AcasăDezvaluiriCatalin TacheGINERELE LUI CEAUȘESCU, ”DEZGROPAT”!

GINERELE LUI CEAUȘESCU, ”DEZGROPAT”!

Nici măcar dacă ar fi declarată oficial Colonie, România zilelor noastre tot nu ar fi creuzetul atâtor experimente politice. Mai ales că, de la sfârșitul lui 2023 și odată cu intrarea în oricum nebunul an electoral 2024, aproape că nu mai este săptămână în care diverse grupuri transpartinice de interese să nu negocieze – subteran, așa cum sunt învățați bătrânii combinatori ai sistemului! – punerea bazelor câte unui ”nou proiect de țară”.

Câți dintre nostalgicii ceaușiști se vor strânge și la Mitingul Sărăciei

Cu toate că ”tinerele speranțe ale politicii românești” cu care unii ”atârnători” ai serviciilor încă visează cu ochii deschiși că vor defila la cel puțin una dintre alegerile prevăzute pentru acest an sunt ”ruginite” cam de multișor… Cel puțin din punct de vedere al erodării imaginii publice.

Constantinescu… Teodosie… Oprean…

Astfel că se naște firesc întrebarea de ce toată această ”încăpățânare demnă de o cauză mai bună” de a se coagula tot felul de ”mișcări spontane” de sprijin în jurul unor personaje care nici măcar la a doua tinerețe nu se mai află, precum Emil Constantinescu, Teodosie Petrescu sau, mai nou, Mircea Oprean.

După Constantinescu și Teodosie o nouă tânără speranță a politicii

Mai ales că, stranie coincidență, nici măcar unul dintre aceste cel puțin la prima vedere de-a dreptul fantasmagorice ”noi” proiecte politice nu este creația vreunui grup de consultanță din rândurile principalilor parteneri strategici ai eșuatului stat iohannist. Astfel că ”legendarea” cu ”OK”- ul american chiar nici măcar nu mai poate fi adusă în discuție în cazurile care urmează să fie ”lansate” pe oricum atât de ”murdara apă” dâmbovițeană a politicii românești.

Pe dreapta, pe stânga și pe centrul scenei politice urmând a fi aruncate ”păpușile” unor grupuri de interese care nu au nici cea mai mică legătură cu partenerii occidentali.

Urmând de văzut, desigur, dacă este vorba de grupuri neaoșe cu totul sau racordate la cu totul alte interese externe…

Sondajul sinucigaș

La începutul acestui an, în Occident erau detonate surprinzătoarele rezultate ale unui sondaj de opinie ”scurs controlat” și opiniei publice din România, pe 13 decembrie 2023.

”Potrivit unui sondaj recent, aproape jumătate dintre români consideră că regimul comunist a fost un lucru bun pentru țară. Cel puțin 15 la sută l-ar alege pe Ceaușescu președinte”. Aceasta fiind concluzia prezentată pe larg în presa occidentală.

Numai că, ghinion, Ceaușescu chiar nu mai poate fi ”dezgropat” pentru a candida la Președinția României și a se verifica barem astfel rezultatele sondajului de opinie. Însă ginerele lui, DA!

MITINGUL SĂRĂCIEI!

Acum, greu de pronosticat care ar putea fi șansele reale ale ”deturnării” unei ”hălci” mai mari sau mai mici din tradiționalul electorat de stânga odată cu intrarea în lupta electorală a ginerelui lui Ceaușescu, profesorul Mircea Oprean. Soțul defunctei Zoia Ceaușescu urmând a ocupa un segment electoral spre care nici măcar cei mai populiști lideri ai partidelor parlamentare nu se se înghesuie să facă barem un prim pas…

Va reveni ginerele familiei Ceaușescu în atenția media

Cel al românilor care ar urma să iasă în număr mare la un mare ”Marș al Sărăciei” care ar urma să fie organizat – tot ”spontan”! – imediat ce protestele fermierilor și transportatorilor vor fi abandonate.

Din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră reieșind că deja se depun considerabile eforturi logistice, mai ales dintr-o anumită zonă media, pentru promovarea ”Mitingului Sărăciei”. Acolo unde ar urma să se testeze ”la firul ierbii” șansele reale ale rostogolirii ginerelui lui Ceaușescu în haosul electoral din acest an. Bineînțeles, păpușarii noului ”domn profesor” Oprean nefiind chiar atât de naivi încât să creadă că acesta ar putea încurca calculele pentru prezidențiale. Dar cel puțin astfel ar împărți într-o nou ”braț” curentul suveranist care altfel riscă să spulbere în cale toate zăgazurile sistemului…

author avatar
Catalin Tache
8.073 afisari

18 COMENTARII

 1. Comuniștii, ca să bagi la tartacuta, numai la inceputuri au cooptat sleahta societății, în timp au promovat minți deștepte nu ca mocofanii de azi. Și acum trei intrebari: de ce musai tineri care habar n-au de nimic, de ce musai DA de la Washington și de ce neapărat pro valorile IUROPEI ??? auzi valori…. Eu, daca-s oameni de valoare, cu fata către popor și nu la străini sau neamuri, îi votez.

 2. Politia romana tortura pe oameni cu tehnologie cu arme cu energie dirijata?! Loviti si schingiuiti in propria casa?! SRI ul implicat in acea operatiune?!

  Cui apartine masina de filaj agresiv B 247 MVR ? Se face terorism pe romani cu tehnologii avansate? Experimente pe oameni in Romania sec XXI?
  Preotii implicati colaboratori sunt constienti ce fac? Dar un politist DNA Bucuresti?
  Dumnezeu va face dreptate intr-o zi!
  Se va plati totul baieti gradati cu stelute din Sustem! Mesajul este pentru generalul SeCURist si gasca de caini! Anamaria curva, nepoata de fost judecator, e compromisa de mult! Lista e actualizata profesionistilor!

 3. Oprean le strica jocurile , o sa ia cate 50 % din electoratul turmentatilor nostalgici care roiesc in jurul lui Simion si Sosoaca . Lovitura cu manta , nici nu stiu ce i-a lovit …

  • Nu cred ca stiti cum face dom’ „profesor” expertizele judiciare .Or nu se pricepe, or e partinic, ca sa nu zic altfel.
   E sforar mare pe la Politehnica.Intrebati.

 4. ROMANIA MILITARY . RO , ASTAZI , 16 IANUARIE 2024 , ORA 6:00 , ARTICOL DE GEORGE GMT : ” IN ORICE CRIZA EXISTA SI O OPORTUNITATE . OPORTUNITATEA EUROPEANA ” – 59 comentarii . Nota : JUS VALAHICUM reprezinta Dreptul Cutumiar Romanesc ( Legea Stramoseasca ) .

 5. 1. Contributors . ro , 16 / 01 / 2024 , articol de Cristian Felea . 2. Europa Libera Romania , 16 ianuarie 2024 , articol de Dora Vulcan : ” CAMIONAGII POLONEZI SUSPENDA PROTESTUL DE LA GRANITA CU UCRAINA ” – Sursa : REUTERS . 3. Aktual 24.ro , 16 Ianuarie 2024 , articol de Gabriel Tudor : ” REGIMUL DE LA TEHERAN ……………………………………. DUPA CE IERI A BOMBARDAT IRAKUL , IN ACEASTA SEARA A ATACAT CU RACHETE PAKISTANUL ” – Sursa : WASHINGTON POST .

 6. 1. Aktual 24 . ro , astazi , 17 Ianuarie 2024 , articol de Gabriel Tudor : ” REGIMUL ORBAN IN FATA UNEI NOI PROVOCARI MAJORE IN UE …………….. ………………………………………………………………………………………………. ” – Sursa : EURACTIV . 2. Aktual 24. ro , astazi , 17 Ianuarie 2024 , articol de Gabriel Tudor : ” PRESEDINTELE EMMANUEL MACRON ANUNTA NOI LIVRARI DE ARME …………………………………………………………………………………………………. ” Sursa : AFP , citata de AGERPRES . 3. Romania Military . ro , astazi , 17 ianuarie 2024 , ora 6:00 , articol de Marius Zgureanu : ” X 59 QUESS T ” – VIDEO . 4. DefenseRomania . ro , astazi , 17.01.2024 , ora 09:41 : ” ERA PACII S-A INCHEIAT . TRECEREA DE LA O LUME POSTBELICA LA O LUME ANTEBELICA ” . DISCURS ISTORIC AL MINISTRULUI BRITANIC AL APARARII ( GRANT SHAPPS ) ” – Discurs tinut ieri , 16 ian. 2024 , la Lancaster House .

 7. COMISARUL . RO , ASTAZI , ORA 11:30 : ” PRIMUL AVERTISMENT CARE DA FIORI / SEFUL MILITAR AL NATO ( AMIRALUL BOB BAUER ) SPUNE CA ORICE SE POATE INTAMPLA , IN ORICE MOMENT : ” AVEM NEVOIE DE O TRANSFORMARE A ALIANTEI PENTRU RAZBOI ” – SURSA : REUTERS .

 8. Daca IPS Teodosie candideaza cu el va vota poporul roman !
  Veti vedea ca asa va fi !
  Poate astfel se va rezolva si problema reprezentarii in Parlament a Bisericii Strabune !

 9. Autorul este un diversionist notoriu.Ultima frază trădează apartenența sa la un serviciu așa zis secret, așa formulează ăia.Profesorul Oprean este o persoană onestă care nu s-a implicat în politică nici pe vremea când socrul său era tartorul.De ce s-ar amesteca azi cu cloaca politică actuală? Ceilalți doi sunt cu un picior pe lumea cealaltă.Asa că nu ține teoria lui Tache.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri