AcasăDezvaluiriAncheteGITENSTEIN, STOP lui KOVESI!

GITENSTEIN, STOP lui KOVESI!

Biden de România: Cu el vor să rupă PNL” titram ”lovitura” din 10 ianuarie. Atunci când dezvăluiam ”planul nebun” de readucere la viața politică a fostului președinte al României, în ciuda vârstei mai mult decât înaintate a profesorului Emil Constantinescu.

S a rupt lanțul de iubire dintre Gitenstein și Kovesi

Ce este drept, între timp am devoalat și mișcările oarecum asemănătoare care au loc în ”siajul” formațiunilor” de pe stânga eșichierului politic. Acolo unde alte două nume cel puțin la fel de surprinzătoare ca și ”candidatul Dreptei unite”, Emil Constantinescu, urmează a fi ”măsurate” în rândurile electoratului tradițional. Este vorba despre Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie Petrescu zis ”Mache” și de ginerele lui Nicolae Ceaușescu, Mircea Oprean.

Până și Băsescu a pus umărul

Numai că, la acest moment operativ, cel mai avansat ”proiect de țară” pare a fi cel creat în jurul lui Emil Constantinescu.

Curierul Fota

În acest sens, ingratul rol de ”curier diplomatic” neoficial fiind deja ”arvunit” de către fostul consilier prezidențial Iulian Fota. Cel care, la o adică, ar putea fi întrebat de unde are el mandat să întreprindă asemenea diligențe… Mai ales că de la structura contrainformativă care l-a documentat atunci când dinamica operativă a impus-o, în niciun caz nu are!

Iulian Fota face pe curierul diplomatic

Oricum, Iulian Fota pare a fi cel care joacă rolul de ”avocatul diavolului” în toată această complicată operațiune de ”divizare” a unei mișcări a ”Dreptei Unite” la alegerile de anul acesta. După cum de altfel, ca să fim corecți, au loc astfel de operațiuni vădit subversive și în ceea ce privește o posibilă ”stânga unită” sau un ”unic curent suveranist”…

La Geneva s a luat OK ul

Astfel că după ce lui Klaus Werner Iohannis i s-a adus aminte, documentat, de ”greșelile tinereții”, cel mai probabil acesta nu se va mai crampona de impunerea generalului rezervisto – pensionar Nicolae Ionel Ciucă ”al nostru” drept candidatul Partidului Național Liberal. 

”OK”-ul de la Davos

Astfel că, în sfârșit, s-a putut trece la ”next level” al planului care mai degrabă pare a viza scoaterea Laurei Codruța Kovesi din cursa prezidențială ca și ”unic candidat al Dreptei unite”, decât cu adevărat realegerea octogenarului Emil Constantinescu la Palatul Cotroceni.

Vești proaste de la Davos pentru Kovesi

Iar informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră arată că, de la Davos, Iulian Fota se va întoarce în țară cu ”OK” -ul necesar pentru ”blocarea la mantinela” înscrierii în cursa prezidențială a actualului procuror șef al Parchetului European.

Și tu, Băse…? 

Culmea fiind că până și un alt fost președinte al României a fost implicat în pregătirea ”misiunii neoficiale” a lui Iulian Fota.

Iohannis nu va risca pentru Ciucă

Și uite cum, parcă pentru a confirma o dată în plus că ”nimeni nu este profet în țara lui”, în timp ce în București se face că merge cu metroul, la Davos, același Traian Băsescu a reușit să conecteze reprezentantul grupării din spatele lui Emil Constantinescu la contactele pe care iată că le-a păstrat chiar și la acest nivel.

Familia Obama gata să se întoarcă la Casa Albă

”Aici să lingeți clanța”!

Astfel titram ”lovitura” din 24 octombrie, anul trecut.

Atunci când anunțam, cu subiect și predicat, numele celui mai probabil candidat al democraților americani. Mai ales dacă intrarea ”tăvălugului” Donald Trump în cursa prezidențială nu va putea fi stopată din punct de vedere birocratico – juridic. Astfel că nu bietul bătrânel Joe Biden ar urma să fie candidatul democrat, ci Michelle Obama. Cea care astfel, din prima fostă doamnă, ar avea șanse reale de a deveni prima femeie președinte din istoria Statelor Unite.

Emil Constantinescu Biden de România

Ce este drept, ca să revenim la ”ambasadorii” noștri, Joe Biden l-a numit pe Mark Gitenstein trimisul SUA la Uniunea Europeană. Numai că Gitenstein a fost, este și va rămâne loial doar familiei Obama. Astfel că, dacă într-adevăr Mark Gitenstein și-a dat ”OK”-ul pentru a i se pune ”stop” candidaturii Laurei Codruța Kovesi drept ”candidat al Dreptei”, atunci așa rămâne! Iar până și Kovesi s-ar putea recunoaște, mult mai curând decât se așteaptă unii, ”înfrântă de sistemul ticăloșit”…

author avatar
Catalin Tache
10.989 afisari