AcasăDezvaluiriAncheteGUVERN OMV - UDMR, MRU PREMIER!

GUVERN OMV – UDMR, MRU PREMIER!

Ungureanu primește deja felicitări!

Mult prea ”flexatele” servicii secrete românești au fost din nou prinse cu rapoartele contrainformative ”în vine” de ”schimbarea schimbării” anunțate de la Viena de către ”mereu surprinzătorul” ministru austriac de Interne, Gerhard Karner. Cel care săptămâni întregi a făcut pe dezinteresatul ”în păpușoi”, refuzând orice comentariu cu privire la poziția statului austriac față de intrarea de îndată a României în Spațiul Schengen. Strategie care i-a făcut pe credulii lideri politici sau de servicii de la București să bifeze ”acceptul tacit” al Austriei.

Apreciat la Cafeneaua Spionilor

Numai că, într-o remarcabilă coordonare cu delegația OMV care s-a suit în avion pentru a fi primită la Palatul Cotroceni de către chiar președintele Klaus Iohannis, Karner a anunțat public că ”s-a sucit”! Șeful statului fiind pus astfel într-o situație diplomatică pur și simplu penibilă… Aceea ca discuția pe teme economice cu delegația OMV să se transforme într-o rugăminte față de partea austriacă să nu ne dea ”decisiva de la Viena”.

Alertă SIE!

De-abia acum, probabil, Iohannis regretând că nu a luat în considerare raportul contrainformativ al SIE din urmă cu ceva vreme. Cel în care șeful statului era avertizat – la fel ca și restul beneficiarilor legali, bineînțeles- că Austria va forța revenirea la conducerea Guvernului României a ”refugiatului” la Viena, cu toată familia, Mihai Răzvan Ungureanu.

Umbra lui MRU planează încă asupra SIE

Astfel că Iohannis a încasat în plin ”ultimatumul austriac” cu privire la lăsarea din brațe a ”omului americanilor”, Nicolae Ionel Ciucă și înlocuirea acestuia cu ”omul europenilor”, fostul premier și șef al Serviciului de Informații Externe, ”transfugul de la Viena”, Mihai Răzvan Ungureanu! Umilința fiind una cu atât mai mare cu cât, în timp ce ”CI”-iștii serviciilor secrete românești sunt preocupați doar de calculul deconturilor din camerele hotelurilor de lux de unde nu au mai ieșit pentru a strânge informații ”la firul ierbii” de ani de zile, Iohannis a fost informat de către delegația OMV că, dacă nu va ”înghiți broscoiul MRU”, atunci UDMR-ul va destabiliza actuala coaliție politică prin ieșirea de la guvernare!

Vin de pe Lună!

După ”Afacerea Gojdu”, aproape că nici nu ar mai trebui să mire pe cineva sprijinul total de care Mihai Răzvan Ungureanu s-a bucurat întotdeauna din partea Uniunii Democrate a Maghiarilor din România. De altfel, Kelemen Hunor neavând nicio ”greață” în a își asuma public loialitatea, atunci când a fost întrebat despre chemarea la guvernare a UDMR-ului, la momentul fostei desemnări ca premier a lui Mihai Răzvan Ungureanu.

De ce nu a fugit în Germania unde este profesor

Și anume că ”Vin și de pe Lună pentru un asemenea om” ca Mihai Răzvan Ungureanu!!! Astfel că, în timp ce oficial Administrația Prezidențială a transmis că Iohannis s-a întâlnit față în față cu o delegație a companiei OMV pentru a ”aborda subiecte de natură economică”, șefului statului român i s-a transmis cu totul altceva. Și anume să facă un ”ultim serviciu” popoarelor germanice și să securizeze interesele austriece în România prin impunerea drept premier a ”tehnocratului liberal” Mihai Răzvan Ungureanu. Reprezentanții neoficiali austrieci transmițând astfel o poziție comună OMV – UDMR! Ceea ce înseamnă că ieșirea ministrului austriac de Interne, cu atât de puține ore înainte de întâlnirea de la Cotroceni nu a reprezentat decât un ”șantaj Schengen” la adresa încă președintelui României. Cel care a fost lăsat pe ”mute”, după ce nici măcar cel mai intim prieten al său, afaceristul – combinator Michael Schmidt nu l-ar fi avertizat cu noul ”proiect de țară” pus la cale la ”Cafe Schwarzenberg”…

Fugit la Viena

Ce este drept, posibilitatea revenirii lui Mihai Răzvan Ungureanu în fruntea Guvernului îngrijora de ceva vreme structura contrainformativă care și acum se chinuie să șteargă ”mizeria informativă” lăsată de acesta la serviciul la conducerea căruia fusese impus tot din ”afară”. Astfel că, în ultimul an de zile a fost minuțios documentată ”fuga” lui Mihai Răzvan Ungureanu la Viena! Cu toată familia!

Va lua foc Lloyd Austin pentru Ciucă

Mai ales că, pentru un fost premier, ministru de Externe și șef al Serviciului de Informații Externe, o asemenea veritabilă ”cerere de azil diplomatic” poate fi catalogată drept una dintre cele mai grave vulnerabilități posibile la adresa securității naționale din ultimele decenii! Mihai Răzvan Ungureanu folosindu-și toată energia și suportul logistic pentru a ”fugi” cu familia din România. Dar neapărat la Viena! Cu toate că, știută fiind îndelungata sa colaborare academică la mai multe universități germane de prestigiu, mult mai logic ar fi fost ”exilul” autoimpus în Germania! Numai că ”obsesia” austriacă a fost ”decodată” informativ și prin ”pura coincidență” că, ani buni, MRU și-a avut birourile de director general – emisar special al Pactului de Stabilitate pentru Europa de Sud – Est și cel de coordonator – adjunct al Inițiativei de Cooperare Sud – Est Europeană (SECI) tocmai la Viena! Acolo unde de altfel s-a și născut fiul său, într-o selectă și implicit costisitoare clinică privată. Și de unde soția sa Daniela, deși medic anestezist, a primit câte 7.000 de euro pe lună de la… OMV!

Kelemen Hunor vine și de pe lună pentru el

Pentru o încă enigmatică prezență în Consiliul de Administrație al unei subsidiare din România a companiei petroliere austriece! Iar încă din 2019, Ungureanu solicita deja ”norma întreagă” ca profesor universitar la o universitate din Viena!

Pus la ”Cafeneaua Spionilor”

Frustrarea președintelui Iohannis fiind de înțeles, mai ales după ce acesta își dăduse deja acceptul pentru detonarea dosarului de ”trădare națională” a ”broscoiului” somat să îl ”înghită” acum. Totul după ce șefului statului i se adusese la cunoștință documentările privind ”extragerea” lui MRU de către BVT – Biroul pentru Protecția Constituției și Combaterea Terorismului din Austria!

Gerhard Karner a pregătit vizita delegației OMV la Cotroceni

Serviciu secret austriac suspectat de mai toate structurile contrainformative occidentale că ”ia lumină” mai mult de la Moscova, decât de la Bruxelles… Astfel că, dacă Iohannis cedează ultimatumului austriac, vom avea un guvern OMV – UDMR! Cu un premier MRU pus de BVT la ”Cafe Schwarzenberg”. ”Cafeneaua Spionilor” din Viena…

author avatar
Catalin Tache