AcasăDezvaluiriAncheteGata, umblă la bani! Năstase, Regele Imobiliarelor din Militari!

Gata, umblă la bani! Năstase, Regele Imobiliarelor din Militari!

Deși ani de zile și-a legendat traiul zilnic prin ajutorul financiar pe care prietenii băieților săi l-ar acorda acestora, Adrian Năstase nu le-a putut scoate din cap românilor că nu el a fost cel mai bogat politician din ultimele decenii. Singura dilemă fiind doar unde și-a ascuns acesta miliardele… Întrebare cu o miză cu atât mai ridicată, cu cât autoritățile statului nu au făcut până acum prea mari  eforturi pentru a lua ”urma banilor” fostului premier.

Adrian Năstase și a revenit cu totul după tentativa sinuciderii

Cel care, nu trebuie uitat, în ciuda informațiilor intens vehiculate privind comisioanele exorbitante încasate la ”orice mișca” în România acelor ani a fost condamnat pentru un prejudiciu ridicol de mic față de sumele vehiculate. Ce-i drept, la un moment dat ANAF s-a umflat în pene că, gata, statul român a recuperat  integral suma de 1.824.3030,72 lei în dosarul ”Bunuri din China”, mai cunoscut și ca ”Zambaccian 1”. Cel în care soții Adrian și Dana Năstase au primit condamnări definitive și irevocabile din partea judecătorilor, după ce procurorii au probat că în perioada 2002 – 2004, în calitate de premier al României, Adrian Năstase a garantat pentru numirea și menținerea în funcția de director al Inspectoratului de Stat în Construcții a Irinei Jianu. Trafic de influență pentru care a primit drept mită bunuri importate din China și alte foloase necuvenite în valoare de aproximativ 630.000 euro.

Extinderea Militari Residence blocată

Au trecut ani buni de atunci și Adrian Năstase a trecut și peste tentativa eșuată de sinucidere, și peste perioada de detenție, ca și peste retragerea sa publică din ultimii ani. Perioadă în care anturajul rămas fidel celui care a fost bună vreme cel mai puternic om din România l-a tot văitat pe acesta, prezentându-l drept un politician scârbit de ceea ce se întâmplă la vârful politicii. Și care ar reuși să ducă un trai cât de cât decent doar grație afacerilor derulate de copii alături de unii prieteni ai lor. Numai că prea puțini inițiați ai sistemului au ”pus botul” la această ”telenovelă” de înduioșat coafezele. Aceștia insistând tot pe varianta de lucru a ”dezgropării”, la un moment dat, atunci când va fi deplină ”liniște” informativă în jurul său, a imensei averi pe care acesta și soția sa ar fi acumulat-o în anii în care s-au aflat la ”butoanele operative” ale întregii țări. Iar după cum reiese din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră, ”minunea” s-a întâmplat. Astfel că la vârful sistemului tocmai ce a explodat zilele trecute informația că adevăratul ”rege al imobiliarelor” bucureștene ar fi chiar Adrian Năstase. Cel care nu doar că își construiește printr-o complexă rețea de intermediari apropiați de multă vreme de familia Năstase un imperiu imobiliar care crește într-un an cât altele în zece, dar a ajuns chiar să își ”sufoce” vecinii de afaceri! Ceea ce nu-i puțin lucru, ținând cont de interconectările acestora la structurile informative și instituțiile de forță ale statului român. Dincolo însă de războiul pe viață și pe moarte purtat acum între proprietarii din umbra celor două complexuri rezidențiale concurente, ofițerii de intelligence au astfel primul semnal, după mulți ani de zile, că, gata, Năstase ”umblă la bani”!

Unde își mai țin mesele Voicu și Brîndușescu

Astfel că de acum este mult mai ușor să se ia urma acestora, în ciuda nenumăratelor ”paravane” plasate pentru a îngreuna mersul unei eventuale anchete…

Nici axa Voicu – Brîndușescu nu mai e ce-a fost…

De prea multă vreme Sectorul 6 era cunoscut drept o adevărată ”feudă” a unei influente grupări de la vârful Poliției Capitalei, în frunte cu chiar ”chestorul șofer” Mihai Marius Voicu și ”nemuritorul” comandant Gore Brândușescu, pentru ca să își mai poată închipui cineva că lucrurile se vor putea schimba. Drept dovadă fiind și ”petrecerile băiețești” organizate la ”Sala” din incinta complexului Militari Residence, în fapt un adevărat ”laborator” de afaceri pentru apropiații chestorilor bucureșteni. Ca să nu mai vorbim că, la o adică, oricând s-ar fi putut pune bază și pe Căpșună, dar nu ăla din filmele cu BD, ci generalul Dan Valentin… Numai că, uite că totuși cineva a reușit să strice planurile de extindere ale ”cartierulului milițienilor”.

Război total pe piața construcțiilor din Militari

Și cei care până nu demult se credeau singurii mari jucători de pe piața imobiliară din cartierul bucureștean Militari, una aflată în plină expansiune au ajuns să privească neputincioși cum alții fac acum jocurile. Iar frustrarea este cu atât mai mare cu cât ”regii descoronați” ai imobiliarelor din Militari sunt siguri că în spatele noii afaceri se află nimeni altul decât fostul premier Adrian Năstase!

Rupe tot! Scară cu scară!

În ultimele zile are loc o ”campanie nebună” de promovare a unui nou complex rezidențial. Spațiul on-line fiind practic ocupat cu totul de cei suspectați a fi doar intermediarii lui Năstase. Cel care, într-adevăr, ar fi preferat să rămână în umbră. Numai că și așa ”rupe tot”, cel puțin din punct de vedere al promovării. Oricum, fiind cu atât mai greu de ajuns la Adrian Năstase, cu cât informațiile intrate în posesia noastră arată strania obsesie a unor cumpărători din respectivul complex de a achiziționa apartamente ”cu scara”. Fiind prin urmare foarte probabil ca astfel să se mascheze că tocmai acești ”cumpărători angro” sunt de fapt adevărații investitori. Sau emisarii ”investitorului final”. Cel despre care se spune că are un singur răspuns la întrebarea cât poate investi în imobiliare… Cât vrea el!

author avatar
Catalin Tache
6.952 afisari

23 COMENTARII

  1. Tache , ce te-a apucat de-l strangi de oua pe nepotul matusii Tamara , ai uitat ca e ” de-al nostru ” ? Nu puteai sa mai insailezi una cu Ciuca decat sa-l faci muci pe Bombonel ?

    • Băi Kostea Sugiuk Tiraspol, adicătelea tu nu ești Nea Tache? Da’ distroyerița/distrugătoarea cu ochii verzi ca zmzragdele Mihaela Nicola și ale ei institute de cercetare ale Academiei anti FSB&SVR&GRU cum rămâne? Cu DGIA și banii operativi anti GRU furați de generali cum rămâne?? Sunt căutați în fundațiile dezvoltărilor imobiliare ale lui Bombonel??

      • Am postat la 1:51:54 , sunt mahmur si n-am soleanka sa ma dreg , adicatelea am vedenii , ma confund cu Tache si am ochii verzi ca broscoiul raios cu ZMZRAGDELE cand ma gandesc la fundaturile lui Bombonel …

        • Kostea Sugiuk Tiraspol,
          Greșeală de tastare: zmaragdele!!! Ai dreptate cu fundăturile lui Bombonel, că tot de-al lui DGIA-CI este și ăsta!!!

          • Johnny Kostea The Kidd Sugiuk Tiraspol , matali esti boland la mansarda , ai ce ai cu ZMZRAGDELE si ZMARAGDELE pe manele , merji ti culca ,poti-ti rivii , bre , din capcauniala . SMARALDUL , alaturi de rubine si safire , face parte din coroana pietrelor colorate pretioase , Este o proprietate de beril verde -albastru -verzui , un mineral in care este inclus acvamarinul ( albastru-deschis ) , morganitul ( roz ) , helidorul ( galben ) si berili in alte culori . Culoarea VERDE a SMARALDULUI este de regula cauzata de impuritatile de crom si , ocazional , de impuritatile de vanadiu . S M A R A L D E , nu ZMZRAGDELE sau ZMARAGDELE , dupa ce ca ai chiulit de la scoala , esti fudul nevoie mare , dai jos si pantalonii in mijlocul intersectiei cu ochii beliti la culoarea semaforului ?

  2. În istoria noastră și în viața de zi cu zi sunt niște potriviri întâmplătoare năucitoare ! Ce altceva poți să spui despre deschiderea cu fast a Teatrului Național în prezența a jumătate din Guvern și parlamentari ai puterii cu piesa ” Dineu cu proști” 😳😷

    • Naucitor este faptul ca Francis Veber , acum 28 de ani , nu te-a inclus in comedia Le Diner de Cons , spargea piata mai abitir decat cu scenariul scris pentru filmul Le Grand Blond Avec Une Chaussure Noire cu Pierre Richard …!

  3. Uite, eu asta nu o cred. Interesant de urmarit. Tare mi-e,ca e din nou o tinta falsa si noi avem ce vorbi. Succes!
    Daca nu se adevereste, va voi aminti din vreme in vreme…:)
    Kostea dinTiraspol. Ai talent la scris nebuniile astea. Ma distrez copios adeseori si nu te iau in serios desi….le nimeresti bine cateoadata.
    Voi vizita Chisinaul la vara si poate dau o fuga pana-n Tiraspol. Nu am fost niciodata. Mi-ar placea sa stam la o bere. Merg cu fiu-miu asa ca,…fara prostii.
    Ce zici? Daca nu esti din Tiraspol, tot as bea o bere cu dumneata! Pace!

    • Ionut , pot veni la intalnire si cu Vrabiuta Livy ? Pregateste buzunaru , e lesinata dupa mitilic , are greturi la bere ….

      • :))) Pot aduce ceva de la Maramu`. Tras de de doua ori. Ar merge mai bine. As trece si pe la Savatie Bastovoi asa ca nu cred ca pot tine isonul prea mult.Mai mult sa vorbim. Dar o soleanka, merge unsa. Am mancat in Chisinau acum trei ani. Cred ca-i buna si-n Tiraspol.

        • https / http://www.moldovaculinaria .ro – Soleanca ( solianca ) -reteta autentica pentru 12 persoane – Moldova Culinaria , prof. Nicolae Curelea . Scoate omul din mahmureala si oboseala , ca ciorba de potroace la romani . ” Gogonele , castraveti / Gata-i soleanca , baieti ! „

  4. Alo, Parchetul, Oficiul pentru prevenirea spălării banilor, dormiți în bocanci? Dacă Bombonel infractorel, dacă nu a intervenit reabilitarea, a rămas cu averea, înseamnă că se bucura de protecție și atunci trebuie văzut cine este în spatele lui, iar condamnarea a fost un avertisment ca uitase sa pupe inelul. „Milițienii” sunt și ei niște „scule” băgate la înaintare. Adevăratul stăpân este cel cu inelul. Toate instituțiile statului se învârt în jurul cozii și se fac ca nu știu de unde sa apuce capătul de ață pentru desirarea marilor hotii. Mulți „foști” își mănâncă averea strânsă din hoții iar aia plătiți din bani celor mulți și săraci, se fac ca nu vad, nu înțeleg etc. Dar vine ea și scadenta, care nu va mai tine cont de principii de drept gen bunul dobândit are caracter licit, prezumția de nevinovăție etc. Când foamea va lovi romanii în stomac, Bombonele vei rămâne fără oua, și mulți alții ca tine. Un bob zabava.

    • Despre stapanul cu inelul , a se vedea comentariile mele la articolele
      „Omuleții verzi ai lui Putin sunt cetățeni români!” si
      „Alertă în servicii! S-a întors ”Distrugătoarea”!” .Mai degraba cred ca e vorba de implicarea SUA in eradicarea coruptiei din Romania , incepand cu declararea persona non grata in SUA Adrian Nastase in 11 Apr 2012 si condamnarea lui in Romania dupa 2 luni .Alte info in sprijimul ideii implicarii SUA in eradicarea coruptiei din Romania , in comentariile la articolele
      „Operațiunea ”Ambasadorul”: Iohannis predă țara USR!” si
      „Ponta e liber și dă lecții, oameni buni!………..”
      https://www.comisarul.ro/articol/ponta-e-liber-si-da-lectii-oameni-buni!-cititi-ce-_1189135.html

      • si „”Preșul americanilor” dă juma’ de Românie ca să plece la New York!”

        • Cu ce se ocupa Nastase si cu ce se ocupa Shinzo Abe fostul premier al Japoniei …..Cu ce se ocupa partidele aflate la guvernare in Romania comparativ cu Japonia……
          „Japan’s ruling Liberal Democratic Party is launching a caucus of lawmakers who will work to secure the nation’s semiconductor supply amid a global shortage and boost the country’s competitiveness in the field.The caucus will be chaired by Akira Amari, a former economic policy minister, and feature heavyweights such as former Prime Minister Shinzo Abe and current Finance Minister Taro Aso as senior advisers. ”

          https://headtopics.com/jp/7497112971103216162-20158721

  5. AK-24 , azi , 17 mai 2021 , articol de Victor Gheja : ” DRAGNEA , TRIMIS IN JUDECATA DE DNA INTR-UN NOU DOSAR . TRAFIC DE INFLUENTA IN CAZUL VIZITEI LA MASA LUI TRUMP „.

  6. A propos de generalul SRI Dan Valebtin Capsuna (trecut in rezerva) . in anul 1991 am cunoscut personal un plutonier de militie pensionar Vasile Capsuna , fost sef de birou in Ministerul de interne condus de ministrul Alexandru Draghici , deoarece era var primar cu ministrul (mamele celor doi erau surori)……

    • Alexandru Draghici , nascut la 26 sept.1913 , in Tisau , jud.Buzau , lacatus mecanic , fost membru CC al PCR , fost Ministru de Interne , Ministru al Securitatii Statului , Presedinte al Marii Adunari Nationale , fost Viceprim -Ministru , general-maior in 1950 , general locotenent in 1952 si general-colonel in 1955 , degradat din gradul de general-colonel si trecut in rezerva cu gradul de soldat ( 14 noiembrie 1968 ) pentru mascarada acuzarii lui Lucretiu Patrascanu in comisia cu Iosif Ranghet si Teohari Georgescu , fost director la ” IAS Buftea „. Dupa 89 , pentru crimele comise in trecut , ca sa scape de cercetarea penala , in 1991 a fugit impreuna cu sotia sa , Marta Cziko , in Ungaria , la fiica lor Alexandra ( emigrata anterior ). Guvernul ungar a refuzat extradarea , in 1993 a fost condamnat in contumacie pentru asasinarea lui Ibrahim Sefit , un etnic turc nascut la Ada-Kaleh . A murit la 12 decembrie 1993 la Budapesta in etate de 80 de ani .

      • „Lucrețiu Pătrășcanu (Romanian pronunciation: [luˈkret͡sju pətrəʃˈkanu]; November 4, 1900 – April 17, 1954) was a Romanian communist politician and leading member of the Communist Party of Romania (PCR), also noted for his activities as a lawyer, sociologist and economist. For a while, he was a professor at the University of Bucharest. Pătrășcanu rose to a government position before the end of World War II and, after having disagreed with Stalinist tenets on several occasions, eventually came into conflict with the Romanian Communist government of Gheorghe Gheorghiu-Dej. He became a political prisoner and was ultimately executed. Fourteen years after Pătrășcanu’s death, Romania’s new communist leader, Nicolae Ceaușescu, endorsed his rehabilitation as part of a change in policy.”

        https://en.wikipedia.org/wiki/Lucre%C8%9Biu_P%C4%83tr%C4%83%C8%99canu

  7. Cum face nastase la Bucuresti, exact aceeași reteta o aplica flutur la Suceava.
    La fel si la Suceava, retele de interpusi anonimi deveniti brusc”mari” oameni de afaceri care au rasarit de nicaieri, dar care au o forta financiara enorma.
    De unde??
    flutur stie…pt.ca el este nastase de bucovina.

  8. Sa pastram proportiile , Flutur n-a cochetat cu pusculita de Prim-ministru ca Nastase , toti baronii locali din tara , indiferent de culoarea politica , sunt cu sabia lui Danocles DNA deasupra capului , Vanghelie s-a pricopsit cu 11 ani jumate si 15 milioane de euro confiscati , Oprisan tremura , Ponta i-a dosit prin Istanbul …

  9. Tache te mulțumești cu puțin, îți dă cu picătură cei doi foști sunt plini de bube dar atârnă și alții de ei din sistem.
    Atenție și succes.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger