DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Gata, STS joacă la alegeri!

Gata, STS joacă la alegeri!

Autor:

La cât de mult și-a dorit generalul Ionel Sorin Bălan să ajungă șeful Serviciului de Telecomunicații Speciale, chiar că nu avea cum să nu profite de ”breșa” ivită după decaparea lui Vasilca, astfel că împuternicitul la comandă a anunțat cum va juca la alegeri. Că de jucat, STS-ul va juca! Aceasta fiind cel puțin concluzia în sistem, mai ales după explicațiile parcă special date atât de minuțios de către generalul Bălan… Încât parcă să fie clar că se poate atinge recordul de votat viteză de la Paris, atunci când sistemul ticăloșit încă mai avea nevoie de un mandat pentru Băsescu…

 

cap STS Gata, STS joacă la alegeri!

Generalul Bălan vrea să depășească recordul de la Paris

Acum, că nu mai există instituție a statului care să nu raporteze depășirea planului cincinal la condițiile oferite Diasporei pentru a vota, chiar că nu mai miră pe nimeni. Că de la Guvern la Președinție și de la servicii la ministere, clasa politică este isterizată doar cum să se ploconească electoral în fața unei Diaspore care nu a catadicsit însă să se înscrie și oficial pe listele pentru votul electronic sau cum o mai fi el… Astfel că tocmai STS-ul nu avea cum să nu arate deja  tradiționalul exces de zel al instituțiilor românești cu privire la votul din Diaspora!

”Sistemul generează automat la sfârșitul zilei”!

tablete vot 720x480 Gata, STS joacă la alegeri!Dar iată poziția oficială a șefului STS, cu mențiunea că ”generarea automată a sistemului la sfârșitul zilei” pentru a se reduce astfel timpul de votat sub 15 secunde a ”legendat” deja și mai mult ”puterea softului” : ”Am făcut o statistică. Timpul mediu de preluare a CNP-ului a fost de 15-16 secunde. De asemenea, prin faptul că nu se vor mai lua datele alegătorilor pe listele suplimentare în scris pe cele două tablete și acestea vor fi generate automat la sfârșitul zilei de sistem, având în vedere preluarea CNP-ului și a datelor de identificare și a semnăturii în mod electronic, categoric va fi un timp mult mai mic în secțiile de votare din străinătate pentru un alegător”.


16 comentarii to Gata, STS joacă la alegeri!

 1. Un Patriot revoltat

  SCHEMA CU TABLETA ESTE O GASELNITA SECURISTA IMPUTITA DE FRAUDARE A ALEGERILOR IN FAVOAREA CANDIDATULUI AGREAT DE SERVICII. AR TREBUI CA PRIMUL ALEGATOR CARE INTRA IN SECTIA DE VOTARE SA PUNA MANA PE TABLETA SI S-O CALCE IN PICIOARE, POATE ASA VOR INTELEGE SECATURILE DIN SERVICII CA POPORUL NU MAI VREA SA FIE MANIPULAT.

 2. Anonymous

  Castiga bani cu sondaje online
  Pentru participarea la sondaje primeşti între 0.20€ si 2,5€ pentru un sondaj
  Bonus la inregistrare 1,50 Euro
  Inscrie-te aici, e gratuit si usor!
  http://bit.ly/31pLncZ

 3. ??????

  @ “Geamparale”, ?

 4. ??????

  @ Generlul “Căcâcea”, de la STS, ?

 5. ??????

  @ “Vuvuzel cu turbosuflantă” vrea “să fure cu softul”, ?

 6. ??????

  @ Un pensionar care încă mai este în sistem, ?

 7. ??????

  Ăsta e și chelios, ?

 8. ??????

  “Divizia de “libe-lule””, ?

 9. ??????

  @ Deci, remarcați și că introducerea și centralizarea datelor trebuie făcută manual de către comisiile responsabile, după care, se generează automat rapoartele, cu softul, pentru a se stabili dacă există erori, intenționate sau neintenționate, de centralizare a datelor pe partea de centralizare a datelor manuală sau pe cea de centralizare automată a datelor, ?

 10. ??????

  @ Ca nici softiștii să nu comită erori, ?

 11. Pisdeata

  Lol stirea era Sts nu mai joaca la alegeri. Sts mereu joaca la alegeri..

 12. ??????

  @ Remarcați și că ar putea apărea “erori” și la introducere datelor în sistemul informatic, ? Considerați deci că centrtralizarea datelor de la vot ar trebui făcută, după procesele verbale din secțiile de votare, de mai mulți “participanți” care să lucreze în mod independent și să prezinte public rezultatele în același timp, de exemplu, AEP, STS, partide politice, organizații ale societății civile, ?

 13. ??????

  Apreciați că secțiile de votare ar trebui suprevegheate cu camere de luat vederi ,ca examenele de la școli, pentru a fi prevenită frauda, ?

 14. ??????

  @Deci, se înregistrează activitatea din secția de votare pe întreaga durată, iar la secțiile la care apar contestații se verifică filmările ce au fost făcute pe durata votării, ?

 15. Pisdeata

  Faci card de vot. Fara card nu poti vota. Acolo ai o singura intrare cu o singura iesire a aceluiasi buletin de identitate. si s-a terminat cu frauda. O singura intrare ce e vazuta live de Sts, Aep, Bec si partide. Votul multiplu alerteaza toata unitatea racordata informatic electorala.

 16. ??????

  @ Cu cardul de vot poți vota și de la bancomatul de pe stradă fără a mai fi nevoie de STS, AEP, BEC, etc., însă nu asigură și secretul votului, votarea cu cardul de vot,?


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 17-11-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!