AcasăDezvaluiriCatalin TacheGHIȚĂ, al cui era RAMBO, ursul capturat la Ploiești?

GHIȚĂ, al cui era RAMBO, ursul capturat la Ploiești?

După luni de mobilizare interinstituțională mai ceva decât cea a forțelor reunite ale NATO, autoritățile statului român au reușit să anunțe îndeplinirea cu un ”fulminant succes” a misiunii de capturare desfășurată în județul Prahova! Acolo unde a fost prins ”obiectivul numărul unu” al operațiunii în cadrul căreia au fost desfășurate inclusiv drone cu termoviziune, de la marginea Ploieștiului și până pe Valea Prahovei!

Numai că ”fugarul capturat” este ursul ”RAMBO”, ci nu Sebastian Giță! Cel care, de altfel, nici măcar nu se mai ferește la mesele nocturne ”băiețești”, acolo de unde are toată Sinaia la picioare! Dar și debilele instituții, cică de forță, ale statului român!

Sare de 30!

Mai ales că, ghinion, până și strategii din umbra ”coabitării contra naturii” care asigură încă firava stabilitate a actualei coaliții guvernamentale știu deja prea bine că, dacă ”fugarul” Sebastian Ghiță nu dă ordinul de ”rupere a AUR”, atunci s-a ales praful de angajamentul luat în fața partenerilor că nu se va permite depășirea ”pragului” suit deja la un neverosimil 30 la sută!

Așa că, isteria de pe Valea Prahovei, creată de o îndelungată, costisitoare și suspect de intens mediatizată operațiune de capturare a ”ursului fugar” și-ar avea justificarea doar dacă ”RAMBO” ar fi fost cu adevărat al lui Sebastian Ghiță!

Dat afară pe ușă, a intrat pe geam…

Acum aproape că nici nu mai contează ”amănuntul” că, de atâta amar de vreme, încă atotinfluenta ”Frăție a Frontieriștilor” nu a catadicsit să dea nici măcar o minimă explicație despre cum a părăsit Sebastian Ghiță… La fel după cum nici măcar justițiarii statului paralel nu s-au încumetat ca, atunci când fugarul Sebastian Ghiță figura pe lista neagră a EUROPOL drept al treilea cel mai căutat cetățean european, nimeni nu s-a deranjat să ”învârtă roata” până la Belgrad, pe strada Dusina…

Acolo unde însă, în schimb, ar fi ajuns șefii a două servicii secrete! Fostul cap sereist George Maior și încă pe atunci pe funcție în fruntea Direcției Generale de Informații a Armatei, generalul Marian Hăpău. După cea de ultimă vizită a lui Hăpău și probabil avertizat de colaboraționista DGIA, Ghiță retrăgându-se de urgență la ultimul etaj al unui discret hotel dintr-una din stațiunile montane de lux din Serbia.

Numai că, între timp, ceva s-a întâmplat… Din moment ce  ”Motănelul” lui preferat, Victor Viorel Ponta zis ”Chinezul” a fost băgat în Palatul Victoria ”pe geamul” consilierilor onorifici. După ce fusese dat pe ușă afară… Prietenii știu de ce! Și după ce, o descindere fără precedent a agenților FBI se solda cu secretizata confiscare a serverelor ASESOFT! Cele suspectate că ar fi putut găzdui niscai ”ferme de troli” implicate în ”deturnarea” alegerilor americane…

Vinde AUR la bucată…?

Acum, cel puțin Sebastian Ghiță își rulează fie și o mică parte din averea acumulată odată cu construirea ”imperiului nevăzut” al sistemului ticăloșit, același de care s-a dezis pe urmă, la el în țară… În România… În județul Prahova… La Sinaia…

În timp ce autoritățile prahovene sunt mobilizate strict pentru capturarea ursului fugar ”RAMBO”…

Informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră arătând că, la această oră, singurul care mai poate stopa ”galopul de sănătate” al AUR nu mai este nici ultrasul George Simion, nici ideologul Claudiu Târziu, și nici măcar ”Grecul”…

Ci doar încă intacta ”falangă” a lui Ghiță din AUR putând înclina balanța într-o parte sau alta a sistemului… Nu neapărat cel politic… Cu atât mai mult cu cât, în toată această perioadă, ”aur”-iștii lui Ghiță au fost feriți de dosarele sistemului mai ceva decât ”useriștii” lui Kovesi!

Ceea ce spune multe despre importanța eventualei decizii a lui Sebastian Ghiță de a ”vinde AUR” la bucată, parlamentar cu parlamentar și loc eligibil cu loc eligibil, acum, până ce nu este prea târziu… Și își pune ”Piedone” ia suveranistă pe el…

4.097 afisari

45 COMENTARII

 1. Domnu Tache, ia pune o intrebare prietenilor dumitale investigatori din niste structuri: Monitorizarea 24/24 a subiectului tinta cu tehnologie satelitara (asupra gandurilor, vocii, auzului, privirii) Remote Neural Monitoring System este cumva Total Ilegala si Nrautorizata de Constitutie? In felul acesta, pe un mandat clasic de siguranta nationala, structurile monitorizeaza omul tinta ca pe animale, adica un fel de cobai intr-un laborator de teste inginerii psiho sociale? Iar daca nu ii convine operatorului unde se uita sau ce gandeste il loveste de la distanta pe om cu tehnica bazata pe energie dirijata, fix in moalele capului sau in coloana chiar cand este la volan in Bucuresti si pe autostrada Bucuresti Ploiesti?

  Tehnologia asta de monitorizare permanent a tintei are acoperire legala in Codul de Procedura Penala si/sau Constitutie?

  Cine verifica modul de operare in strada pe lucrari al operativilor, dau ei socoteala cuiva pentru incalcarile grave ale legii?

  Accesarea si stergerea de numere de telefon din agenda smartphonului personal si a unor anumite date este Legala?

  Este asta Preventie sau Terorism pe Oameni ? Este Legal sa dispui de viata omului dupa bunul plac al unui securist mare general coordonator de caz? Si daca haituirea timp de zeci de ani si schingiurea se va intoarce impotriva haituitorilor?

  Ale cui sunt masinile astea de la filaj agresiv:

  B 247 MVR Logan Sedan bleumarin Bvd Magheru Capitala
  PH … TNX Logan sedan maro la Ploiesti
  PH … ENJ logan sedan alb la Ploiesti

  Sunt si fotografii, se documenteaza totul, asa cum le place investigatorilor speciali sa spuna, chiar si acele haituiri, amenintari cu moartea, etc tot tacamul specialilor, verificarile lor pe radicalizare, extremism, nationalism totul, fila cu fila!

  Politistii in civil de la structuri centrale sau unitati de parchet au voie sa ameninte din masini sau sa trimita retele de colaboratori la haituire?

  Legile in tara asta mai sunt in vigoare sau se aplica doar cand trebuie Coercitiv sa se faca planul?

 2. ghitza,ponta,obama:
  „Fac dragoste cu bărbați zilnic, dar doar în imaginație,” a scris el. Da, ați citit bine! Fostul președinte al SUA avea fantezii care pot ridica …

  -probabil stia ceva Portocala,procuroru cu „Jegosu”…

 3. 1. DefenseRomania . ro , 21 aug 2023 , ora 12:05 , articol de Tudor Curtifan : ” CHINA PACALESTE LA NUMARAT . SUPERIORITATEA MILITARA A SUA IN FATA CHINEI RAMANE INCA C O P L E S i T O A R E ” – Greg Austin , expert in Securitate Cibernetica si specializat pe Indo-Pacific . 2. DefenseRomania . ro , 21 aug 2023 , ora 13:33 : ” FORTELE KIEVULUI INCEARCA SA CREEZE BRESA MULT ASTEPTATA : ” EVOLUTIA EVENIMENTELOR MILITARE DIN UCRAINA , SAPTAMANA 11-18 AUGUST „. 3. DefenseRomania . ro , 21 aug 2023 , ora 15:13 , articol de Ciprian Dumitrache : ” CUI A FOLOSIT OPOZITIA TURCIEI SI UNGARIEI PENTRU ADERAREA SUEDIEI LA NATO : GRIPEN NU POATE FI TRANSFERAT IN UCRAINA DACA ADERAREA LA ALIANTA NU SE CONCRETIZEAZA ” – Premierul suedez Ulf Kristersson la TV 4 , citat de The Guardian .

 4. UNIVERSUL . NET , 21 AUGUST 2023 : ” PREA PUTIN , PREA TARZIU : UCRAINA PLATESTE ” – EDWARD LUCAS – ANALIZA CEPA .

  • Universul este publicatie a Securitatii SRI…:)))

   Nu mai pui articole de pe Agerpres.ro ? Ai idee cati colaboratori are SRI ul securist in Agerpres?:)))
   La o Redactie a dat ordin SRI ul sa nu se scrie nimic cu si despre Rusia chiar fiind vorba despre Tolstoi, Cehov, oameni de stiinta, nici macar despre ziua internationala a cuceririi spatiului ca trebuia precizat despre Iuri Gagarin. Rusofobia e boala grea la SRI, sunt bolnavi securistii romani cand aud de rusi si ei vor ca toata societatea sa gandeasca la ordin cum stabilesc capetele lor bolnave din Padure. Securistilor, romanul gandeste si se exprima liber! 29 si 30 din Constitutie bagati la cap Ipocritilor, anchetatorilor si voi si militienii cu lucratorii sociali:)))
   Prostovanilor se fac 3 ani de la divort si nu i-ati plasat lu ala femeie, nu prea va iese planul operativ psihologilor, ce informatii aplicate stiti voi Inteligentilor … Schimbati testele alea din General Praporgescu ca sunt praf si toti prostii ajung sa fie la taraba voastra… Intr-o zi cu soare poate lasam aici listele cu niste acoperiti ai vostri din presa pentru deliciul romanului ca sa stie si omul de rand pe ce plateste salarii si functii mari la servicii… Sa se stie ca sa se stie, cum ii place lu Tache sa scrie:)) Patria a Priori! Sa traiti!

   • Tovarashe , omiti cel mai important lucru : ARTICOLELE DIN AGERPRES , NEWS.RO , UNIVERSUL , ADEVARUL , ETC … , NU APARTIN REDACTIEI ( rare exceptii ) , sunt din presa internationala si de la cele mai importante publicatii din lume , publicatii ce matale nu-ti convin si le-ai vrea cenzurate si suprimate in presa romana . Toate publicatiile romanesti specifica sursele articolelor , majoritatea sunt din presa internationala . De ce abunda aceste articole in presa romaneasca ? Care este motivul ? Il regasim chiar in postarea matale , tovarashe : ” ROMANUL GANDESTE SI SE EXPRIMA LIBER ” , fiind bine informat ! Pe meleagurile matale poate ca se procedeaza altfel si de aceea esti speriat si contrariat , intr-o tara democratica accesul la informatie de calitate este cerinta de baza . Tot respectul pentru operele lui Tolstoi ( Voina i mir – Razboi si Pace ) , Cehov ( Livada cu visini ) , Dostoievski ( Vaskresenie – Invierea ) ……

    • YOUTUBE : MILKA – SI MARMOTA INVELEA CIOCOLATA IN STANIOL – You Tube Elevator Explorer Romania – 5 oct 2019 – Video : 30 secunde .

 5. Comisarul . ro , astazi , ora 21:13 : ” NOUA CRIZA IMOBILIARA POATE INCEPE IN CHINA . UN DEZVOLTATOR SI-A ARUNCAT IN AER APARTAMENTELE ” – ” La inceputul anulul 2023 , motoarele economice ale Chinei s-au prabusit ” – SURSA : NEWSWEEK

 6. Adevarul . ro , 21.08.2023 , ora 21:32 , articol de Stefan Lica : ” AVERTISMENTUL UNUI POLITOLOG GERMAN DE ORIGINE ROMANA : ” FARA UN AJUTOR IMEDIAT , ROMANIA NU AR RZISTA UNUI ATAC ” – Interviu ” Adevarul ” cu ANNELI UTE GABANYI .

 7. Comisarul . ro , astazi , ora 05:07 : ” TACTIC , CU VICLENIE , CU ECHIPAMENTE OCCIDENTALE , FORTELE ARMATE UCRAINENE SPARG ………………………………. …………………………………………………………………………. ” – Sursa : THE NEW YORK TIMES .

 8. Universul . net , 22 august 2023 : ” SUA APROBA VANZAREA DE ELICOPTERE APACHE CATRE POLONIA IN VALOARE DE 12 MILIARDE DE DOLARI ” – 96 elicoptere APACHE , 1874 rachete HELLFIRE , 508 rachete STINGER . ” Polonia a facut din consolidarea armatei sale O PRIORITATE ………………. ” – Sursa : REUTERS , citata de NEWS . RO . Cea mai scumpa achizitie din istoria Armatei Romane : 6,5 miliarde de dolari pentru F-35 .

 9. & Ghiță ca „mistreț crescut în țarc” ,după care trăgea cu pușca Țiriac cu „camarila” și ,,urs Rambo” ca Bălăceanu Stolnici , ?
  & Ghiță pe după Ponta și Sârbu, pe la „Novak Djokovic” , ?

 10. Universul . net , 22 august 2023 : ” AMBASADA SUA DE LA MINSK INDEAMNA AMERICANII SA PARASEASCA BELARUS ” – Sursa : CNN , potrivit NEWS . RO .

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Spaimă într-un bloc din Galați. O femeie a fost dusă la spital, în urma unei explozii produse într-o garsonieră

Au fost momente de spaimă pentru locuitorii unui bloc din municipiul Galați. O femeie a ajuns în grija cadrelor medicale.Pompierii au fost chemați să...

Supărare mare la o biserică din Târgu Jiu, chiar de Sfântul Andrei. A fost chemată poliția

În timp ce în alte lăcașuri de cult din țară s-au ținut slujbe în tihnă încă de la primele ore ale zilei de joi,...