DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » ”Haiducul” Zisu, în pat cu DNA!

”Haiducul” Zisu, în pat cu DNA!

Autor:

Despre nebănuita putere subterană a generalului Cătălin Ștefăniță Zisu cel mai bine ar putea depune mărturie Gigi Becali! Pentru că în ceea ce privește cadrele militare, indiferent de gradele avute, cu greu s-ar încumeta cineva să și explice exact, cu lux de amănunte,  de ce i se spune lui Zisu ”Generalul Cash”. De altfel, nici măcar ditamai miniștrii ai Apărării nu prea au îndrăznit să ridice de-a lungul anilor privirile în fața aceluiași Zisu. Știind cu toții foarte bine că, atâta vreme cât generalul Marian Hăpău continuă să se afle la conducerea influentei Direcții Generale de Informații a Armatei, atunci chiar că Zisu nu are de ce să se teamă. Nici măcar de cea mai mică tentativă de anchetă internă sau raport informativ în ceea ce  privește ”bilanțurile contabile” .

 

cuplu de monolit 641x500 ”Haiducul” Zisu, în pat cu DNA!

 

Dar mai ales pentru că recunoscut drept cel mai abil ”combinator” nu doar al Ministerului Apărării, dar și cu puternice încrengături interinstituționale dezvoltate în atâta amar de vreme de când conduce ba ”logistica” Armatei, ba ”rezervele statului”, după cum au dictat interesele lui Gabriel Oprea, Zisu mai are un as în mânecă. Încă de pe vremea cînd Lucian Papici, pe atunci primul procuror vedetă din cadrul Direcției Naționale Anticorupție era cazat, omenit și păzit la complexul militar ”Haiducului”, adevăratul cartier general al generalilor Zisu și Hăpău. Iar de atunci până acum, lista procurorilor, mai ales a celor din structura militară a DNA, șefilor de Poliție sau de alte structuri care au beneficiat de ”politica ușilor deschise” ale hotelului și restuarantului din cadrul complexului MApN este deja una practic fără de sfârșit… Asta ca să nu mai vorbim de ”parangheliile” la prețurile nesemnificative de popotă organizate aici tot pe persoană fizică, pentru diverși potentați ai zilei. Cei  care, în ciuda veniturilor și a deconturilor exorbitante, inclusiv pentru cazare, au preferat ”să atârne” la ”Haiducul” lui Zisu. Ceea ce, după cum reiese din informațiile intrate în posesia noastră, i-au scos la un moment din sărite chiar pe procurorii rămași loiali Laurei Codruța Kovesi din structura centrală a DNA. Astfel că s-a deschis chiar și un dosar cu privire la decontările fictive ale unor importanți procurori militari care ar fi stat și mâncat de fapt mai mult ”moca” la ”Haiducul”! Iar dincolo de  acest dosar care poate fi oricând ”resetat”, pe  conducătorul de facto al ”frăției intendenței” după separarea intereselor de fostul vicepremier Gabriel Oprea îl mai vizează încă alte două spețe. Una privindu-l pe chiar fiul lui Zisu iar cealaltă ”fabrica de generali” de la Ministerul Apărării Naționale…

Și-a băgat fiul la facultate…

oprea cu zisu ”Haiducul” Zisu, în pat cu DNA!

S-a rupt ”lanțul de iubire” cu Gabriel Oprea…

Iată că până și atât de prevăzătorul general Cătălin Ștefăniță Zisu a căzut totuși pe tehnică, dar nu direct, ce-i drept, ci în cadrul unor ”teleconferințe” purtate pentru a se anula o banală amendă de circulație primită de Iosif Urs, rectorul unei cunoscute Universități particulare. De fapt ”ținta” inițială a monitorizării era chestorul Liviu Popa, fost șef al Poliției Române, dar în ”hora” interceptărilor au căzut în cele din urmă mai multe nume grele ale sistemului, care și-au cerut reciproc diverse servicii. Iar una dintre verigile acestui veritabil ”lanț al slăbiciunilor” declanșat pentru anularea unei amărâte de contravenție rutieră a fost chiar generalul Cătălin Ștefăniță Zisu. Pentru că așa după cum au stabilit procurorii, Iosif Urs ar fi apelat în mai multe rânduri la generalul Zisu, inclusiv pentru avansarea unei ”pile” în cadrul Institutului de Medicină Militară. Numai că pentru a rezolva această avansare, generalul Cătălin Ștefăniță Zisu a avut la rândul său o altă ”doleanță”, ci anume ca fiul său, Ștefan Zisu să fie înscris la cursurile de psihopedagogie din cadrul respectivei Universități particulare. Lucru de care rectorul s-a și conformat de urgență, chiar dacă în acest sens s-ar fi recurs la falsificarea documentelor oficiale, după cum se reține în probatoriul inițial al procurorilor de la DNA Oradea. Numai că dosarul a fost apoi înaintat procurorilor Secției de Combatere  a Actelor de Corupție comise de Militari din cadrul DNA… Astfel că generalul Zisu, cel despre care tot sistemul știe ”că doarme cu DNA în pat”, cu referire la găzduirile oferite procurorilor anticorupție la ”Haiducul” sau diverse alte locații de vacanță sau protocol din teritoriu ale MApN-ului a  putut răsufla ușurat…

”Lista scurtă” cu generali

zisu danila si dusa ”Haiducul” Zisu, în pat cu DNA!

Zisu, ofițer de intendență cu pistolul ”pe bulan”, ca trupele speciale…

La Ministerul de Interne nu ai cum să ajungi chestor, indiferent chiar și de susținerea politică aferentă, dacă DGPI-ul te blochează ”la mantinelă” cu vreun aviz negativ, fie el și unul consultativ. Iar la fel cam stau lucrurile și la nivelul Ministerului Apărării Naționale, acolo unde Direcția Generală de Informații a Armatei te poate trimite din  extaz în agonie doar într-o clipă. Iar cum nimeni nu a reușit încă să spargă ”unitatea de monolit” din ultimii ani a cuplului Hăpău – Zisu, inițiații ministerului știu foarte bine că singura șansă de a afla cu exactitate cine va ajunge general și cine nu este consultarea ”astrologului” de serviciu  Zisu! Cel care ar deține secretul unui ”horoscop” ale cărui prognoze nu dau greș niciodată în acest domeniu. Unul deranjat, ce-i drept, doar de plângerea penală depusă cu ceva vreme în urmă la DNA cu privire la ”înaintările abuzive la gradul de generali în cadrul Ministerului Apărării Naționale”.

S-a mutat la hotel!

complex militar 1 ”Haiducul” Zisu, în pat cu DNA!Însă nu doar cazarea a diverși procurori și alți magistrați la ”Haiducului” ar ridica supsiciuni altor structuri informative, în lipsa deja tradiționalei lipse de reacție a DGIA-ului lui Hăpău, dar și informațiile potrivit cărora, deși este deținătorul unei locuințe chiar în zona Ghencea, generalul Zisu s-ar fi mutat pur și simplu cu soția, pentru unele perioade de timp, chiar la complexul militar al MApN! Cel  de care de altfel răspunde direct de la înălțimea funcției de șef al Comandamentului Logistic Întrunit. Și unde ar beneficia, bineînțeles că fără factură, de toate facilitățile complexului, pornind de la mesele la restaurant și până la curățenia din hotel, bașca serviciile de curățătorie, pază și alte ”protocoale” diverse… Asta cu toate că este cunoscut și drept ”Generalul Cash”! Poate datorită faptului că nu ar deține niciun cont bancar, nici măcar cel ”obligatoriu” de salariu, ca toți ceilalți din Armată. Sau poate nu…

loading...

10 comentarii to ”Haiducul” Zisu, în pat cu DNA!

 1. Cobe

  Auuuuu…doareeeee….pai ce ai făcut generale te au lăsat serviciile din brațe?

 2. comunistu

  Era de o prostie rara!

 3. Cristina

  Iar Papici,o jigodie penala!

 4. Cornel

  Doamne, când mai scăpăm de acești generali de carton…!!!

 5. Gogu

  Cel mai tanar general ,a deschis portile ruinarii armatei .

 6. Marcelus

  Cand al vad si pe generalu puli Oprea parca bate covoare

 7. Adrian

  Nu cred in ce scrie in articol. O incercare de defaimare. Un om pentru institutie si camarazi. Nu am auzit pe cineva care a avut o problema grava sa nu fie ajutat. Bineinteles, in limitele legale. Va scriu in cunostinta de cauza.

  • Sculerul matriter

   Ba, in cunostinta de cauza, stii cum a achizitionat de la PRO OPTICA (calinescu + Ilina) diverse aparate optice cu sume care sunt echivalente cu greutatea in aur a gioarselor chinezesti si bulgaresti?
   Dar cati bani baga si catre cine plateste intretinerea si modernizarea unor asa zise rezerve de echipamente militare?
   Iar povestea cu caminul Haiducului este adevarata dar prea scurta, doar inceputul, inca nu a ajuns cand mananca lupul pe Bunica si pe Scufita Rosie. Ar cam fi nevoie de un VANATOR cu cohones!!!!

 8. Anonymous

  Daca vrei sa te cazezi la un camin militar in tara,trebuie sa faci raport si sa-l aprobe cu o luna inainte.O jigodie

Leave a Reply

Your email address will not be published.


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 15-09-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!