AcasăDezvaluiriAncheteGata, Zuckerman și-a găsit serviciu în România!

Gata, Zuckerman și-a găsit serviciu în România!

Iată că informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră confirmă pe deplin și ”ținta finală” a planului lui Adrian Zuckerman de a ”se alege” totuși cu ceva după mandatul de doar un an și un pic ca ambasador al Statelor Unite ale Americii la București. De altfel, planurile financiare pe persoană fizică ale avocatului Adrian Zuckerman includ în primul rând recuperarea sutelor de mii de dolari pe care acesta le-a donat în avans pentru campania electorală a lui Donald Trump. Astfel că, după cum susțin sursele noastre, mai ales că oricum îl păștea ”mazilirea” din partea noii Administrații democrate, bine sfătuit de niște băieți deștepți ai sistemului, Adrian Zuckerman este cel care a solicitat și insistat pentru încetarea de îndată a mandatului său de ambasador al SUA în România.

Uite de ce s a bătut Zuckerman pentru contractele AECOM Cernavodă și PATRIOT

În schimb, astfel eliberat de restricțiile specifice diplomației, Adrian Zuckerman joacă de acum totul pe cartea ”atârnării” ca și reprezentant al unor mari companii americane în țara noastră. Ceea ce și explică lobby-ul de-a dreptul deșănțat făcut în ultima vreme de către deja fostul ambasador american pe lângă Ministerul Apărării Naționale și cel al Economiei. Întrucât cele două companii la care deja Adrian Zuckerman și-a depus CV-ul și speră că astfel și-a găsit de lucru în România și după încetarea mandatului său de ambasador sunt două importante companii americane. Unele puternic susținute de acesta : AECOM și Lockheed Martin!

Uite cine e AECOM din Chicago!

Adrian Zuckerman s-a suit cu bocancii pe orice principiu al diplomației pentru a băga pe gâtul autorităților române ”contractul de la Cernavodă”. Astfel că, timorați ca de obicei, demnitarii români au parafat în cele din urmă o înțelegere pentru retehnologizarea Centralei Nucleare de la Cernavodă. Una care, nu trebuie uitat, a fost creată și funcționează cu tehnologie de care dispun Franța și Canada! Numai că, în urma presiunilor ambasadorului Zuckerman, acordul interguvernamental semnat pentru o linie de finanțare de 7 miliarde dolari cu EXIM US pentru construirea Unităților 3 și 4 și retehnologizarea Unității 1 prevede încredințarea contractului către grupul american AECOM.

Ciucă trebuie ținut aproape până în martie

Numai că, așa după cum avertizam încă din 10 octombrie, AECOM, compania americană aleasă fără nicio licitație să implementeze pachetul financiar este expertă în astfel de ”pachete strategice”. Mai ales în Chicago, acolo unde s-a născut acest mit. Dar chiar să nu fi reușit niciun demnitar român să priceapă barem după ”google translate” cine este de fapt controversata – chiar acasă, la Chicago!- AECOM? ”URS,an AECOM subsidiary, and Bechtel National used deficient material in their work on a nuclear weapons facility in Washington State. AECOM paid the US Department of Energy $ 57,5 milion in November 2016 to settle the claims, but denied wrongdoing”. Iar acum, Zuckerman speră să își fi găsit serviciu ca și reprezentant al AECOM în România, un fel de supervisor al derulării contractului de la Cernavodă.

În martie vine președintele Lockheed!

În paralel însă cu această pistă, Adrian Zuckerman încearcă să dea marea lovitură în luna martie, atunci când la București va ”descinde” chiar președintele companiei Lockheed Martin. Compania căreia, prin intermediul ministrului Apărării Naționale i-a fost încredințat fără licitație contractul pentru furnizarea rachetelro PATRIOT, în valoare totală de 3,9 miliarde dolari. Plus că o singură rachetă costă apoi 8 milioane dolari…Și cum Lockheed Martin a mai primit prin încredințare directă și alte contracte substanțiale, tot pe axa ”Ciucă – Zuckerman”, cel din urmă speră că se va afla în pole position pentru ocuparea unei funcții în România. Mai ales că speră că obediența ministrului Apărării nu se va schimba până atunci.

author avatar
Catalin Tache
8.855 afisari

30 COMENTARII

  1. Parandaratul la cate milioane se ridica ? Tot din banii prostilor bineinteles, prin intermediul cozilor de topor prea plecate din spate,sub coordonarea si inaltul patronaj al Cocotatului.Zi de zi auzim numai de hotii,jafuri,pacanele. Ca sa scada deficitul si sa aiba ” Tara bani „.

  2. Daca SUA crede ca Romania si implicit toate tarile est europene, inclusiv Rusia vor accepta tacit toate incalcarile de lege ale evreului mafiot Zuckerman Adrian atunci se inseala. Primele care trebuie sa decida impotriva mafioptului afacerist mizerabil Adrian Zuckerman sunt SUA ,IAR ACEST INDIVID SA CUNOASCA RIGORILE LEGILOR AMERICANE SI IMPLICIT CELE CARE APARA DEMOCARTIA SUA. LOCUL LUI ZUCKERMAN ESTE LA O JUSTA JUDECATA SI CONDAMNARE , DAR SI BLAMARE PENTRU CA A FOST ESTE SI VA RAMANE IN MEMORIA ROMANIEI COMPLICE CU REGIMUL CRIMINAL STALINSITO/NAZISTAL LUI kLAUS iOHANNIS/PNL/USR.

    • Am folosit radare de la Raytheon. Vedeam vaporul pe apa cu ochiul liber dar vestitele radare (erau doua) nu afisau nimic. Vai de capul lor!

  3. Amice ori ești prost ești postacul lui hapau! Pai exact asta este ideea:Lockheed face rachetele care sunt cumparate de Ciucă cu opt milioane bucata !!!!

  4. Dl. Ciucă merită cu siguranță o rachetă PATRIOT direct în fund…poate asa iși va aduce aminte că s.a născut ROMÂN PATRIOT!!!…?☄️?

  5. Dl Ciucă chiar vrea să preia ștafeta de la Dragnea . Și el credea că îl scapă americanii , dar uite că i-a dat tăblița de înmatriculare norvegiană, ceea ce meriți și tu , Ciucă .

    • NU SUNT ROMAN , sunt un prapadit de troll mancurt inmatriculat cu o puzderie de ” tabite norvegiene ” in boschetii din spatele garii TirASPOL

  6. Ați văzut ceva de la americani gratis ? Nici nu o să vedeți. Noi le-am oferit teritoriu strategic să își amplaseze baze și aeroporturi. O să le plătim și timpul de ședere tot din banii noștri iar ei ne vor necinsti femeile că și turcii pe vremuri. Halal conducători halal țară ajunsă la mezat.

    • Femeile noastre ii necinstesc pe cei de la Kogalniceanu , asta e trendul si mode lingul . Ciocu-mic , toate partidele au fost de acord la Snagov sa intram in NATO si UE si foarte bine am facut , ajungeam gubernie .

  7. Am folosit radare de la Raytheon. Vedeam vaporul pe apa cu ochiul liber dar vestitele radare (erau doua) nu afisau nimic. Vai de capul lor!

  8. M-am blocat , lipsa de idei si am incurcat instructiunile de la Raion , mi se trage de la spanac si stevie . Repet ca papagalul postarile , am mai spus asta si la ora 21:58:56 , am revenit cu aceeasi postare dupa un minut si o secunda , la 21:59:57 . Vai de capul meu de hodorog senil… !

  9. @ Un „specialist în scripci”, ca Ludovic Orban, să „achiziționeze” așa ceva, ? Probabil că nici nu se pricepe, ?

  10. @ E de bine ca eu sunt specialist la taiat frunza la caini si achizitonez placute suedeze non-stop ? Probabil sunt prea brutal si nu ma prea pricep la matanii evlavioase cu fruntea la buric ? Considerati ca trebuie sa exersez la rece pe gatul zburlit de la scripca ?

  11. Cine il tine pe Ciuca in brate ca nu face de unul singur si poate la pandemia asta rachete ne trebuia tara piere si baba sepiaptana

    • Sunt muribund , ma pieptan de unul singur cu prosopul mostenit de la Raion la ultima pandemie de paduchi si am onoarea sa ii reglez lui Ciuca focosul rachetei zburlite drept in falcile mele de dihor mancurt , simt ca plutesc intercontinental …….hihihihihihihihihi

  12. Sine mai miram ca treaba sa mearga bine pentru Romania.Cu asemenea tradatori sau smenari in fruntea statului,de unde sa mai fie bani si pentru amaratii de pensionari,iau mafiotii tot.Astia vand toata tara pe nimic,vinovatii suntem noi ca iam votat,dar poate o vrea bunul dumnezeu sa ne pierdem natiunea cu ei la butoane,,hristosi sa fiti,nu veti scapa,nici in mormant..

    • E ora mesei de pranz , iar m-a milostivit Raionul Tiraspol cu doua galeti pline ochi de borhot de stevie maroniu-verzui , le-am halit tacticos , nu le scapam nici in mormant …..mmmmmmm…….papa-bun …….mmmmmmmmm…..un deliciu …….ragai satisfacut …….valeuuuu …….au inceput crampele ……..pazea ….. ……….hihihihihihihihihi…..!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger