriva rachetelor balistice si de croaziera .

  15. Azi nu i ziua presi ca eu am serbat 1 mai pe 2 mai? La multi ani de ziua presi mai ales la jurnalistii cei care zboara in Rusia pe giam DSI DSO

  16. Bai oameni buni,va citesc si ma minunez!KWJ=tradare!Mai nou genocid,si simplu,nu se va intampla nimic!Stiti de ce?pt ca suntem o natie de idioti utili!Simplu!Si punct!Daca a-ti sti ce dedesupturi,frustrari…Slava Romaniei!😁

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger