AcasăDezvaluiriAncheteGiorgia Meloni, soroșizată de Klaus Schwab la Livigno!

Giorgia Meloni, soroșizată de Klaus Schwab la Livigno!

Relațiile cu adevărat frățești dintre un serviciu secret românesc și omologul italian tocmai ce au fost din nou puse în valoare de o informare operativă de ultimă oră venită de la Roma…

Giorgia Meloni s a văzut cu Klaus Schwab

Ofițerii de legătură ai structurii informative de la București fiind înștiințați despre documentarea unei posibile operațiuni de ”deturnare” geo – politice a Giorgiei Meloni. Noua ”icoană” a suveranismului european fiind surprinsă, în urmă cu doar 12 zile, la o stranie ”șuetă informativă” alături de ”creierul” progresismului mondial, Klaus Schwab, în mica localitate Livigno, de la granița cu Elveția…

Interes operativ…

Acum, normal că se pune întrebarea de ce ar anunța o structură informativă din Italia omoloaga din România despre un fapt care pare unul strict de politică internă… Numai că politica italiană nu mai are cum să nu țină cont de comunitatea celor peste un milion de români pe deplin integrați în viața economico – socială din Peninsulă. Astfel că interesul operativ este unul pe deplin justificat. Plus că inevitabila atingere a statului român de către curentul suveranist care străbate deja Europa Occidentală pune în gardă și serviciile, nu doar clasa politică tradițională.

Umbra lui Soros planează deja asupra Fraților Italieni

Drept urmare, la această oră, analiștii serviciului beneficiar al acestei informări de-abia își revin și ei, aidoma omologilor italieni, din șocul întâlnirii de la Livigno. Acolo unde cea mai ”naționalistă” dintre liderii suveraniști europeni ar fi fost ”instruită” de către chiar cel considerat succesorul ”Imperiului Sorosist”… Economistul german Klaus Schwab fiind fondator și președinte executiv al ultra-progresistului Forum Economic Mondial…

author avatar
Catalin Tache
4.641 afisari

58 COMENTARII

  1. deja e stilu lu pavel corutz…..
    (giorgia e un fel de tatoiu dupa mai multe tratamente de rejuvenare)

  2. Goange , Livigno are 6.000 de locuitori , situat in provincia Sondrino din Lombardia , nu e o localitate unde sa treci usor neobservat . Au fost prezenti Soros si Kissinger ? Meloni a fost pe post de ghid pentru alpinism si a escaladat Alpii cu Schwab ( 84 de ani ) , Soros ( 92) si Kissinger ( 99 ) ?

  3. Tache , lasi sa se inteleaga ca Giorgia Meloni e calul troian in tabara populistilor si alegatorii s-au dus dupa fenta ?

    • Ce politician zdravan la cap da cu piciorul la 191 miliarde de euro cand economia Italiei chitaie si datoria externa a luat-o la vale ? Meloni trebuie sa invete sa se strecoare printre jaloane , are misiune ingrata , e intre ciocan si nicovala .

      • Sekuristik retard nemer nik (21.20), nu se gaseste macar un glont in unitatea ta imputita sa curmi nemer nik ia in care scalzi retard a ta existenta chinuita de prostie, pana la urma chiar specifica voua sek uristilor nemer nik i ?!

        • @Nemer nik ul sekurici retard 2022-10-10 3:08 3:08:33
          PUTETI CITI ASTA.AU INCEPUT SA SE OMOARE INTRE EI.CITITI CU ATENTIE.ASTA NICI MUSAMALIZARE NU MAI ESTE.
          „Fratele meu nu s-a sinucis.
          Fratele meu a lucrat vineri noapte. Sâmbătă dimineață „a ieșit” din tură. Își luase liber luni și marți ca să îi ajute pe părinții mei la treabă. La 17 fără 10 avea tren. Nu i-a răspuns tatei pe la 12. Nu a sunat că s-ar fi pornit. Am sunat toți. Până la 22:30 când i s-a închis telefonul.
          Un mesaj de la un coleg de al lui de la Școala Militară mă întreba dacă e adevărat. „Ce să fie adevărat?”.
          Am început să sun la unitate. Mi-au răspuns. Sunt sora lui Andrei, vă rog, suntem disperați, știți ceva de el? „Lăsați un număr și vă sunăm noi.” Nu m-au mai sunat. Nici nu au răspuns la telefon.
          Am urcat în mașină și am plecat spre Focșani. Pe drum m-au sunat cei de la Poliția din Focșani. „Fratele dumneavoastră a decedat”. Am urlat la el spunându-i să fugă din țară până nu îl omoară și pe el. Mi-a spus că Andrei e la morgă și că tata știe și a închis.
          L-am sunat pe tata. I-am spus că sunt pe drum spre Focșani. S-a pornit și el.
          Acolo ne așteptau la unitate într-un birou (fără să știe că venim) vreo 6 persoane fără nicio expresie facială. Colonelul, șeful de stat major… nu știu și nici nu îmi pasă. „Ne pare rău, fiul dumneavoastră s-a sinucis”.
          S-au panicat când au văzut că nu îi credem. Au început să ridice tonul. Să apeleze la decență. O doamnă de lângă mine zâmbea. Sper să îi moară toți copiii, ca să nu mai zâmbească niciodată. Psihologul unității a spus că vineri a vorbit cu el și totul era ok, doar se bucura că vine acasă. La toate întrebările noastre au răspuns: „Nu știm. Este aici procurorul militar.”.
          M-am săturat. Am urlat să vină procurorul. A venit. Un om fără expresie. A început o poezie despre anchetă. „La ce oră s-a întâmplat?” Răspuns: aceeași poezie despre anchetă. M-a întrebat: „Ai vorbit cu el azi?”. Am spus că da, deși nu vorbisem. S-au uitați toți speriați unii la alții. Am înțeles, Andrei nu a părăsit unitatea. A spus totuși că cercetează toate variantele. Le-am spus de cât de scârbă îmi este de ei, de statul lor de căcat, să le fie rușine, că au depus un jurământ să apere o astfel de țară.
          Apoi… lacrimi. Urlete. Responsabilități. De soră și de fiică. Caută apartamentul. Caută morga. Caută sicriu. În care să fie pus fratele meu.
          Fratele meu?
          Nu avea ce să caute în unitate în afara programului de lucru îmbrăcat în civil. Și dacă avea, cine îi dă și armă și muniție? Arma nu se curăță cu muniție.
          Nu e împușcat în cap, așa cum spun jigodiile din presă. Ci în piept. Gaura din spate e mai jos decât cea din față. Cine ține arma cu spatele în sus când împușcă?
          De ce fratele meu are mâna ruptă de la încheietură?
          În comunicatul de presă al lor spune că au sunat la 112. Nu au sunat. Fratele meu nu a murit la spital. Cel de la pompe funebre îmi arăta cum se lovise la mână când l-a scos din birou și l-a dus la morgă.
          Nu avea depresie. Nu avea probleme. Nu suferea pentru nimic. Era cel mai bun om din lume.
          L-au omorât și acum vor să mușamalizeze. Și odată cu el au omorât o parte din noi.
          Fugiți din statul ăsta infect până nu vă omoară și pe voi. Nu spuneți niciodată „Onoare patriei”. Nu există. Nici onoare. Nici patrie”, a scris sora militarului, pe Facebook.
          https ://www. activenews. ro/stiri/Sora-militarului-de-22-ani-gasit-mort-la-o-unitate-din-Focsani-mesaj-cutremurator-%E2%80%9EFratele-meu-nu-s-a-sinucis.-De-ce-are-mana-rupta-de-la-incheietura-Fugiti-din-statul-asta-infect-pana-nu-va-omoara-si-pe-voi-176506

        • Imi duc existenta chinuita in subsolul din Manoilov 42 , sa vedem ce-mi rezerva soarta ….

    • Gollum are 7 vieti , scapa mereu de mardeala meletei garii , fuge iepureste si imprastie vanturi pe teava rozetului …

  4. Progresistii astia sant foarte activi sa racoleze toti politicienii altfel n-au cum sa isi duca agenda inainte. In primul rand cauta in trecutul fiecaruia daca gasesc ceva cu care pot sa santajeze. Daca nu ii ofera sume mari de bani, posibil alte avantaje, ori ameninta. Daca accepta este omul lor. Daca nu accepta fac tot posibilul ca sa denigreze persoana si sponsorizeaza concurenta care urmeaza sa ii ia locul.

  5. Sunteti patetici. Deabia a fost aleasa doamna ca aveti plangeri si uuileri la raion. Mai lasatio-n pace sa vedem ce vrea si ce face.

  6. Universul . net , 09 octombrie 2022 , : ” Ucraina : Una dintre cele mai valoroase artefacte din lume a disparut ………………… „

  7. DOMNULE CATALIN TACHE
    VEDETI CA EXISTA O LEGATURA SI INTRE ITALIENI SI RUSI,CUM SCRIETI PE AICI SIMSI SI FSB-GRU-SVR.
    O STIU PE FATA UNUI JEGOS DE MILITAURIZAT DE ETNIE CARE A FACUT 2 MASTER-E PE „LEGAL” ACUM VREO 10 ANI UNUL IN FEDERATIA RUSA SI ALTUL IN ITALIA.
    ADICA VEDETI CA EXISTA O LEGATURA INTRE GRUPUL DE LA ROMA-COMISIA DE LA VENETIA-BOLOGNIA SI LOMONOSOV SI CE MAI AU AIA PE ACOLO.
    PRESUPUN CA ESTE LEGAT DE IMPORTURILE ITALIENILOR DE GAZE.
    DACA VRETI POSTEZ SI CUM IL CHEAMA PE ACEL GUNOI,UNDE STA SI CE NUMERE DE INMATRICULARE ARE LA MASINI(UN CHEVROLET SI UN VW) ASTA CA TOT ARE „TELEFONUL LA SECRET”.

  8. Adevarul .ro , 06.10.2022 , ora 16:18 , articol de Lorena Mihaila : ” Giorgia Meloni , ceruta de nevasta de Muhoozi Kainerugaba , fiul presedintelui Ugandei ……………….”

  9. Adevarul . ro , 09.10.2022 , ora 21:03 , articol de Cristina Ene : ” Factorii ce prezic evolutia razboiului din Ucraina ………………………………….”.

  10. Daca lucrurile sunt asa, omul a fost cu siguranta asasinat. Cine stie, unul dintre cei din unitate, care aveau arma si munitie asupra sa si probabil se gasea in serviciu de zi, l-a impuscat si a inscenat totul ca sa scape. Trebuie sa vedeti cine de acolo avea arma asupra sa atunci si in ce relatii era cu victima. Arma nu se curata in afara programului si in mod evident omul nu putea avea cartuse asupra sa. Este posibil sa fi fost asasinat.

  11. stau sa vad faptele . adevarul iese repede la iveala , inca nu ma duc dupa fenta asta . ar fi de-a dreptul mizerabil dupa spumele facute , georgeta sa se pupe cu sschwab

  12. Propaganda acestor cadavre globaliste incearca dar nu au nici o sansa cu aceasta patrioata din Italia

  13. Ceva foarte curios. Cum este aleasă o femeie într-o funcție înaltă din stat, cum este asociată sforarului mondial, Soros. Așa s-a scris și despre Maiaua moldovenească, acum și despre Georgiana, era să zic Pop, Melodia. Numai despre UrSula nu săa zis că este cuplată la banii lui Georgică Soroșel.

    • Și astfel Guvernul Cîțu se află ”în grafic” cu planul de a depăși plafonul unui împrumut anual total de pe piața externă de 35 de miliarde de euro! După ce, în perioada aprilie 2020 – aprilie 2021 au putut fi împrumutate ”doar” 25 de miliarde de euro. Totul pentru un ”comision ascuns”, negociat Soros știe unde, la 1,6 la sută!
      DESPRE ASTA E VORBA…Government Debt in Italy increased to 2770463 EUR Million in July from 2766376 EUR Million in June of 2022. source: Banca d’Italia
      https: //www .national .ro/dezvaluiri/cine-ia-comisionul-de-500-milioane-euro-pentru-imprumuturi-736189.html

      • DOMNULE CATALIN TACHE
        VA SPUN SI ASTA.
        SE VOR NEGOCIA NISTE TARI.
        DACA JURNALISTII DE INVESTIGATIE VOR OBSERVA NISTE PERSONAJE PLECAND PRECIPITAT DIN ROMANIA,UNII SI UNELE ISI POT FACE SINGURI COLIVA SAU CEAIUL CU NOVOCIOK.SE POATE FOLOSI SI DECIS.E ATAT DE PUTERNIC INCAT DEPIGMENTEAZA GANDACII,II FACE TRANSPARENTI.
        INCA O STIRE.SE PUN SI BOMBOANELE PE COLIVA,SE APRIND LUMARAILE,DOAR CA NU E CU LA MULTI ANI.SE CONSUMA DAR NU SE DA NOROC CU PAHARUL.
        CA PE VREMURI LA MICA PUBLICITATE…”ASTEPT PROVINCIA”….UNII SI UNELE SUNT ASTEPTATZI….AU INTARZIAT DEJA…FRATELE CAZUT NU TOLEREAZA OBRAZNICIA…NU ADMITE INSOLENTA….NU ACCEPTA INTARZIERI…DOAR SE EXECUTA…FARA COMENTARII…TOTUL LA COMANDA…SE PLANGE LA COMANDA…SE RADE LA COMANDA…SE FACE TREABA LA COMANDA….ASA ESTE „DE CAND LUMEA”….
        OMV Petrom urmează să fie preluat de norvegieni 10 Octombrie 2022 4media.info

  14. NU IN ULTIMUL RAND ATRAG ATENTIA PUBLIC SA IMI PLAACE SA SUG PULI CONSPIRATIONISTE. DL TACHE STIE CA I AM SUPT O SI LUI

    • ASTA IMI PLACE
      La batranete ai alte „placeri”,la nunti sau botezuri se da darul,se joaca sau se canta,ce e bine pe la inmormantari,parastase la priveghi sau pomana e ca mananci si bei gratis,nu dai noroc,nu joci,nu canti si nici noroc cu paharul nu se da si cu toate astea se consuma,mai mult decat decent as putea spune.
      Aceasta Vocatie mi-am descoperit-o acum vreo 9 ani,am mers la inmormantarea unui fost coleg de la o firma, in Ploiesti si de acolo direct la munca,in tura,colegii s-au speriat,ca am venit cu pomana,coliva la servici,acum si asta a fost o „sabie cu doua taisuri”,pentru Mine era o oportunitate,mancam gratis,pentru firma,care firma,in mai putin de 2 ani,mancam si coliva firmei.
      De atunci,de fapt mult inainte,doar ca nu abordam Stiintific Subiectul,am invatat sa Ma Invit Singur pe la astfel de evenimente,sa vanez oportunitati,chiar sa „le creez”…trebuie doar sa Fii…”la locul potrivit…si timpul potrivit”…de exemplu…oportunitati Imobiliare…exista…acolo unde sunt multe cimitire…pe vremuri era o melodie…”macarale rad in Soare”…Eu…”cimitire Vad in Zare”…
      Asadar,pentru Mine,cu fetele de exemplu,nu „le mananc pas&arica”…le mananc coliva…cu restul…Manca-le-as pomana lor…
      Astfel de Lucuri in Viata le Descoperi Singur Le Faci Singur.si Bineinteles…Profiti Singur…Nu Imparti Cu Nimeni asa ceva…e doar al Tau…e Darul Meu…adica pomana…coliva…o Mananc Doar Eu…Vinul sau alte licori de pomana…Niciodata nu le voi imparti cu altcineva…
      Spuneti de „servicii secrete”…cia fbi mi5 mi6 bnd dgse mossad fsb gru svr si altele…pierdere de timp resurse si energie…Pentru Mine…Astfel de Oportunitati…Colive…Inmormantari Parastase Priveghi Pomeni…se gasesc peste tot…”la tot pasul”…nu-mi trebuie „servicii secrete”…”vocatia” ti-o gasesti Singur…si esti Egoist…nu imparti cu nimeni ce e al Tau…vorba unui Prieten…s-a lasat de jocuri de noroc…nu s-a mai apucat…s-a lasat de condus…nu s-a mai luat…s-a lasat si de femei…de bautura nu are curaj sa se lase…iar Eu…”tin de coliva”…E A Mea…am descoperit „pe lumea asta”…cum sa mananc si sa beau gratis…in anul 4 in Facultate la un curs de „economie-management”…o Profesoara…Inteligenta ne spunea…”There ain’t no such thing as a free lunch”…Eu…am descoperit …Minunea…care contrazice aceasta „lege economica”…
      Daca este sa ma refer la aceasta tara…Romania…ea nu mai exista…e tara lui „mai da si tu niste bani”…
      Cat despre „poporul roman”…acesta isi vinde „aproapele”…pe sume cuprinse intre 2 lei…(o bere la jumatate) si 100 lei…adica pe 2 de iorga…sau un Caragiale…Frumoasa…Subtila…Fina…Ironie…

    • https ://veghepatriei. wordpress.com/
      UITATI-VA LA VOI INSA…”CE VA PLACE”….
      A.Politia Capitalei, supusii lui Berechet Imparatul, a ofuscat curvele din Centrul Vechi: „Toata ziua vin gaborii de la Capitala sa ne traga la m&uie, nu ne lasa nici macar 50 de lei si mai vor si informatii!”. Ba, jegosilor, dati fetelor bani!
      B.In atentia clanului interlop Politia Capitalei, supusii Mariei Sale Berechet Imparatul: cur&vele din Centrul Vechi va roaga sa le platiti cand apelati la serviciile lor – masaj si s&ex! Va injura fetele prin oras: „Gaborii de la Capitala, ‘tu-i in gat, vor doar pe gratis!”. Ce ghertoi sunteti…
      C.Laturilor de la Politia Capitalei, sa ne pisam pe voi de ciori burtoase si nespalate, ce mi-a soptit o pas&arica in aceasta dimineata: este adevarat ca seara va strangeti intr-un bar din Centru Vechi si beti pana dimineata? Stati calmi ca va turnam…

    • @Constantinescu Valentin-Ionut 2022-10-10 11:34 11:34:59
      CE-MI PLACE OBTIN.COLIVA.MANCARE.VIN SI ALTE LICORI DE POMANA.
      CAND ERAM MAI TANAR.ACUM 22 ANI.ACUM 10 ANI.MERGEA TREABA PE SUME INTRE 30 LEI SI 300 LEI.MAXIM 100 EURO.O SINGURA DATA M-AM FACUT DE RAS LA ARAD.A FACUT MISTO UN COLEG CA MERGE CU 50 LEI SI „SCORUL” PLECA DE LA 100 MARCI.NICIODATA INSA PE GRATIS.FETELE VOASTRE VIITOR DE „AUR” AU.MAI DESTEPTE MOLDOVENCELE DIN RSS MOLDOVENEASCA.TOATE FAC ITALIA SI ACASA LA CHISNAU(AGRAMAT INTENTIONAT) DE LA 150 EURO IN SUS.FOAMEA INSA VA SCAPA SI DE GRIJA ASTA.BAIETZEILOR NU LI SE MA SCO&ALA IAR FETZIELE NU SE MAI UME&ZESC(LUBR&IFIAZA)

  15. National .ro , 10.10.2022 , ora 10:27 , articol de Tudor Borcea : ” RAZBOI IN UCRAINA . Rusia bombardeaza Kievul si orasele mari ale tarii . Razbunarea …………………………………………………….”.

  16. Universul . net , 10 octombrie 2022 , articol de Laurentiu Mihu : ” O IMAGINE DE NESTERS ” .

  17. Orice incerci sa ne bagi pe gat, tot dobitocenie ramane!!! Chiar nu te-ai saturat de atata supt carici rusesc????

    • Inliniedreapta . net – CATRE MANCURTI – ILD – In Linie Dreapta , 5 martie 2014 , de Bogdan Calehari : ” CATRE MANCURTI „.

  18. Universul.net , astazi , 10 octombrie 2022 : Razboiul din Ucraina a facut franjuri …………………………………” – The Economist .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger