AcasăDezvaluiriAncheteGiorgiana! Pentru ea va fi legat Băsescu!

Giorgiana! Pentru ea va fi legat Băsescu!

Ultimele două condamnări par să îi fi închis definitiv gura lui Traian Băsescu. Creatorul sistemului ticăloșit simțind de-abia acum ceea ce înseamnă cu adevărat frica! Pentru că, spre deosebire de primele frustrări de când încă se lamenta public că ”unii de-ai mei i-au săltat pe alții de-ai mei”, de această dată știe că este deja neputincios.

Udrea a rezistat Pinalti a cedat

Ultimele două condamnări având deja efectul scontat : un Băsescu mut! Și speriat! Culmea fiind însă că ”decisiva” nu i-a fost dată președintelui jucător prin condamnările a două dintre cele mai importante femei din viața sa, fiica Ioana și ”blonda visurilor”. Ce este drept, condamnarea Ioanei Băsescu la 5 ani de închisoare și a Elenei Udrea la 8 ani în dosarul finanțării ilegale a prezidențialelor nu a funcționat.

Fata lui tata

Și nu pentru că au fost doar în primă instanță… Băsescu ieșind imediat la contraatac cu amenințărti fățișe. Astfel că au urmat alte două condamnări succesive. Cea în care Gheorghe Ștefan a primit o nouă condamnare de 4 ani și 6 luni de închisoare în dosarul Giga Tv. După care același ”Pinalti” a mai încasat, chiar zilele trecute, o altă condamnare de 4 ani și 9 luni de închisoare în dosarul fraudării Poștei Române. Moment în care Traian Băsescu a înțeles că Gheorghe Ștefan chiar nu mai are nimic de pierdut și va merge până la capăt pe drumul ”fără întoarcere” pe care a pornit în urmă cu șase ani.

A fost șef de lot de cinci ori

Atunci când a dat primul denunț la DNA. Singura condiție pusă de fostul primar din Piatra Neamț și eminență cenușie a ”regimului portocaliu” fiind să își pună la adăpost fiica Georgiana, cercetată la rândul său în alte dosare DNA. Dar și fabuloasa avere deținută de aceasta pe Coasta de Azur…

”Pinalti” îl toarnă pe Băsescu ca să își scape fata!

Ce este drept, a trecut ceva vreme de când făceam această dezvăluire. Subliniind încă de atunci că ” Gheorghe Ștefan este de neoprit. Desigur, vremurile în care urletele lui Pinalti erau lege nu doar pe terenurile de fotbal, dar și în birourile înalților demnitari ai statului român și a celorlalți lideri politici au apus de mult. Iată însă că fosta eminență portocalie face acum mai multe ravagii decât atunci când era considerat unul dintre cei mai influenți oameni din România.

Condamnarea Ioanei nu a fost de ajuns

Așa că, în ciuda avertismentelor de „Naș” înșelat ale lui Vasile Blaga, Gheorghe Ștefan nu doar că nu s-a oprit, dar l-a făcut și pe un alt greu al regimului băsist. Sorin Blejnar fiind ”împachetat” cu tot cu probele obținute pe persoană fizică, pe Coasta de Azur. Iar deși denunțătorul oficial este cu totul altul, Pinalti are rolul său strategic și în această nouă condamnare obținută de DNA. Iar acesta este doar începutul!

Băsescu plânge semnal pentru Iohannis

Adevărata țintă a colaborării atât de strânse între fostul baron de Neamț și procurorii DNA fiind însuși Traian Băsescu! Desigur, se pune firesc întrebarea de ce recurge Gheorghe Ștefan la o asemenea abordare sinucigașă, fie și prin prisma simplului fapt că astfel reușește să își facă dușmani de moarte pe unii dintre cei mai puternici oameni din țară. Mai ales că având deja și alte condamnări pe rol plus vechi dosare în așteptare, acesta nu s-a bucurat în niciun caz de regimul juridic preferențial de care s-a bucurat celălalt denunțător de calibru al DNA, Dinu Pescariu. Cel care de altefl l-a și băgat pe Ștefan în hora anchetelor, ca să poată juca și acum golf. În schimb, după cum susțin sursele noastre, Pinalti a ajuns „să scuipe” tot din încercarea disperată de a își salva fiica, Georgiana, din „ghearele” unuia dintre dosarele ANRP”.

Banii sunt la adăpost, în Cagnes – sur – Mer…

Fostul președinte ANRP, George Băeșu a eșuat în încercarea ”detonării” unui nou dosar al DNA din ”suveica” retrocedărilor ilegale. Totul după ce, în anul 2008, Georgiana Ștefan a cumpărat 25 % din drepturle litigioase pentru un teren aflat lângă fosta gară Cățelu, în Sectorul 3 condus atunci de liberal – democrați. Georgiana obținând apoi un profit uriaș, după retrocedarea accelerată de ANRP-ul dominat tot de portocalii. De asemenea, la această anchetă ținută încă și acum la sertar se află și cea a altui tun imobiliar, dat de Georgiana în chiar orașul condus la acea dată de tatăl său. Tânăra Ștefan cumpărând în Piatra Neamț un teren de 4.500 metri pătrați de la fosta societate de transport a orașului condus de tatăl său. Cel care de altfel chiar blocase preventiv revendicarea mai multor cetățeni penrtiu retrocedarea terenului aflat în litigiu. Și uite cum Georgiana a cumpărat cu 400.000 lei și, peste doar câteva luni, a vândut același teren cu 800.000 de euro! Ceea ce poate explica în bună măsură și imperiul imobiliar pe care aceasta l-ar dezvolta de ani buni de zile pe Coasta de Azur.

Pescariu la golf Ștefan la pușcărie

Acolo unde este acționar majoritar al unei companii de construcții care la rândul său face parte dintr-un lanț de firme care construiesc vile și alte imobile de lux în regiunea Provence – Alpi – Coasta de Azur. Astfel că averea pentru care Gheorghe Ștefan a fost de acord să își sacrifice propria libertate este securizată pe Coasta de Azur, în micuțul orășel Cagnes-sur – Mer!

”Adrieane, pricepuși ceva”?

Ultimele speranțe ale lui Gheorghe Ștefan că în cele din urmă sistemul care iubește atât de mult trădarea va avea barem îngăduință și față de trădători s-au spulberat definitiv pe 12 octombrie. Acesta fiind condamnat la 4 ani și 9 luni de închisoare în dosarul Poșta Română. Totul după ce, în mai 2017 fusese condamnat de Tribunalul București la 8 ani de închisoare, în același dosar! După care Curtea de Apel București a anulat cu totul sentința și a dispus rejudecarea cauzei. S-a dovedit însă doar o altă ”capcană” pentru Ștefan, care iată că a primit din nou cu executare. Acesta, aflat de acum deja la a cincea condamnare la închisoare cu executare, nemaisperând decât să își salveze până la capăt fata, Giorgiana. Chiar dacă ”prețul corect” pe care va trebui să îl plătească este Traian Băsescu.

Mai ales că acesta se mai află în libertate doar pentru că, deși și ea ”beneficiară” a mai multor condamnări, Elena Udrea s-a dovedit – cel puțin până la ultima, cea de 8 ani- mai cu ”cojones” decât toți bărbații de stat din jurul lui Băsescu. Cel a cărui condamnare este acum mai de actualitate decât oricând! De ce? Și mai ales că acesta chiar nu mai reprezintă o miză politică…? Pentru că un astfel de ”trofeu” – ”legarea” unui fost președinte – le-ar băga mințile în cap politicienilor care au început să ”crâcnească” din nou la oculta serviciilor. Și mai ales lui Klaus Iohannis! La fel după cum Băsescu trebuie să își aducă aminte cum, pe când se afla în fruntea sistemului ticăloșit, nu a găsit altă metodă de a îi transmite un mesaj miliardarului Videanu, cel care nu mai pierdea ”cât trebuie” la table în fața Elenei Udrea, decât prin arestarea lui… Gigi Becali! După care i-a transmis următorul mesaj : ”Adrieane, pricepuși ceva”? Astfel că, după ce ”Pinalti” îl va ”lega” pe Băsescu pentru a o scăpa pe Georgiana, probabil că și Iohannis va fi întrebat dacă ”a priceput ceva”…

author avatar
Catalin Tache
10.383 afisari

52 COMENTARII

  1. E un subiect interesant cu bătaie mare in timp, iar
    războiul se va purta pe fronturi nevăzute și cu arme de calibru de ambii combatanți, dar vor cădea și mulți colaterali.
    E greu pentru noi cei din popor, pentru că bătălia care se duce acum in țară e foarte urâtă și în curând va exploda cu repercusiuni de neimaginat.
    Sunt ieșite la rampă forțele oculte, care pe acest teren atent pregătit ne toacă mărunt și la acest moment nici nu simțim.
    Acest articol atent ales, subiectul este și el în baza unor date și informații sustenabile din surse sigure, care pe viitor se vor adeveri , dar din culisele afacerilor vom afla foarte puține lucruri.

  2. Da,corect,dar i a facut oameni inainte!!!ce era Pahotu cand l a adus la SPP?sar Coldea inainte de SRI?Luluta inainte de PG?NISTE TARANI…

    • Pahotuuuu de la SPP , era un cățelar devenit maciucar ulterior, un turnator ordinar in final un securist nenorocit.

      • Iar Iohann l-a pastrat,desi Orban a dezvaluit ca l-a sfatuit imediat ce a ajuns prima data presedinte,sa-i demita pe toti „oamenii” lui basescu!!

  3. Clar Dinamica Operativa se accelereaza…prea se agita Tache in ultimele zile…prea primeste marfa…romani,vi se pregateste ceva!!!Iar Base?Si o merita!!!!De vazut doar daca acum va fi si el la fel ca tare ca Udrea,singura smecherita pe pasarica ei..

  4. O TARA DISTRUSA DERBEDEI SI FUFE CAPATUITE PENTRU VECIE ,IAR CONDAMNARILE SUNT DE TOT RAHATUL .
    O AMARATA PENTRU O JUMATATE DE kg DE CASCAVAL FURAT A LUAT ANI DE PUSCARIE ,O BABA PENTRU O GAINA 3 ANI !,IAR GOLANII DIN POLITICA IAU SUSPENDARI SI CATIVA ANI ,IAR DUPA ISPASIREA A 25-30 % DIN PEDEAPSA II VEZI LIBERI BINE MERCI .

    • Daca au pile la procurori si judecatori….nu dragnea a incalecat justitia? Pesedeul cu asta s-a ocupat 4 ani,sa-l scape pe el de puscarie.

  5. Unde au dus astia toti banii din tara asta de au facut o ruina asta sa spuna nu ca se toarna ei,ptcine ne au vandut ????!!!

  6. Ăștia sunt la nivel central dar că ăștia sunt în toate județele. Ar trebui să înființeze statul o bancă de organe și să îi macelareasca că pe porci cu odraslele lor cu tot nu să stea pe coasta de azur pe banii romanilor. Procurori treziți vă și belitii fără milă că pe draci. Tot ăia de atunci ne conduc și acum.

    • Bravo Vasileeee, asa pedeapsa le ar trebui nenorocitilor care au jefuit tara, nenorociții se bateau cu caramida n piept ca ei luptă impotriva coruptiei si de fapt au amplificat si modernizat metodele de furt.
      Pe ANTONESCU si CEAUȘESCU i au impuscat…nemernicii ăștia si au dus banii pe coasta de azur si se dau nevinovati aici in țară.

  7. Chioruleee,nu mai esti ba ZEUS CARE TE JUCAI CU DESTINELE OAMENILOR DUPA CATE DEGETE DE WISKI ITI TURNAI?

  8. Jegurilor PDL iste le a venit randul. D le Chestor cu 2 stele Take dar de tripleta celor 3 B… Buldogu, Muc cel petit si d l Bergovici pilotul ce spuneți?
    Buldogul s a inspirat de la Bucurenciu cu portbagajul de bani, Futaciosul de Muc a luat milionul de € si femeia lu Gelu Oltean iar d l Bergovici a facut pasul inapoi, oare de ce?

  9. PETROOOV NENOROCITULE,TU AI DEZBINAT NATIUNEA ROMANA,CE TI MAI FRECAI MÂINILE CAND ERAU UNII ARESTATI SAU ALTII CHEMATI LA DNA LA COMANDA TA.UITE CA TI A VENIT RANDUL SI ȚIE, PE BUNE, CA LA CAT AI FURAT CU CAMARILA TA PORTOCALIE TREBUIA SA SE ÎNTÂMPLE.
    FOSTULUI PRIMAR AL CRAIOVEI I AI PDL ist DE AL TAU I AI FACUT DOSAR PENAL SI L AI BAGAT LA PUȘCĂRIE PT CA S A LAUDAT CA POATE SA TI FUTA TARFA BLONDĂ, TURNATORULE SI TRAFICANTULE CARE ESTI.

  10. Tacheeeee , felicitări bai frate pentru curajul pe care îl ai sa publici asa informatii despre groparii,penalii si tradatorii neamului românesc!
    💪💪💪

    • La 22:07 ma intreb unde sunt , am insailat 29 de postari la acest articol folosind pseudonime diferite si imi plang de mila ca boala s-a agravat . L-am muscat pe un infirmier de ureche , nu mai am nici o sansa sa parasesc ospiciul de pe str.Gvardinskaya nr.9 Tiraspol , doctorii au optat sa ma trimita pe izolare penbtru o perioada nedeterminata .

  11. Articol de 2 lei. Interesant e cati invidiosi plini de rautate, hiene, se aduna. Daca se dovedeste ca nimic din ce se scrie nu se realuzeaza, recunoasteti ca vorbeati dor din viscere?

  12. Cine credeti ca a postat la 7:32 si 8:21 ? Ati ghicit , mandea a postat ! Pentru postarile mai scurte , stil limbric , Raionul ma gratuleaza cu o copeica , se aduna pana diseara de o cinzeaca de mitilic si un chistoc de mahoarca , hlebu e fudulie , merge servita cu umbra …..hihihihihi…

  13. Cititi articolele Laviniei Popa si Victor Gheja din Aktual 24 , ieri , 13 octombrie 2021 . Interesant si articolul de astazi din Aktual 24 al Ioanei Hurdea : ” Preotii dezvalui de ce Firea l-a dat afara din PSD pe Neacsu ……”

  14. Aktual 24 , ieri , 13 octombrie 2021 , articol de Lavinia Popa : ” MARELE ALB ” A DEVENIT NEGRU . INVESTIGATIA RECORDER , PE PRIMUL LOC IN ROMANIA PE YOUTUBE . SE APROPIE DE UN MILION DE VIZIONARI ( Vezi in articol VIDEO – CLANUL MARELUI ALB ) „. S-A AUTOSESIZAT DNA .

  15. Aktual 24 , astazi , 14 octombrie 2021 , articol de Victor Gheja : ” DINCU , POCNIT DE SINCERITATE : ” FOARTE MULTI COLEGI , PRIETENI DE LA PNL SPUN CA SINGURA SOLUTIE AR FI SA SE UNEASCA PSD CU PNL SI SA FACEM O COALITIE „.

  16. Comisarul.ro , astazi ,, 14 octombrie 2021 , ora 09:21 : ” DEMISII IN IERARHIA BOR DUPA ANCHETA RECORDER CU MARELE ALB „.

  17. Rechinul Alb , cunoscut si drept Msarele Alb , Marele Rechin Alb sau Moartea Alba , este probabil cea mai faimoasa specie de rechini . Apartine unei familii de rechini cunoscuti drept inotatori rapizi numiti rechini MACKEREL si este cel mai mare carnivor de pe pamant , din zilele noastre , in afara de cei care se hranesc cu plancton , cum ar fi balena . Cei care nu au probleme cardiace pot viziona filmul lui Steven Spielberg , productie 1975 : JAWS ( FALCI ) .

  18. Falcile mele nu sunt agresive , va invit in boschetii din spatele garii Tiraspol , nici nu stiti ce partituri de ” nu ma uita ” va asteapta la flautele zburlite cu gusa …Garantat , Kostyuska , prestez si pe caiet , suna-ma . sunt fierbinte , rog seriozitate si discretie totala !

  19. Pentru Basescu si mafia portocalie, au existat legi? A existat constituție?
    Pentru plavanul tantalau de neamt la fel.
    Acești nemernici nu au respectat legile si constitutia Romaniei, dar au pretins altora sa le respecte.

  20. Recunosc , sunt tantalau , io am postat la 10:26 , sunt un nemernic fomist ce posteaza pentru 3 copeici postarea si o supa de stevie din partea Raionului !

    • Adăugire la comentariul lui Obs.Mancurtizarea reprezenta pierderea conștiinței de sine și de neam.Incepea prin așezarea unei piei crude pe capul împricinatului până la obținerea efectului.Detalii suplimentare în ,,Pe Donul liniștit,,de Mihail Șolohov. Atenție însă că și acesta este bănuit de plagiat al primei părți a romanului care este mult mai valoros decât restul.Lectură plăcută pentru cine poate!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger