AcasăDezvaluiriAncheteHackerii ruși dau sporuri de weekend ofițerilor STS!

Hackerii ruși dau sporuri de weekend ofițerilor STS!

KILLNET lucrează doar în weekend!

”Mii de atacuri malițioase, blocate de specialiștii STS în securitate cibernetică”! Astfel este împachetat mediatic anunțul oficial pus la bătaie de Serviciul de Telecomunicații Speciale, la mare concurență cu cel al Serviciului Român de Informații. În aceeași zi și la aceeași oră, cele două servicii secrete recurgând la un gest de o reală ”concurență neloială”. Atât SRI, cât și STS dezvăluind că au blocat mii de atacuri cibernetice. Și lăsând de înțeles că acestea ar fi venit din partea hackerilor ruși.

Să moară CYBERINT ul de ciudă oamenii generalului Bălan se duc la sediu în zilele plătite dublu

Cu singura diferență că Serviciul de Telecomunicații Speciale a făcut și precizarea expresă că toate aceste mii de atacuri ar fi fost lansate și oprite strict în zilele de weekend! Atunci când, se știe, extrem de avantajos, cadrele primesc sporuri duble! Așa că să te tot atace hackerii ruși, dacă astfel ți se plătesc zilele libere de sâmbătă și duminică!

”La sfârșit de săptămână”…

Și atunci, dacă tot este pe bani, cum să nu dea oamenii generalului Bălan următorul comunicat de presă: ”În acest sfârșit de săptămână, specialiștii în securitate cibernetică ai Serviciului de Telecomunicații Speciale au blocat mii de atacuri malițioase. Acestea au fost îndreptate asupra site-urilor unora dintre cele mai importante instituții din România. Este o creștere semnificativă, pe anumite pagini web depășindu-se procentul de 100% a acestor tipuri de atacuri în comparație cu alte perioade. STS desfășoară în continuare, în regim de 24/24, toate activitățile specifice de securitate cibernetică”.

author avatar
Catalin Tache