AcasăDezvaluiriAncheteGata, suntem stat LGBTQ! Mark Rutte, CU SOȚUL în România!

Gata, suntem stat LGBTQ! Mark Rutte, CU SOȚUL în România!

Aproape că nici nu mai este de mirare că, din nou, o țară întreagă s-a dus pe fenta vizitei premierului olandez în România. Mai grav este însă că nu doar ”împachetata” mediatic opinie publică a stat cu sufletul la gură să vadă dacă Mark Rutte va fi mulțumit cu ”tainul” în contracte primit de companiile olandeze și ne va lăsa să intrăm și noi în Spațiul Schengen. Sau poate că i se va face milă și ne va lăsa chiar Portul Constanța, fie el și trecut sub management olandez…

Mark Rutte adept declarat al drepturilor soțului în cuplurile gay

Pentru că descinderea lui Mark Rutte la București a avut o cu totul altă miză. Una mult mai importantă pentru premierul olandez, fie și doar pe persoană fizică, decât dacă va așeza sau nu ”tichia de mărgăritar” a Spațiului Schengen pe ”chelia” debilului stat român. Mai ales că acesta are la îndemână și varianta de rezervă prin care Danemarca, ci nu Olanda, să se opună în ultima clipă intrării României în Schengen… Iar pentru a înțelege cu adevărat ce l-a ”mânat în luptă” pe Mark Rutte ar trebui ca un ”bărbat de stat”, un demnitar, unul dintre ofițerii care au asigurat securitatea de-a dreptul ”paranoică” a scurtei vizite să se pronunțe cu privire la informația că Mark Rutte a venit în România ”cu soțul”, fie și el pe deplin acoperit! Șefii statului român fiind urecheați, în spatele ușilor închise, nu pentru MCV, crimă organizată sau corupție, ci pentru că nu iau exemplu de la Slovenia vecină.

Ghioceii României

Cea care, aflată la doar o aruncătură de băț de ”heterosexuala” Românie, tocmai ce a ”acordat cuplurilor formate din persoane de același sex dreptul de a se căsători și dreptul de a adopta copii în aceleași condiții de care beneficiază și cuplurile heterosexuale”.

Amalia, prima regină lesbiană!

Acum, ce este drept, obsesia premierului Mark Rutte pentru drepturile ”soțului” în cuplurile gay chiar nu ar fi trebuit să îi ia prin surprindere pe ”ghioceii” politici de la București. Mai ales că șeful Guvernului de la Haga oricum nu a ”secretizat” niciodată sprijinul total acordat comunității LGBTQ din țara sa. Ce este drept, nu de puține ori cu un exces de zel care a dus la situații inedite. Cum ar fi exemplul în care, nu cu multă vreme în urmă, Mark Rutte s-a apucat să ”bată câmpii”, în mod public, prin lansarea scenariului de lucru conform căruia Guvernul său ar sprijini suirea pe tronul Țărilor de Jos a unei regine LGBTQ.

Ce ascunde Pachetul lui Predoiu

Iar cum succesoarea la tron este Prințesa Moștenitoare Amalia, insistența cu care premierul Rutte a abordat acest subiect încă sensibil până și pentru ”multiculturalizata” societate olandeză a produs o adevărată falie politică între partidele tradiționale sau de extremă dreapta și cele progresiste.

Mai ales după ce, nu la atât de multă vreme după ce premierul Mark Rutte și-a dat binecuvântarea politică pentru o ”viitoare regină LGBTQ”, prințesa moștenitoare Amalia a fost retrasă de la Universitate și din viața socială, sub pretextul unei ”interceptări” provenind din monitorizarea crimei organizate…

Primele credite bancare pentru cupluri gay

Iar cum, până acum cel puțin, olandezilor le-a ieșit cam tot ce și-au pus în cap cu ”Colonia România”, rămâne de văzut dacă obediența autorităților de la București se va confirma și prin transpunerea în practică a trecerii la ”next level” a planului occidental de destructurare a încă ”hetero-sexualului” stat român.

Căderea statului heterosexual urmată de legalizarea adopțiilor gay

Astfel că, după cum se avertizează într-o excepțională analiză contra-informativă a singurei structuri românești care încă ține piept AIVD-ului olandez, urmează ca o importantă bancă olandeză care face miliarde anual în România să acorde primele credite bancare pentru ”familiile formate din cupluri formate din membri de același sex”. Cine să fie…?

Predoiu a deschis ușa pe din dos…

De asemenea, altă stranie coincidență, la doar câteva zeci de ore după vizita premierului Rutte, un intens mediatizat marș de protest a avut loc pe principalele bulevarde bucureștene. ”Societea civilă” fiind mobilizată pentru a protesta în stradă, împotriva Guvernului României. Dar nu pentru explozia la facturi! Ci pentru amânarea transpunerii în practică a ”directivelor europene” care insistă pentru ca și în școlile din România să fie predată, încă din clasa a doua, ”cultura LGBTQ”…

Guvernul olandez susține urcarea pe tron a unei moștenitoare LGBTQ a Familiei Regale

Iar o primă cedare a statului român tocmai ce se poate constata prin ”ușița” lăsată deschisă de proaspăt divorțatul ministru al Justiției, Cătălin Predoiu. În noul ”Pachet al legilor Justiției”. Cel pe care însuși Klaus Iohannis urlă ca din gură de șarpe să fie promulgat înainte chiar de sosirea ”expertizei” Comisiei de la Veneția. ”Pachet” în care instanțelor de judecată li se permite ca, individual, să se pronunțe și asupra legalității căsătoriilor între persoane de același sex. Iar după o astfel de primă sentință judecătorească pronunțată definitiv de un magistrat ”rezist”, Guvernul va fi nevoit să ia și el act ”de facto” de instaurarea ”Statului LGBTQ” în România! Și de-abia atunci vom intra și în Schengen! Dacă vom mai avea în ce…

author avatar
Catalin Tache