AcasăDezvaluiriAncheteGherghe, arestat! Hăpău, tu urmezi!

Gherghe, arestat! Hăpău, tu urmezi!

Campania ”NAȚIONAL” cu privire la devalizarea fondurilor operative ale Direcției Generale de Informații a Armatei a dat deja primele rezultate. Iar acum, după ce structura condusă de generalul Marian Hăpău a fost băgată sub lupa contrainformativă, ”șandramaua” DGIA este la un singur pas de ”destructurare”.

Hăpău și Zisu următorii pe lista neagră

Pentru că adjunctul șefului DGIA nu avea cum să își tragă dintr-un foc 180.000 de dolari din fondurile operative fără știința șefului său direct. Iar cine crede că generalul Iulian Gherghe va scăpa turma lui Hăpău se înșeală amarnic. Pentru că, înainte de a intra în ”Beciul Domnesc”, generalul Gherghe nu doar că și-a recunoscut faptele, dar a și dat procuorilor militari ”muniția” necesară pentru a fi identificați toți ”acoperiții” care au furat fondurile operative ale DGIA. Așa că bătrânii combinatori plasați la vârful structurii pe filiera ”nemuritorului” general Cătălin Ștefăniță Zisu au de ce să se teamă de ”spovedania” lui Gherghe mai mult decât de COVID. Mai ales că procurorii de la Parchetul Militar d epe lângă Curtea Militară de Apel sunt gata să treacă la ”next level” al dosarului: ”extragerea” generalului Hăpău de la vârful unei structuri altădată de elită…

Filau ruși pe la Corbeanca…

Asistăm fără doar și poate la o operațiune contrainformativă executată ca la carte, inclusiv prin decretul semnat de președintele Klaus Iohannis cu o lună în urmă. Atunci când generalul Iulian Gherghe, adjunctul directorului DGIA a fost trecut în rezervă. Iar arestarea ulterioară a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de delapidare, fals material în înscrisuri oficiale, fals intelectual și uz de fals arată că probele prezentate judecătorilor sunt extrem de solide.

Ciucă din ce îți mai plătești propaganda

Mai ales că Gherghe a recunoscut deja că și-a însușit suma de 179. 470 dolari prin falsificarea deconturilor destinate operațiunilor sub acoperire ale ofițerilor de informații militare. Totul pentru a își face o vilă în ”paradisul” de la Corbeanca. În timp ce delegațiile oficiale străine încă erau intoxicate de către Hăpău și ceilalți generali DGIA cum locuiesc ei în apartamente din cartiere muncitorești și cu mai puține camere decât stelele de pe umerii lor. Iar după cum rezultă din informațiile intrate în posesia noastră, pentru a se ajunge la astfel de sume exorbitante ”ciordite” din fondurile operative se foloseau ipotetice operațiuni de filare a unor ”agenți ruși”… Pentru ca partenerii americani să nu pună prea multe întrebări, atunci când erau informați cum ”dă și luptă” DGIA cu GRU, informațiile militare rusești. De asemenea, nici organele de control proprii sau ale altor structuri nu prea se înghesuiau astfel să își bage nasul în astfel de operațiuni, mai ales că propaganda lui Hăpău, plătită din aceleași fonduri operative, aveau grijă să le legendeze drept unele ”anti – GRU”, solicitae expres de peste Ocean.

Astfel că era suficientă catalogarea unui ”obiectiv” rival drept ”agent acoperit GRU”, pentru ca generalii lui Hăpău să  trăiască apoi ca belferii și să își facă vile la Corbeanca! Din sutele de mii de dolari – nu euro!- cheltuite cu presupusa filare a acestora. Numai că iată că un tânăr ofițer, deși amenințat la rândul său cu pușcăria, a refuzat să mai gireze legal aceste deconturi fictive… Acesta fiind ”bulgărul” care deja se rostogolește peste DGIA. Iar dacă Hăpău se roagă nu doar să nu îi ceară acum americanii explicații atât despre ”agenții acoperiți ai GRU” identificați la București, cât și despre deplasarea neautorizată făcută la Moscova, lui Zisu deja îi stă vișinata de casă în gât! Iar Ciucă sparge iar scrumierele pe holurile ministerului, ”turbat” că a pierdut astfel finanțarea operativă pentru propaganda ”analiștilor săi militari”. Și uite cum inițiații sistemului își pot aduce aminte acum în altă perspectivă de ”lovitura” din 18 noiembrie anul trecut, atunci când titram ”Hăpău fuge la pensie de frică! Cutremur în servicii”. Și când îl avertizam pe ”vericul” generalului SIE, Silviu Predoiu, că degeaba vrea să spele putina la pensie, pentru că dosarul fondurilor operative ale DGIA deja bate ”tic-tac”… Și că pe 28 ianuarie avertizam deja că ”Miroase a pușcărie la DGIA! Hăpău și Zisu, audiați la DNA Militar”!

author avatar
Catalin Tache
12.120 afisari

32 COMENTARII

  1. Bravo Tache,tare articolul,incredibil, i ai „avertizat „din timp si ei au dat inainte…ce credeau ca nu se va afla…

    • Eu imi aduc aminte cum dl Tache ne tot spune ca ofiterii romani de servicii secrete nu au bani, dar ca se lupta vasnic cu structurile rusesti, care au bani cu nemiluita.
      Adica, inclusiv Tache sprijinea propaganda pentru hotii astia.
      Dar stati linistiti in toate serviciile secrete se fura pe rupte, de cand s-au infiintat ele. Inclusiv cand era Ceausescu la putere.
      De aceea nu trebuie sa avem incredere in ele si trebuie controlate mereu

  2. Pistol cu apa. Au pățit ceva verii de la 2/15? Nimic. Asa ca și caisa asta va scăpa liniștit. Generalul Izmana mai are puțin și împlinește prescripția în ala cu mașina luata tot din fonduri operative asa de frumos și încet îl judecata de 6 ani pe fond prea înalta.

    • Rusine!au ajuns rusii sa ne aresteze generalii la noi in tara! Dl Gherghe coordona directia anti -GRU,de aia a fost executat

      • Conducea o gasca de hoti care deconta fictiv bani pe care ofiteru acoperiti de la alte servicii nici nu le viseaza!!!rusine e ca astfel de hoti conduc DGIA.dar si cand s o sparge buboiul la Armata….

  3. E primul semn concret cs msi avem totusi ofiteri de contrainformatii.bravo lor.chiar nu credeam ca poate fi autorizata arestarea unui sef operativ de serviciu secret. Iar cand ati

  4. Pai si atunci daca tot face GRU ce vrea ka noi la ce mai avem parteneriatul strategic cu americanii?

    • „Parteneriatul” se referă la vânzarea de tehnică militară ( avioane și altele) la suprapreț.Asta e,suntem o colonie.Și când nu vom mai putea plăti ne vând la ruși,cum au făcut la Yalta.

  5. Hapau va incerca sa si scape pielea va pune tot pe umerii lyi Gherghe.sa vedem insa daca hotul asta isi va lua singur fapta.e oricum jale la MAPN

  6. Ar cam fi cazul sa vedem ce face si domnul Paho de la SPP cu fondurile operative de la unitatea lui de acoperiți.

  7. BRAVO…. dar pe generalul mareșal în prostie Despescu când îl arestează???? ca a făcut destul rău sau mai așteptăm înmormântări de mafioți și consiliere pela biserici cu întâlniri filmate.
    Sau poate ii mai da Iohanis încă o stea….. pe cre sa i-o pună în cap ca oricum creier nu are

  8. Domnilor știți ce este trist, acești generali vor scăpa. Sunt retrași cu pensii de peste 15.000 de leiii și vor trăiii liniștiți în vilele lor construite din muncă cinstită.

  9. Eu sunt Plavanis , am facut schimb de peruci cu Katy , i-am dat peruca mea violet si am luat-o pe a ei , culoare alb-galbuie . Termenul de plavan se refera la par de culoare alb-galbuie sau alb-cenusie , oricum , posed alopecie completa , fara peruca sunt zombi , mi-a cazut si parul din nas prin introducerea acestuia in intersectii fesiere si cuiburi zburlite cu parfum de pupaza ….

  10. Kostea , dihorule castrat , n-ai mai produs nimic de ieri de la 23:12:46 , ai murit sau ai scapat in hazna si te ospatezi de zor ?

  11. Kostea are interzis de la sefi sa mai polemizeze la articolele lui Tache , isi roade unghiile si ciotu zburlit de oftica !

  12. Kostea, nu inviti si tu Liberalii la masa ? Zau asa ,halesti doar tu, comunist mic ce esti !

    • Niet , doar haurolacii si pizidistii au acces la bunatati , USRPLUS si Liberalii sunt sensibil , cel putin Ludovic mi-a zis sa ma indop linistit cu tot neamul si simpatizantii politici , el e vegetarian . Liberalii nu-s flamanzi , , tu minciunesti ca esti liberal , esti ghiertoi de pe la AUR , liberarii sunt la guvernare , chioraie matu in astia ai mei , pe ei i-am pus , cu prioritate , in fruntea bucatelor speciale din hazna , sa prinda puteri in opozitie . Panimaesi ?

      • Flamanule mincinos , si inca ceva , nu sunt comunist mic , nu am habar de ideologii si orientari politice , sunt cum zice Raionu , altfel m-am lins pe bot de delicatesa de supa de stevie de la masa de pranz , Asta-mi mai trebuie , mor de inanitie , si-asa sunt muribund si am coparseul pregatit ,

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger