AcasăDezvaluiriAncheteHackerii ruși dau sporuri de weekend ofițerilor STS!

Hackerii ruși dau sporuri de weekend ofițerilor STS!

KILLNET lucrează doar în weekend!

”Mii de atacuri malițioase, blocate de specialiștii STS în securitate cibernetică”! Astfel este împachetat mediatic anunțul oficial pus la bătaie de Serviciul de Telecomunicații Speciale, la mare concurență cu cel al Serviciului Român de Informații. În aceeași zi și la aceeași oră, cele două servicii secrete recurgând la un gest de o reală ”concurență neloială”. Atât SRI, cât și STS dezvăluind că au blocat mii de atacuri cibernetice. Și lăsând de înțeles că acestea ar fi venit din partea hackerilor ruși.

Să moară CYBERINT ul de ciudă oamenii generalului Bălan se duc la sediu în zilele plătite dublu

Cu singura diferență că Serviciul de Telecomunicații Speciale a făcut și precizarea expresă că toate aceste mii de atacuri ar fi fost lansate și oprite strict în zilele de weekend! Atunci când, se știe, extrem de avantajos, cadrele primesc sporuri duble! Așa că să te tot atace hackerii ruși, dacă astfel ți se plătesc zilele libere de sâmbătă și duminică!

”La sfârșit de săptămână”…

Și atunci, dacă tot este pe bani, cum să nu dea oamenii generalului Bălan următorul comunicat de presă: ”În acest sfârșit de săptămână, specialiștii în securitate cibernetică ai Serviciului de Telecomunicații Speciale au blocat mii de atacuri malițioase. Acestea au fost îndreptate asupra site-urilor unora dintre cele mai importante instituții din România. Este o creștere semnificativă, pe anumite pagini web depășindu-se procentul de 100% a acestor tipuri de atacuri în comparație cu alte perioade. STS desfășoară în continuare, în regim de 24/24, toate activitățile specifice de securitate cibernetică”.

author avatar
Catalin Tache
3.210 afisari

7 COMENTARII

  1. ZIARE.COM . CELE MAI JEGOASE SI MAI ORIBILE PUBLICATII DIN ROMANIA. RUSINEA JURNALISMULUI CU POSTACI ANALFABETI SI DEBILI

    Ziare.Com SITE-ul INFRACTORILOR SI IMPOSTORILOR . FALSI JURNALISTI 2022-05-27 8:52 8:52:51
    O RUSINE SI UN PERICOL PENTRU DEMOCRATIE SI UN ADEVARAT PERICOL ACEST SITE de ZOAIE SI ZDRENTE DE POSTACI ANALFABETI CE SCHINGIUIESC LIMBA ROMANA SI SE DAU JURNALISTI
    ARTICOLE DE O MIZERIE SI O IMBECILITATE DE NEMAIVAZUT pe Site-ul ziare.com
    IN PLUS CENZURA ESTE LA MAXIM , DACA NU LAUDATI CLASA POLITICA SI COMENTARIILE NU SUNT ELOGIOASE SI LINGUSITOARE LA MIZERABILELE LOR PUBLICATII , ATUNCI SUNTETI CENZURATI

  2. Ce nu stie, sau nu vrea sa stie asa-numitul ziarist Tache e faptul ca, la STS, ca si in celelalte servicii si ministere de resort, directiile operative lucreaza in ture. Pai daca omului ii vine randul sa intre in tura in weekend, ce sa faca? Sa refuze, ca e weekend si se supara domnu”Tache?
    Lasa mai domnule „ziarist”sa-si faca oamenii treaba, ca o fac foarte bine, nu mai improsca cu noroi in munca lor!

    • @Cristi Petre
      au lucrat si altii in ture,noaptea,weekend-uri…doar sporul „obligatoriu-legal” de noapte de 25% sau „au lucrat pe pilor” fara sa aibe „spor de antena”,lucrari de noapte compensate cu libere…
      partea „frumoasa” e ca nu va mai fi de lucru….modelul sri lanka pakistan rusii se omoara cu ucrainienii,la vara foamete in africa probabil,nu vor mi fi „virusi” in stomac,adica bacterii de foame.

  3. false-flag de proportii, astia nu mai stiu cum sa justifice bugetele nerusinate si controlul total asupra noastra.
    in conditiile in care legea penala de acilea e cea mai bolsevica din aceasta emisfera si ca articole pica la curtea constitutionala care si aia e presarata cu oameni de sistem.
    securijtii astia nu lucreaza pentru noi, ci pentru stapanii lor mo$$ad si interesele khazare

  4. „să te tot atace hackerii ruși”, hai, serios? baaa, halal sa-ti fie, „scriitorule”. romanica juji bulika, neam de sclavi la slavi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger