AcasăDezvaluiriAncheteGura lui Drulă adevăr grăiește: Florine, s-a terminat!

Gura lui Drulă adevăr grăiește: Florine, s-a terminat!

Drulă, ultimul avertisment pentru Cîțu!

Acum chiar că nu trebuie să mire pe nimeni porcăiala generalizată din jurul partajului cu năbădăi din sânul de acum fostei coaliții de guvernare. Una care l-a făcut tocmai pe Florin Cîțu să amenințe cu dosare penale, de zici că premierul deocamdată pe funcție nu s-a trezit încă din beția de acum 20 de ani. Cea despre care nu știe că a băut șapte sau opt beri, dacă a avut sau nu cătușe sau dacă a stat sau nu ”în custodie” sau pe arest…

La fel cum și useriștii încă oftând cu regret după portofoliile pe care nici nu au apucat bine să le exploateze, că deja au și fost nevoiți să le părăsească azvârlă, cu o încăpățânare demnă de o cauză mai bună, propria mizerie în ventilatorul dezvăluirilor. Însă în toată această nebunie a amenințărilor reciproce, doar o singură voce ar trebui tratată cu maximă seriozitate. Cea a lui Cătălin Drulă. Cel care i-a transmis tranșant premierului Cîțu doar că ”Florine, s-a terminat”! Mai ales că nimeni alții decât chiar liderii liberali se văitau cu atât de puțină vreme în urmă că ministrul de acum demisionar al Transporturilor ”nu e om, e câine”!

”Nu te mai vrea”!

”În această dimineață mi-am depus demisia din funcția de ministru al Transporturilor. Plec de la un minister la care am muncit zi și noapte cu pasiune pentru infrastructura României. Plec din cauza unui premier iresponsabil și incapabil să înțeleagă ce înseamnă conducerea unui guvern. Un premier despre care am spus odată că e un zombie politic și care nu înțelege că e terminat politic. Da, Florine, s-a terminat! Te agăți de putere, dar România nu te mai vrea”. Aceasta este declarația imediat de după demisia lui Drulă. Un Drulă care, după cum dezvăluiam recent este ”marele pariu” al serviciilor secrete franceze! Și cum DGSE deja a strâns șurubul la Cîțu prin detonarea ”beției” din SUA, chiar că premierul ar trebui să ia în serios ultimatumul ”câinelui” Drulă!

author avatar
Catalin Tache
3.666 afisari

12 COMENTARII

  1. Eu cred ca tu trebuia sa pleci primu la ce s-a intamplat la Cfr ca in afara de Cfr Cluji nu merge nimic da nici ala nu merge cand da de jucatori de fotbal semn ca nu s-a investit cum trebe nu la bani la management . Pe mine ma lasa rece justitia ca nu se face nimic . Dar cu trenu mai merg.

  2. Asta e cel mai josnic parca in Titanic am vazut.
    Sa te ineci odata cu epava, ma da sa tragi si capitanu cu tine lasa sa moara si el ce numa Drula timonieru pla.

    • As fi poate de acord cu comentariile tale dacă ai aduce ceva argumente si ai păstra un limbaj civilizat. Tot ce ai reusit sa scoti in evidenta este ca eticheta „laba tristă ” ti se potriveste de minune.

      • 2 prosti s-au gasit sa comenteze , ala de la um01047 si p(a)ula asta de la 10:00 trecute fix , doua labe triste boschetare ce se ciondanesc pe bazdarca de mitilic .

  3. Ba , Pauliciule , poate-ti potrivesc de minune o frana stufoasa-n falci , de ce ma etichetezi ” laba trista ” cand tu plangi cand bati putineiul ?

  4. Digi 24 , azi , 08 sept.2021 , ora 07 : 15 : ” VIDEO. IN CAUTARE DE APA , UN LEOPARD SI O PISICA AU CAZUT IN ACELASI PUT . CUM AU REACTIONAT FELINELE CAND S-AU INTALNIT „. Leopardul era de la um01047 , are raie si il cheama Kostea , pisoiul e bagabond si il cheama Paul .

  5. E ca Petrov cand cita din Serghei Nicolaievici.
    Hah… Un fleac i-am ciuruit.Era beat. Replica lui Serghei erea Un fleac… M-au ciuruit. Dar el se tara ca rama noroc cu tusica Niuland ca l~a tinut in functie te intrebi cum azi Afganistan e condus de un terorel cautat pt 5.000.000 💲 si unu care il cheama macelaru…
    Mai bine imi da mie banii Departamentul din Stat imi iau vila cu piscina acoperita descoperita cu etaj si trambulina.

  6. Digi 24 , astazi , 8 sept.2021 , ora 11:27 , articol de Beatrice Ghiciov : ” DOUA SAPTAMANI VOM STA CU TOTII SA VEDEM DACA ………………..” Urmariti VIDEO intregul comentariu al lui Florin Negrutiu – Matinalii Digi FM .

  7. Ori nu cumva si mamae Killari erea pe la departament ca si in Bengazi or Somalia cand murea americani cu caru.

  8. Ați terminat toți Romania pusa pe butuci dar adevărul e că merită și catul restul împărțirii o rangă peste gheare că și cel care l a girat!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger